HUR KUNDE DU??????????

Hur kunde du göra så här mot henne? Mot hennes familj, vänner, nära och kära.
Hon var en ung kvinna som inte kunde försvara sig själv. Jag har så mycket hat i mig för att du gjorde detta. Du är så feg att du tar en annan människas liv och sen tar slut på ditt eget då ingen någonsin kommer att få veta den 100% sanningen, hur kan du göra så? Jag hoppas du led in i det sista och att du kommer att brinna i …………..


Till kära Nathalie, du var så fin, så vacker, ditt leende och din underbara dans. När kommer vi att få se den igen. Du kommer att få en underbar plats i himmelen för att du är en sådan fin ängel. Du måste hälsa min pappa att jag älskar honom och säg att han ska skydda dig resten av ditt liv i himmelen.


Vackra ängeln Nathalie 19851128 - 20100222


Vila i frid



Inte OK!

Vinter är något jag tycker om, men ibland blir det för mycket så nu tycker jag att våren ska komma.


Jag vill ha -5, strålande sol och typ 20 cm snö. Det är en bra vinter tycker jag. Den ska hålla i sig från november till januari, sen får det vara slut på det roliga. Vart är VÅREN?


Igår när jag var i stinsen med mor så inhandlade jag en klänning och ett par vår pumps.




 

Hittade ingen bild på klänningen, den tar jag och fotar hemma sen!


Idag fyller min älskade mor 50 år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!
Hoppas du blir firad ordentligt på jobbet.


Kram

 


Helg

Har fortfarande inte flyttat in pga vissa omständigheter, men det kommer att fixas i veckan. Så ska väl ta mig dit kanske och bona in mig, eller vad säger ni?
Här är lite bilder från lgh.

Min öppna spis. Väldigt hög mysfaktor på den, eller hur?



Min säng med en flyttkartong på. FINT!

Min nya byrå!!



La kitchen O STÄDAT. (SUCK) haha

Nu har ni sett lite små delar av lgh. Much more to come.

Här kommer en bild på MIN favorit, alla lägger ut på sina barn m.m. Men nu har inte jag ett människo barn, jag har min favvo vovve

STELLA!!!



Det var i den korgen jag hämtade henne och hon trycker fortfarande ner sig i den, sötnosen!

Nu ska jag med mamma till stinsen, kanske kolla om det finns någon tröja att inhandla på gina. Brukar finnas sånt som duger till vardagen eller hur?

Fredagen den 19 februari kl:23,15 så kom lille Oliwer till världen med ett akut kjesarsnitt. Oliwer mår bra, det är mindre bra med Cici då hon har ont ont ont. Hoppas du är uppe på benen snart gumman så vi kan komma & hälsa på. PUSSS


Kram


Ponnyrace

Hahah var helt galet igår på ridningen. Min & Mitras häst är halta så vi tog en ponny var och hoppade bana på. Var hur roligt som helst. Först fick vi hitta på en egen bana på 6-8 språng, sen var det en omhoppning på 5 språng. Vem vann? JAG så klart! Jag red på 15 sekunder på 5 språng, Jessica red på 17 sekunder på samma bana. Älskar att rida ponny, haha det är så snabba i svängarna!


Nu finns det ingen bild på Mitras ponny, men här är min och Jessicas




Idag slutar jag kl:13. Då åker jag och plockat Mitra, sen bär det av mot min mor för att hämta upp ytterligare lite grejer som jag ska ta till lgh. Ska ta lite bilder idag hade jag tänkte mig, men inga helhetsbilder än. Blir mer detalj bilder. För ni kan ju inte få se helheten än tycker jag.

 


 

 

 

 

 

 

 


Snart helg.

Imorgon är det fredag. Gud så lycklig jag är på fredagar, vem är inte det?


Det börjar ordna upp sig i lgh och i helgen är det bara en sista touch så blir allt bra. Det kommer att bli så fint, är super nöjd med allt faktiskt.
I början var jag inte så nöjd med alla färger, eftersom det alltid ser bättre ut på en liten lapp än när den kommer upp på väggen. Men med mina möbler så har det blivit helt OK tycker jag.


