Valborg

Idag är det valborg och jag har inga planer, rätt så skönt ändå. Har blivit bjuden på middag ikväll, men hallå det är par middag & han jag vill ska följa med kan inte :-(
Så jag får se hur jag gör. Slutar väl med att jag äter hemma med mor & co och sen åker till Cici eller nåt.

Jag var och spraysola imorse och känner mig redan fräschare, så fort man får lite färg på kroppen så känns allt bra igen. Nu ska jag slänga mig i soffan hos mamma och vänta på att bror kommer hit, för då ska vi sätta upp partytältet tror jag.

Ha en super trevlig Valborg.

KRAM

En bild från förra veckan då Cissi & Lisa var på besök. Cissi fick ta kort haha

Onsdag idag, snart ledig i 4 dagar

Tors, fre, lör, sön är jag ledig, det är underbart tycker jag, hoppas på fint väder då! Men jag har en del att göra imorgon faktiskt. Tänkte köra mamma till jobbet klockan 08,00 så jag har hennes bil på dagen, ska spraysola & kanske lyxa till det med en ansiktsbehandling.


Efter det ska jag åka till Mohamads grav, i morgon är det 2 år sen han gick bort, saknar dig så mycket. Glömmer inte det dagen då jag satt och väntande på dig för att du skulle komma och fira valborg och Vanessas födelsedag, jag ringde och ringde men du svarade aldrig så jag blev så arg på dig. Morgonen därpå så fick jag ett samtal som jag aldrig kommer att glömma...




Nu till lite roligare, idag fyller min vackra vän Vanessa år. Grattis på födelsedagen älskling, på lördag kör vi järnet. PARTY....



Imorgon kommer Mikaela till Sthlm också, henne har jag saknat en massa, sist så missade jag henne när hon var här.



Haha pratade precis med Anton (säljchefen) här på jobbet, han tycker min reception ser "förjävlig" ut, han visade mig DI från igår och där var det före och efter bilder på receptioner som de har renoverat. Han tyckte före bilderna påminde om min repa. Så då sa jag, ge mig en budget så ska jag piffa upp det lite här. Men tiderna är ju som det är nu, så tror inte det blir någon renovering av min reception haha + att idag får vi FIN besök tydligen, så städa upp här måste jag göra ändå...



Nu ska det jobbas, sen kanske jag hinner med en massage idag! Det vore skönt.




KRAM


Kilo & Stella

Stellas bäste vän Kilo, honom saknar vi så mycket. Men han har det bra i hundhimlen nu. Han hade så ont i slutet. Vackraste killen..


Mitt lilla rådjur haha hon ser ju så tanig ut & det var hon också. Men nu är hon stor & stark.

Stella skulle alltid vara på Kilo & han uppfostrade henne till 100% det ar så kul att se. Men Stella var riktigt kär i honom. Ni skulle se första gången hon löpte då blev Kilo en liten hingst även om han vart kastrerad i tidig ålder.

Men det fanns de stunderna Kilo bara ville ligga & sola sig som han gjorde väldigt ofta haha, då fick Stella snällt sitta & vänta tills han var uppe på bena igen.



När Kilo gick bort så bestämde sig Lina & Corey för att bara ha kvar Recce eftersom de hade Stella också kan man säga.


Men en dag var de på barnkalas & kom hem med den här "lille" mannen



Som nu är gigantiskt haha

Kram på er


DH i dag

Idag är det desperate housewifes. Alltid roligt att ha något att se fram emot, får se vad som händer idag då, nya intriger.


Igår åt jag middag med bror, han lagade kyckling wok det vart jätte gott. Efter det så åkte vi till elgiganten för att kolla på diskmaskin, han fick vår gamla här på jobbet och jag visste att det var något fel på den därför bytte vi ut den, men kom inte ihåg var det var för fel. Men den tömmer inte allt vatten efter en tvätt. Där har vi felet, så bror skulle kolla på en ny.



Varför är man aldrig nöjd med det man har? Eller om vi säger så här, nöjd är jag men vill alltid ha mer. Jag bor i en jätte fin lgh som jag trivs hur bra som helst i. Men den är DYR för så små ytor. Det är en 1,5 på 50 kvm med jätte bra planering. MEN jag kan bo så mycket större för en 1000-1500 kr billigare i månaden och då kanske jag har råd med en liten bil också. Har ni något förslag på en billig bil? det ska inte vara en bil från 89 nu. Ska fortfarande vara en som rullar framåt på gatan! Haha.



Igår var jag i hundgården vid 20 tiden & det vart hundslagsmål så det heter duga. Ibland undrar jag hur hundar är uppfostrade, min hund är då inte den bästa men hon lyssnar när jag pratar med henne. Det blev i alla fall fight mellan en rottweiler tik & en Border collie tik. Båda hundarna är väldigt unga så det är nog en väldig massa dominans beteende. Det löste sig utan några allvarliga skador. Så det var bra.



Jag äter havregrynsgröt varje dag till frukost men idag ska jag äta yoghurt istället med flingor, men jag tror jag har fått mjölk mage och det kommer jag väl att märka efter frukosten då. Ser fasingen ut som jag är gravid i 5:e månaden eller nåt.



