Home sweet home

Idag fick jag lagat mat till bror. Spagetti och köttbullar beställde han, så det var inte så svårt att laga haha.. Jag vill gå en långpromenad nu, men det är tråkigt att gå själv. Och Sofie och Joppe kan inte följa med eftersom Stella har löpt nu under en tid, men hon är klar men luktar säkert fortfarande gott och lille Joppe klarar inte av det stackarn.

Nästa onsdag kommer det en mäklare hit och ska kolla lite på min lgh, så får vi se vad han säger. Är en vän till en kollega på jobbet.

Vad gör ni i påsk då? Själv ska jag till min kusin vars dotter fyller ett år. Så det blir lite barnkalas, sen blir det lungt..

Nej om man ska ta och gå ut med Stella kanske eftersom bror ska iväg så sviker han mig.. Vilket SVIN..

Ha en fortsatt trevlig tisdag!!
KRAM

God Morgon!

Snart är det 1 april, akta er så ingen lurar er. Jag tror aldrig jag har blivit riktigt lurad och vill inte bli heller. Så ni som läser detta försök ens inte med något spratt! För just den dagen kommer jag inte att gå på någonting alls.


Vilket skönt väder det var ute idag! Var riktigt mysigt att gå till jobbet faktiskt, solen sken och fåglarna kvittrade.


På torsdag är det Bingos fest och jag ska vara KATT haha hur ska det se ut. Men jag ska bara ha katt öron så det är väl lugnt tror jag. Helt svart klädd + katt öron, ser man ut som en katt då? Jag har ju rätt ögon i alla fall har jag hört, de e grön gula.

Jag kommer nog att köra den kvällen eftersom det är jobb dagen efter. Orkar inte dricka till kl:3 och sen gå upp och jobba, då kommer jag vara HELT slut.


Glöm inte att läsa DN på stan på torsdag! Undra va de har skrivit om mig haha...


Har precis ätit frukost, Havregrynsgröt med lingonsylt och en massa mjölk, alltid lika gott. Det har varit dåligt med träning de här veckorna efter Norberg. Men på måndag ska jag försöka komma igång igen. Då blir det träning 3 ggr i veckan hoppas jag, jag vill börja på sån här Afrikansk dans, det verkar skita skoj, men tror ej de har sånt i Sollentuna simhall ännu. Kanske kommer när allt är färdigt. Men på måndag blir det gymmet till att börja med.

Nu måste jag börja jobba, har en del att göra...

KRAM på er




Måndag kväll

Jag har varit hemma hela kvällen, så skönt så... Efter jobbet kom Björne och möte mig så tog vi en liten promenad i området. Vi gick en sväng till hundgården först, det skulle vi inte ha gjort haha det var ju bara lera överallt. Så vi gick förbi hundaffären på malmvägen och köpte en bra handduk till hundarna som tar bort massa skit. Så man inte behöver bada de det första man gör när man kommer hem.

Jag sitter och funderar på att flytta till något större för en mindre peng i månaden. I dagens läge skall man ju ha mer lån och lägra hyra, jag har tvärtom. Jag älskar min lilla lya men kommer inte kunna att köpa bil så länge jag bor här för det har jag inte råd med. Får se hur det blir nu i början av juni för då ska ena delen av lånet läggas om så då kanske man får till en bättre ränta.
OM jag flyttar så blir det efter sommaren i alla fall, då kan jag köpa en liten brumma oxå. Tills dess så tar jag din bil mamma. Så du får låna hem en bil till dig själv från jobbet.

Nu ska jag ut med Stella en sväng och sen blir det TV och mys i soffan en stund innan det är sängdags.
Kram och godnatt...

Då var det måndag..

Idag vaknade jag med världens huvudvärk så jag lät mig själv vila lite till, så kom till jobbet vid 09,15. Måndag och nästan sista mars och jag har en hel del att göra. Måste ju i princip byta ut allt från mars till april idag eller imorgon! Sen har jag utskick som ska ut till kunder.

Min mamma kom precis förbi med mat, ost & skink crepes + lite tomat och gurka så det blir min lunch idag!

Hon lämnade också en parfym till mig DKNY nya + lakrits pipor..

Har inga planer för kvällen och det känns underbart. Ska bara hem och slappa, kanske träffa någon och ta en lång hundpromenad. Är alltid roligare att gå med någon. Egentligen måste jag handla mat, men ska försöka äta upp det som finns först.

Fick ett samtal i helgen från en kill kompis som har bestämt sig för att köpa hund. Han har varit väldigt skeptisk mot min så hoppas du e snällare mot din egen! Haha, hundhår kommer du att få i hela hela lgh!!!

Nej nu måste jag jobba så jag hinner med allt som skall göras.

Ha en fortsatt solig dag

KRAM


Söndag

Hej alla söndags läsare.
Idag är jag så seg, hatar att komma hem så sent som man gör hela tiden. Komma hem kl 21.30 varje dag och inte kunna mysa hemma i soffan är ju tråkigt.. Så den här veckan ska jag mest vara hemma tror jag..

I lördagsa på dagen åkte mamma iväg på en modekryssning med sina vänninor, hoppas ni har det skoj. det är en 36 timmars så hon kommer hem imorgon på morgonen. Jag åkte hem till Elin på förmiddagen och gick en promenad med hundarna o Samuel. Han är ju för söt. När jag kom in och han såg mig så började han gråta men efter ett tag så vart han väldigt bekväm hos mig. Han är ju bara för söt... Efter promenaden fick jag lunch, var en paj som Elins kompis pojkvän hade bakat, tack för det, var super gott.

