Helgen

Har varit kanon!!!

I fredags var vi på studentfest hos min kusin.

I lördags var det underbart väder, bada med hundarna, gick promenad och bara lapade sol. På kvällen åkte vi till fryshuset för att kolla på MMA galan.
Gick bra för grabbarna.

Reza vann efter 1 min & några sekunder, Navids motståndare orkade inte mer i rond 3 så han vann han med och Usama vann på poäng. Så det var en skoj kväll för de och roligt för oss att se!!!

Idag söndag har jag varit med Hanna & Sofie i edsviken och solat. Tog med oss lite tilltugg, glass, djungelvrål + dricka så vi klara oss i värmen.
Läste lite tidingar och spelade kortspel. Efter det så skulle Sofie hem till sin syster och hjälpa henne med plugg, jag & Hanna åkte hem och hämtade Stella så hon fick bada lite. Jag var själv nere i vattnet och höll på att frysa ihjäl haha. Gick ner till knäna, det var SVIN kallt.
Sen bar det av till mamsen min, hon var inte hemma dock, men jag & Hanna satt på uteplatsen och åt en sallad som vi köpte på vägen.

Efter ett tag när vi hade "tröttnat" på att vara ute hehe så åkte vi till stinsen, jag skulle köpa mors dag present & Hanna skulle köpa blommor som hon sen skulel åka & lämna till sin kära mor som inte finns med oss idag. Men hon åkte till en minneslund för att lämna blommorna.

Nu har jag precis ätit middag! Grillat på altanen, kan inte bli bättre.
Just nu har jag min hund bredvid mig som säkert vill gå ut, så tack för mig!!

KRAM

Bada

Stella & Manti



Stella Joppe & Samantha


Åååå vad det är mysigt att bada


Men det är kallt uppe i skuggan




Åka bil....

Har kört bil sen klockan 8 imorse och det tar inte slut. Är hos mamma nu och har ätit lunch, men ska vidare nu. Bromma, Arlandastad, Täby SUCK.. aaa you name it....

Måste iväg nu

Kram

Torsdag morgon

Data är ett bra redskap när du ska få bort fläckar, mörka ringa m.m. på sig själv haha





Kram


Skit väder.

Regn regn och åter regn, inte roligt alls hallå. Jag vill ha SOL.


Idag var jag och kudden kompisar lite längre än vad vi brukar vara, kom inte upp förrän 07:45 ooooppppps, men jag var på jobbet 08:30 så det var ok ändå.


Hoppas det är bra väder imorgon för då ska kusinen ta studenten och då är det ju en självklarhet att det ska vara sol. Sen är det studentfest hemma hos de vid 18 tiden, då hoppas jag också på sol så att vi kan sitta ute hela kvällen!



Nu börjar det närma sig lördag och på lördag är det Superior Challenge, ska bli kul att se grabbarna grus fightas, förra året när vi var där så ställdes både Navids & Rezas match in, så det var super tråkigt. Hoppas det inte blir något problem denna gång.

Men ska bli roligt som som sagt och vi hoppas självklart på att det vinner.






Nej nu måste jag sätta igång och jobba. Ha en bra regnig dag!



Kram




Till Lunch....

... Blev det blodpudding och bacon, alltid lika gott.


Solen skiner men det är storm ute, när ska den här vinden avta?



Nu har jag bokat en Statoil lastbil tills på fredag. Jag ska hämta den imorgon kl 18 och på fredag morgon ska jag vara ute på Värmdö kl 09,00 SENAST, någon som brukar åka dit ut? När måste jag åka från Sollentuna?


För eran info så kommer Greys att visas ikväll enligt tv.nu, eller det var mer för min egna info kanske. Hahah!



Nu måste jag fortsätta jobba..



Kram


NOOOOOOOOOOOOOO....

Fick nyss ett hemskt besked, det var säsongsavslutning på GREYS förra veckan... haha mår fan dåligt av det!!




Hej då


Onsdag förmiddag..

Och jag har trååååkigt. Har nästan inget att göra på jobbet, eller jo jag har att göra men har inte kommit igång med det ännu och då blir det automatiskt att jag skjuter upp det!


Kollade ni på desperate igår? Det gjorde jag och det var inte så bra, eller det är inte så bra  överhuvudtaget tycker jag. Men ska bli intressant att se vad Dave kommer att göra med Susan eller hennes nära och kära. Men idag är det Grey´s, det är något jag inte kan missa.

Men innan det hoppas jag på att hinna sola lite och kanske åka till Cici på en fika om hon är hemma.. Men den damen kollar ju ens inte på Grey´s, så det blir ingen långvisit hehe...



Jag har precis varit och handlat mjölk och kunde inte motstå att köpa lite godis, men har inte ätit någon godisbit ännu haha, står bara framför mig på receptionen och suktas. Men det är en bra träning för mig tycker jag..



Vad ska jag ha på mig på fredag? Haha det är så kul, för alltid när jag ska hem till släkten på fest, kalas, middag, studentfest, ja vad det nu än är så klär jag upp mig och fixar mig så fint, men det slutar alltid med att jag ser ut som största luffaren haha!! Har alltid med mig kläder i en påse om det skulle bli kallt eller så och de kläderna brukar åka på snabbt + att jag inte orkar gå ut med hunden i 12 cm klackar hehe!! Gör ni?