Stella jagade vatten strålen igår på mammas gräsmatta haha, jag filmade det men vet ej hur man sätter in filmer här så tog en bild istället.


Hon är ju för GO


Nu ska det ätas frulle & sen måste jag jobba



Men en sak till, VART är solen? Det skulle bli 23 grader idag. Hmm




KRAM


Lovely väder

Solen skiner och ska fortsätta med det, imorgon ska det bli 23 grader. Det är inte helt fel.


Jag har suttit med fakturor hela förmiddagen så har ens inte hunnit tänka på något annat, jag är fortfarande inte klar men gav mig själv en liten paus nu efter lunch, haha har precis haft en timmes paus men ändå!!


På lunchen var jag med Stella i hundgården, vi mötte upp Lina & hennes hund Hecto. Det sprang omkring och bara hade det bra. Men efter 40 minuter så vart de väldigt trötta så då var det dags att bege sig därifrån, jag hade med mig 2 liter vatten dit eftersom det är så varmt, men Hecto den lille kamelen drack upp allt, så Stella har drivit i sig en hel del nu här på jobbet.

Jag och Lina pratade lite om Öland, de har ju landställe där och Lina ska vara där 6 veckor i sommar, så tänkte nog åka till henne en weekend och bara mysa.


En summering av helgen, solen var framme och jag var på landet (mammas hus) haha, det är mitt nya helg häng. Hoppas alla utemöbler kommer upp snart så vi kan ha grillparty. Med vi menar jag, Jag och mina vänner hahaha.

I fredags så åkte jag omkring som en dåre känns det som haha, jag körde mamma till Rotebro till hennes kompis, sen körde jag bror till Stan, sen åkte jag och hämta Vanessa, sen till Cici till hennes nya lgh, den var jätte fin. Sen körde jag hem Vanessa & hängde där ett tag och snacka en massa girl talk, sen hämtade jag mamma i Rotebro, så det slutade med att jag sov hos mamma (på landet)

I lördags var jag hos mamma på dagen, sen vart det en sväng till Cici igen, där satt vi på hennes uteplats och bara lapade sol. Sen hem till mamma igen för grillning. Så gott så, men kocken (nämner inga namn) brände Halloumin haha.

Efter middagen så blev det en liten utgång, vi hamnade på Ambassadeur en sväng, alltid lika trevligt.


På onsdag fyller Nessie år och det ska vi fira på lördagen. Då hoppas jag på en galen utgång...


I söndags hamnade jag hos cici också haha kors i taket. Men måste ju boa in mig i hennes nya lya.

Jag hann faktiskt med & köpa en liten jacka på HM också, den hade kostat 398 kr, var nedsatt till 198 + att jag hade en 50 kr rabatt kupong, så det vart billigt & bra.

Någon som vet vart man kan köpa snygga med inte allt för dyra fest klänningar? Vill ha en till helgen när vi ska ut.


Nej nu måste jag fortsätta här annars blir jag ju aldrig klar.



Kram



Finally Friday

Då var fredagen här och solen med, så underbart så. Ska ju vara super väder hela helgen så det ska jag njuta av. Ta långa promenader med Stella först och främst. I morgon ska jag till Cicis nya lgh och hjälpa henne med flytten, eller det är vad hon tror i alla fall haha jag kommer att sitta på hennes uteplats och lapa sol.


Idag har jag en massa ärenden jag ska göra, måste åka o handla fika i centrum + springa in på systemet & köpa lite vin till frågesport tävlingen. Måste handla lunch, på fredagar brukar jag handla mat från grekiska kolgrillsbaren i Stinsen, förra gången hämtade jag mat till 10 pers här på jobbet, kan tänka mig att det är något liknande idag!


Igår kom Alex och Elin förbi jobbet för att lämna 2 orkidéer som är mitt andra pris i tävlingen

De hade självklart med sig min lille favorit Samuel, haha kolla in den här bilden. Han tyckte inte blixten var allt för mysig tror jag hehe.



Nu måste jag fixa min frukost, alltid mysigt med gemensam frukost här på företaget, varje dag mellan 08,30-09,00


Hörs senare


KRAM



Trött idag

Idag har det varit ännu en kaos dag på jobbet. Ibland vill man bara slita sitt hår när man sitter där. Om vi säger så här, det är ju roligt när man har saker att göra men då ska allt gå rätt, datan ska ju inte strejka efter ett tag.
Så till slut tröttnade jag & åkte & köpte glass till hela företaget, då var jag omtyckt haha..

I morgon avslutas min lilla tävling som jag har haft på företaget, då ska jag lämna ut en TV, 2 orkideer & lite vin.. Ska bli skoj att ha en liten prisutdelning + fika.

Träffade en kompis mamma idag, min kompis dog 1999, så i år är det 10 år sen så hon vill ha en liten reunion och det vore skita mysigt. Först går vi till graven och minns Viktor, sen blir det kanske en mysig picknick i edsbergsparken om vädret tillåter. Hoppas bara jag är hemma det datumet, jag vet att det är den 14 juli & då är jag på Gotland, men hon kanske kan ha det helgen innan, jag hoppas på det i alla fall.

Nu sitter jag hemma med Cissi & Lisa o pratar en massa skit, vi vill ha en skönhetsvård dag! Så vi ska föröka hitta något bra som plånboken tillåter.