Idag ska jag rida igen, det är hoppning på schemat. Så vi får se vem jag får då min häst är halt fortfarande. Kommer förmodligen att få rida en ponny.


Visst är det tråkigt med en blogg utan bilder? Jag var ju sååå duktig på att lägga upp det förr, men nu har det inte blivit så på länge. Jag lovar att lägga in något skoj senare..


 Nu måste jag åka till posten.


KRAM

 


Jag vill också ha en sådan kille

En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt.

Han svarade nä...

Hon frågade honom om han ville vara med henne för evigt.

Han svarade nä...

Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom.

Och än en gång blev svaret nä...

Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårar som strömmade nerför hennes kinder, men då tog killen hennes arm och sa;

Du är inte söt, du är vacker.

Jag vill inte vara med dig förevigt, jag MÅSTE vara med dig för evigt.

Jag skulle inte gråta om du lämnade mig, jag skulle dö.

 

 


God morgon

Hann inte skriva något igår eftersom det var mycket att göra på jobbet. Hoppas ni har haft en bra vecka hittills, min har varit helt OK. Jobbat på en del och har börja lära upp Elin allt mitt arbete. Går bra för henne tycker jag.


Så mer än så blir det inte för idag heller, måste hjälpa Elin här nu



Kram på er

 


Stor hund ska det vara!

Läste på aftonbladets hemsida om en tjej som hade blivit överfallen av 2 st män som försökte att våldta henne.


Men ser ni någonstans i texten om vad det står för ras. NEJ det står ingenting om det och jag tycker det är tråkigt. Jag förmodar att detta är en blandras på amstaff/Rottweiler eller nåt. Den verkar rätt så kraftig av sig. Om det skulle ha varit en labbe eller en golden som hade räddat sin husse/matte så skulle det stå med stora bokstäver.

Jag själv är SATANS glad över att jag har en rottweiler och att den kan skydda mig till 100%.


Vilken ras tycker ni Klinton ser ut som?

Bild och text tagen från aftonbladet.se


När två okända män attackerade My Lindqvist i parken kom Klinton till undsättning. – Han satte sig på bröstet på den ena mannen och morrade. Han bet inte men han var väldigt arg, säger My.
Augustikvällen förra året började annars i vänskapens tecken. My Lindqvist var hemma hos några vänner och åt en god middag. När klockan började närma sig 22-tiden var det dock dags att gå hem.
– Klinton hade varit hemma i fyra timmar och började självklart bli rastlös. Så jag gick hem för att ta en sväng med honom i parken, förklarar My.
Parken ligger bara tjugo ­minuter från Mys lägenhet i ­centrala Halmstad. Hon hade varit där många gånger förr och rastat sin hund.
– Vi brukar inte gå ut i parken så sent eftersom det är så mörkt då, men den här gången blev det så eftersom Klinton varit hemma själv så länge. Och han gillar att springa runt i parken. Det finns en tennisplan där och en hel del försvunna tennisbollar att hämta lite varstans. Det tycker han är roligt.


Två okända män
Sagt och gjort. My kopplade Klinton och gick ut i parken. Efter en stund lät hon honom springa fritt. Nosa omkring, kissa lite här och var och rasta sig. My ställde sig för att vänta mellan två stora träd under tiden. Det var då kvällen tog en abrupt vändning.
När My stått och väntat några minuter såg hon plötsligt två mansfigurer närma sig.
– Förmodligen visste inte männen att jag hade hund med mig. Det är ju inte säkert att de gjort som de gjorde i så fall, funderar My så här efteråt.


Slet i kläderna
– Den ena mannen frågade om jag hade en cigarett och jag kände direkt att någonting var fel. Jag svarade att jag inte hade cigaretter på mig, och i nästa sekund knuffade mannen mig så att jag föll i marken. Sedan försökte den andre mannen sätta sig grensle över mig och började slita i mina kläder. Allt gick så fort att jag knappt han tänka.
My minns inte om hon ropade på Klinton eller om han helt enkelt fattade misstankar i alla fall. Hur som helst kom han rusan de ur buskarna som en projektil. Han tvivlade aldrig en sekund över vad situationen gällde – och vad han måste göra.
– Han sprang först fram till killen som knuffat ner mig på marken. Mannen försökte få bort Klinton genom att först skrämma honom och sedan sparka på honom, men det var helt meningslöst. Klinton är rätt stor och stadig och att sparka honom är som att köra foten i en betonggris, förklarar My.