Igår kväll vart det middag och utgång med vänner, var hur trevligt som helst. Middag på Italiano, det var gott gott sen gick vi till ambassadeur, det var FÖR mycket folk. Förstår inte att de kan släpp ain så många. Det enda jag tänker på när det är så mycket folk är, (tänk om det börjar brinna) hur tar man sig ut då? Vi fick t.o.m stå i kö för att gå hem. Det är fasingen inte OK. HUr som helst så stannade vi inte allt för länge, skönt det.. För det är alltid skönt att komma hem i tid och kunna göra något dagen efter utan att vara helt förstöd. Jag körde så mig var det lungt för, men tänkte på er andra (Vanessa) hahah....
Mina vänner har mobbat mina *ler* *haha* *mums* så nu ska jag sluta med det. Får vi se hur det går, mina stars kommer automatiskt.. DUMMA ER... :-)

Idag har jag varit på Ikea och handlat lite ljus + en förvaringslåda som man kan ha allt i som man inte vill ska synas. Bror följde med för att köpa en ram + en ny matta till hans vardagsrum. Efter våran tripp så gick jag en promenad med Sofie och snackade lite. Hon har haft en tuff vecka, hoppas nästa blir bättre för dig.
På eftermiddagen åkte jag o bror till Ica maxi för att handla in tacos varor så vi kunder äta det till middag. Det är en så enkel middag men såå god.
När jag kom hem till min bror så började jag ju självklart städa och fixa som jag alltid gör. Var inte så super stökigt, men tycker inte om när det ligger smulor på bordet och så haha så nu har han en städad lgh. Och mattan han köpte blev jätte fin, det tyckte Stella med för hon låg där hela kvällen och verkade helnöjd med det..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa i säng, imorgon är det måndag och vi har en hel vecka framför oss. SUCK....

KRAM

Fre kväll hos mamma så klart

Sitter och väntar på middagen som snart är klar, blir kyckling fylld med ost och tomat *mums*.
Idag har jag varit hos veterinären med Stella för bror min ringde och sa att hon knappt öppnade ögonen, hon har ju haft lite röda ögonviter tidigare men inget jag tog allvarligt, men fick åka in nu i alla fall och då sköljde dem rent och pilla med topz. Vi satte på henne munkorg för det är nog inte så skönt för henne, och veterinären vill väl vara på den säkra sidan. Jag var inne i rummet i 20 min och fick betala 1900 kr. Hur tror ni det känns? Fyyy säger jag bara! haha, men vad gör man inte för sin lilla tös.

Jag hämtade mina skor idag på posten och de sitter ju fantastiskt på foten *haha* jag är lite kär i de kan jag meddela.

I tisdags efter fotograferingen med Bingo så gick vi och åt som jag redan har sagt kanske, har kanske redan nämnt oxå att det var en fotograf där från DN, hur som helst så ringde de mig idag när jag satt på jobbet och började fråga en massa frågor. Ex, varför åt ni där för?, varför var du där med Bingo?, vad hade du gjort tidigare på dagen? och jag svarade ärligt på alla svar. Tyckte jag var jätte duktig. Haha men bilden o texten kommer komma med i DN´s bilaga DN på stan på torsdag. Då får vi se vad det står. *haha*
Jag har nu sett bilderna från plåtningen, vissa blev rätt så bra faktiskt, så de kommer komma upp snart här på bloggen!!

Nu ska jag ut med Stella och sen förbereda mig för Let´s Dance

KRAM

Alltid skönt när det är fredag

Igår var jag ute på middag med några ladies från jobbet, vi hamnade på restaurang Underbar på Drottninggatan, där serverade de libanesisk mat. Inte något man äter till vardags sådär, vissa grejer var kanon gott och annat var mindre gott. Jag är inte den som är kinkig med mat men vissa grejer smaka jag ens inte *haha* men det var ett väldigt mysigt ställe, så det gjorde du bra Tina som bokade in oss där. Kommer garanterat att gå tillbaks.


Idag är det FINAL i Lets dance, vem tror ni vinner?


Jag tror att Laila vinner eftersom hon kan ju det här med dans, men Magnus har lärt sig så mycket så de är svårt det där. Svaret får vi ikväll i alla fall, och jag kommer att sitta klistrad framför Tv:n....


Mina skor har kommit så de måste jag hämta ut hos posten i Centrum. Ska försöka hinna det på lunchen idag. Undra om man ska hoppa omkring i dem i helgen kanske? Hmm ett par nya höga 13 cm klackar *haha* kommer att göra ont...

Jag har bokat tid för spraysolning idag kl:17,30 men har glömt att skrubba mig som verkar vara ett måste, ska ringa och kolla om de har öppet imorgon bitti, då kanske jag kan gå dit då istället så hinner jag skrubba min lilla body ikväll.

I morgon hoppas jag på en galen utgång Mikaela och den står du för, inte pengar mässigt asså men du är "värdinnan" haha...  Så hoppas du har planerat bra *haha*

Min kära mor ska iväg på kryssning så du kanske får ta och inhandla en liten parfym och en massa godis *mums*.


Nu ska jag äta frukost, min mage kurar som aldrig förr

KRAM


Hej alla glada

Solen skiner idag med, helt underbart ju! Idag tog jag bilen till jobbet, det är alltid trevligt *haha* Mamma ska på middag ikväll så hon behöver inte den + att jag ska på middag inne i stan så jag behöver bilen.


Satt och kollade på båtbiljetter till Gotland och skulle precis boka och då sket det sig med datan *suck* så nu måste jag ringa till dem istället. Men jag kommer inte fram till de, blir ju galen. Vi kommer att boka galna biljetter *haha* vi tar det billigaste alternativet. Så vi kommer att åka 04,50 från Nynäshamn den 12/7 och åker hem 03,30 natten mellan 19-20/7, herregud vilka tider, men det var det billigaste alternativet. Så då får det bli så. Nu kommer jag fram till de tror jag. Men har plats nummer 12 i kön, ska alla boka båt biljetter nu eller?

Nu är det bokat i alla fall. Vad skönt..


Igår handlade jag en jätte fin tröja från Salt, eftersom min mob har gett upp kan jag inte ta kort på den, men ska försöka ta kort med mammas digitalkamera och sätta in den här på bloggen.

Fick precis ett mail från Nelly om att mina skor har skickats från dem, tjohoooo hoppas de kommer fram i tid


På lunchen ska jag till Solna och hämta Naemi, för hon ska ju supa till på middagen ikväll haha så hon vill inte köra. Jag ska vara så nykter man kan bli, så det blir vatten för mig ikväll. Kan inte komma hem så sent heller för Stella kommer att vara med Björne och jag vet inte hur länge han orkar ha henne.


Ha en fortsatt solig dag

KRAM


.


25/3

Gud så härligt det är när solen tittar fram även om det fortfarande är väldigt kallt ute. Men snart kommer våren *hoppas*

Igår efter jobbet så åkte jag till Kicks i Kista för att bli sminkad av min kompis Leonie, jag skulle iväg på en fotografering o ingen annan kan sminka mig lika bra som hon kan, så jag tog mig dit och blev kanon fin, Tack Leonie.