Ha en fortsatt bra dag...


God Morgon....

Vad det ska blåsa idag då, är fortfarande varmt ute men jobbigt när håret flyger åt alla håll och kanter.


Igår gick jag vid 16,30 tiden eftersom jag skulle släppa mamma vid tåget så hon skulle hinna med 16,39 tåget.


Efter det åkte jag till Tegelhagen och badade med Stella, det var soligt och varmt ett tag men sen kom de mörka molnen, då var det bara att torka henne lite med handdukar och slänga in henne i bilen och åka till hundgården.

När jag väl var där så var det inte allt för varmt (bror var också med) + att det började små regna. Men hon lekte av sig och blev torr i alla fall. Varken jag el bror orkade laga någon mat så vi åkte och köpte oss en varsin avokado sallad MUMS...



Efter middagen så skulle brorsan iväg med sin kompis Dennis till Peak Performance utförsäljning. De öppnar egentligen idag, men Dennis hade fått någon slags VIP biljett av jobbet så vi åkte dit en sväng. Det var kaos i hela den lokalen, jag köpte NADA eftersom allt ligger i kartonger huller om buller. Bror köpte en vinterjacka och en fin tjocktröja. Så lite fyndade han tycker jag. Dennis köpte också en vinterjacka, han köpte några fler tröjor tror jag nog.



Nu ska jag upp och äta frukost, skriver mer sen!



PS. jag har inte hört något nytt om lgh, jag meddelar er när jag vet mer...




KRAM


Lovely…..

...... Vilket underbart väder det är ute. Var helt underbart att gå till jobbet idag, solen värmde, fåglarna kvittra & Stella skötte sig kanon hela vägen, hon gick lös medan jag gick och dagdrömde haha.



Om det är lika varmt idag efter jobbet så åker jag och badar med Stella i Tegelhagen, Sofie visade mig ett kanon ställe. "sandstrand" och nästan inga folk alls..



Senare idag kommer mamma komma hit och lämna bilen, så jag ska köra henne till Sollentuna station, hon ska in till Stan och träffa vänner.



Just nu står massa kollegor framför mig och småtjafsar. HAHA orka börja dagen så, men men nu när det är lågkonjunktur och allt så är det väldigt spänt här på företaget. Hoppas det vänder snart. SUCK.....



Nu är det frulle.



KRAM


Inte nöjd....

Ingen har lagt något bud på min lgh ännu SUCK... Jag har inte bråttom härifrån, men vore kul att få in något i alla fall. Mäklaren ska väl ringa runt imorgon igen, då får vi se om det är någon som nappar.

Som jag sa tidigare var jag och kolla på en lgh i Edsberg, känns som inget kan mäta sig med min lgh va fan. Visst har jag gjort om den och så, men det är inte insidan som jag menar. Jag älskar mitt område, allt annat ser så luffigt ut haha.
Hur som hels så låg det ett bud på 1 milj på den jag kolla på, jag kan inte lägga något bud förrän min är såld. Så vi får se hur allt kommer att sluta...

Nu ska jag göra natten, hörs imorgon

KRAM

25/5= Lön

Alltid kul när det är den 25 i månaden, för då kommer det in pengar. JIPPI.. Inte för att jag ska köpa något spec den här månaden, är bara en massa saker som skall betalas. Gotland ex.. Men jag hoppas på att få skattepengarna snart, det vore hur skönt som helst! Då kan det hända att det slinker ner några ex grejer..



Igår kväll hade jag jätte svårt att somna, var skita jobbigt. Medan Stella låg på rygg och hade alla sina 4 ben rakt ut i luften så låg jag och vred & vände på mig ett bra tag in på småtimmarna.



Idag är det visning igen på min lgh, har inte fått något bud på den ännu, men hoppas på att den blir såld. Om den nu blir såld så kommer jag säkert att gråta floder haha för den där lilla lgh e så fiiin.

Ska och kolla på en lgh idag kl:19.20 får se vad jag tycker. Jag vet att den måste totalrenoveras, så ska få en massa offerter från byggare, målare m.m.
Men måste som sagt bli av med min egna innan!

Jag är så hungrig idag, hann inte äta något hemma imorse + att jag inte hade frukost här på jobbet och nu har jag ingen lunch heller. Så det blir en pirog som jag hitta i frysen om ingen orkar handla åt mig hehe.


Jaaaa nu kom VD:n ner & han skulle iväg & handla mat.. MUMS pannbiff blir det!!!



Imorgon tisdag blir det lunch med Max, alltid lika trevligt när han har tid med än, han är ju

en väldigt upptagen kille HAHA så som han har sagt det!!





Ut med Stella nu.

KRAM


Resume av helgen....