Skrämdes bort
– Så Klinton gav sig helt enkelt inte. Det var bara för den där killen att springa i väg, han märkte att han inte kunde göra något annat.
Den andre killen satt dock fortfarande på My och slet i kläderna. Men inte länge till.
–  Klinton hoppade på honom och välte honom på rygg. Sen satte sig Klinton på hans bröst och morrade ner i ansiktet på honom. Efter en stund hoppade han av och då sprang killen i väg. För att verkligen få i väg honom sprang Klinton efter honom en bra bit genom parken. Sen kom han tillbaka till mig.



Årets bragdhund
Att rädda någon från en möjlig våldtäkt är naturligtvis en stor bedrift. Och Klinton blev heller inte lottlös. Förutom Mys tacksamhet blev han utsedd till Årets Bragdhund 2009 — ett pris som varje år delas ut av Svenska kennelklubben.
– Något som självklart gjorde mig ­både glad och stolt, säger My.
Priset, bestående av en medalj, ett diplom och ett smaskigt ben, fick duon 12 december på Svenska kennelklubbens internationella hundutställning

 

 


Mini mandarin!

Varje mån & ons får vi frukt till jobbet, kolla in dessa minisar haha


 

 


Måndag den 15 februari 2010

Mycket slit i helgen har det blivit. Kan inte skriva så mycket annat än att jag har varit i lgh HELA helgen.

På kvällarna har det varit lugnt och skönt. Förutom i lördags då jag var hos Elin på party. Hon hade fyllt år så det blev middag och dildo party. Haha riktigt roligt var det.

Idag skulle Elin ha kommit tillbaks efter sin mamma ledighet men stackaren är sjuk, hoppas hon blir bättre snart. Krya på dig.

Den här veckan ska Calle sättas igång och det känns skit bra. Hoppas på att han blir frisk snarast. Det är 6 st tävlingshästar som är halta för tillfället och vi har hoppning på torsdag. Ska bli kul och se vilka alla ska rida. Mitra kommer att skritta han idag, sen tar förmodligen jag över resten av veckan. Hon har sin egen häst som också är halt.

Nu sitter i alla fall kökshandtagen uppe och det blev nertill som jag satte de. Blev skita bra.

Så snart så bor jag där, jippi yey. Min plan är att börja bo där i helgen, får se om jag hinner klart med allt. Jag är en sådan människa som vill ha ALLT KLART innan jag flyttar in. Och då menar jag ALLT.

Jag behöver köpa en vit byrå som är 90 cm bred, vart hittar jag en sådan? Har kollat på IKEA och MIO och hittar ingenting. PLS hjälp mig!


Kram

 

 


Torsdag den 11 februari 2010

Idag är jag lite trött så det kommer att bli en seg torsdag.

Igår på after worken var det super trevligt. Vi hade bokat bord på Tabouli (har ni varit där?) till kl:19.00. Jag älskar orientalisk mat så jag driver i mig allt som kommer på bordet. Som tur var så hade vi beställt buffé. I buffén så ingår det 16 rätter, 8 kalla & 8 varma tror jag att det var. Hur gott som helst var det, lite väl dyrt dock.
Sen så bar det av mot cafet där det var finest.se fest. Som vanligt så var det kaos när det är arrangerade fester. Hur mycket folk som helst och alla var galet uppfixade, så att jag kände mig som en luffare var bara förnamnet haha.
Så var där i 1 timme max sen så vart det taxi hem.


Igår så hände det en hemsk sak med Elins häst (Pan´s Kanel). Hon hade haft kolik natten mellan tis-ons så hon fick avlivas igår då hennes liv inte kunde räddas. Så kommer att kännas tomt idag när jag åker till stallet när hennes box är tom. Stackarn!

