Film film film

Igår så  hade jag o mamma filmkväll..

FARSAN -  inte så där super om jag får säga mitt, fanns några episoder som var roliga men skulle inte se den igen.



Efter första filmen så åt vi lite mat och samlade krafter til Soraya M. Vilken hemsk film, har ni sett den? Om INTE så tycker jag att ni verkligen ska hyra den och se den för den är verklighets baserad och fan hemsk.

SE DEN!!!!

Nu ska jag ut med Stella och sen har jag inga planer alls, har du någon ide?

<3
KRAM

M


Bloggar...

Har vissa bloggar jag läser dagligen, tänkte dela med mig av dessa...

Sofies blogg (vän)
http://lovelymissme.blogg.se/

Hannas blogg (vän)
http://hannaberglund.wordpress.com/

Mitras blogg (vän)
http://hejmitra.blogg.se/

Rebeccas blogg (vän)
http://beckajansson.blogg.se/

Cissis blogg (vän)
http://cissileandersson.blogg.se/

Christians blogg (vän)
http://christianbrandin.blogg.se/

Oksanas blogg (kul att läsa)
http://www.oksana.se/

Andreas Carlssons blogg (kul att läsa)
http://www.andreascarlsson.se/Blogg/

Bingo Rimer
http://www.beingbingo.com/

Katrin Zytomierska
http://www.finest.se/katrin



Middag...

Igår kände jag mig inte ok i kroppen för fem öre så jag begav mig hemåt vid 14.00 tiden från jobbet, åkte hem för att vila lite i soffan då jag kände mig svag som ett litet spädbarn. Efter ett tag så kom Aki o Leonie över på en fika, första gången Leonie såg min lgh. Vi fikade fram till 17, sen gick jag ut med hundarna och de gick för att handla lite. Efter en stund möttes vi hemma hos Leonie för att äta middag spagetti o köttfärsås. Efter maten så satte de på The Hills, ingen program jag har följt men satt där o kollade i alla fall, stackars tjejer säger jag bara. Hehe killar hit o dit o en massa skitsnack om allt o alla. Så det är i vår värld kanske?

Stella o Dino på promenad

Vid 20 tiden gick jag hemåt för att lägga mig i soffan och bara slappa, var fortfarande helt trött o svag i kroppen så kände att det var tid för mig att bara va. Och idag känns det bättre, kanske för att jag sov ett tio timmars pass inatt UNDERBART! Haha som ett litet barn....
Läste på Hanna´s http://hannaberglund.wordpress.com/ blogg att det har varit jordens oväder inatt, det hörde då inte jag. Kanske bara var på din gata det var så haha?!



När det gäller oväder så hade vi ju det hela helgen på Gotland men vi festade på ändå...
Jag o Vanessa <3

Inte den bästa bilden kanske men vem bryr sig, jag brukar alltid vara i högsta hugg med en kamera eller min mob, men jag tror jag tog 3 bilder hela helgen KUL tjej va. Men det blev inget tillfälle direkt.

Jag bodde hos Esa & Liw, Esa är min morbrors exfrus bror, hängde ni med? De hade i alla fall 2 underbara hundar Hilda & Aron, Aron är en Rottweiler hane och Hilda är en Dog de bordeaux tik.



Vilka sötnosar...

Har ni några planer i helgen?
Jag ska försöka jobba på min solbränna, frågan är bara om jag ska sola solarium eller spraysola. Finaste Mickan fyller 25 år den 4 aug men skall firas nu på lördag den 31 juli så klänning är förmodligen ett måste och då kan jag ju inte vara blek som ett spöke. Och då jag har kollat på vädret ser jag ingen super sol direkt.

Kärlek till er <3
Kram

M


Miss you

Saknar min Calle boy....





<3 <3 <3 <3


Lill lördag!!

Varför kallas onsdagar lill lördag? Har aldrig förstått det, något som någon har kommit på så har alla bara fortsatt med det..

Sitter och kollar på hemnet på villor utanför Stockholm, blir nästan arg när jag ser priserna på husen. Inte för att det är fina för fem öre men att du/jag/vi/någon kan köpa en 10 rums villa för 900,000 så kan du nog ta och renovera upp det för en 200,000, då får du lite nya o fräscha saker i alla fall.

Igår så blev det heldag med Cicci. Jag åkte från jobbet vid 13,30 tiden för att plocka upp henne, sen bar det av mot beijer för att löpa lite färg. Efter det så gick vi en promenad med Stella så att hon fick kissa och busa av sig lite innan jag skulle till stallet. Vid 15-16 tiden så åkte vi till stallet så att jag kunde rida. FYY vad jobbigt det är ibland, svettades som en gris (men det är värmen som gör det) :-)....