Jag & Vanessa åkte hem från GBG i lördags, var skönt att komma hem & ha hela söndagen hemma faktiskt. På lördag kvällen åkte jag, Hanna & Vanessa in till fridays & tog en drink, var super mysigt.. Vid 24 tiden så åkte Hanna hem för hon var trött + att hon är gravid hehe så förstår om hon vill hem. Jag & Vanessa gick vidare till cafet + att vi mötte upp min kusin Michel. Visst var det trevligt på cafet tills jag ville vända upp & ner på hela stället. Var länge sen jag kokade så mycket av ilska, men iställer för att ställa till en scen så var jag mogen nog att gå därifrån. Stackars Vanessa fick höra på mitt raseri utbrott istället. Sorry Darling, men mådde INTE bra den där kvällen. När ska folk inse att det finns något som heter respekt & det bör man visa vid vissa tillfällen.

Idag söndag så fyller min hund Stella 3 år. Det firade vi med att hon fick ta sitt första dopp i vattnet/havet/sjön/Edsviken haha, hon tyckte det var hur kul som helst, simmade fram & tillbaks i säkert 30-40 min.. Sofie & Joppe var med oss hela dagen de med. Så det var super mysigt. Efter badningen så vart det en promenad på de öppna ängarna så hundarna skulle hinna torka lite innan vi slängde in de i bilarna. När vi var ute på ängen såg vi en stor jävla huggorm, tur att vi hann se den innan hundarna såg den. FYYYYY för ormar säger jag bara.
Sen¨åkte vi till mamma på en fika, sen till Ica maxi & handla mat, sen hem till Sofie & äta maten. Jag fick stå för matlagningen, blev helstekt fläskfilé, Quinoa, sallad & god sås...

Idag har jag lämnat tillbaks pärlan (golfen) till dens ägare, kommer att sakna den jätte mycket haha...

Nästa vecka är det Superior Challenge, ska kolla på den & efter blir det säkert utgång. Sen är det fan nog med utgång för min del till vi åker till Gotland. Vill inte se allt folk längre...

Nu ska jag kolla på filmen Click + göra mig redo inför natten.

DET MAN INTE VET ELLER SER MÅR MAN INTE DÅLIGT AV....

2:a dagen i GBG

Hej alla.

Igår var vi en sväng på Nivå här i GBG, var inte allt för skoj, men träffade hunken där så det är alltid trevligt. När vi skulle hem så fastnade Vanessa & Mickis utanför något ställe & kolla in en annan hunk HAHA, jo han såg väl okej ut men orka stå och glo på han i typ 20 min hehe. Nu ligger båda damerna och vilar och jag tror att de drömmer om han haha.

Som jag sa så ligger det och sover, Mickan kan jag förstå om hon är trött för hon har varit i stallet imorse och kom hem vid 15.30, men Vanessa har redan sovit som en galning. Jag gick upp 11 idag och städade Mickans lgh, men Vanessa låg i sängen och lata sig. Efter städningen så slängde jag mig i sängen och Vanessa låg fortfarande kvar haha, nu ligger hon där igen. Så hon har väl varit vaken i 2 timmar i alla fall. Fattar inte hur hon kan sova såååå mycket. Men jag ska kolla på greys repris nu kl 17.35 sen ska det fan upp från den där sängen.

Vi skulle ju åkt till Liseberg idag, men vart ej av. Får hoppas på att vi kommer iväg i helgen. Jag hoppas också på att Mickan hinner klippa & färga mitt hår nu när jag är här i GBG.. HOPPAS för det behövs verkligen.

Kram till er alla.....


PS. jag har glömt min kamera :-( så kan ej ta bilder.....


Framme i GBG

Det tog 4 timmar & 10 min, det var bra jobbat va? hehe
20 mil var det sång för min del, 10 mil gråt & resten normalt. Men det funkade, var inte så jobbigt som jag trodde.

Idag har jag & vanessa varit på stan och kollat lite medans Mickan jobba. Vid 17 tiden så var det Vanessas tur att få sitt hår klippt, hon har lugg nu, det är jätte fint.......
På fredag är det nog min tur, men lugg blir det ej.
Sen åkte vi till stallet och fixade, efter det vart det solning & nu sitter jag här på golvet & väntar på middag MUMS.

Senare blir det nog stan en sväng, möta upp hunken + lite vin, alltid lika trevligt.

Nej nu ska jag vara hjälpsam här..

Tusen tack till er som har sms:at mig, mailat mig & skrivit inlägg här på bloggen om pappas 3 års dag. det värmer verkligen.

3 år går fort, så alla ni som vill att tiden ska gå ännu fortare, tänk om. man lever bara en gång, så ta vara på den tiden du får här i världen.
R.I.P Pappa, jag saknar dig så mycket & tänker på dig hela tiden. Älskar dig...

Kram på er

I dag...

....ska jag åka till pappas grav, eftersom jag åker imorgon på hans dag så ska jag dit idag istället. Imorgon är de 3 år sen du försvann, tiden bara springer iväg. När jag ser framåt i livet så tycker jag att tiden går såå sakta, men att kolla tillbaks är nästan skrämmande.

De här 3 åren har varit super jobbiga och tänker på dig varje dag som natt. Livet går vidare men du ska veta att jag saknar sig så oerhört mycket och det känns så jobbigt att skriva något sådant här, för varje gång jag gör det så gråter jag. Men det är skönt samt jobbigt att få ut en massa känslor.