Imorgon har jag tagit flyttledigt. Det är den här helgen det smäller. Allt ska in i lägenheten. Det finns en sak som vi inte har gjort än och det är att sätta upp handtagen på köksluckorna haha! Verkar vara så svårt att få allt så rakt och fint. Eftersom det finns ju inga för-borrade hål direkt så det kan bli en match. Undra vem som vill ta sig an den? Känner du någon?
Ska ringa till Ikea och fråga om de har en mall som gör det lite lättare att borra dit handtagen. Men det är en telefonkö som heter duga, 17 min väntetid. De hade en mall så nu blir det förhoppningsvis mycket lättare att sätta upp handtagen. Jag har dock inte kommit fram till hur jag ska ha dem. Vad tycker ni? Hur ska de sitta? (se bild)



 

Kram

 

 

 


Haha

Positiva saker som hände igår:

Har ni sett reklamen som utspelar sig i Norrland? Det är 3 killar som sitter och dricker ÖL på sin lilla pub, förmodligen den enda! Så sitter de och funderar på hur det vore att vara i Sthlm. Så drömmer de sig bort. Lite dåligt förklarat kanske, men den är satans rolig haha!!

Sen var det ett TV program jag fastnade för igår också, Vinterspelen i ÅRE 2010. Kollade ni på det? Var en massa olika kändisar som var med och tävlade i olika grenar uppe i ÅRE. De hade Snowracing tävling, de åkte pulka rakt ner i kägglor så de blev som bowling. Den roligaste är ju i & för sig Felix Herngren som är kommentator till programmet. Det går idag med kl:21,00 om ni vill kolla på de.

Igår var det dressyr och vi tränade på bakdelsvändningar. Jag & Porana börjar lära känna varandra lite men det är en LÅNG väg kvar. I skritten så har jag koll på alla knappar och i galoppen känns det bättre. Men i traven är det hopplöst. Men den positiva delen är att vi gjorde perfekta bakdelsvändningar och det känns skoj att höra sådant från sin lärare.

Negativa saker som hände igår: 



Förra veckan skulle jag hämta min ugn och mikro som jag har köpt på Elgiganten. När jag väl är på plats så säger dem att båda produkterna finns inne så jag tänker kanon. Jag går och betalar de för att sen hämta ut dem på lagerutlämningen. Mikron kommer de ut med snabbt men det tar ett tag för de med ugnen.

Till slut så kommer det ut en kille och säger att de har letat och hittar inga.
I deras system står de att dem har 3 st hemma. Men han ursäktar sig väldigt mycket och säger att de kommer hem nya den 15 feb. SUCK vad jobbigt tycker jag, men bara att godta.


Efter 3-4 timmar så ringer säljaren (han som har sålt alla vitvaror till mig) och säger att han har gjort en direkt beställning från Electrolux och ugnen kommer på tisdag (detta var i torsdags den 4/2) Så den skulle komma igår.

Så jag ringde Elgiganten igår och de sa att den hade kommit in, KANON sa jag och bad bror hämta den för han var ute och åkte. Efter ett tag så kom han tillbaks utan ugn. Så jag frågade självklart varför han gjorde det?. Då sa han att de inte hade den och den kommer den 15/2.

Jag ringer upp de igen och frågar ännu en gång när min ugn kommer, NU säger de att den kommer den 12/2. OK säger jag och undrar varför jag får olika datum sagda till mig hela tiden. Jag får inget vettigt svar alls så jag åker till elgiganten själv och är måttligt irriterad och känner att jag kommer att få ett sammanbrott när som.

När jag väl kommer fram så möter säljaren mig och frågar om jag ska hämta min ugn, jag säger JAPP. Han kollar på mig som det inte vore något problem eftersom han tror att den finns inne.

Så han går ut på lagret och letar, kommer tillbaks efter 5 min och ser ut att skämmas lite. Han säger att han inte hittar den och de måste ha blivit förseningar från Electrolux. Han ringer till Electrolux och gör en ny beställning, men det bryr jag mig inte om. Jag behöver en ugn idag då elektrikern är hemma hos mig och väntar.