Nu ska jag vara social igen

KRAM


Kaos Dag

Idag har varit en riktig kaos dag rent ut sagt, jag har haft såå mycket att göra på jobbet så jag har inte hunnit med allt ens, men jag orkar verkligen inte sitta kvar här efter klockan 17, så jag åker hem istället.


På fredag kommer jag få låna hem en bil över helgen, Jhonny (en kille på jobbet) hans bror ska köpa en av våra tjänstebilar, så han kommer & hämtar den på fredag & lämnar hans bil här som han ska sälja för en billig peng. Det finns ju självklart en skada på bilen som Björne ska ta & kolla på, så om han kan fixa den så kanske jag kan köpa den, får se.


Vad ska man göra idag då? Jag ville åka till min kusin, men mamma ska jobba över så jag har ingen bil förrän 19,30 ungefär & då känns det jobbigt att åka till Hässelby för en promenad, men man vet aldrig hur jag gör.


Jag är så sötsugen, men istället för att driva i mig godis så driver jag i mig russin istället, haha kanske inte är så bra det heller, men det känns nyttigare, (rätta mig om jag har fel) haha.


Nu ska jag börja packa ihop här & röra mig hemåt.


KRAM


Fan händer?

Vad är det som händer på DH, vadå en av hemma fruarna ska dö? hmmm undra vad som kommer att hända på den där campingen? Bara att vänta & se då.

Hade en jädrans massa att göra på jobbet idag, men bra det så tiden går framåt. Efter jobbet gick jag hem & städade hela lgh, så skönt när det är gjort.
Sen kom mamma över så gick vi en promenad med Stella & träffa en massa hundar i hundgården, hon tycker det e så roligt att leka med alla.. hoppas jag haha..
När vi kom hem till mig så hade mamma bakat en liten kaka som hon hade med sig, så det vart kaka & kaffe & te för mig. Det var mysigt.

Imorn e det onsdag & då är det Greys på TV, haha alltid kul att se fram emot morgondagen.

På tors kommer Cissi & Lisa hit på lite middag (köpesmat) haha & fika. Är alltid lika trevligt när de kommer hit.

Nu ska jag kolla klart på Christine & sen ropar sängen på mig, Godnatt

Kram

Tisdag & Snart LÖN

Snart börjar loppisen i Täby, dit kan man åka & bli av med en hel del faktiskt och ändå få en liten slant för det!

Jag har både varit i Täby och Skärholmen och sålt en massa saker, men ändå så finns det saker kvar haha så blir nog en sväng till snart tror jag!


Snart är det LÖN och då ska jag betala alla räkningar, sen om det blir en slant över så ska jag köpa en klänning från nelly.se & en klänning från Gina!


Idag ska jag hem efter jobbet och försöka städa lite och göra lite fint. Sen på kvällen är det DH, alltid lika trevligt.


Nu ska jag fortsätta jobba




KRAM


Lite bilder från helgen










Måndag igen

Måndagar är ju en tråkig jädrans dag, men jag tycker den alltid går fort så det är ju skönt.


Såg ni på Filip & Fredriks nya program igår? Det gjorde jag & var ingen höjdare faktiskt. Man undrar ju ens om det är i NY & är publiken till programmet Amerikaner eller svenskar? Eftersom de pratar ju svenska i hela programmet, men kul för de att programmen de sänder får en massa tittarsiffror.


Nu sitter jag på jobbet & har en liten Linus bredvid mig på bordet som ligger & sover. Lille Linus är vår massös bebis, han är bara 3-4 veckor tror jag! Så jag vart lite barnvakt nu när hon ska massera anställda.

Jag har tagit kort på honom, men har inte sladden på jobbet så kan inte lägga in bild tyvärr. Får göra det sen hemifrån


Snart är det lunch och jag ska svulla lasagne, rester från middagen igår hemma hos mamma. Men först ska jag ut på en promenad med Stella, hoppas det är varmare ute nu för när jag gick hit så var det iskalla vindar.


Min kusin kommer i morgon, JIPPI yey undra om jag ska ta & åka dit kanske. Han har varit & säsongs jobbet i Sälen.


Jag skulle åka till Mickan i helgen till GBG med Sofie, men hon kanske inte får hundvakt så vi får se hur det blir med den resan, vill ju inte åka själv i bilen i 5 timmar. Verkar ju skit tråkigt.


Hörs sen



Kram


Fy vad kallt

Det har ju varit skitkallt hela dagen idag, inte trevligt alls. Gick hem från mor nyss och då var det 0,3 grader. Ingen värme direkt, men imorgon bli det bättre hoppas jag.

Den här helgen har jag gjort nada och det är skönt så här efteråt men lite tråkigt ändå. Men nästa helg ska jag nog åka till Mickis i Gbg, det ska bli mysigt.

Nej nu är det läggdags snart för imorgon blir det långis med Stella.

ajuste på tisdag kommer min kusin hem efter att ha säsongs jobbat i sälen. Det ska bli rooooooligt...

Godnatt

FRIDAY

Har haft en massa att göra på jobbet som vanligt men börjar snart at slut hoppas jag. I alla fall för idag tack.


Idag på lunchen åkte jag och handla grekisk mat till några på jobbet och till mig själv också såklart. Så nu har man fått mat i magen också, men åt lite för mycket tror jag!