Mamma kom och plockade upp mig i Kista vid 18,30, hon hade varit och gjort naglar i Solna. Hon körde hem till henne och sen tog jag bilen och brassade in till stan, skulle vara i stan kl 19,00. tack vare GPS så kom jag fram till mitt mål *haha* annars skulle jag aldrig ha hittat! Jag och Bingo fotade i 2 timmar el nåt, han tog en massa fina porträtt bilder på mig, sen vart det keps bilder och lite mjukis kläder bilder. Hoppas att jag får en snart så sätter jag ut en bild här på bloggen.

Efter fotografering så vart det lite mat, jag var så hungrig eftersom jag inte hade ätit lunch och ingen middag så kl 21,30 var det verkligen dags för en KEBAB *mums*

När vi satt och åt så pratade jag med Mickan och den damen är så rolig *haha* hon sitter o viskar en massa saker till mig så till slut så gav jag telefonen till Bingo, tror ni hon blev chokad? Det tror jag hihihih....

Efter ett tag kom det en kompis till Bingo, någon fotograf som jobbar för tidningar, så han tog kort på oss + de som jobbade på kebab haket, vad han ska med de bilderna till vet jag inte riktigt. Han pratade om att han fotar folk och sen frågar han om deras kväll och skriver om det i aftonbladet eller DN el vad det nu var för tidning. Så vi får se om han ringer till mig då *haha*

Imorgon den 26 mars så ska jag ut med några tjejer från jobbet och träffa Tina, hon har jobbat här tidigare men slutade vid årsskiftet, så ska bli skoj att äta en middag med henne och kolla hur on har det. Vi blev 5 st, de flesta var upptagna. Men ligan vi har fått ihop är Jag, Naemi, Jeanette, Anna och Tina så klart. Vi ska äta på en restaurang som heter Underbar som ligger på Drottninggatan. Har aldrig varit där tidigare men det blir nog kanoners. Sen vet man aldrig om det blir en utgång efter det! Jag ska köra så jag får hålla mig i ett nyktert tillstånd..

Här är en bild på mig och tina på julfesten innan hon slutade.

Nu ska det ätas frukost och sen ska det jobbas

KRAM


FILM

I söndags var jag och kolla på en shopaholics bekännelser. Den var sådär faktisk. Men igår såg jag att det kommer en ny "Fast and the Furious". Jag har bara väntat på att Vin Diesel skulle göra en ny sådan film, så jag kommer att sitta klistrad i bio salongen. Hans kropp, hans röst finns det något mer sexigare? NÄÄÄ....

Den har premiär 3 April, någon som vill gå med mig? Jag kommer i största del bara sitta och dregla *haha* men det är alltid kul med dregel sällskap!!







Kram


Godmorgon

Mitt körkort kom igår :-) men jag hann inte hämta det för det skulle hämtas innan kl 18 och jag kom hem 18.30. Men får ta det idag då kanske om jag hinner.
Idag ska jag in till stan och träffa Bingo, kanske ta lite bilder om det hinns med. Han är som sagt en väldigt upptagen man har jag sett. Men måste till Kista först och besöka Leonie på kicks så hon kan styla till mig lite. Hon är ju sååå duktig på att sminka.

Imorgon åker en kompis till mig till Miami, jag vill följa med *haha* den här tiden förra året var jag faktiskt där så det känns som det är bra tajming att åka nu igen..  Men jag får sitta och vänta hemma istället *haha* glöm inte min body lotion från VS....

Nu måste jag äta frukost så jag hinner till jobbet.
KRAM på er allesammans

Ännu en ny vecka

Då var det måndag igen då, kan ju vara skoj med trevlig vecka om man har en massa att se fram emot, som tur är så är det en sådan vecka för mig. På lördag kommer Mickis hem till Sthlm och det är något att se fram emot. Man måste ju göra en total makeover den här veckan, haha eftersom det är utgång på lördag. Det ska solas solarium 1 el 2 ggr så man får en liten grundfärg, sen på fredag hoppar jag in i en spraydusch och blir ännu lite brunare o fräschare, jag måste hitta något att ha på mig, jag vet redan ett par skor som jag ska köpa. De ska beställas från Internet så tror ej jag hinner få hem de innan lör. Och den här veckan blir ju ännu bättre när man vet att jag kommer få in pengar på banken på onsdag (LÖN). Är alltid trevligt med lön tycker jag, den brukar mest gå till alla räkningar, men något ska jag köpa till mig själv i alla fall.


Min helg har varit lugn och skön.

Fredags: Middag hos Elin och Alex (en massa god mat) + lets dance koll så klart
Lördag: Middag hos Svenne och Maggan + Robinson koll. Sen hämtade jag bror på kvällen söder om stan, han hade varit på fest. Snällt av mig va? *haha*

Söndag: Körde jag mamma till jobbet så jag skulle kunna ha en bil att brumma i på dagen. Jag åkte till farmor för att hälsa på och när jag kom dit så var faster där också, alltid trevligt. Hon har en kinesisk naken hund och han är inte kastrerad så det vart ju lite jobbigt för han eftersom Stella löper. Han sprang ju omkring och var super kåt i princip hela tiden. Stella gjorde ju inte saken bättre. När de väl hade lugnat ner sig lite och låg i olika hörn av huset så smyger Stella dit och lyfter på svansen och verkligen visar att hon löper *haha* är man dam så e man....

Jag fick lite lunch och lite god fika, sen fick jag åka vidare till el giganten för att lämna in min mob, den har gett upp hoppet. Det är stjärnornas krig på displayen + att jag inte ser vem det är som ringer. Men har min gamla mobil nu så den funkar som vanligt. Men att det ska ta 14 arbetsdagar minst innan man får tillbaks mob *suck* de är inte allt för snabba på att jobba, det märker jag det..


Idag hoppas jag att mitt körkort kommer med posten, att åka omkring med pass + ett A4 papper känns inte så proffsigt *haha*


Jag ska fråga en tjej här på jobbet om jag får låna hennes bil för att åka hem och hämta tjockis salvan som jag behöver för att smörja in Stellas trampdynor, ena har spruckit och hon ligger och slickar på det hela tiden och jag tror inte det blir bättre av det direkt. Så måste hem och hämta salva + en strumpa så hon inte slickar bort det igen *suck*.


Jag måste gå och köpa en chokladask idag också som jag och Sofie ska skicka till våran bilskolelärare Tanja, det var hon som gjorde så att vi fick körkort. Så vi har gjort ett litet kort till henne så jag hoppas hon blir glad..