Efter mycket strul och en satans irriterad Madeleine så säger han att jag kan ta ett utställnings ex om jag måste ha en ugn idag. Jag går och kollar på den och ser en repa. En stor repa på säkert 3 cm som han säger att han inte ser, han hämtar ett medel och en trasa och tror att han kan torka bort repan. Fick bita ihop ordentligt för att inte slå han, hahah började tro att han var dum eller nåt, visst att en säljare vill göra allt för sin kund och bla bla bla men en repa är en repa, kan man inte torka bort med något satans medel. Han säger att det finns ett till ex som står ute i ett kök, OK säger jag och går och kollar på den. Den ser fin ut så den tar jag sa jag. Jag undrar vad min kompensation blir då jag inte får en helt ny. 500 kr säger snålisen. Jag orkade inte tjafsa mer + att jag hade bråttom tillbaks till jobbet.

Ugnen är inplastad och jag ger mig av mot Kärrdal för att dumpa av den hos mig så att elektrikern och bror kan montera in allt.

 

Parkerar bilen, springer in i 2 min MAX. Springer tillbaks till bilen för att sen åka till jobbet. Då kommer det en dam på 107 år med sin rullator och börjar tjafsa med mig. Knackar på mitt fönster och ber mig veva ner rutan, och när jag säger ber så säger jag det bara för att låta snäll.
Hon säger att jag inte får stå här. Det står 7 andra bilar där jag står, jag var inne 2 min och hon börjar bråka med mig. Jag var inte på jordens bästa humör men ville inte bråka med en äldre dam. Så jag bet ihop och sa förlåt att jag står här men jag har super bråttom till jobbet så det vore bra om du kunde släppa fram mig. Hon blockerade min bil så kunde inte direkt köra över henne. Så jag stod där och lyssnade på hennes kackel en stund. Sen så började jag rullade fram lite men hon flyttar inte på sig. Nu tänkte jag damen är inte rätt om livet haha. Jag kände att jag bara ville åka därifrån eftersom jag förmodligen inte kunde hålla allt inom mig länge till. Ville inte få ett utbrott på henne direkt. Så till slut så började hon rörs på sig i snigel fart och jag kunde åka därifrån.


SUCK vilken dag det var igår hahahah!!!

HELT galen..


Men nu är det en ny dag och det är nya tag.


Ikväll är det middag med några från jobbet, sen blir det efterfest på cafet. ALL IN säger jag bara!



KRAM på er

 

 

 


Tyvärr…

… så hinner jag inte alltid skriva varje dag, dåligt av mig jag vet.


Som vanligt har jag befunnit mig i lgh hela helgen, jag hann dock med en middag på O´learys med Mitra & Lina, var VÄLDIGT trevligt och roligt.






Trodde inte att det skulle vara så mycket folk som det var. Fick träffa folk som jag inte ville träffa och folk som jag tyckte var trevligt att träffa igen.
De har god mat, men servicen är inte den bästa om jag får säga mitt. Men självklart kommer jag att gå tillbaks.


 I dag fyller min älskade Lina 26 år, GRATTIS DARLING.





Igår hade jag semesterdag, så jag åkte med min tävlingshäst Calle till kliniken för han har visat att han inte är riktigt ren i höger fram och mycket rätt så var han halt i höger fram, de satt uppe i knäet. Han är ju känslig min pojk, så de fick brämsa han och det var inge kul alls tyckte han. Fatta ont det gör. Få ett snöre runt snoken som sitter så hårt att det är de enda de tänker på hmmm…. Men han var duktig tycker jag i alla fall.
Så nu ska han vila och börja gå på 5 min promenader, så får vi se om han blir bättre. HOPPAS det! Är förmodligen därför han har stannat på hinder, för att han inte har kunnat lyfta knäet som han ska.


Nu börjar det bli klart i lgh, det som är kvar är:
Arbetsbelysning under köksskåpen
Spotlights i hall & kök
Lite el saker som ska fixas idag
STÄDA




Sen ska jag in med allt i helgen, hoppas det går fint fint,, så ni som inte har allt för mycket att göra fre, lör & sön är super välkomna till mig haha.

Sen är det INFLYTTNINGSFEST! Eller nåt!


Idag är det ridning på schemat som på varje tisdag, undra vem jag har? Hmm förmodligen så kommer jag att ha Porana. Så vi får se hur det går för oss idag!