Idag blir det middag hos mamma såklart undra vad hon ska bjuda på!?


Vad gör man idag då? Blir nog bara hemma, eller Vanessa ska till Stan så hon hör väl av sig om hon går till något roligt ställe, då kanske jag åker en sväng mot Stan.


Jag vill ha en man nu tack.... haha, nej jag känner att jag vill ha någon att vara med och att komma hem till, ni förstår säkert vad jag menar. Det är väldigt skönt att vara singel och inte behöva ha någon "press" på sig om man nu kan kalla det så, men tänk ändå vad skönt att inte behöva komma hem till ett tomt hem! Så vill jag ha det nu i alla fall. Så boys bring it on..

Den där tävlingen jag fixa ihop igår, den är i full fart men vissa av kollegorna fuskar sig fram.. haha det är inte OK, men de säger att det ska muta mig tills jag säger svaren så det är bara att muta på. Till slut säger jag säkert svaren haha.


Det är 8 vanliga frågor + 10 bildfrågor.



Så här ser vissa av frågorna ut på testet, är inte alltid så enkelt haha


Vems näsa är det här?

Vems mun e det här?

2&½ timme kvar, sen blir det hemåt



 Kram


Promenad

Det vart en låååång promenad vill jag lova, men nu är jag hemma igen och det var skönt att röra på sig. Nu är det duschen som gäller och sen sängen och imorn är det fredag, fyyyy vad skönt eller vad säger ni? Får man vara ledig igen haha. Nästa vecka ska man jobba en hel vecka det kommer ju kännas som en evighet.

Idag beställde jag en massa papper till jobbet och då hade de ett erbjudande så vi fick en 19 tums tv med på köpet så jag gjorde en frågesportstävling till alla kollegor, haha undra om det kommer att gå bra för de. Det tror inte jag haha för det var vissa frågor som var väldigt svåra.. Men berättar sen hur det gick för d. Det dumma är bara att nu kan inte jag vinna tv:n ju, aja jag tar nästa sak som kommer med på ett pappers erbjudande hehe.

Fasingen AIK förlora idag fick jag höra. Ja ja smällar man får ta, får hoppas på bättre spel tills nästa match då!

Kram & Godnatt

Torsdag kväll

Telefonen är hämtad och den fungerar, det är ju jätte bra haha. Så nu har jag min gamla fast nya telefon igen.
Bror kom hit på middag, men snart ska vi ut på långpromenad..

Sorry att jag ej kan skriva så mycket, har haft så mycket att göra på jobbet + att min blogg är spärrad på jobbet så måste skicka allt till mamma som hon sen får lägga in.
Jag var och provkörde en yaris som jag sa tidigare, och den var skoj att köra haha det var som en liten go cart. Men jag kommer bli av med körkortet i den så vi struntar i den bilen + att den var mindre inuti än vad jag kom ihåg.

Så nu letar jag vidare, får se vad det blir i slutändan.

Ska ut och gå nu på långis

KRAM

Morning

Igår var det jätte trevligt, var på Gabis restaurang på Nybrogatan, super god mat + en riktigt god efterrätt. Drack en massa vin medan alla andra drack öl. Det var väldigt trevligt i alla fall, men vi saknade några av ligan, men de som var där var Jag, Corinne, Anette, Naemi, Kalle, Per och Max.


Men jag pratade med Staffan igår och han tycker vi ska ha AW varje månad, då sa jag att jag inte orkar hålla i de tyglarna hela tiden, men han ska ta på sig det haha får se hur det går.


Idag har jag blivit medbjuden på AIK match, men får nog tacka nej. Min mor ska bort så jag ska vara med Stella. Har inte varit med henne på hela veckan eller helgen.


Sofie och ja ska ta en sväng till GBG vid lönehelgen tror jag, hon ska kolla på bilar där borta, så då tänkte vi stanna kvar över helgen och mysa lite med Mickis. Träffade ju ens inte henne nu när hon var hemma i Sthlm över helgen. 

Så då kanske det blir en liten utgång i Gbg och vem vet, kanske träffar på hunken haha..


Nu ska det jobbas



KRAM


Ons = AW

Har suttit på möte hela förmiddagen därför har jag inte hunnit skriva någonting + att jag har en massa jobb att göra nu.


Idag efter jobbet är det lite AW på gång, det är alltid trevligt även om jag missar Greys ikväll, jag e ju egentligen en sopa på att planera haha men det kommer väl att gå i repris hoppas jag. Jag vill veta varför Dr Mcdreamy och Dr McSteamy bråkar. Så ni får gärna sms:a mig det sen.


Ibland undrar jag hur folk är funtade på den här jorden, undra om det ska älta saker i flera år eller om de kan svälja sin äckliga stolthet? Vad tror du? Vid en speciell ålder bör man ju växa upp?


Min telefon har kommit och den vill jag hämta ut, men kan inte göra det när jag sitter på jobbet, för om jag gör det så kommer jag inte få något gjort här, då kommer jag ju bara fixa med mobilen hela eftermiddagen! Kanske hämtar den sen ändå haha när det blir lite att göra.


