Thank god is Friday

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så har jag tyckt att Stella har betett sig lite konstigt, så igår fick jag nog. Efter jobbet så åkte jag till veterinären för att kolla upp lill tösen.


* De började med att ta tempen på henne, hon var feberfri
* Sen tog det blodprov i benet
* De kände på hennes livmoder för att kolla om hon reagerade för att hon skulle ha ont.
* Sen gick vi till röntgen för att röntga livmodern (veterinären trodde hon hade livmoder inflammation) men röntgen bilderna visade inte så mycket då hon hade för mycket mat & bajs i tarmarna, så de gav henne laxeringsmedel fast för hundar, hehe sen var det bara att springa ut med henne. När hon väl hade gjort nr 2 så gick vi in igen för att ta nya röntgen bilder.
De bilderna blev mycket bättre och hon tyckte allt såg bra ut. Så hon undrade vad som var fel, så hon ville känna på analsäckarna.
* Hon satte på sig en handske och stoppa in ett finger i min vovves rumpa, stackars Stella. Men hon kände att analsäckarna var rätt så fulla så de ville hon tömma. JAHA sa vi, då var det bara att kriga med Stella igen för att hon skulle lägga sig och slappna av. Så både jag & mamma låg på henne så hon inte kunde komma någonstans och veterinären höll på att pilla där bak, men nu är de tömda och förhoppningsvis så mår min tjej bättre, men ska hålla ett öga på henne om hon börjar bete sig annorlunda igen på något sätt.

Så det var min sysselsättning igår mellan 17,00-19,30

När det väl var klart så åkte jag till stallet eftersom vi hade hoppträning och jag skulle rida på Cissis häst Titus.
Vi skrittar fram och tar efter ett tag tyglarna. Då han är rätt så seg så måste man trava fram han rätt så ordentligt. Jag tyckte att han inte gick rent så jag travade han på långsidan och frågade ridläraren + Cissi att han känns konstig, de bad mig trava i andra varvet också. Hästen är halt. SUCK. Han har förmodligen fått en spark i hagen. Tycker så synd om Cissi eftersom hon hade planerat in så många tävlingar. Om en vecka skulle hon ha startat 1,30.


Så igår var ingen bra dag, hoppas på att denna dag blir mycket bättre!


Idag börjar en ny komediserie som heter Solsidan, startar 21,30 på TV4, dont miss it!!

Svensk komediserie från 2010. Avsnitt 1 av 10. Alex och hans sambo Anna väntar sitt första barn och ska flytta in i Alex gamla barndomshem i Saltsjöbaden. Men det dröjer inte länge förrän de stöter på problem i form av Alex mamma, Margareta, som har svårt att släppa taget om sitt gamla hem. Alex får goda råd om hur viktigt det är med utsikten av sin granne och barndomsvän Fredde. I rollerna: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Magnus Krepper, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Rebecka Teper.

 Så ikväll blir det liggläge i soffan hela hela kvällen.


Ha en underbar helg


Kram

 

 

 

 

 

 


Tänk på detta nu killar!

Dagens sanning!


Efter 20 års äktenskap tittade jag på min fru och tänkte tillbaka på  vårt liv tillsammans.
Sedan sa jag till min fru:
-Älskling, för 20 år sedan bodde vi i en billig lägenhet, sov i en för liten säng, hade knappt mat i kylen och ingen tv, men jag gick till sängs med en otroligt het villig 20 åring!

Nu har jag ett hus för flera miljoner, en bil för flera hundratusen, en stor dubbelsäng, kylskåpet är sprängfullt och jag har en 42 tums plasma-tv.
Men jag går tillsängs varje kväll med en trött kvinna på 42 år..
Så vitt jag kan se det är det bara du älskling som inte följt utvecklingen i vårt förhållande!

Min fru är en väldigt förnuftig kvinna så hon svarade bara kort:
-Älskling, hitta du bara en het villig 20 årig kvinna så skall jag snabbt se till att du får tillbaka din billiga lägenhet, din lilla säng, ett tomt kylskåp, och ingen tv.

Allt enligt mottot:

Att träta med en kvinna är lika lönlöst som att försöka läsa DN i full storm!