Jag kommer till dig ikväll

Älskar dig Pappa

VIF 20060520





Göteborg..

Ikväll eller imorgon åker jag till GBG och träffar tjejerna.
Jag tror jag kommer att åka imorgon bitti då är jag nog lite piggare än vad jag kommer att vara kl:18 idag!


Idag har jag kollat hemnet igen som jag gör varje dag och har hittat en 3:a i Edsberg som är rätt så billig faktiskt. Hoppas på att kunna få den för utgångspriset och sen renovera den en massa...


Har precis varit på massage och det är underbart skönt, jag har haft en knut i ryggen som har krampat eller vad jag nu ska säga. Ont som attans har det gjort i alla fall men nu är det MYCKET bättre.



Nu ska jag iväg på promenad med min snuttebebis, sen blir det lunch och sen jobba till 17. Sen är det inte jobb förrän måndag den 25/5 igen + att det är lön då. Kan inte bli bättre



KRAM


Bilder från AW på Grönan












Kram

Bilder från i lördags












Kram

Hur långt är det till....

.....Växjö?

Jag åker i alla fall dit på tisdag kväll om allt går som det ska!, sen bär det av till GBG på onsdag eftermiddag! Ska bli så kul att hänga i GBG hela veckan med Mickis och Vanessa.


Vad gjorde ni i helgen? Här kommer en kort version på vad jag har gjort.


Fredag - Middag hos mamma, sen fika hos Elin & Alex. Deras son Samuel och jag är alltid bästa vänner, men i fredags passade jag verkligen inte för han! Han hade feber, skyller på det! Haha.


Lördag - Var på "hundkurs" med Stella, körde lydnad & Agillity.. (vet ej hur det stavas)... Lydnadskursen var väldigt fjantig eftersom det var saker jag lärde Stella när hon gick på valpkurs/Unghundskurs. Men det är alltid skoj att vara exemplarisk haha.

Efter det åkte jag och sola solarium med Hanna, efter det så hamna vi hemma hos henne på en fika.

Klockan 19 skulle vi vara hos Cici på inflyttningsfest, fast vi alla kom lite sent haha, jag rullade in vid 20 tiden och hade en massa damer med mig. Det var super trevligt hos Cici..

23,30 så åkte jag, Vanessa och Mary in till Stan.

En liten krogrunda blev det. Första stoppet var Noppes, sen Cafet och till sist så hamna vi på amba en stund. Avslutade med en Kebab innan hemgången.


Söndag - Åkte och hämta bilen hos Cici, åkte till Morfar och klippte hans hår + tog en liten fika. Körde Bror från globen till Sumpan. Tvättade 4 st maskiner med kläder... Åt grillad mat hos mor. Promenad med Hanna, sen sovtime.


Hur såg er helg ut?



KRAM


God Morgon

Idag är jag jätte trött och jag förstår inte varför, blev ens inte sent igår, kom hem vid 23 men ändå så känner jag mig helt slut i kroppen. Men skönt att det är fredag i alla fall.


Pratade precis med Vanessa och hon ska också till GBG nästa vecka, vi kommer att ha så kul + att jag inte behöver åka hem ensam på söndagen! Det är skönt det..


Jag tog en massa bilder igår på Gröna lund som ni kommer att få se senare. Har inte kabeln med mig så kan inte sätta in bilder här på jobbet. Hur som helst så var det jätte trevligt, maten var inte den bästa kanske men mätt blev jag och alla andra hoppas jag. 5 kampen vann boysen SUCK de vann med EN poäng, men om man räknade individuellt så vann faktiskt JAG yey! Men fick jag något pris för det? Nää men äran i alla fall.... Sen åkte vi alla berg & dalbanan, hahah var länge sen jag skratta så mycket faktiskt. Jag & Elin satte oss i första vagnen, Elin hade aldrig åkt den här berg & dalbanan, så hon satt & blunda och höll ett jämnt skrik genom hela. HAHA det var skita skoj.

Sen gick vi i lustiga huset en sväng, sen åkte jag Extreme och efter det så mådde jag illa.. Orkar inte åka saker längre, blir ju bara illa mående, kanske börjar bli gammal....

Några av kollegorna hoppade in i Insane, men jag kände mig inte redo för den, kanske blir det nästa gång...

Måste förbereda mig inför Liseberg om jag nu hamnar där på torsdag.

Efter alla hade åkt klart så samlades vi på tyrol för en öl, eller jag dricker ju inte öl direkt, men fanns annat att smutta på.

Min parkering gick ut 22,15 så då var det bara att ta sitt pick & pack och dra. Körde Bengt till östermalm, Staffan till Lidingö, Elin till Barkarby, sen åkte jag hem. VET NI vad jag fick betala för att stå på parkeringen utanför grönan? Jag kom dit klockan 17,30 & åkte hem 22,15, 170 riksdaler, det är ju sanslöst. Men bättre att betala än att få en böter.



KRAM


Lite sovmorgon…

Jag fick sova till 07,00 idag i alla fall, bättre än i går morse.. Hade ett läkarbesök kl 08,20 som gick bra, sen åkte jag till jobbet. Det första som händer är att jag får en massa samtal om ett nytt program vi jobbar i och folk/kunder säger att det inte funkar, men snälla ni.. Är det JAG som har byggt upp det kanske? Haha blir så trött, men jag löser ju saker till slut men ändå...