Imorgon är det redan torsdag, skönt att det är kort vecka. Helgen som kommer blir lugn tror jag, det är så plånboken känner i alla fall så det är lika bra att lyssna på den.


Nu ska det jobbas lite igen, så jag kan hinner hämta min mob sen!!!



Kram


Back at work

Då var man tillbaks på jobbet igen då och jag har stora högar av grejer runtomkring mig. Så jag hoppas jag kommer att bli klar med allt idag! Inte för att jag tror det med ändå!


Efter jobbet ska en mäklare komma och värdera min lägenhet, har redan haft en där, men kul att höra från en annan också. Sen ska jag följa med Cici till hennes nya lägenhet och kolla på den, det ska bli skoj. Om jag hinner så ska jag in till stan sen och provköra en bil hehe! Bilen som ni såg i det tidigare inlägget, yaris Turbo.


Sen blir det hem och kolla på DH, det är dubbelavsnitt idag. Sen ska det sovas för imorgon ska jag på AW och då måste man vara någorlunda pigg... Vi ska till Gabis restaurang på Nybrogatan.


Nu måste jag jobba faktiskt



KRAM


SOL

Det är ju helt underbart med all SOL, det är ju sommarvärme, så skönt så........ Igår var jag på ett årskalas som jag har sagt tidigare och lilla Molly vart så glad så över sina presenter. På kvällen åkte vi till Lulu där vi var bjudna på påskmiddag, det var så gott så.

Idag måste jag tvätta, det är så tråkigt men behövs verkligen. Har en massa lakan och shit :-)
Vill egentligen bara vara ute i solen i värmen.

Nej nu ska jag hämta bror och köra han til lhässelby först och främst.

KRAM

Fredag och strålande sol

Idag har jag varit på stan med Elin, var inte så jätte mycket folk ute faktiskt. skönt det eftersom jag övningskörde barnvagn haha och med mycket folk så skulle det nog att gått åt helsike.
Handlade bara en anisktsmask från Lusch eller vad det heter, har hört att de ska vara väldigt bra så den ska provas vid senare tillfälle.

Jag har hittat min bil på blocket, en toyota yaris turbo. Finns 40 st i Sverige och jag vill ha en av de. Men det e rätt så dyra faktiskt. Måste verkligen kolla över min ekonomi innan jag köper något. Men guuuud vad jag vill ha den. Har letat efter en sådan ett bra tag och igår kom den ut på blocket. Men jag bestämmer mig ju inte på 1 dag direkt så den kanske ens inte finns kvar när jag ska ta ett beslut.



Just nu grillas det ute på altan, första grillningen för i år, ska bli riktigt mumsigt. Sen vet jag inte vad som händer faktiskt. Cici slutar jobba klockan 21 och Vanessa har precis tvättat klart. Efter middagen ska jag i alla fall duscha Stella för imorn ska iväg på fest och då måste hunden lukta gott.

Nu måste hjälpa till lite med maten! Ha en fortsatt trevlig fredag!
KRAM

Torsdag

God morgon

Idag är jag ledig, men Stella väckte mig vid 08.30 hehe så det var bara att gå upp, men skönt det så behöver man inte sova bort hela dagen.
Tänkte åka till mammas jobb idag och säga hej, vet inte om det är så mycket folk där men ändå.
Men vilket skit väder det är, är ju inte roligt alls. Men ska väl bli finare om jag inte minns fel.

Vad ska man göra ikväll då? Pratade med Tara igår och hon ville ta en drink i stan, får se om man orkar åka in.
Hur som helst så måste jag göra något åt mitt hår, det ser förtaskigt ut. Jordens utväxt som vanligt haha, men mitt hår växer som ogräs och det är inte alltid så kul eftersom jag måste fixa det hela hela tiden.

Nej nu ska jag börja fixa mig och ge mig av mot Rissne

KRAM

Onsdag + påsklunch

God morgon allesammans


Idag sov jag hos mamma för igår när jag kom hem så hade jag NADA hemma, ingen frukost, ingen hundmat, inga Dentastix till Stella och jag orkade inte åka runt och handla allt så hamnade hos mamma för hon hade allt hemma hehe.


Igår efter jobbet gick jag en promenad med Sofie och Joppe, det är skönt nu när Joppe är som vanlig igen. Han sniffar Stella där bak för att verkligen dubbelkolla om hon luktar gott eller inte haha men sicken otur för han, för damen har slutat löpa.

Sen åkte jag till Pishi för att gå en långpromenad, men det var fasingen svinkallt ute så det blev 30 min runda istället för 1 timmes runda, men det var skönt det med.


Efter det hamnade jag hemma hos Thina en sväng för att kolla på hennes lgh, även om hon har bott där ett tag så har jag inte kommit dit haha, lgh var i alla fall jätte fin. Hon hade tagit en massa nya modellbilder som var jätte snygga de med. Bra jobbat Thina!!


Idag ska vi ha påsklunch på jobbet och det är alltid trevligt. Så catering firman kommer hit med maten mellan 10-11 då är det bara att börja fixa och dona.


Hahaha det är några av grabbarna på jobbet som har kommit med något nytt, det kör Gay onsdag och vad tror ni det innebär? Jo det bär rosa kläder, tyckte det var lite roligt..


Fick en bild av Linnea på mig, lite söt var den.