Kram

 

 

 

 

 


T.G.I.F

Thank god is Friday eller vad säger ni?


Kaklet sattes upp igår och det blev super fint, dock så glömde jag ta kort men sätter ut ett kort senare när jag har varit där.Är inte HELT nöjd med en sak, men förmodligen så är det bara något jag måste vänja mig vid. Jag trodde att färgen på väggen och kaklet skulle matcha lite bättre, hmm men det blir nog bra.


Vi 19,30 tiden så plockade jag upp Mitris för att åka till stallet. Vi skulle lyfta Poranas bakben innan vi började fixa våra hästar inför träningen. Hon har ont så hon måste få upp det lite då & då så inget händer med henne.
Jag fick Goodman som jag sa tidigare eftersom min Calle är halt. Goodman är super snygg och stor herre och gör som han vill kan man säga. Han testar alltid ryttaren med små saker som att sparka bakut i galoppen, ställa sig lite i skritten. Och det gjorde han självklart med mig och jag går på honom i såna tillfällen och säger att det inte är OK. Vi travade och galopperade på fyrkanten, för att sen vända upp på medel-linjen och göra en framdelsvändning och en bakdelsvändning. Eftersom han är grinig så tar han inte skänkeln riktigt som han ska, men var på honom ändå. Till slut så ställde han sig RAKT UPP och boxades med frambena, jag fick krama om hans hals för att inte flyga av. PUCKO häst. Så igår var det inte allt för skoj att rida, var mest förbannad på honom + att jag inte lita på honom.



MEN idag kommer en ny häst som förmodligen kommer att bli min tävlingshäst i både dressyr & hoppning.



Jag hoppas på att Mickis, Lina & Mitris vill äta middag med mig på O´learys idag



KRAM

 

 

 


Bild

Ikväll sätts kaklet upp, så tänkte bjuda på en före bild så kommer efter bilden imorgon.


Tapeten är precis uppsatt så det kan se lite buckligt ut, men kommer att lägga sig!



Att förlora någon man älskar…

Kommer ni ihåg Linus som blev påkörd av tåget i Täby Kyrkby? Här skriver han om den dagen då det hände, det är en jobbig text att läsa och jag får tårar bara jag tänker på det.


Jag skulle gärna skriva min egen historia om min far då han gick bort men har inte den orken i kroppen än, vissa av er vet hela historien och vissa inte.

Text tagen från http://faschingseskapader.blogspot.com

Det här var väldigt jobbigt att skriva, så det kanske kan vara jobbigt att läsa.

Man måste inte läsa.


Min fru började tidigt på sitt jobb på måndagen så vi bestämde oss för att samåka, som vi gjort massor med gånger tidigare. Jag hade precis varit på en längre resa utomlands och kunde mycket väl kunnat tänka mig att åka senare, och i så fall skjutsa Linus till skolan, det lite mer vanliga morgonalternativet. Men så gjorde vi inte.




Redan här är det alltså upplagt för livslång ångest. Men någon däruppe löste problemet redan innan det uppstod, eftersom min jetlag såg till att jag vaknade en timme före klockan och således var klarvaken när Ia gick upp. Hade vi inte bestämt oss för samåkning kvällen innan så hade vi med 100% sannolikhet gjort det då, på morgonen. Så det där kunde vi lägga undan direkt. Tack för det.



Vi var alltså redan på jobbet båda två när det hände.



Linda, som är Linus storasyster och Malins lillasyster, väntade på tåget nere vid Täby Kyrkby för vidare transport till Tibble Gymnasium. Hörde tåget tuta uppe i backen, vid övergången där vi bor, såg det stanna och sedan backa. Sur för att behöva åka extrabuss började hon redan här ändå bli orolig. Ryktet gick på några minuter att någon blivit påkörd, och blir någon påkörd så är det med stor sannolikhet någon man känner till. Kyrkbyn är inte större än så. En kompis-kompis, en grannes dotter, någon i fotbollslaget, eller ja, någon i familjen.