 

 

 


Vad tycker ni?


Snö Snö Snö

Vad kommer all snö ifrån? Tar ju aldrig slut!


Det är inte kul att gå promenad med hunden i detta väder, eller mysigt är det men det är jobbigt att ta sig fram överallt. Är ju ett riktigt träningspass känns det som.


SNÖ



 


Börjar närma sig

Nu är det 63 dagar kvar tills vi åker till New York, gud vad jag längtar. Det ska shoppas, festas, ätas, tittas hahah ja en jäkla massa saker ska vi hinna med. Även om vi bara är där knappt en vecka så kommer det bli ett fullspäckat schema hoppas jag på.


Undra hur denna dag kommer att sluta? Om du kollar ut så ser det inte allt för bra ut. Snöstorm för hela slanten och värre kommer det att bli om man ska tro på väder nissarna.


Kan de ringa nu och säga att jag har fått det, de skulle lösa ett av mina problem. Väntar på ert samtal.


Ha en fortsatt snöig dag.


Kram

 

 


FAN!

Igår när jag kom till stallet så ser jag på tavlan att min häst (Calle) är halt, SUCK!
Inte bra alls eftersom vi har full träning inför tävlingarna i vår. Den 8 februari åker jag med honom till kliniken så får vi se vad de säger. Hoppas det bara är en liten skada. Men hur som helst så kommer han att behöva vila i 6 veckor om inte mer.
Jag pratade med Anna (ridläraren) igår och frågade vem jag skulle rida eftersom vi har hoppning på torsdag och det finns ju inte så många hästar att hänga i julgranen (inte hopp hästar i alla fall), så jag kommer nog att låna Cissis häst Titus. Han är en pingla och hoppar allt.
Eftersom jag bara tänkte på Calle igår så gick den vanliga ridningen åt helskotta, jag satt mest och åkte med tycker jag. Får väl ta tag i saken nästa vecka då det är hoppning.


I natt har jag sovit dåligt, det har varit kallt och Stella har krånglat. Hoppas på en bättre skönhetssömn natten som kommer.

Idag måste jag till lgh och fortsätta där jag avsluta sist. Förhoppningsvis så kan Danne och Johan komma förbi idag och visa mig lite grejer som jag behöver hjälp med. Ska ringa de senare idag.

Idag fyller Cecilia 25 år, GRATTIS till dig min bästa vän. Saknar dig som attans, men vi ses på söndag.


Dags för frukost nu


KRAM

 

 


Beställt

Nu har jag beställt kakel, förhoppningsvis så kommer det på fredag.

 

Min kusin Jocke kommer att få äran att sätta kaklet på plats.


Innan han kan göra det så måste jag måla klart det som ska målas vid köket.


Kram på er

 


Alla har ploppat eller ska ploppa.

Det är så många av mina vänner som är gravida eller som redan fått bebbe. Många är kanske att ta i, men några stycken.

Tina har sin son Liam
Maria har sin son Leon
Hanna har sin underbara Emma
Elin har sin son Samuel
Cici väntar barn
Annelie väntar barn
Leonie väntar barn


Undra vem som är näst på tur?
Alla är och kommer att bli underbara mammor.
Vill du ha barn? Jag vill självklart ha en bebbe, men det ska vara perfekt innan jag ens tänker i de banorna.


Direkt efter jobbet igår så åkte jag, Stella och min bror (medtvingad) till stallet. Jag behövde gå en liten promenad med Titus. Så jag fick 2 saker gjorda i en smäll eftersom Stella också behövde gå på promenad.


När jag var klar där så åkte jag hem och lagade lite mat till mig och bror, sen gick jag ner till min underbara Hanna för att mysa lite. Egentligen hade jag inte orken men det var mysigt när jag väl var där. Så det är bra Hanna, bara att tvinga dit mig hihih..


Någon som har ett jobb liggandes till mig?


Emma




Kram på er..

 

 


Inte en blund

Inatt har jag sovit väldigt dåligt. Förstår inte varför, för jag var så trött igår kväll.