Nu måste jag jobba så jag hinner med allt som skall göras..


KRAM.




Städat och klart

Igår var jag jos Elin o Alex på middag, det bjöds på lasagne, fyy vad gott det var. Alltid när man är hos de får man efterrätt så jag åt inte allt för mycket varmrätt så jag skulle orka efterrätten, TUR DET, det vart äppelpaj med grädde *MUMS*..
Efter middagen och efterrätten så vart det en sväng med hundarna runt alla växt hus, så de skulle få kissa av sig innan Lets Dance började. Nästa vecka är det Final mellan Laila och Magnus, det ska bli kul att följa. Vem håller ni på?

Idag när jag vaknade så gick jag en sväng med Stella i det underbara vår vädret, solen värmde på väldigt bra tycker jag. Så härligt när man kan vara ute och gå och njuta av det samtidigt. Älskar våren och sommaren. Efter promenaden åkte jag upp till mamma och lämnade Stella här eftersom jag skulle ju storstäda, då är det lättare att inte ha en hund hemma när man ska moppa golv och ha sig. Så nu är det färdig städat och det är ju en underbar känsla att bara kunna sitta i soffan och se att allt är rent.

Här är mitt sovrum *mys*, glömde städa bort guld gardinen ser jag nu *haha*


Här är mitt vardagsrum




Nu har jag kommit till mamma och har ätit lite lunch från Mc donalds, det är ju inte allt för gott faktikst, men det mättar för stunden. Mamma och bror är ute på tomten och fixar o donar, det verkar ju jätte tråkigt, så jag sitter här vid datan istället.

Nu måste jag ut med min lilla hund igen! Ha en super bra lördag
KRAM

20/3

Så skönt med fredag, känns inte som man har varit ledig på väldigt länge, i helgen ska jag bara slappa.

Jag har ju haft "semester" fast jag har pluggat under hela min semester så jag ser inte det som ledigt *haha*

Idag efter jobbet kommer mamma och hämtar mig hoppas jag *haha* gör du det? Så vi åker hem till dig så jag kan gå ut med Stella + vila lite innan kvällen. Jag ska på middag hos Elin o Alex som jag sa igår men på fredagar är jag alltid en trötter så då är det skönt att få blunda lite innan man ger sig iväg.


I helgen MÅSTE jag städa hemma, ser ut som ett bombnedslag. Jag hatar när det inte är ordning och reda. Så det är bara börja på lördag morgon! Tråkigt är det, men det är himla trevligt när det är klart sen. Ska ta kort på lyan då och sätta in här så får ni se hur jag bor.


Jag vill gå och se på den nya filmen (En shopaholics bekännelser). Det är väl alla tjejer i ett nötskal? *haha* jag känner igen mig själv i alla fall. Någon som vill gå? Jag tänkte kolla om det finns biljetter i början av veckan.


Just nu sitter min hund bredvid mig och bara glor, hon vill ha godis *haha* men hon tror att hon kan få det när hon vill, ibland gör hon någon konst och tycker hon är jätte bra, även om jag inte har sagt något. Hon e söt hon. Så en liten godis ska hon nog få ändå.



Här är en bild på våran avgångsplats när vi skulle till Norberg, ser så mysigt ut med de här små tåg husen


Hahaha det här var helt sjukt, de hade en outlet butik i Norberg som det var 70% på, hittade ett par skor som var GIGANTISKA. Det vara "bara" storlek 48, jag trodde det var minst 57 el nåt *haha*

Skon som står framför är en 38:a



Jobbet väntar, ha en underbar fredag

KRAM


Letar efter old pics

Jag försöker leta efter gamla bilder på datan, men hittar inga bra. Mina kompisar kommer nog döda mig omjag lägger ut de. Haha men några ska jag nog bjuda på :-)

Haha här fyllde jag 18 år, det är asså 5&½ år sen. SKOJ. Från vänster
Nana, Cici, Jag, Ninni, Aki, Rebecka, Leonie, Jeanette, Mikaela


Haha 3 år sen i turkiet. då var jag blondie girl. Det är min käre kusin som e fotograf


Nu ska jag gå och äta mat. Blodpudding o bacon. vilken grej MUMS
KRAM

19/3

Heeeej alla..

Nu är jag tillbaks på jobbet och har en hel del att göra. Blev en promenad hit imorse, man har ju ingen bil direkt *haha* även om jag skulle ha det så är det onödigt att ta bilen till jobbet då det tar 20 min att gå. Stella måste ju få sin morgon promenad ändå!

Idag jobbar jag hela dagen, el jag ska iväg på ett litet läkarbesök vid 13 tiden. Men annars kör jag på som vanligt.


Köpte ju 2 nya skor i Falun, det blev min belöning för jag har tagit körkort *haha*, man ska alltid belöna sig själv tycker jag..



På fredag är jag bjuden på middag hos Elin o Alex, ska bli så mysigt, har inte träffat de på ett tag nu så ska bli hur kul som helst. Ska pussa på Samuel hela kvällen (deras lille son).. Men innan ska jag köra mamma o hennes kompisar till Viby, utnyttja mig bara GÖR DET *haha* nej jag tycker bara det ska bli kul att köra runt alla nu. Ni har ju kört runt mig en hel del så ni har en massa körningar att ta ut hos mig! Så det är bara att ringa..


Nu måste jag börja jobba lite så jag hinner med allt som ska göras.

Ha en underbar dag i solen.


KRAM



JAAA igen, haha lappen är min

Hej alla. nu är jag hemma i Sthlm igen och jag fixde körkortet. känns sååå bra, vilken frihet man kommer att ha framöver :-)
Kom precis till mamma och fick lite mat i magen, men jag måste ut med Stella nu faktiskt. From i morgon så är det bloggning på gamla sättet.. Det blir bilder och mycket bättre inlägg.
KRAM på er...