Idag är det "privat" visning på min lgh, mäklaren ringde igår och sa att det var en dam/tant/tjej/kvinna som var super intresserad. Så igår så städade jag lite snabbt så det ser normalt ut, men jag är ju så slarvig på morgonen så nu ligger det lite grejer överallt igen haha, så måste hem på lunchen och ta bort det så det ser OK ut i alla fall + att ta bort Stellas skylt på dörren, kanske inte ser så bra ut om det vet att det bor en hund där. Hmmmm var det mäklaren sa i alla fall.



Igår kl 18 var jag som sagt och kolla på en lgh med mor min, helheten var jätte fin, men när man började syna saker så var det mycket som behövde fixas. SUCK, om man nu ska renovera en lägenhet varför gör man det inte ORDENTLIG?????  Hur som helst så tror jag inte det var något för mig. Är bara att leta vidare!



Nästa vecka är det lååång ledigt, ska bli så skönt så. Ons-Sön är jag ledig & funderar på att åka till Mickis på ons, kanske åker tis kväll och åker förbi en kompis i Växjö. Om jag åker till Mickis så ska vi gå på Liseberg på torsdagen MYS.....

Mor min ska till landet och tar med sig Stella så jag är hundledig, det är skönt ibland men attans vad jag saknar damen efter ett tag.



Har bett Linnea fixa 2 bilder åt mig, så de kommer snart upp på bloggen så får ni se lite porträtt bilder från den senaste fotosessionen jag gjorde med Bingo.



28 min kvar till lunch och jag har inget att äta och min mage kurar galet, hoppas på att hitta någon mat hemma!

Nu måste jag jobba lite och kolla vidare efter lägenheter!



XOXO


Lite bilder från olika fotosessioner












Trött!

.... Jag är riktigt trött idag, vaknade klockan 04,30 imorse och har inte kunnat sova sen dess SUCK. Klockan 05,30 gick jag upp och tog en dusch, sen gick jag och la mig i sängen igen men kunde jag somna om? Nää du, så idag kommer jag väl att somna ståendes på lunchen kanske. Får dricka 3 koppar kaffe till frukost så kanske jag kommer igång.

Gick och la mig direkt efter DH igår så kan vara därför jag vakna så tidigt. Såg att Malena gick vidare till finalen i alla fall, hoppas det går bra för henne då med.



Det var galet på DH igår, kul att det händer lite saker för det är inte alltid det gör det i den serien, men idag är det Greys och det kan fan inget slå haha.



Efter jobbet ska jag gå och kolla på en lgh idag vid 18 tiden, mor min ska följa med och vara ett stöd så vi får se hur det går sen.

Igår var jag och bror och kolla på en lgh/radhus till honom, får se om det läggs något bud annars ska han nog slänga in ett skambud. Hoppas han får den......



Nu ska jag göra i ordning min frulle.


TODELS


Kram.




PS. Klockan 11 idag så håller vi alla tummarna för Cici (Pishi)


Glömde...

..... haha kan man glömma bort att blogga? Det gjorde i alla fall jag idag! Har suttit med en massa annat som jobb och privata grejor.



Idag har jag bokat biljetter till Superior Challenge III ska bli roligt att se. Vi var där förra gången och de vi skulle kolla på då var Reza & Navid, men båda deras matcher blev inställda så den här gången hoppas jag på att det får köra, det går i alla fall av stapeln 30 maj kl:18..

Så jag har beställt tröjor av mr T, så jag hoppas att jag får de den här gången?!??!?!?!



Hoppas på fint väder på torsdag när det bär av till Grönan! Vet ni något om hur vädret ska bli?



Nu måste det jobbas igen



KRAM


Planer i veckan?

Jag har lite roligt att se fram emot i alla fall.



MÅNDAG - Till veterinären med Stella (inget att se fram emot kanske) men måste göras. Hon ska få vaccinations spruta (sola)


TISDAG - Inget inplanerat än så länge, vet bara att det är DH som gäller klockan 21, kanske kan få ut Gravida Hanna på en promenad. Vad sägs damen?


ONSDAG - NADA förutom Greys Anatomy såklart kl:21 (sola)


TORSDAG - After Work med jobbet, då blir det första rundan till Gröna Lund för i år. Blir alltid lika trevligt.


FREDAG - Hoppas på att Christian kommer över till Sthlm, men vet inte om han gör det (sola)



LÖRDAG - Inflyttningsfest hos Cici YEY party, vet bara inte hur alla ska få plats, ska fan ta med mig en egen stol haha.


SÖNDAG - Kolla på lgh om det finns några trevliga som är ute för visning


Så ser min vecka ut hittills. Kan hända att tis & ons ändras rätt så snabbt... Jag ska försöka hinna med och tvätta lite så jag har det gjort innan helgen. Jag vill ju ha alla kläder att välja emellan.

Ajuste jag måste ju sola den här veckan, så det ska klämmas in ett solariebesök 3 ggr tror jag! Ska ha klänning på lördag tror jag, då vill jag ju vara lite brun + att jag får använda brun utan sol också haha.