Jag är en människa som hatar att vakna till en väckarklocka. På veckorna går det an eftersom jag ska upp till jobbet, men att ställa klockan på helgerna är INTE ok. Den har stått på kl:09,00 varje morgon. Jag vet att det inte är allt för tidigt, men att bara vakna till en ringande sak gör mig galen.


I fredags tog jag en semesterdag för att köra järnet i lägenheten. Jag tycker att vi får mycket gjort när vi är där, men sen när man kommer dit dagen efter så känns det som det inte har hänt någonting alls.


Men de som kommer dit som inte har varit där på 1 månad ser en STOR förändring.


Nu behöver jag bara en tapet kille och en elektriker så är vardagsrum och kök klart.


Kort och gott så har jag varit i lgh hela helgen.

En bild på min snuttis imorse när hon låg och mös i sängen.


 

KRAM på er.


2010-01-21

Hallå Hej!!

Igår var en dag då jag skulle hitta kakel och det gjorde jag, men skiten hade utgått. Hur kul är det? Hmm så jag hoppas verkligen att jag hittar ett liknande.
Eller egentligen hittade jag 2 st olika, men ena kostade 1800 kr kvm, det var och ta i tycker jag.
Hur som helst så åkte jag och mor vidare till elgiganten sen. Köpte en TV som jag ska ha i sovrummet, blev en 32 tums LG LCD, kostade 4400 kr. Helt OK pris (tror jag?).


Till middag blev det thai mat från Helenelund, dem har den bästa thai maten. Hade pratat med Ellie tidigare och hon var ensam hemma, hennes man är i Argentina, så jag gled över dit med Mitra. Senare så kom Cissi och Elin för de ville kolla på lgh. Sist Elin var där så var det när jag hade rivit allt, så hon var rätt så överraskad över att det var så fint som det var.


Mitra ska vara hundvakt i helgen så vi åkte för att hämta hunden, en Fransk Bulldog vid namn Knut. HAHAH skelögd och hur gullig som helst.


Frukost time nu, ha en lovely dag


KRAM

 


God morgon

Fick 3 nya bilder av min fotograf.

Robert Björk


Onsdag

Tänk förut när onsdagen var lill lördagen, är väl fortfarande så men det är ju inte direkt så att jag utnyttjar den dagen som en lill lördag. Lite tråkigt kanske. Men så är det..

Känns som att vi alla börjar glida ifrån varandra och det är väl fullt normalt? Eller?

Jag vill ha mer tjej middagar eller bara träffas lite då & då.. Kan vi inte bli bättre på det?

Jag ska i alla fall bjuda in folk hela tiden när min lgh är klar haha sen är det upp till er om ni vill komma.

Idag ska jag åka och köpa målarfärg + köpa en ny TV till sovrummet. Vill ha en 32 tums där, det borde väl räcka tror jag nog.

I helgen blir det jobb jobb och åter jobb i lgh. Ni som känner för att ta på sig blåstället och hjälpa till är mer än välkomna

Brukar ni titta på Animal Cops på Animal planet? Igår kollade jag och blev så satans förbannad, de åkte hem till några som hade en 8 veckors valp som hade hela kroppen FULL av fästingar. Fästingarna sög ut så mycket blod att hunden hade inte långt kvar att leva. Hur FAN kan man göra så mot en valp? Eller mot en hund överhuvudtaget.
Ett annat fall var att de hade bundit en pitbull hane runt bena, de hade tagit alla 4 ben och satt ihop dem och slängt han i en soptunna och lämnat han där för att dö. De hade misshandlat han, 4-5 avbrutna tänder och så hade han fått stryk mot huvudet. När de väl räddade honom så var han sååå rädd men han var lugn och visade ingen aggression alls. Som tur var så klarade han alla mental tester de gör innan han kan få komma till en ny familj. Hoppas han får ett bra liv nu efter allt som har hänt han. Att sitta och kolla på det på TV gör en så förbannad men kan inte slita mig ifrån det.



Kram

 


2010-01-19

Nu börjar det ordna upp sig i lägenheten.
Bänkskiva är på plats, diskhon sitter där den ska, vi har sågat upp ett hål för induktionshällen.
Så i veckan/helgen ska jag sätta fast alla dörrar på köket och alla lådor.
Ska måla och kakla om jag hittar något fint kakel.