En sak till

Vi skulle ju skriva provet 08,30 igår därav gick vi upp 05,25 igår för att hinna. det tar ju ca 1 tim o 15 min dit. Hur som helst så kom vi dit vid 08,15 ungefär och var super taggade inför provet. Kl 08,30 öppnar de dörrarna och tjohoo så skulle vi gå in, nej då är det någon fel på servern i hela Sverige. Såååå det skulle ta ett tag, vi trodde att de skulle lösa det på 30 min el nåt, så vi väntade ju så klart, efter en timme fick vi besked om att det skulle vara löst kl 12,30, aja tänkte vi och gick ut på stan och käka lunch och så. 12,15 var vi tillbaks till vägverket och var inte lika taggade, men fasingen så klart vi skulle klara det. Men vi kom inte in förrän 15,20 *suck* tror ni man var taggad då???? svaret är NEJ, men jag hade bestämt mig för att klara provet så det var bara att sätta igång. Våran bilskolelärare meddelade oss att vi var tvugna att åka ifrån Falun senast kl 16 för hon skulle ha handledarkurs kl 17,30 på skolan. Då blev man ju ännu mer stressad. Men VI klara oss så det känns SUPER.... 

JAAAAAAAAAAA

Hahah där satt den, jag klara teoriprovet. 56 av 70, känns super bra, imorgon är det uppkörning. ojoj ännu en sak att vara nervös för.  Men lärarna tror stenhårt på oss så det ska gå vägen.
idag ska jag köra kl 13,20 med en Italiano kille, han har jobbat på vägverket i 10 år och han har varit uppkörningskille el vad det nu heter *haha* så han ska kolla mig och säga till om det är något jag inte har koll på. Men det kommer gå bra :-)

Vad gör man annars hela dagen då? Kan ju inte plugga teori, el jo kan, kan jag ju men det känns jobbigt att plugga ännu mer när man redan har fixat det!!

Vi ska gå till en outlet butik här som gick i konkurs för ett år sen, så det är 70% på allt.
Igår när vi klara provet så köpte jag 2 par skor till mig själv. BELÖNING *haha*, men jag kan inte visa hur dem ser ut för har inte kamera/mobil sladden med mig, men lägger in bilder så fort jag kommer hem på ons.

KRAM på er......

Back in Norberg

Imorgon klockan 06,30 ska vi åka från Norberg till Falun för att skriva teoriprovet, så jag hoppas att ni alla håller tummarna för mig. Jag kommer att behöva det!
Har suttit här i datasalen och gjort 5 prov sedan klockan 16. Så nu ska vi hem och äta lite mat, sen blir det läsning för hela slanten.
Jag hör av mig imorgon, antingen ser ni en rubrik JAAAAA el en rubrik som det står HELVETE på... .

Hörs imorgon..
KRAM

Hemma i lgh

Gud vad jag älskar min lgh om man jämför med lgh i Norberg *haha* vi bor 3 st i en etta, det funkar ju, eftersom man sover ju bara där.. Men det är så skönt att få komma hem till sitt eget hem.. Nu har jag packat upp allt jag hade med mig hem. Senare ikväll är det bara att packa ner allt som man ska ha med sig igen. men nu ska vi bara vara där i 3 dagar så då blir det mindre packning.

Ikväll är det final i melodifestivalen, vem hoppas ni på?.. Jag vet inte vem jag vill som ska representera Sverige bara det inte blir Carolina af Ugglas så är jag nöjd.. Alla säger att hennes låt är så bra och bla bla men jag kan tycker inte det. är väl kanske för ung för att förstå det braiga i låten, vad vet jag.
Men kolla på den ska jag i alla fall göra, vet ej vart jag kommer att hamna. Kanske hos Lina el Sofie kanske? ska ringa o smöra in mig, hehe..

Nu har min lilla hund börja löpa *suck* då är det bara att ha koppel på annars är hon ute och letar hanar på heltid. Och det är lite pinsamt om hon ser en hane för då springer hon dit och gör sig skita snygg enligt henne *haha* vänder lille rumpan mot de och tror att de ska falla pladask för henne.

Har solat idag för första gången på månader, jag är så blek att det är jobbigt så får se om det händer något, kanske hinner med en solning imorgon oxå innan jag åker tillbaks till Norberg..

Nu ska jag mysa ner mig själv i soffan, ha en underbar lördag allesammans
KRAM

Hejdå Norberg

Då lämnar vi Norberg för denna gång men kommer tillbaks på söndag igen..
Idag blir det middag hos mamma + lets dance. Min älskade hund är hos Katja o Jonas idag, så jag ska försöka hämta henne nu när jag kommer hem.
Det känns kanon att få komma hem och tänka på något annat än körkort. Cici och Vanessa åker utomlands i helgen, lyxigt va? Vanessa åker till Teneriffa om jag inte minns fel och Cici tar en sväng till Milano för att kolla på fotboll, hon fick det i julklapp av sin far... Jag vill oxå åka :-)

Nu måste jag "hem" och packa ihop allt för bussen går 11,47!
Hörs sen söta ni...

KRAM

Torsdag 12/3

Nu börjar jag bli nervös, sitter och pluggar med den här teroin hela hela tiden och tycker det är så jobbigt, vad gör jag om jag kuggar? Jag SKA inte kugga, men vad gör jag? Kastar ut datan genom fönstret? är det en lösning, jag kommer ju gråta floder *haha*.
Vi säger så här, tänk om alla klarar teroin (alla är Jag Lina o Sofie) och bara 2 klarar uppkörningen? Hur hanterar man det?
Ni alla får hålla tummarna att vi alla klarar det...
Teori: Mån 16/3
Uppkörning: Ons 18/3

Nu måste det pluggas igen..
Jag kommer hem till Sthlm i helgen och ska mysa med familjen.

KRAM

Onsdag 11/3

Har fortfarande inte fått köra något mer, men på fredag har jag dubbel lektion. Så då ska jag ut på vägen igen, jag får inte köra pga att lärarna här tycker jag är klar, så tro inte att jag är dålig *haha*
Men jag är sååå nervös för teorin, men idag har vi bokat resa hem till Sthlm på fredag så jag kan åka hem och bara ta det lungt och tänka på annat. Här sitter man ju bara och stressar upp sig för allt. Och man kan inte slappna av och bara vara, man vill i princip bara plugga hela tiden och det är bra men lite lugn och ro måste man ge sig själv.

Vi har fortfarande inte tagit allt för många bilder här borta, och det är för att det inte finns något att ta kort på, här har ni 2 *haha*





Fina va?