Efter jobbet idag måste jag handla mat, jobbigt när man inte har något hemma, e fasingen det värsta jag vet!


Nej nu ska det sorteras papper igen, tar aldrig slut haha


Kom och tänka på en sak. VART E SOLEN?


Aja ha en fortsatt molnig dag då..




KRAM


Tisdag eftermiddad

Här kommer en bild på några av värdinnorna från Sexy festen, jag har ringat in de som jag känner haha



Har så mycket att göra på jobbet, det är roligt att tiden går på, men det är tröttsamt att göra samma sak hela tiden!!


Pratade med Elin idag och vi ska ha en Madde, Elin & Samuel dag på fredag + hundarna så klart J ska bli så mysigt.

1&½ timme kvar att jobba imorgon + 9 timmar imorgon (inkl lunch) sen är jag ledig i 142 timmar tror jag om jag inte har räknat fel haha..


Idag ska jag hem till Cici igen och gå långpromenad men först hem och äta mat, jag måste handla frukost juice också, det är tomt i kylen.


Kram


Tis + ons sen ledig 5 dagar

Ska bli skönt med påsk nu faktiskt och att få vara lite långledig var ju pricken över i.


Vad ska ni göra i påsk? Jag ska påsk bada min hund haha, på lördagen ska jag först till min kusin vars dotter Molly fyller 1 år, senare på kvällen ska vi till Lulu (faster) och äta en påsk middag, vi pratade om det imorse och jag sa att jag vill ha grillad mat haha var tydligen helt fel mat och äta på påsk, så får nöja mig med ägg och köttbullar då. Hoppas det är fint väder så man kan sitta ute en stund, de har så mysiga uteplatser både på fram och baksida.


Just nu sitter jag på jobbet och sorterar papper, känns som det är det enda jag gör på dagarna. Jobbar för tillfället med auktioner i tidningen villa ägaren, i utgåva nr 2 är det 21 auktioner och kan tänka mig att jag får in ca 30 bud på varje auktion per dag, så det är bara att räkna ihop själva hur mycket som skall sorteras och kollas. Men jag har att göra så det är alltid bra.


Den 16/4 är det afterwork med järngänget, vi är några stycken som ska träffas och äta och dricka lite vin. Har ni något förslag på restaurang? Den ska ligga i Stan men får inte vara allt för dyrt. Kom gärna med förslag, för jag är så dålig på restauranger inne i stan, man har ju sina stammis ställen men kanske ska ta och prova något nytt.


I morgon ska jag förmodligen in till studion och kolla på alla bilder som Bingo tog, om det är något att ha eller om han kan använda det till något. Har fått några bilder men alla e oretuscherade så inget ni får se än.


Nu måste jag fortsätta sortera papper, bara jag inte får en papercut, det är nog det värsta som finns tror jag haha uscha.....




Kram


Ännu en ny vecka

Då var det måndag igen och man sitter på samma ställe som vanligt, på kontorsstolen på jobbet.

Som ni har sett på mina tidigare inlägg så vart det en utgång i lördags och det är alltid trevligt, eller nästan alltid. Var några damer där som stod i min väg hela tiden. Herregud kan inte folk växa upp och svälja lite ibland?


Igår var en lugn dag, jag var hos mamma och kolla på film en stund på dagen, låg bara i soffan och slappa. Men på kvällen efter middagen så kände jag att det är dags att röra lite på sig, så jag ringde Cici och kolla om vi kunde gå på en promenad tillsammans, ut måste jag hur som helst, men det är alltid trevligare med sällskap. Så vi gick en 1-timmes promenad i Solna. Pratade om en massa saker som bara vi kan, och jag tror att det kommer lösa sig för oss båda.
 

Jag ser förtaskig ut i håret, det måste färgas.. Vad tycker ni att jag ska göra?

Undra om man ska ljusa upp det lite nu till våren? Men folk säger att jag passar bäst som brunett hmm men det vore skoj med lite liv i håret. Mickan kan du fixa? Haha

Här är en bild på mig när Mickan använde mig som modell på hennes Björn Axen slutvisning.




Nej om man ska börja jobba lite, har en del att göra idag! Vi arbetar med tidningen Villaägaren och de har börjat med en massa auktioner och vem blir den ansvarige för det tror ni? Jo det är jag, så det är 5 utgåvor per år så det är inte så mycket, men när det väl är en utgåva så är dessa auktioner ett heltidsjobb ibland känns det som. SÅ det är bäst att sätta igång, måste iväg och handla mjölk också + en massa påskgodis.



KRAM


I LIKE ALOT, kolla det här.

Glädjande nyhet för alla oss "Sex and th city" fans! Nu har den kommande andra filmen fått sitt premiärdatum. Den 28 maj nästa år blir det världspremiär för film två om Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Alla de fyra skådespelarna från serien och den första filmen återkommer i sina roller och filmen regisseras åter av seriens skapare Michael Patrick King. Mycket lite har sipprat ut om handlingen i den nya filmen, men det ryktas från Hollywood om att det är dags för Carrie att skaffa barn. Spännande värre!


Nu vet ni det, så boka in 28 maj 2010, kanske inte är premiären för Sveriges bio, men ändå! Vi kanske kan ta en sväng till London och kolla på den?