Jag sitter i en situation som känns si sådär, vill inte ta up allt här på bloggen. MEN jag känner mig lurad och jag ska komma på de som lurar mig om allt möjligt.

Idag efter jobbet är det ridning på schemat, ska bli lika kul som vanligt.


Kram

 


Måndag igen

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit helt OK.


I fredags så var det tjejmiddag med stallet tjejerna. Denna gång var det Jara som hade bjudit hem oss på middag. Hon bodde super fint och hade lagat super god mat, tusen tack för i fredags.

Som vanligt så befann jag mig i lgh hela lördagen, men det börjar bli bra nu tycker jag. Jag ser ett slut i hela renoverings processen och det är hur kul som helst.

Jag var helt slut i lördags, jag gick och la mig 21,45 och vaknade morgonen där på 09,30. Gud så skönt det var att få sova ut lite, och bra om inte annat eftersom jag skulle hålla till i lgh hela söndagen också.
Fast igår blev det inte lika mycket, då höll vi igång mellan 10-16,30, sen så åkte jag, mor & bror på bio.
Jag hade bokat biljetter till Snabba Cash. Helt OK film tycker jag, även om jag inte har läst boken så var filmen bra. Mamma och Christian sa att det var en hel del saker som fattades men så blir det väl, annars skulle väl filmen vara 6 timmar lång.



Efter bion så var det hemgång för min del för att gå ut med Stella mellan 20,30 – 21,00 för att sen kunna titta på Johan Falk – Vapen bröder.

Även om jag somnade den sista kvarten så såg jag nästa hela.

Ända anledningen till att jag kollar är ju för att hunken är med.

Denna vecka är det endast jobb i lgh och ridning som gäller. Bror min åker till Vemdalen på onsdag kväll, så hoppas på att vi hinner göra lite i lgh innan han åker så jag kan börja saker som jag kan göra när han är borta.

Ha en underbar dag


KRAM

 

 

 

 


Vad skulle du göra?

Om du hade så här mycket pengar?
Det är sjukt hur mycket kändisar tjänar.

Jay-Z och Beyonce Knowles, 854 miljoner kronor

Harrison Ford och Calista Flockhart, 483 miljoner kronor

Brad Pitt och Angelina Jolie, 385 miljoner kronor

Will Smith och Jada Pinkett Smith, 336 miljoner kronor

David och Victoria Beckham, 322 miljoner kronor

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi, 252 miljoner kronor

Tom Hanks och Rita Wilson, 249 miljoner kronor

Jim Carrey och Jenny McCarthy, 238 miljoner kronor

Tom Cruise och Katie Holmes, 235 miljoner kronor

Chris Martin och Gwyneth Paltrow, 231 miljoner kronor




God morgon

Ridningen gick kanon igår för min del. Det är så roligt när det går som det ska. Nästa vecka är det hoppning, måste börja träna inför tävlingarna i vår. Mitt mål är att gå felfria rundor med Calle, ska inte ställa allt för mycket krav på honom då jag vet hur han fungerar.


Igår efter jobbet så åkte jag till Elin & Alex för att äta lite middag och bara mysa innan jag skulle till stallet. Hanna & Cici var också där, Cici börjar bli en liten tjockis nu, hon ska föda i april. Kommer att gå kanon darling. Självklart var lilla Emma på plats också, eller lilla är väl fel ord då hon har vuxit enormt mycket.


Kändes så skönt att få träffa sina vänner lite, har ju inte haft tiden för det..


Lite god morgon bilder


Påsar under ögonen is the Shit haha, gud vad trött jag var imorse.


Efter jobbet idag ska jag hem på en liten powernap, sen ska jag på tjej middag hos Jara, kommer att bli väldigt trevligt.


Nu får ni ha en underbar fredag, det är bara 7&½ timme kvar nu tills jag får gå hem. Inspirerande va?