Igår var jag faktiskt på gymmet, kors i taket. De på bilskolan sa att det fanns ett gym här i lille Norberg så jag o några till började vandra dit och det tog ju ett TAG, vi gick nog i 20 min innan vi kom fram i snökaos och slask. Sen när vi kom fram så var STÄNGT, va faaaaan tänkte jag, vi kom dit 15,10 och de öppnade vid 16,00. Aja då ringer vi en taxi för vi går då inte tillbaks den där vägen igen! Så vi ringer taxi och bokar o den är på G, då kommer ägaren till gymmet *haha* så vi blir insläppta ändå. Så det var bara att ringa och avboka taxin igen.
Vi tränade i 40 min kanske i det "brutala rummet" det var de dem hade döpt det till. Fråga mig inte varför....
Sen vart det taxi hem ändå, för att gå till skolan igen verkade väldigt jobbigt. När vi kom fram till skolan så ringde det i hans taxi och taxi chaffören svarade Taxi Norberg haha så de har i princip kanske 2-3 bilar som åker här och tar emot allt i bilarna, det är lite skoj.

Nu ska vi gå och äta lunch, håller på att hungra ihjäl. Sen ska jag knåda Linas axlar innan hon kör, våra sängar är ju inte de bästa, vi alla ligger i gropar. Hörs sen allesammans
KRAM

Till dig Alessandra

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?  - Med ett traktorkort eller ett körkort får du också köra moped klass 1 (körskoleboken)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?  - En svart kontorstol.. *haha* kul va. Sitter i en datasal

3. Vad såg du senast på TV?  - Spårlöst

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?  - 13,48 men icke det, klockan är 13,39 men det var nära

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?  - Folk son pluggar teori och en jädrans surr från datorerna..

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?  - När jag senast var ute och festa så festa jag rejält. Blev nog 7 ställen på en kväll + ett champagne glas och en fisherman friends shot på varje ställe, tror ni jag var nykter när jag kom hem? Det tror inte jag..

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?  - Kollade på kompisars bloggar + gjorde ett teoriprov

8. Vad har du på dig? - Hello Kitty mjukisar, gina tricot tjockis tröja + en scarf!

9. Drömde du något inatt?  - Ja hemska drömmar, min bästa vän hittade jag i mitt ex säng. Den e inte kul.. FYYY

10. När skrattade du senast?   - Jag skrattar varje dag.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?  - Ful vit tapet och thats it

12. Har du sett något konstigt på sista tiden? - Om ni läser mitt tidigare inlägg så ser ni att jag såg en porrfilms tittande pizza bagare. hehe

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Jätte rolig!

14. Vilken var den senaste filmen du såg? - det var väldigt länge sen jag såg en film, men igår hade jag Mamma Mia på i bakgrunden

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?  - Ett hus och lite till, sen skulle mamma och bror få en massa pengar så de klarar sig resten av deras liv. LOVE YA, sen skulle jag självklart skämma bort mina vänner med en massa tjejresor o så..

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:  - kan jag ju inte göra.

17. George Bush? Det var ett tag sen jag såg honom.. Lever han..?   

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?  - Vet faktiskt inte om jag ska vara rälig, aslla säger astt de har en massa namn, men jag har inga. det kommer sen när man ser lillen...

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?  - Absolut USA vill jag bo i

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Välkommen gudinna! (jag tar sandras svar) I like it



Tisdag 10/3

Hej
Jag har varit jätte dålig på att skriva men känns som man inte hinner annat än att plugga. Idag är Lina och Sofie och gör halkbanan så jag sitter här alldeles själv eller själv e jag inte, men mina vänner är inte här. Jag gjorde halkan nov 2006 och då gällde den i 2 år så jag trodde jag skulle få göra om den, men icke det, för i oktober 2008 så kom det en ny regel så nu gäller den i 4 år och eftersom min inte hade gått ut okt 08 så kom min med på den nya regeln. Bra för mig men ändå lite tråkigt, det var ju så roligt att göra halkan så hade sett fram emot det. Men men mer tid till mig så jag kan plugga en massa. Lina och Sofie kommer tillbaka vid 16,45 ungefär, då är det teorilektion mellan 17,10-20,00.
Första teorilektionen var igår och självklart var jag Lina och Sofie duktigast *haha* vi svara på allt och de andra satt bara o lyssna.
Men jag blir ändå irriterad, för det är folk här som förhoppningsvis är 18 år gamla men de beter sig som barn, sitter och fnittrar på lektionerna och bryr sig inte om att läraren står och pratar. Snälla ni, vad jag vet har ni betalat ex antal tusenlappar för att ta erat körkort. PAY ATTENTION..

Det har faktiskt kommit folk från Sollentuan hit, inga jag känner med Sofie kände dem. Hur stor är chansen liksom *haha* men roligt var det.
Idag ska jag plugga fram till 15 ungefär, sen ska jag nog ta och sola lite i solariet de har här på bilskolan. Det är de enda vi har sett och hört att det finns och tro mig, jag behöver sola.
Jag ska försöka sätta in lite bilder på våran "fina" lgh *haha* och sen kanske på något annat skoj. Finns inte så mycket att fota direkt. Men det är ändå mysigt med en sån här liten håla. Skulle ju då INTE kunna bo här på heltid men så här är det OK.

Idag fyller Corinne (Korven) år, GRATTIS till dig gumman, hoppas du får en massa fina presenter..

nej om man skulle fortsätta sitt plugg kanske, jag började på en ny FAS idag som jag aldrig har gjort och jag tyckte det var sjukt svåra frågor, man har ju itne så stor koll på alla reaktionssträckor, bromssträckan, rörelseenergi och sånt.. HAR NI? hehe men jag fick ändåp 60 av 70, grattis till mig tjohoo.

Hörs senare
KRAM

Hej

Idag har det gått kanon på bilskolan, min lärare Tanja tycker jag är redo för uppkörning, det tycker inte jag ännu så jag vill köra på lite till och plugga en massa teori.
Ville bara att ni skulle veta det. Nu är det hem o äta. Är sååå hungrig.
KRAM

I morgon ska man tillbaks

Imorgon klockan 08.55 så lämnar jag Sthlm ännu en gång. Nu ska jag vara borta hela veckan och sova i de där obekväma sängarna *suck*, man funderar ju på att ta med sig en madrass *haha*.