Efter stallet så åkte vi till mor min för att plocka upp Stella, sen blev det thaimat från helenelund (BÄSTA) har ni ätit där? Annars rekommenderar jag det varmt.

Thaimaten togs med hem till mig så att vi kunde sitta på uteplatsen. Efter maten så kom Ellie ner på en fika, det serverades kaffe o bulle...
Sen var det dags att gå av sig all mat och det var fan viktigt, kändes som att jag rullade fram. Så vi tog ett varv runt Kärrdal för att sen kunna trycka i oss ännu mer, Nej det gjorde vi faktiskt inte.
Ciccis mamma kom o plockade upp henne så att jag itne behövde ta mig ut o köra för att sen loosa min parkeringsplats, de håller på att renovera i garagen IGEN, så det är krig när man kommer hem....

Vid 21 så började det en film på 3:an som jag fastnade vid, CLOSER heter den! Helt OK tycker jag men ibland var den lite väl konstig att förstå. Den hoppade väldigt mycket i tiden åt alla olika håll och kanter.



Idag är det exakt 20 dagar kvar tills min semester börjar.........

KRAM

M

Home sweet home

Har haft en bra helg på Gotland även om vädret SÖG! Men sånt är livet, kan inte alltid få som man vill eller hur?!
Har myst med Liw & Esa´s hundar varje dag och varit i stallet och hängt, på kvällarna har det varit ALL IN med damerna.



Det togs inte mycket bilder kan jag lova, hahah några kanske ni får se senare om det ens finns några. Ovanför är i alla fall en bild på mig på Burmeister.....



Jobba lite till

Sen åker jag till Gotland med tjejerna, ses på söndag alla andra.

KRAM




Snutt is Gangster!!!


Gotland imorgon....

Imorgon åker jag till Gotland med Mickis, Vanessa åker imorgon på morgonen så vi tar planet som går kl 17.. Så jag jobbar idag och hela dagen imorgon sen bär det av mot bromma.
Ät lite nervös dock då jag hatar dessa små propeller plan, de är hemska. Blir ju inte bättre av att jag läser på aftonbladet att det var nära att 2 plan kolliderade igår uppe i luften, hallå ser ni inte varann eller?

Igår fick jag jordens fläskläpp av min hund, hon busade en hel del och hade sitt koppel i munnen, hon hoppade upp på mig och slog in kopplet i läppen på mig så att den sprack lite. Nästan bra att den sprack så att det gick hål annars skulle jag har fått en sådan där snygg sexig blodblåsa haha. FINT!!!

Kl är 9 och då öppnar vi våra telefoner här på jobbet så dags att jobba nu.

Ha en underbar dag (hörde att det skulle bli 30 grader idag) vad tror vi om det?

KRAM

M

Sun is shining...

Jag är fortfarande facinerad över att vi har haft ett sådant underbart väder här i Sthlm. Det har gått en månad och har inte regnet en enda gång.
Jag åker till Gotland på torsdag och tydligen så ska det regna där hela helgen, smällar man får ta. Kan ju inte alltid ha bra väder på sthlmsveckan, men vem vet, kanske ändrar sig lite!?...

Igår efter jobbet så plockade jag upp Becka vid Ulriksdal station och Aki hämtade jag hemma i Kista. Det bjöds på tacos hemma hos mig på baksidan. Pish slog en pling och kom över hon med, så mysigt när mina vänner kommer till mig. LOVE IT.....
Pish hade med sig sin underbara son Oliver, han e så go lill killen..



Min bebis visade vad hon kunde göra för ett taco chips...



(bilder lånade av Rebecca, www.beckajansson.blogg.se)

Vi satt och pratade i ett i 6 timmar om inte mer. Var så skönt att bara vara och prata om the pass. Vi förlorade vår vän i februari så det blev en massa prat om fina Nanna <3



Men vi kom väl fram till att det inte ska gå 6 månader till utan att vi ses. Vi får boka upp en gång i månaden då vi träffas på middag <3



Ha en underbar dag alla..

KRAM

M



Fick hem..

lite kläder som jag har beställt från HM.

Beställde hem den där långa lila randiga klänningen från HM som alla verkar ha, jag tycker jag är lång (168cm) men klänningen släppas efter mig som ett släp haha. Hur lång ska man vara för att kunna använda den? Ska jag sy upp den mån tro!?