KRAM

 

 


Fredags schemat för Lets Dance

1. Agneta Sjödin och Tobias Karlsson
Dans: rumba
Musik: True Colours (Cindy Lauper)


2. Peter Wahlbeck och Maria Bild
Dans: rumba
Musik: One (U2)


3. Elin Kling och Daniel da Silva
Dans: tango
Musik: Boom Boom Pow (Black Eyed Peas)


4. Rabih Jaber och Maria Lindberg
Dans: rumba
Musik: Sealed with a kiss (Bobby Vinton)


5. Claudia Galli och Tobias Wallin
Dans: tango
Musik: Libertango (Grace Jones)


6. Willy Björkman och Charlotte Sinclair
Dans: tango
Musik: Min älskling du är som en ros (Evert Taube)


7. Victoria Sandell Svensson och Anders Jacobson
Dans: Rumba
Musik: Halo (Beyoncé)


8. Mattias Andréasson och Cecilia Ehrling
Dans: tango
Musik: Release me (Agnes)


9. Stefan Sauk och Malin Johansson
Dans: tango
Musik: Eleaonor Rigby (Beatles)


10. Molly Sandén och Jonathan Näslund
Dans: rumba
Musik: Is it true (Yohanna)


11. Marcus Birro och Helena Fransson
Dans: rumba
Musik: This is not America (David Bowie)


12. Gudrun Schyman och Björn Törnblom
Dans: tango
Musik: Doktorn (Agnetha Fältskog)


Jävla skit

Igår efter jobbet gick det mesta åt helskotta och likaså imorse, jag blir galen. Inte konstigt att jag bryter ihop efter en stund.

Igår när vi skulle sätta ihop hela köket för att kolla så att allt passar så bad jag mamma att åka och köpa ett 40 cm skåp från IKEA. Jätte snällt verkligen.

Men skiten var använt. Finns ju en anledning till att folk lämnar tillbaks sina produkter. Nu var det här första gången det hände mig, lite irritation blev det. Men det som jag mest stör mig på är att jag måste åka hela vägen till Ikea igen och byta.

Spegeln som jag köpte på Bauhaus för mycket pengar var skadad, en liten bit nere i hörnet så det får sitta faktiskt. Orkar inte byta.

Hände andra tråkiga saker igår som jag inte orkar ta nu.

Imorse så starta inte Pärlan, då bröt jag ihop som ett litet barn. Jag kände att det var droppen, så jag körde mamma till hennes jobb då jag behöver en bil idag på eftermiddagen. När jag väl var framme så pratade jag med verkstaden där och frågade vad som var felet, antingen batteriet eller en säkring. Så förhoppningsvis så är det så. Bror och jag ska kolla på lunchen.

När jag skulle åka tillbaks till mitt egna jobb så var det någon som hade krockat och det orsakade ju 1000 meters köer överallt. Som tur var så var det inte allt för tjockt när jag åkte norrut så det var skönt, annars skulle jag förmodligen ha brutit ihop där med.

Hoppas detta blir en bra dag trots allt strul.

Här ser ni lite av det nya köket


Hade inget att göra så tog lite bilder


 

KRAM på er alla

 


Gårdagen

Jag fick Mitras häst igår, lite galet faktiskt men roligt då jag sa det till Mitra. Tänk om jag får Porana och du Calle.. Hon är ju som hon är, hästen pratar jag om nu. Hon visar verkligen att hon inte är dressyr häst. När vi skulle göra öppna på långsidorna så vägrade hon och gick upp & ner med huvudet hela tiden. Men ska nog få koll på henne också.


Porana var fälttävlanshäst i Holland tillsammans med sin uppfödare innan hon kom till oss på SoRK. Hon är ett sto ut i hovspetsarna med bestämda åsikter, som tydligt markerar när hon tycker ryttaren har dumma idéer.

I stallet är hon mycket snäll, men tycker inte om att lyfta på bakhovarna. Med idel ädel hoppadel i stammen och en pappa som gått internationell hoppning så tycker Porana att hoppning på vår nivå är närmast tramsigt enkelt, och har man väl kommit underfund med henne är hon en duktig tävlingshäst.

Igår blev det inget jobb med lgh what so ever, lite tråkigt men så är det. Men idag ska jag dit och ge järnet hoppas jag. Jag tar med mig Mitra och sätter henne i jobb också. Sen i helgen kommer det bli en hel del att göra. På lördag blir det HELDAG för min del i lägenheten.