Nu ska jag ut med Stella och sen är det matdags, idag blir det spagetti & köttfärssås MUMS mammas hemlagade....


KRAM


Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara, För jag är den jag är och det kommer jag alltid vara!


Back at work

Då var det måndag igen och jag är åter på kontoret. Har en massa att göra eftersom jag var hemma i fredags från jobbet.

I fredags kväll så vart det lite grillmat hos mamma, sen åkte jag till Cici en sväng och bara prata en massa tjejsnack. Efter det åkte jag hem och sov, var kanon trött.




På lördagen vankades det fest hos Jaja (förlovningsfest) det var så trevligt så. Vid 23 tiden så körde jag in bror + kusiner till stan, det skulle till cafet! Efter jag hade släppt av de så åkte jag hem och bytte bil + kläder, in till Stan igen, in på Berns för att vara sur i 15 min haha och sen gick jag till cafet!

Där var det fööör mycket folk så Christian & Andreas kom ut i stället så åkte vi och åt lite mat.

Efter maten så skulle jag släppa av Andreas i Hässelby + hämta mamma som var kvar hos Jaja.

Abbe var för lång för att få plats i golfen haha så han fick ligga ner i baksätet. Så han låg hela vägen till Hässelby, sen dumpade vi av honom hemma haha.

När jag hade släppt av både mamma & bror så åkte jag och möte Mr P, pratade lite på kvällskvisten. När jag är på väg hem så ringer Kamran, han är också på väg hem, båda vi är på motorvägen E4:an eftersom han skulle släppa av sin kompis i Sollentuna. Så jag väntade in han vid kista avfarten, sen drog vi järnet mot Sollentuna, jag hann ju först om man säger så hahah jag kör Golf TDI 2,0 och han kör Aygo heheh så det var ingen svår match direkt.. Sen så tog vi en cigg och snacka en massa skit..

I söndags så hade jag skrivit upp en massa lgh visningar så det var bara att gå upp och pallra sig iväg. Drog med mig bror också, men gick nog ingen nöd på han tror jag. Var ingen lgh som jag fastnade för sådär, så ska kolla upp några lgh som jag kan kolla på nästa lördag!



Nu ska jag jobba igen




KRAM


Med en tår i ögat...

... så säger jag att min lgh ligger ute på hemnet haha.

http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/424913

Så om någon är sugen på den så är det visning den 24/5...

KRAM

Jag tror…

.... Att jag är sådan person som skall hålla på med event faktiskt. Men det är ju inget jag bara kan bli hehe, måste ju få in foten någonstans. Får se hur det blir med den saken, men skoj vore det. Jag är den som alltid planerar allt här på jobbet och det löser sig alltid kanon.


Hur som helst så ska jag idag köra mamma till kista efter jobbet för hon ska in till stan, sen ska jag ut med Stella på en långis, sen hem till Cici och bli bjuden på middag MUMS, det ska grillas tydligen. Inte illa pinkat..... Ska bli så gott så.


Fick just frågan om vi tjejer tycker det är sexigt när vi ser en styv bröstvårta på en man genom tröjan.. Hmm vad tycker vi om det?. Jag sa genast, jag tror att ni killar tycker det är sexigare att se än styv tjejbröstvårta än vi ser än styv mans bröstvårta.

Finns ju en anledning till att det är mest brudar som ställer upp i en wet t-shirt contest!?..


Pratade precis med goingen från GBG, han var sugen på att åka till Gotland i sommar v.29, det skulle bli sjukt roligt om du kom i alla fall. Annars får vi ta den där restresan vi pratade om.



Ha en fortsatt bra dag, det ska jag ha i alla fall.



KRAM


Solen skiner

Jag vaknar och ser solen skiner, kan det blir bättre? Ja det kan det, jag kan få vara ute i den. Men jag sitter instängd till kl:12, sen ska jag ut med Stella på en lunchpromenad.


Min morgon har varit lite konstig vill jag lova. Vaknade 06,30, men låg i sängen och mös med Stella till 7,05.. Sen vart det lite bråttom eftersom jag ska vara på jobbet kl:08,00... Så in i duschen, på med kläder, upp med håret i en tofs (som vanligt) sen ut med Stella. Jag har en runda jag brukar gå på morgonen som tar ca 20 min, efter ett tag så hör jag någon stå och prata väldigt högt, jag kollar mig omkring med ser ingen, till slut så ser jag en kille i 20 års ålder stå lite längre fram och han står och kommunicerar med ett träd. Hmmm tänker jag, inte riktigt helt frisk va. Det var till och med så att Stella stannade upp och undra vad han höll på med. Han har ju en medfödd skada (hoppas jag) annars står man inte och pratar med trädet. (eller jo förresten, jag hade en kompis som alltid pratade med blad och så hahahahha, och hon var frisk, jag LOVAR)

Hur som helst när jag går förbi säger han


Pojk: Hej hej

Jag: Hejsan

Jag fortsätter att gå och tittar inte bakåt.