Nu vankas det middag ute i köket, det blir fläskfilé gryta. Alltid lika gott

Hej dååå

KRAM

Amba i lördags

Jag och Vanessa hade bestämt oss för att ha en lugn lördag kväll, vi hade prelbokat biljetter till filmen fast and the furios. Men Vanessa ringer på eftermiddag och vill gå ut, jaha tänkte jag. Det måste tänkas på eftersom det finns inte så mycket pengar i kassan för tillfället och så.
Men jag är inte den som är den så självklart gick vi ut. Vi var skit taggade på att gå till Amba den kvällen för det skulle spelas bra musik. Då fick vi ett samtal av våran älskling Cici som sa att vi skulle komma till Stures för det hade varit något tjafs på amba med vakterna. Så vi åkte ner till Stures och herregud vad mycket folk det var, Cici o hennes syster Sandra tyckte ens inte det var så skoj där inne för allt folk. Så Jag och Vanessa gick upp till amba igen, var ungefär lika mycket folk där, men det var roligt ändå. Träffade på min bästis Gavric

Haha inte den bästa bilden på han kanske, men du är söt ändå.


Jag och Vanessa Love ya


Söta




Kvällen vart lyckad även om jag körde. Haha ja jag kör hela tiden nu, men jag lovar att nästa gång så blir det taxi så jag ska supa.

Mamma var ute en sväng på Stan hon med, hon hamnade på rich och på Spybar, Spybar hade förvandlats till en ungdomsgård sa hon hehe stackarn, snittålder var 18 år.
Vart går man egentligen för att få äldre publik? Golden hits och Karlsson kan ju inte vara det enda?

Nu ska jag ut på tomten och hjälpa mamma med alla lööööövvv.

Puss och Kram på er.

Hittade lite bilder från Sexy festen

Jag och Tara!! Så söta så.



Naermi, Jag och Emma. Skönt att ni kom tjejer



Passar jag som katt eller? Haha

Nedanför ser ni Bingo, Crossfire snubbe, Linnea (Bingos assistent), 2 bunnys och en till Crossfire kille haha





Linnea blev i alla fall bra på kortet haha


Ha en forsatt solig lördag

KRAM

Middag hos mamma

Ååå vad gott det ska bli med Biffrydberg, en sådan enkel rätt men så naggande god. Sen ska jag gåt ill bögsgård och gå en långis med Stella, hitta lite fåglar som hon kan jaga och springa av sig på haha..
Är det något bra på TV ikväll? Lets dance är ju slut och det var ju det enda jag såg fram emot på fredag kvällar. Men idag börjar väl Talang? Får väl ge det en chans kanske. Om jag sitter bänkad i soffan så ska jag äta min häägen dazz glass som jag köpte igår. Dyrt skit men gott skit...

Annelie: The little Issue can we talk about later.. / puss

Nu ska jag hjälpa mamma med maten...

KRAM

Äntligen fredag.

Igår var en galen dag, jobbade på mitt vanliga jobb mellan 8-17, sen åkte jag hem och fixade om mig för att sen åka in till Stan. Orsaken till att åka in till Stan var för att jag skulle jobba på Bingos fest på Rose, han hade anordnat en fest för hans klädmärke Sexy, ni kan hitta hans kläder på sexy.se

Mötte upp alla damer i studion på söder vid 19 tiden, förstod inte varför vi skulle vara där så tidigt eftersom vi skulle vara på Rose kl:22. Hur som helst så var det ca 20 tjejer där som sprang omkring och fixa. Jag hittade min en soulmate haha, hon var den enda som var som jag. Hon satt i soffan och väntade på att vi skulle åka, de andra damerna sprang omkring och dansade och hade sig, var mest as irriterande att se på om jag ska vara ärlig.

Så jag och Tara fann varandra, super gullig tjej. Vid 21 tiden bestämde jag mig för att börja röra mig in mot Stan för att hitta en parkering, Tara åkte med mig, ville inte lämna henne själv där med alla andra. Hittade en parkering väldigt snabbt och smidigt faktiskt, så vi gick in på Rose för att vänta in de andra tjejerna. Det har verkligen blivit jätte fint där inne efter ombyggnationen. De hade ju pyntat upp det nu i Bingo style eftersom det var hans fest, men väldigt fint må jag säga.

Ägaren av stället haffade mig och Tara eftersom vi var det första som var på plats och sa till oss att vi ska servera och plocka disk m.m. Haha det hade vi ingen aning om sa vi, vi trodde vi bara skulle gå omkring och vara söta i våra catsuits. Vi hade svarta leggings, svart linne där det stod We Love sexy, svarta kattöron och en liten fluga runt halsen.

Det första jag tänkte på när han sa att vi skulle servera var ju att jag hade 12 cm klackar på mig och det verkar inte vara så lätt att springa omkring och servera i dessa skor, men jag gjorde ett försök och det funkade (som tur va)..

Det var några B-kändisar på plats eller vad man ska kalla de. Helt vanliga människor men får lite mer uppmärksamhet än alla andra om man säger så. Var säkert 10 tjejer runt Bingo hela tiden, han njuter väl av det men jag skulle tröttna efter en stund haha.