Jag är faktiskt jätte trött idag så vi hörs imorgon allesammans
Kramis

Sthlm

Jag är hemma i min lgh och det är så skönt. Jag och Sofie bestämde oss eller jag bestämde mig för att åka hem igår från hålan, så jag bokade biljetter hem och sen talade jag om det för Sofie *haha* men hon vart ju inte ledsen direkt, tror hon tycker det är skönt att komma hem hon med. Så vi åker tillbaks imorgon med 08.55 tåget.
Vi kom hem igår vid 17 tiden och jag gick självklart upp till mamma först för där är både Mamma o Stella + att det serverades middag *mums*
Självklart ringde jag mina bästisar och det vart en liten utgång. El liten kanske är fel ord, kom hem vid 05, 15 el nåt *snark* men är man hemma i Sthlm så kan man lika gärna festa på eftersom man ska vara i hålan i 10 dagar till nu. hehe

Kvällen vart galen, vi började hemma hos Cici med en drink och sen bar det av mot Stan, Vanessa körde igår eftersom hon började kl 07.00 idag, är stolt över dig att du ens orkar...
Så här såg det ut
Ambassadör
Collage
Cafe opera
Mcdonalds
The Lab
Hells kitchen
hahahah kändes som det adlrig skulle ta slut. Cici och Vanessa vek av efter Collage. Men jag och Sofie gick självklart vidare. På Collage mötte vi upp Ronnie och hans vän Mårten, då vart det en massa champagne och fisherman friends shot. Jag ska inte ljuga för er, fy vad full jag var där ett tag! Men det ordna upp sig ganska snabbt efter mcdonalds *haha*
Och en sak till, när vi var på Cafe opera satt Metallica brevid oss det är lite skoj. Jag är ju en nörd när det gäller sånt så det är ju inte så att man går fram direkt. Men nu har hag sett de på närhåll i alla fall.

Nej nu är det frukost och sen måste jag boka tågbiljett tills i morgon bitti..  Hörs senare
KRAM











Som ni ser så bytte jag om till gympaskor på slutet haha så skönt. Tack för skjutsen Micke.


Lördag morgon

God Morgon

Klockan är 07,32 och jag har percis kommit till bilskolan och det är inte en männsika här, men jag hoppas att någon dyker upp för jag ska köra kl 08,00 *suck*. Jag gick från lgh till bilskolan och jag såg ingen människa *haha* det var lite fåglar som var vakna men vart e alla andra? Eller i och för sig, klockan är ju som sagt bara 07,34 och det är LÖRDAG..

IGÅR så åkte Nicklas ut på lets dance det är ju f-n sjukt att den där tanten får vara kvar. Är säkert äldre damer som sitter och röstar henne vidare, men vet ni?? HON SUGER så ni kan sluta med det nu. Blir ju ens ingen tävling om hon är kvar, det var ju samma sak förra året el året innan det när Lasse fick vara kvar hur länge som helst. Det är ju bara tråkigt att se på de.

Vi pratar om att kanske åka hem nästa helg och bara ta det lungt så man har nya krafter på mån då teorin ska göras och sen är det uppkörning på ons, jag är så nervös. Men jag ska ge allt *lovar*.

Nu kom det en bil faktiskt. tjoho jag är inte helt själv i Norberg...

Vi hörs senare
KRAM

Vad säger man?

Idag skulle vi äta lunch ute och frågade här på bilskolan vart man kan äta. vi hamna på ett ställe som heter Dramaten där de sevrverades pizza sallad och kebab. Det låg faktiskt granne med "våran" lgh såg vi snabbt, kommer dock inte att gå tillbaks dit men ändå.
Det roliga var som så att vi satte oss ner och åt sallad och väntade på våran pizza. Pizzan kom och den smaka bra, när vi nästan hade ätit upp maten så sa Sofie till mig att pizzabagaren satt och kolla på porrfilm på datan och det såg vi från matsalen. Först skrattade jag åt hela situationen men sen blev jag faktiskt väldigt irriterad på det. Så jag tog mitt pick och pack och frågade pizzabagaren hur mycket maten kostade? eftersom vi skulle betala efter maten . Han sa att en lunch kostar 65 så det blir 130 kr för 2 pers. Ni som känner mig vet ju att jag inte håller klaffen när jag vill nåt. Så jag frågade om vi fick 50% rabatt på maten eftersom vi hade fått kolla på porrfilm under hela våran lunchro. Turken fatta inte ett ord av vad jag sa så då blev jag ännu mer irriterad. Så jag frågade vad hans chef var och att jag ville prata med han. Så han ringde han och jag berättade hela situationen om igen och om igen. Han förstod ju inte ett skit han heller. Det slutade med att jag sa HEJ DÅ.. *haha* så det blev en gratis lunch o en porrfilm på köpet.

Nu ska det pluggas igen..
KRAM

Fredag!

Idag åker Lina hem till sin familj men hon kommer på måndag igen. Jag och Sofie stannar kvar och pluggar häcken av oss, lika bra *haha*
Ska ut och köra nu kl 11,15 och då ska jag köra med en ny lärare, får se hur det år. Hoppas han e snäll mot mig.

Ikväll är det Lets Dance, fredags underhållning på hög nivå, Jag hoppas verkligen att Elisabeth åker ut annars vet jag inte hur svenska folket tänker el röstar!
Det kommer att bli korta inlägg de här veckorna för jag måste plugga som en galning. Jag har aldrig tyckt om att plugga överhuvudtaget men nu är det ganska skoj faktiskt.

Nu ska jag försöka göra ett till test innan jag ska ut och köra.
KRAM på er

Känns bra..

Det känns bra att vara här faktiskt. När jag kom hit var jag jätte orolig för teorin men inget för körningen, det ändrades snabbt kan jag säga, men vad vet jag, kanske ändras tillbaks igen.
Nu har jag/vi pluggat sen kl 17 så nu ska vi hem och kolla lite på TV och Lina ska massera mig och jag henne.. Ska bli skönt, får ont i ryggen av att vara så spänd och nervös hela tiden.
Imorgon ska jag göra exakt samma sak som jag har gjort idag. tjohoo!!! Plugga plugga plugga, god natt till alla er.

KRAM

Plugga plugga

Då sitter man här igen i teorisalen, jag ska köa kl 10 idag en dubbel lektion så jag tänkte att jag ska göra ett teoriprov innan!!
Man måste ju få 63 av 70, jag har fått 54 av 70 en gång o 57 av 70 2 ggr!! *haha* så godkänd e jag inte ännu enligt bilskolan *suck* och det roliga är att man ska ha 63 av 70 3 ggr styck på 5 olika prov. Förstår ni? Annars släpper de inte iväg en för att göra teoriprov.