Kram

 


Måste handla

Igår var vi i lgh och kom fram till att jag måste handla ett 20 cm vinskåp + ett 40 cm skåp. Sen ska köket vara helt hoppas jag på.

Vi har fått ett väldigt stort utrymme vid diskmaskinen men jag får väl sätta täckskivor tror jag nog. När jag säger stort utrymme så är det 63,5 cm istället för 60 cm, så det ska nog lösas..

Så jag hoppas att mor min kan åka och handla det på lunchen. Kan du?

Jag hoppas att 2010 blir mitt år. Igår hade jag ett samtal och det kändes super, hoppas det är samma för dig?

Nu ska jag återgå till business


Ps. Saknar alla mina vänner oerhört mycket…


KRAM

 

 


Bror 28 år







Måndag den 11 januari 2010

Då var det en 5 dagars jobbvecka framför oss, lite ångest är det. Jag har bara jobbat 2 dagar i veckan i 3 veckors tid eftersom det har varit en massa ledighet. Så nu går man tillbaks till 5 dagars pass, men det går fort att komma in i det.


Sitter på jobbet och lyssnar på Metallica, tycker om bandet men vissa låtar kan jag inte lyssna på då det väcker upp för många minnen. VÄLDIGT fina minnen efter min far.


Igår skulle jag, Björne och bror börja på uppsättningen av mitt kök, vi tyckte det gick super bra och lätt tills vi kom fram till att de saknades 20 cm. Bänkskivan är 3,23 och vi hade bara satt upp 3,03. Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta för att fylla ut köksdelen, Kan ni hjälpa mig?

Ska jag ta ett till vinställ?
Ska jag sätta in och bara ha hyllor?
Ska jag bara ha ett tomt hål där jag kan förvara brickor och dylikt?

Om jag tar 2 st vinställ så kan jag byta plats på 40 cm skåpet på kortsidan & sätta vinställen där? Är ni med, vad sägs?

Sen på ritningen så ser ni att det saknas ett 40 cm skåp. Det måste jag inhandla, jag har köpt ett 60 skåp istället för 40 skåp. SUCK. Men det ska jag lösa snarast. Köket ska UPP denna vecka.


Sen har jag kollat på tapeter och det var då inte enkelt. Det finns 500 olika och hur ska jag kunna välja på det? Har hittat en massa fina men ingen i min färg. Det är alltid något som stör än. Så måste kolla lite på tapeter igen, för en fond tapet är nästan ett måste för min del. Det gör lite mer liv i lgh tycker jag.


Imorgon är det ridning, då börjar tisdags gruppen igen, undra vilken häst jag får. Hoppas jag inte får den jag hade i slutet av förra terminen.


Hörs senare




KRAM

 


Bild

Hittade lite bilder från Helenas inflyttningsfest, vet ej om ni har sett de?


Här kommer en liten mix




Jag har lite tråkigt så därför kommer det upp lite inlägg hur som helst


KRAM


Let´s Dance

Premiär ikväll för Lets Dance, kommer bli skoj att se första programmet. Förmodligen så kommer det snubblas, ramlas m.m.

Nej det kommer nog att gå bra. Ska ni kolla ikväll? Jag ska försöka hinna med att kolla. Om jag inte fastnar i lgh.

Stefan och Malin -  Cha cha cha: Ayo Technology, Milow
Victoria och Anders -  Vals: Three times a lady, Commodores
Mattias och Cissi -  Cha cha cha: Please don´t leave me, Pink
Molly och Jonathan -  Vals: Theres a time for us, olika
Willy och Charlotte -  Cha cha cha: Take on me, Aha
Elin och Daniel -  Cha cha cha: Do you love me, Amanda Jensen
Peter och Maria B -  Vals: Unchained melody, Righteous Bros
Gudrun och Björn -  Cha cha cha: Don't go breaking my heart, Elton John Kikki De
Marcus och Helena -  Vals: Perfect day, Lou Reed
Claudia och Tobbe W -  Cha cha cha: Poker face, Lady GaGa
Rabih och Maria L -  Vals: The last waltz, Engelbert Humperdinck
Agneta och Tobias K -  Vals: Somewhere over the rainbow, olika


KRAM

 


God morgon

Fredag idag och det är helt underbart, har blivit en riktig mjukstart. Kommer att bli jobbigt att jobba en hel vecka nästa vecka.