Pojk: Jag ska slå din hund, jag är rambo (sa han argt)


Jag: Tänker för mig själv och undrar, ska jag förberedda mig för ett slagsmål med en utvecklingsstörd 20 åring kl:07,40?.....


Jag går i alla fall vidare utan bry mig om det! Problemet var ju det att jag behövde gå förbi där igen för att komma hem. Tror ni han stod kvar? Det gjorde han haha. Han stod redo med knytnävarna i högsta hög.. Stella morrade och skyddade mamma haha. Men när hon morra så blev han ännu mer galen. Fan vad ska jag göra, slå han med väskan eller (som en gammal tant).. jag ignorerade allt han gjorde och gick bara vidare.

Men efter allt det här så vaknade jag till kan jag säga haha..



Såg ni på Greys Anatomy igår? Riktigt snyft avsnitt men det var riktigt bra, hände en massa saker som jag har väntat på. Nu är det bara att vänta tills på onsdag igen.

Måste börja jobba nu igen!

Hörs sen


KRAM



Vad tycker ni om Gangster nya frissa? Haha (fasters hund)




F*N vad jag känner mig…..

.....Knubbig.....


Jag rör på mig dagligen, jag äter inte allt för fet mat men känns ändå som jag bara bli tjockare.

Vågen visar samma siffra så går inte upp i kilon, men jag känner mig mer svullen. Jag tror jag är laktosintolerant faktiskt (kan skylla på det) nej helt ärligt är det nog så. Så ska prova och köra på sådana produkter ett tag så kanske svullnaden går ner & ner jag är inte gravid, It take´s two to tango...

Förut tränade jag ju varje lunch, men är dåligt med det nu förtiden. Jag ska försöka komma igång igen, måste chocka kroppen med något så det händer något. Kanske ska gå upp på morgonen och springa ett varv i skogen haha någon som vill följa med? Det är bara 1,4 km....

Mamma??? Vi kanske ska göra det? Gå upp och springa, vi börjar med 2 dagar i veckan och sen utökar vi det. Vi får kondis och Stella får kondis.. DEAL?


Stressig dag igår

Igår var det riktigt stressigt hela dagen, hade så mycket att göra på jobbet och det blev inte bättre när jag kom hem. Slängde mig på dammsugaren och dammvippan och gjorde kanon fint. Hade tvättid kl:19, det behövdes verkligen. Hade så mycket lakan och handdukar som låg i en hög.

Nu är det i alla fall fint, eller det ligger lite saker framme, blir alltid så på morgonen. Kläder släng hit och dit.

Klockan 20 så kom Jeanette och hämtade mig hemma, skulle åka med henne till Enskede eftersom jag ska låna hennes bil. Så åkte fram och tillbaka, när jag var på G hem så ringde Sofie och sa att kanalerna hemma inte fungera, F*N tänkte jag, det är ju DH på TV idag. Så jag åkte hem till mamma och bjöd över Sofie och Mika dit. Så vi hann se 45 min i alla fall.

De fungerade i alla fall när jag kom hem 22,30. Så hoppas inte apparaten får något flipp idag, för idag är det Greys och det är MYCKET viktigare. Har ni sett reklamen? Det verkar lite galet faktiskt haha..   


Idag kl:18 kommer mäklaren och ska ta kort på den lilla lyan. Så får vi se om jag ens vågar sätta ut den på hemnet. Jag trivs så bra i min lgh och den är så fiiiin, men jag kan väl göra nästa lgh lika fin? Eller hur???


Nu ska jag börja fixa min frukost, sen måste jag ta tag i alla fakturor idag igen.



KRAM


DH i dag

Alltid skoj när det är något bra på TV som jag kan se fram emot. Idag är det desperate housewives. Är bara en massa drama i den serien, men det är lite skoj att kolla på.


Idag efter jobbet ska jag åka med Jeanette hem för att sen låna hem hennes bil. Ska bli så skönt så att ha en bil i 2&½ vecka. Inte för att jag ska göra något speciellt men alltid bra att kunna ha tillträde till en brumma.


Igår efter jobbet så gick jag hem för att hämta mat till Stella, sen åkte jag och Sofie till min bror för att äta mat, efter det blev det en långpromenad i Edsberg, sen så vart det ryggläge i soffan när vi kollade på Färjan. När färjan var slut så åkte vi hem, jag tog en lång dusch och sen gick jag & la mig, så skönt så. Imorse låg jag och Stella och mös en hel del, gick upp 20 min senare än vanligt, så fick lite bråttom. Men jag kan ju inte motstå den lille damen när hon vill gosa in sig på morgonen.


Idag MÅSTE jag städa och tvätta men jag förstår inte hur jag ska hinna med allt. Jobbar till 17 (måste förmodligen jobba över) sen åka med Jeanette hem (söder om stan). Köra hem till Sollentuna, ja är säkert inte hemma förrän 20,00-20,30, då ska jag ställa mig och storstäda och tvätta? Hehe hur ska detta gå.. Aja blir ingen sömn för mig inatt de hör jag det. Kan någon HJÄLPA mig haha.........



När ska jag hinna gå ut med Stella?

Kram


Helgen

Var väldig dålig uppdatering här tycker jag haha, förlåt att jag inte har skrivit något men har haft en massa annat för mig.