Shorts (som var super för stora, men sköna)


Sen så blev det en byxdress, den har jag dock inte provat än ska väl göra det idag kanske..



+ klänningen som var super lång...



Vad har ni gjort i helgen?

Själv så har jag tagit det rätt så lugnt tycker jag. Måste orka med nästa helg då vi kör ALL IN på Gotland.

I fredags så åt jag middag hos mor min och sen bar det av till badberget med Lina, Clara, Björne, Jennie m.m.. Självklart så var hundarna oxå med...



I lördags så åkte jag, bror & Björne till IKEA för att titta på en ny sängstomme till mig. Efter lite velande så köpte jag i alla fall en vit av märket Hemnes.



Så inatt sov jag kanon efter jag hade gjort fint, men det tog ett tag innan det blev fint.
Vad jag än köper på Ikea så är det alltid något som saknas, så när vi kom hem i lördags och skulle bygga ihop den lilla sängen så fanns det inte skruvar och ingen mittbalk med. JAHA, jag hade redan vänt upp o ned på hela mitt sovrum så jag lämnade allt lite surt o åkte hem till mamma.
På söndagen så åkte jag & Lina tillbaks till IKEA för att hämta det som fattades, så nu är allt på plats. Tack Lina ännu en gång för din hjälp. <3

Så nu är mitt sovrum fint fint....

På lördag kvällen så åkte jag till Mickan i Vallentuna dom hade finbesök av Ulle. Vi fixade oss där och sen åkte mot stan. Jag var super trött så blev inte så långvarit för min del.

Dags att jobba i nu kanske, på torsdag blir det GOTLAND.. Längtar!!!!!

KRAM <3

Trevligt...

Med kändisar i stan..



Det åt middag på Sturehof, gick myspromenad i hela stan, sen gick dem "hem" till Grand Hotel..


AJ..

Vilken underbar träningsvärk jag har skaffat mig. Kan ju ens inte gå normalt. Underbart att vara otränad haha.

Ha en underbar helg

KRAM

Hoppningen

gick kanon igår tycker jag. Titus var en stjärna som vanligt och hoppade fint fint <3

Efter ridningen åkte jag ner till Bockholmen för att hälsa på Ronnie o hans tjej, vilka båtar den där mannen har. Jag är väl inte allt för intresserad men Björne var haha, så de stod och tjata en stund.

Här kommer en bild på båten, vet inte om jag skulle sätta mig i din helt ärligt. Har lite väl mycket respekt för vatten. Båten kan ju slå runt herregud..



När vi väl var klara där så åkte jag till mor min och min Camilla från Tyskland har kommit hem till Sverige för sitt årliga besök. Ååå vad jag tycker om henne, tycker det är så roligt när hon kommer. Så vi satt och snacka en massa över en kopp kaffe på baksidan. LOVELY!

Dags att jobba nu då, tors o fre kvar sen är det äntligen helg....

Jag har sovit

Underbart att ha sovit hela natten. Jag kör tekniken hemma med att inte släppa in någon värme för fem öre. Jag har dragit ner alla persienner + att jag aldrig öppnar dörren om det inte är på kvällen.
Så hos mig är det ca 25 grader förutom i sovrummet där jag alltid har fönstret öppet. Men nu har jag stängt där med så det var nog anledningen till att jag sov så skönt inatt.

Idag är det hoppträning för Eva Bengtsson, jag sla hoppa snyggingen Titus

Bild på Cicci (ägaren) & Titus på tävling



Ska bli kul och varmt.

När ska jag hinna sola? Kommer att läga mig i ett solarium snart kan jag säga haha, måste ju hinna med alla andra.

KRAM


Måste göra något..

.. åt mitt hår!
Så idag åker jag till deniz vid 19 tiden så får hon fixa och trixa lite men håret, Hon är grym så det kommer att bli kanon.

Ska bli 34 grader idag och det är fan varmt för detta land :-) Men jag tycker det är helt underbart att gå ut på kvällen med Stella och känna de varma vindarna, Stella njuter dock inte lika mycket som jag. Men hon börjar nog vänja sig lite vid värmen hon med. Idag är damen med på jobbet så hon ligger här i AC:n.. Då trivs hon...

Igår efter jobbet så åkte jag och mötte upp Mickan & Vanessa för lite sol o bad.

Just nu händer det lite saker i mitt liv som jag inte kan hantera riktigt känns det som, vet inte hur jag ska göra eller bete mig. Antingen rinner det ut i sanden eller så kommer jag att fastna.