Nästa vecka ska jag iväg på en hemlis, ni kommer att få veta mer sen när jag vet mer, Förhoppningsvis så kommer allt att gå min väg. Ni får hålla tummarna.


Idag efter jobbet vet jag inte om jag hinner åka till lgh, jag skulle vilja det och börja sätta igång med köket. Jag ska i alla fall åka och kolla på tapet vid 17.


Igår gick det år HELVETE på ridningen. Jag var trött, hästen var stark och sprang bara. Blir galen, men nästa vecka så har jag förhoppningsvis fått nya krafter och bytt tyglar, då ska det nog gå vägen.


Kram på er

 

 


2010-01-07

7 dagar har gått av det nya året, hur känns det? För mig känns det helt ok hittills. Har haft en hel del att göra dessa dagar då jag har varit ledig. Har varit i lägenheten så mycket som möjligt, sen har det varit en massa ridning på schemat. Men det är skönt att röra på sig hela tiden.


Lägenheten: Taket i köket/hallen är nästan på plats, är väl en timmes arbete kvar ungefär. Kommer att bli kanon. I helgen hoppas jag på att kunna börja med köket, det har väl jag sagt varje helg men jag vill verkligen få upp det nu. Väggarna i vardagsrummet är så gott som klara för att jag ska kunna måla och sätta upp tapet. Har dock inte hittat någon tapet än men ska försöka hinna kolla ikväll eller imorgon.


Planer:

Torsdag 7/1 – Rida kl:21
Fredag 8/1 – Jobba + lgh
Lördag 9/1 – Lgh + kalas hos bror (han fyller 28 år)
Söndag 10/1 – Lgh
Måndag 11/1 – Lgh
Tisdag 12/1 – Rida
Onsdag 13/1 – Lgh
Torsdag 14/1 – Rida
Fredag 15/1 – Tjejmiddag hos Jara
Lördag 16/1 – 1 års kalas för Samuel
Söndag 17/1 – Lgh

Roligt va? Lägenheten och ridningen tar all min tid. Så är det när man flyttar..

Jag ska verkligen försöka träffa min Hanna & Emma, har saknat er så otroligt mycket. Så en myskväll med er ska jag få in.

Idag åker bästa Mickis till Thailand, lite elakt av henne att inte ta med mig. Eller hur? Nä skojar lite med dig bara. Ha det så underbart skönt och köp en souvenir till mig. .

Jag har aldrig varit i Thailand och efter tsunamin så känner jag inget super behov av det heller, jag har en så pass stor respekt för vatten så jag vågar nästan inte åka. Alla säger att en tsunami inte kan komma igen inom 10 år eller vad det nu är, men det kan den säkert göra. Jag är rädd för vatten och så är det bara.




Snart helg igen, HÅLL UT.



KRAM

 

 


2010-01-02

Varför är jag så dålig på att skriva när det är lediga dagar? Då kan jag tycka att jag skulle skriva ännu mer, men kollade på mina vänners bloggar, de har inte skrivit något alls hehe.

Ska snart iväg på hoppkurs, det är en hoppkurs som pågår i 3 dagar och den startar idag kl:13.30
Vi hade maskeradhoppning i december och jag hoppade självklart min Calle, det var 80 cm hinder så det var ingen höjd direkt, men jag tappade stigbyglarna så det var väldigt snett över alla hinder.





Ni som inte har sett bilderna på FB så är mitt sovrum klart i lgh. Lovely....





Nu är det bara resten kvar och det är en hel del vill jag lova, men det kommer nog gå fort (hoppas jag)

Jag har fått sån elak rethosta, så jag måste ta mig till något apotek och köpa hostmedicin. Det kommer ju självklart alltid på natten när man lägger sig ner. Så inatt har jag inte fått mycket sömn. Så hoppas på att hitta en dunder kur..

Ha en super mysig lördag så hörs vi imorgon.

KRAM


RSS 2.0