Linda gör som hon alltid gör i ett sånt läge och börjar beta av familjemedlemmarna med sms. Rutin, för att sedan gå vidare. Och inget svar från Linus var inte så konstigt, om han mot förmodan kommit ihåg att ta mobilen med sig så var den oftast avslagen. Och den låg mycket riktigt hemma.



Jag sitter på jobbet och försöker reda ut det vanliga kaoset efter en veckas frånvaro från kontoret när Lindas sms om olyckan börjar trilla in. Tittar på aftonbladet och konstaterar att det är övergången precis där vi bor som är på bild, och att "en pojke blivit påkörd av tåget och hittats livlös". Klump i magen, men eftersom övergången är på väg till mellanstadieskolan Byleskolan och inte Linus normala väg till högstadiet på Skolhagenskolan så går jag vidare. Och Linus skulle väl beskrivas som yngre man i tidningarna, inte pojke väl? "Mer information kommer", så då väntar vi på den.



Lite senare är informationen uppdaterad till "Tonårspojke avled efter tågolycka" och nu är jag inte bekväm längre. Eftersom Linus hade varit sjuk hela veckan så skulle de ju inte ringa från skolan om han inte dök upp. Så jag ringde dit, lite skamset, de har ju annat att göra än att springa runt och räkna elever.



"Ett ögonblick" säger kvinnan och lägger ned luren och en evig väntan startar på mitt håll. Steg i rum, svaga röster. Här någonstans börjar risken för katastrof faktiskt kännas lite för sannolik för att man ska må bra. Precis innan den manliga polisen tar telefonen och börjar prata hinner jag tänka att "det får inte vara en manlig polis som tar luren nu, för då är det kört."



Han frågar vad jag heter och jag säger mitt namn högt och tydligt, det får inte bli fel nu. "Var är du nu?", och det är där och då som jag dör.



Resten av historien är ren skräck.



Jag ska alltså ringa min fru och berätta att vår son har dött. Och det nu.
Jag vet att hon har läst om olyckan och hon har också fått Lindas oroliga sms. Det är hon som svarar i receptionen, allt snurrar, men jag kan ju bara säga som det är. "Det var Linus, han är död". Och så dör jag igen. Dör och dör medan jag hör skriken och tumultet, och bästisen Lina som tar över telefonen och fixar resten. Det kommer att ta åratal innan jag kommer att kunna handskas med de här sekunderna på ett vettigt sätt. Om någonsin.



Död ska jag nu åka med polisen (som åkt till mitt jobb i Kista) för att på väg hem hämta upp mina döttrar som med hjälp av sms-kedjor nu är farligt nära lösningen på mysteriet om vem som blivit påkörd. Jag vill att det är jag som berättar det, men jag vill inte göra det på telefon. Jag har väldigt bråttom nu.



Linda ringer när vi har tio minuter kvar men jag lägger på. Ångrar mig, men det är upptaget när jag försöker ringa tillbaka. Linda ringer igen, och jag vet att det måste bli på telefon. Jag dör, jag svarar, och hon frågar:



- "Var är du"
- "På väg till Tibble"
- "Varför då?" men hon förstår ju redan.



Så för andra gången:




- "Det var Linus, han är död"



Möter upp döttrarna utanför skolan och vi kramas länge i snödrivan utanför matsalen innan vi sätter oss i polisbilen och åker hem till svärmor och svärfar som bor i närheten av oss och som blev underrättade först, av skäl som är direkt hemska. De bor vid spåret 50 meter nedanför övergången där Linus blir påkörd, så det var där han hade legat. Svärfar är alltså först på plats. Världens snällaste morfar ska nu larma och hjälpa till när hans barnbarn omkommit i en tågolycka.



Mormor och morfar ska alltså se till att vi får reda på att ett av våra barn har dött. Hur många dödar dör man när man får en sådan uppgift?



Sedan rusar tiden. Poliser och en präst. Släktingar, och de första sms:en. Kaffe, vänner och vad händer nu? En tid bokas hos kurator på Astrid Lindgrens sjukhus och plötsligt är det natt.