Hela helgen har det varit underbart väder och idag regnar det, kan inte bli bättre. Annars brukar det vara tvärtom att regnet kommer lagom till lördag morgon när man är ledig.


Ledig har jag varit nu i 4 dagar, men nu är jag tillbaks på jobbet och har kanon mycket att göra. Men bra det, för då rullar tiden på.

Men jobbigt att jobba 2 hela fulla veckor, man blir ju så bortskämd nu för tiden med en massa röda dagar! Nästa röda dag att se fram emot är den 21/5.


Men innan dess har jag en massa skoj att se fram emot också. På fredag ska jag till Mickan (hon är här i Sthlm) hon ska fixa mitt hår inför hennes halvtidsprov. Så lite klipp & färg blir det för min del på fredag förmiddag om jag nu får vara ledig 2-3 timmar, men det hoppas jag.


Den 6/5 kommer mäklaren som värderade min lägenhet, han ska ta lite bilder. Jag tänker så här, det varken skadar eller kostar att sätta ut sin lägenhet på en provförsäljning. Om högsta budet blir 850,000 så kan ni ta er i brasan, för det säljer jag inte för haha. Jag kommer att lägga ut länken här när den väl kommer ut (om den kommer ut) Jag e rädd HAHA....


I helgen den 9/5 är det partaj hemma hos faster, ska bli så trevligt så.


Den 14/5 så är det AW med jobbet, blir nog ett litet gäng trots allt, hoppas på en liten crazy utgång efteråt också, brukar alltid bli trevligt.

Lördagen den 16/5 så ska Cici ha inflyttningsfest, det ska bli jätte trevligt + att hon har en super fin lägenhet. Förstår bara inte hur alla ska få plats, för det är inte lite folk du har bjudit. Hoppas du är frisk nu my love, du missa en rolig fest i lördags.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JA nu åter till helgen som var.Torsdag: vad jag gjorde jag då? Haha kommer inte ihåg, är för länge sen nu. Joooo nu kom jag på det, vi grillade med mammas grannar. Alltid lika gott med grillad mat MUMS.

Fredag: Först var jag och hälsade på Sebina och hennes familj i Vallentuna, kommer att komma oftare, saknar er ju. Sen åkte jag till Mickan i Vaxholm en sväng. Åt lite sallad och sen en tårtbit på det (tjockis ja visst)

Sen åkte jag hem till mamma för jag skulle köra henne till Sundbyberg, hon skulle ut och festa till det lite. Efter det så kom Mickan & Vanessa förbi hemma hos mamma, vi åt thaimat och sen satt vi på uteplatsen hela kvällen, det var svinkallt hehe men ändå så skulle man sitta ute såklart. Lille Max kom förbi en sväng och sa hej till oss Ladies, men han åkte lika snabbt kändes det som. Han skulle in till stan med boysen.

Lördag:
Då var lördagen här och jag ska ut med tjejerna och festa lite, vi ska fira Vanessas födelsedag. Först på dagen så åkte jag och Vanessa till Stinsen för att kolla kläder, men jag hitta inget som vanligt. Så jag snodde en klänning av Vanessa istället, super fin är den. Sofie kommer över en sväng till mig för att låna en klänning av mig hehe det är bra att man har kompisar så att man kan byt låna kläder av varandra. Klockan 19,30 så åkte vi upp till Vanessa i Edsberg. Där drack vi ett glas champagne, sen for vi in till Stan. Vi gick till Gabis restaurang på Nybrogatan 42 där vi beställde in lite förrätter, hur gott som helst. Sen blev det en hel del sprit också. Efter restaurang besöket så gick vi till Ambassadeur. När vi kom dit så var det inge roligt alls, DJ:n sög + att det var lite folk. Visst folk blir det ju mer av men musiken var SÅDÄR. Men vi hade kul ändå....

Damen Sofie gjorde så vi blev utslängda. Hahaha nej inte riktigt men hon fick inte vara kvar efter en liten putt på en brud, så det var bara ta sitt pick & pack och gå vidare.

Vi gick ner till Hells Kitchen en sväng men ingen av oss var allt för sugna på att gå in där faktiskt, så vi ringde Navid (han hade jobbat som dörrvakt) och frågade om han var hungrig och det var han. Så han var så gullig som köpte mackor till oss, sen åkte vi hem till honom i Frösunda och åt, sen blev det en taxi hem. Vilken kväll hahaha SKOJ. Hemma 04,45

Söndag:
Mickan ringer och väcker mig eller var det Vanessa? Någon av de ringer i alla fall och väcker mig 10,00 av någon dum anledning hahah, vi kom ju hem skit sent. Då ville dom in till stan och äta frukost. Så det vara bara att kliva upp, gå upp till mamma, ut med Stella och sen åka till stan. Mysigt var det i alla fall.

Efter stan åkte jag till min faster Lulu en sväng, de var skita tråkiga för de skulle kolla på Ishockey.. BOOORING haha så jag åkte vidare till andra faster Jaja och tog en långpromenad med henne. Så trevligt så.


Det var lite av min helg.......


Oj klockan är redan 10, måste jobba nu

Kram





















RSS 2.0