Sen hade vi Andreas Carlsson, han som sitter med i idol juryn. Det var en av tjejerna som jobbade den kvällen som i princip klängde på han. Hon skulle ha pussar och allt möjligt, ja har man ingen respekt för sig själv så har man inte. Var kul att se vad folk gör för lite ragg!

Bloggerskan Katrin var där, Tilde Fröling var på plats och hon var kalas full, hon är en härlig människa tycker jag, det verkar min bror också tycka haha.

Det togs en massa bilder under kvällen, jag har ingen aning om vem som har de, men det märker jag sen hoppas jag.

Lägger ut bilder sen när jag får tag på några..


Bror, Dennis och Björna kom förbi vid 23 tiden och festade en del. Naemi och Emma kom också förbi, då kändes allt mycket skönare när man festar med folk man känner.

Vid 1 tiden så började jag faktiskt tröttna på att stå där haha så jag började röra mig hemåt, festen fortsatte på Village kl:2 vet jag och då fick man Goddiebags har jag för mig. Och det missade jag, men ska nog få tag på en så småningom..


Nej nu ska jag jobba lite innan jag åker till Stinsen för att köpa mat till en större del av företaget.



Kram..

PS. Bilden är oretuscherad



Torsdag = Sexy by Sweden fest

God morgon

Idag är det Bingos fest på Rose och klart man ska dit, ska jobba som värdinna.

I dagens DN finns det en bilaga som heter DN på stan, kolla i bilagan på sidan 70.

Det ska bjudas på lie goodiebags, hoppas det är något skoj som jag också kan ta med mig hem!


Imorgon på morgonen ska jag till läkaren igen, tycker jag springer där hela tiden. Men har man ett issue så har man.


Idag har jag en massa att göra på jobbet, måste göra statistik på alla säljsiffror och det tar tid kan jag säga. Men det är kul när man har att göra för då går tiden framåt i alla fall, ibland känns det ju som den står stilla.


Imorse när jag gick till jobbet så var Joppe ute på Sofies & Kims uteplats. Han såg mig och Stella och började gnälla och skälla, stackaren blir ju helt förstörd när han ser oss. Men Stella har slutat löpa så snart ska de få leka igen. Då hoppas jag/vi att han blir till sitt normala tillstånd igen!


Nu ska jag fixa min frukost.


Kram


Hej

 

Här kommer en bild på mig från Bingos plåtning, det kommer mera sen.




Kram


Lill Lördag

God morgon

Solen skiner fortfarande ute och det är ju underbart tycker jag, och att det fortfarande är ljust ute när man går hem från jobbet, det gör så mycket för än själv. Jag är så mycket piggare då. Nu väntar jag på att kunna slänga undan vinterjackan och ta fram vårjackan.


Sitter och funderar på om man ska rensa ut en massa saker och slänga ut på tradera, man samlar ju på sig en hel del, även om jag har varit på loppis ett flertal ggr så finns det säkert något mer jag kan bli av med.


Jag har BESLUTSÅNGEST, vet inte hur jag ska göra med min lgh och så. När man nu har skaffat körkort så vill man ju ha en liten brumma, men vet inte vad jag ska ha för bil och om jag har råd att ha en och fortfarande bo kvar i lgh. Hur skulle ni gjort? Jag måste ju göra så här


1. Sälja lgh

2. Flytta hem till mamma tills jag hittar en billigare lgh

3. Köpa bil (men vad ska man ha för bil?) Tänk på att jag har en rottweiler som ska få plats också.


Men sen så finns det en massa lgh i mitt område som är till salu, men ingen bli såld och det är ju inget gott tecken precis SUCK, hur ska jag då få min lilla lya såld. Någon som vill köpa? Haha

Måste i alla fall prata med mor min om det här, hon måste ju stoppa mig om hon tror att det verkligen inte går, men jag vill ju ha en bil juuuuuu


Om 15 min så ska jag unna mig 1 timmes massage här på jobbet, vi har en massör som kommer en gång i veckan och jag har inte tagit massage på flera veckor. Så nu ska jag banna mig unna mig det... Ska bli så skönt så.


Brukar du/ni gå ut på onsdagar (lill lördag)? Jag skulle aldrig orka det när man jobbar dagen efter. Undra om det är så mycket roligare att vara ute på en onsdag, jag har hört att folk tycker det. Det är ju som så att folk som går ut på helgen känner sig tvingade till det för det på helgerna så ska man ju gå ut eller nåt, medan de som går ut på veckodagar går ut för att de vill hahah kan ju ligga något i det, för det är så tråkigt att vara ute på helgerna. Jag har varit ute så många ggr i så många år så man tröttnar ju, är ju inte OK att tröttna redan i 23 års ålder, men det är ju samma veva varje helg eller i alla fall de helgerna man går ut. Samma ställen, samma folk, samma musik, KLART man tröttnar. Måste upptäcka något annat. Tänk att ha lite mer pengar än vad man har i dagens läge, då kan man ta en weekend till London, Paris, Milano och festa där. Det skulle vara lyx... Men mitt mål är att Jag, Cici, Mickan, Vanessa ska åka iväg på en weekend och bara ha det bra. Vad säger ni tjejer? Tror ni att det kommer att gå? Haha klart det kommer, frågan är bara när?????


Nu ska jag på massage


Ha en fortsatt solig onsdag


KRAM










RSS 2.0