Och lika plötsligt har mina döttrar blivit kvinnor, så kloka och trygga i sig själva och varandra. Så lugna och vuxna. Det är jag och Ia som är barn. Vi lovar varandra att klara detta och det är den självklaraste sak i världen. Vi är helt överens, och vi är helt säkra, och det är nästan rogivande. Jag älskar er så mycket. Och vi går hem.



Natten tar jag mig igenom ensam i vardagsrummet och enbart tack vare era kommentarer på bloggen. Ett hav av kommentarer som gjorde att rädsla och galenskap inte fick fäste.



Och nu är det nu. Ny natt. Efter att ha varit vaken i 40 timmar har jag äntligen fått sova lite. Ville inte sova först, ville inte släppa Linus.



Men nu har jag sovit. Och det var inte så farligt, det var skönt.



Tack Lina och alla på Master. Tack Gunilla, Gabrielle, Ove på Tibble, Calle, Kim, älskade Nina, Susanne, Patrik, Christina, Leffe, Micha, Lisa och var och en i klass 8A. Tack Linus kompisar, ni som tänt marshaller och lagt blommor. Tack alla som kommit förbi, skickat sms och blommor. Tack till tusentals bloggvänner.



Idag reser vi oss och tar första steget, och sedan är det väl bara att fortsätta gå antar jag.

  


Vad gör man inte för….

….. Grannarna?

Jag skottade hela deras uppfart och mamma hade bakat semlor till dem. Ibland bor man i det bästa neighbour hoodet!






Snart så..

Snart är jag tillbaks till mina vanliga rutiner, lgh är snart klar och jag kan sitta & mysa i soffan med min älskade Stella och kolla på alla program


Desperate Housewives - tisdag 2 mars 21:00
Cougar Town - tisdag 2 mars 21:55 (Tror den kan vara riktigt bra) (Dubbelavsnitt)
Grey's Anatomy - onsdag 3 mars 21:00
The Forgotten - onsdag 3 mars 21:55
Gossip Girl - söndag 7 mars 19:00
Christine - tisdag 9 mars 22:25


Men självklart så är det Greys jag ser fram emot mest, FAVORIT programmet helt klart..


KRAM

 


Morgonpigg?

Är du morgonpigg? Det är inte jag, 06,20 ringde min klocka idag eftersom jag skulle möta tapetseraren kl:07,30 i lgh. Jag kom i tid och det är det som räknas.
Väggen var väl kanske inte i 100% bra skick men det får bli som det blir. Han skulle göra så gott han kunde i alla fall.

Så resultatet kommer senare!


Kram  

 


Tar det aldrig slut?

Snö snö snö snö snö. Kan det inte sluta nu? I december sa jag, kan vi inte få lite snö så att vi får en vit jul och nyår. Men nu räcker det tycker jag. Tänk när all denna snö ska smälta bort? Det kommer att ta tid.

Ni får ursäkta för att jag inte har skrivit på väldigt länge. Men det blir det ändring på inom kort.

Helgen var bra, jobbade i lgh + att det blev en liten utgång i lördags som slutade si sådär haha men så kan det bli ibland.

Eftersom min guldklimp Calle är halt så ska jag rida Goodman imorgon, han är så stor den där mannen. Men ska bli kul att sitta på honom och se vad han är för häst.
Goodman var dressyrhäst innan han kom till oss, och har en helsyster som tävlar Msv dressyr. I hoppningen vill han inte gärna riva men har inte den bästa bentekniken, så ibland kan det bli ordentliga språng - det gäller att hänga med! Han är en rolig häst för mer rutinerade ryttare, med ordentligt register i gångarterna. Sin vackra gula färg har han ärvt från mormors morfar Pompe.



Idag bär det av mot lgh, ska måla den sista väggen + sätta fast ugns-skåpet i väggen. Sen ska jag hem till mor och äta semlor, MUMS!


Imorgon kl:07,30 ska jag möta upp en tapetserare i lgh så han kan sätta igång med min fondvägg, är sååå sugen på att se resultatet, på kvällen kommer min kusin och sätter fast kaklet. Så nu är det inte så mycket kvar mina kära vänner. Kommer att ta en massa kort imorgon eller på fredag så får ni se hur det ser ut!

 

Kram kram

 

 


RSS 2.0