Nu måste jag sätta igång. Skriver mer sen
KRAM

Dalarna

Nu är jag i Dalarna och det var inte så mycket snö som jag hade hoppas på. Likadant som hemma *haha* Jag Sofie och Lina bor i en liten mini etta här. *mysigt* så ikväll blir det pasta med köttfärsås till middag. Efter det blir det snacks och greys anatomy (i like alot) *haha*

Ja till alla ni som inte vet vad jag görs så kan jag lika gärna berätta nu. Jag är på intensiv kurs och ska försöka ta  mitt körkort, el försöka. JAG SKA TA DET *haha*
Idag har jag kört 50 min lektion precis när vi kom och nu har jag gjort 2 teoritester. Enligt bilskolan ska man ha 63 rätt av 70 för att bli godkänd, men då snackar vi stora marginaler. Enligt VV ska man ju ha 52 av 70 när man gör teoriprovet på riktigt sen. Idag har jag 2 st och första fick jag 54 av 70 och andra fick jag 57 av 70, så jag är inte godkänd ännu enligt bilskolan *suck* men det ska jag nog fixa om jag nu får sitta hela nätterna...

Så nu kan ni följa mina 2 vecko här i dalarna genom att läsa min blogg, är inte 100% på att jag hinner skriva varje dag men ska verkligen försöka.

Nu ska jag röra på mig så vi hinner äta mat o sen duscha o mysa lite.

KRAM

Dagen före dagen jag åker

Sitter hemma och kollar på reprisen av greys, även om man har sett avsnitten så är jag helt fast! Nu vart det reklam, skönt då kan jag skriva. Imorgon 08.55 åker jag från Estocolmo, nej jag åker inte utomlands jag kommer ff vara kvar i Sverige.
Jag hoppas att jag kan berätta lite om mina dagar sen i 2 veckor, vill ju inte avslöja allt.. Tro inte nu att det är någon jääättteeee grej, det är det inte, el jo för mig är det men kanske inte för er som läser *haha*
Jag tror jag har packat ner allt nu i alla fall, får ta och dubbelkolla lite.

har inte lagt in några bilder på länge, är för att jag har tappat bort sladden till mobilen, men den är hittad nu, så här kommer en bild på jeansjackan jag köpte på Gina för några dar sen, i like it. Den kommer att bäras i vår och sommar.



Jag är ett stort fan av kläder och skor, vem är ìnte det? Här kan ni kika in i min klädkammare. Här finns det en del, men det finns mer i alla byråar jag har i hela lgh *haha*







Nu måste jag packa klart allt och bara mysa lite hemma..
KRAM på er

3/3

Sista dagen på jobbet innan man åker iväg i 2 veckor. Vissa av er vet nog vart jag ska, men till er som inte vet får inte veta heller *haha*, ni får veta sen..


Som sagt sista dagen på jobbet och det ligger stora högar på mitt skrivbord som måste fixas *suck* hoppas jag inte behöver jobba över.
Saker och ting börjar gå min väg nu faktiskt, jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår och det ärt alltid ett plus för igår höll jag på att bryta ihop.


Idag ska jag äta kyckling kebab *mums* det är inte dåligt det, hade tänkt och försöka äta nyttigt nu i 2 veckor får se hur det går. Har redan packat ner chips och popcorn, bra jobbat va? *haha*


Nu ska jag ut med Stella på en kort lunchpromenad, fick med mig Ina & Anette ut i naturen. Roligare att gå med någon.


KRAM

Middag hos bror

Äntligen har jag kommit bort från jobbet, har varit väldigt hektiskt idag! Det är ju roligt när man har mycket att göra för att tiden går fort, men det är inte roligt när sakerna inte funkar som det ska.

Vill tacka till er som har lämnat kommentarer om hundraser :-) tackar..

Nu är jag hos bror och ska få middag, blir tonfisk sallad *mums* ska bli gottis.
Fick en inbjudan idag om att festa med alla gamla kompisar från högstadiet, vore ju sjukt kul men jag är inte hemma då *suck* + att jag tror att en person skulle bli rätt så paff om jag dök upp *haha* du vet nog sj vem du är.
Men sjukt roligt skulle det vara så det tåls att tänka på..

vet ej om jag nämnde det tidigare med alla internet sidor är blockade på jobbet, inte alla men några. Ex blogg.se så jag kommer inte kunna skriva därifrån. Så får ta och skriva till er på morgonen eller kvällen!!

Nu ska jag äta mat.

Ha det bääääst
KRAM

2/3

INGET går min väg idag. Är så trött på det här *suck* orkar inte gå in på detaljer nu för då kommer jag nog bara bli arg så jag hoppar över det *haha*


Jag har inte kunna skriva något inlägg för i princip alla Internet sidor är blockade *suck*.

Så detta får jag skicka över till Sofie så hon lägger in det.


Min helg var lugn o trevlig men nu när det är måndag så är det hets hets hets. På onsdag får jag 2 veckors "semester" från jobbet i alla fall så det blir skönt. Får vi se hur de klarar sig utan mig..


Tänkte gå en längre promenad med Stella på lunchen så jag kommer bort lite o rensar huvudet, får huvudvärk av att sitta här när inget går som det ska. Snacka om att man har kortstubin då..


Skriver mer sen när jag kommer hem, för det här funkar ju inte.


KRAM

Promenad i solen....

Igår på dagen så mötte jag Maria och Leon (hennes son) i Stinsen. Innan Maria kom så fikade jag med mamma *mys*. Sen så vart det självklart en sväng på Gina Tricot och där köpte jag en jeansjacka och en ljusgrön sommar tröja. Leon höll oss sysselsatta hela dagen busungen. Han sprang omkring i Stinsen och tyckte nog att livet var underbart tills man lyfta upp han *haha*

Igår på kvällen så gick jag över till Sofie och fick lite mat i magen och sen kollade vi självklart på melodifestivalen. Jag blec chockad när inte Sarah Dawn Finer el Finder inte gick vidare direkt till final, hennes röst äger..
Efter medlodifestivalen så vart det hundpromenad. Sofies granne hade födelsedagsfest igår, han blev 22 år gammal. Så där studsade vi in och var lite trevliga ett tag. Var lite roligt eftersom jag kände alla hans kompisars storesyskon *haha* men det var skoj ändå. Mern jag hamna i säng vid 00.20 så sent blev det inte.

Nu kl 11 ska jag möta Sofie och gå en promenad, jag ska lura ut henne på en 2 timmars tror jag, tror ni hon blir arg? haha jag hoppas inte det!!

KRAM


RSS 2.0