KRAM

V.28 måndag

Ännu en måndag att ta sig igenom.
Sitter på jobbet och äter frukost innan vi måste öppna telefonerna kl:9

Vilket underbart väder vi har, helt sagolikt varmt.
Jag älskar värmen och vill inte klaga MEN jag tycker synd om min bebis (Stella) Det är så varmt för henne stackarn.
Jag går korta promenader med henne lite oftare än långa för tillfället. Men hon får bada varje dag och det är ju något hon bara älskar att göra.

Vad har ni haft för er i helgen?
Jag har haft för mig en hel del faktiskt.
I fredags var jag Mickan, Vanessa & Erot ute för att fira Mickan som har fått sitt jobb här nu i Sthlm, LOVELY....
På lördagen åkte jag o Mitra till hästarna ute i sommarhagen och gav de en massa äpplen i värmen.

Här är alla på väg mot oss...



Efter det så blev det middag hos bror med Niklas o hans tjej Anna. De skulle in till stan senare på kvällen så jag gick hem och la mig vid 23 tiden och till 10 dagen efter. Underbart och varmt <3

Hela söndagen så blev det häng med Jara, vi solade, badade, åt lunch, badade igen, titta film, åt chips.. Bra söndag med andra ord..

Den här veckan är jag hästvakt åt Titus. Så det kommer bli mycket stall och mycket rida, men det är skönt att få träna lite igen efter 1 månads uppehåll ungefär...

Kram på er..

Rottweilern

Just Rottweilern är en helt underbar hund, jag önskade ibland att jag levde ute på landet och hade en hel farm av hundar :-)



Det är så vackra djur i mina ögon.
Jag tycker om hundar överhuvudtaget men just Rottweilern fall jag för i tidig ålder.

Finns det något gulligare än rottis valpar?



När min tjej blir lite äldre så ska jag skaffa en till, och då blir det nog en hane tror jag. Har inte riktigt bestämt mig än :-)

Här kommer en bild på en fin ståtlig hane



Underbara varelser...

Självklart så är ju min egna flicka den sötaste såklart.



Ja jag är Rottweiler tokig <3


Äntligen...

Fredagen är här.. Kör på till kl:16 och sen är det hemgång, även om jag ine har några speciella planer så är det så skönt att få vara ledig.
Det ska vara kanon väder i helgen så jag ska steka på ordentligt hade jag tänkt mig.

Igår var Lisa & Cicci på middag/fika hemma hos mig, vi snackade på som vanligt och hade det mysigt. Nästa gång blir första helgen i september, det är i alla fall prelbokat..

Kram


Torsdag 20100708

Gotland är bokat!!! Jaaaa underbart
Turkiet är bokat!!! Jaaaa underbart

Jobb är dock inte bokat, hmm när ska jag får ett jobb hallå!?

Ikväll kommer Cissi och Lisa på middag, tjejkväll.. Alltid lika trevligt när de kommer på besök.

Ska vara underbart väder nu i minst en vecka till så njut på.

Kram

2 days to go

Sen är det helg, skönt med lite ledighet!

Vad gör ni i helgen? Jag ska nog ut med tjejerna kanske om jag orkar..

Nästa vecka är jag nog hästvakt om inget har ändrats, det märker vi.

Det börjar bli rätt så tomt här på jobbet och nästa vecka är det nog bara jag & Mia, vad ska vi göra dåra? Förutom att jobba såklart.

Jag vill till Gotland och festa lite på Sthlmsveckan, tjejerna har bokat hotell för länge sen och nu är det sviiindyrt och jag vet inte vart jag ska bo :-( någon som har ett boende till mig?



Kör ba kör på Kallis....


.......

Jobba i 6 veckor och sen blir det turklandet.. Vad gör jag sen då? Vad ska jag hitta på i höst?.. Någon som har ett förslag? Någon som har ett jobb till mig?

Gud vad jag saknar mitt hjärta Stella. Jag har varit ifrån henne i 1&½ dag och det är hemskt. Eftersom jag jobbar så hänger hon med min mamma. Men jag känner mig så elak då jag inte riktigt umgås med bebisen, ska bli ändring på det. Vill gå långa promenader och bara mysa men hon orkar ju inte i den här värmen. Men en sak är ju att vi badar varje dag i sjön och det älskar hon..

Vill göra så mycket saker men pengarna räcker inte till... Varför ska alltid pengar vara ett problem för?



RSS 2.0