Så där ja...

Då var det inte lång tid kvar, ca:22 timmar kvar tills jag lyfter från marken. TJIHOOOOO NY here i come. Kommer att bli galet, ska handla så mycket roliga saker, självklart ska jag äta och festa också hehe om jag har tid med det. Jo det är klart jag har!!


Ikväll blir det ridning och sen hem för att packa det sista, det här med packningen är inte skoj, vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Vädret kan verkligen skifta där borta. Läste att det skulle vara 19 grader och sol på torsdag och 21 grader och en stro sol på fredag, KANON säger jag bara.. Hoppas bara att det håller i sig.


Ska försöka att skriva något när jag är i NY, men om jag inte gör det så hörs vi när jag kommer hem den 6 april.


TODELS!!!


Kram


Hoppsan

Sist jag skrev var 23/3, så kan det gå. Har inte riktigt haft tid. Vi gör en liten "snabb" översikt på allt jag har gjort då!!!

23/3 - Red som vanligt, Dressyr!!

24/3 - Var på ansiktsbehandling, AJ det är inte skönt att göra en portömning, fyy vad äckligt det låter. Efter behandlingen så vaxade jag mig under armarna, ännu mer AJ sa jag då. Men fy vad skönt det är att inte behövá tänka på att raka sig hela tiden.

25/3 - Var med Mickan i hennes stall och hälsade på hennes hästar, sen så åkte jag till mitt "egna" stall där jag rider. Red på Calle och sen så hade jag min vanliga lektion kl:21,00. Vi hade hoppning med titthinder. Det gick åt fanders för min del då jag rider en häst som är markskygg. Så hon ställde sig hela tiden, kul att rida en häst på 2 ben hela lektionen haha..


26/3 - Var på jobbet fram till kl:14. Mötte upp Leonie i Sollentunacentrum för att sen åka vidare till Silverdals där vi skulle säga adjö till våra kära vän Nanna, VIF vännen. Ceremonin var super fin....
Kändes skönt att träffa alla tjejer igen efter ett bra tag.

Efter begravningen var det bara hem och byta om eftersom jag skull epå Björn Skifs som var bokat för många veckor sedan. Kändes lite konstigt att ha varit på begravning till att åka in till stan och kolla på show, men det var bara att ställa om sig och det funkade. Maten var god och showen var bra om jag skulle ha varit lite äldre. Men vad gär man inte för tanterna oå jobbet hahaha...


27/3 - Red ut i skogen på Titus med Ellie och Pirren, självklart var Stella med och sprang efter. Sen red jag på Calle bus i ridhuset, han busade till det ordentligt den lilla knäppisen..

Jag och tjejerna från stallet hade bokat bord på Olearys för att fira Cissi som fyllde 21 år. Så det blev god mat och en hel del dricka, sen bar det av mot stan och fy vad jag kom hem sent och jag hade såååå ont i ryggen. Det har jag fortfarande, vet inte riktigt vad jag har lyckats med..


28/3 - Söndag och SLAPP DAG!!!. Började i stallet för att rida på Calle, men hade så ont i ryggen så jag bad Mitra att ta han, snäll som hon är så gjorde hon det. Efter det var fixat så åkte jag hem och städae lite, sen kom mor & bror på middag. Vi hann till och med med en film. Bröllopsfotografen, har ni sett den? var helt OK tycker jag..


Efter filmen så åkte de hem och jag gick en sväng med Stella, sen så fastnade jag framför filmen på 3:an, Ryktet går eller vad den hette med Jennifer Aniston och Kevin Costner, i pauserna hann jag med lite packning. det är svårt att veta vad man ska packa ner.


29/3 - Jag sitter på jobbet och jobbar på. Senare idag ska jag spraysola. Måste bli BRUN & FIN inför NY..


Imorgon rider jag och sen så åker jag till New York onsdag morgon,, hur ska jag hinna med allt?!

 

 


Vi hade i allafall INTE tur med vädret

Vad är det för fel på vädret? Var är våren? Detta är inte OK, jag hoppas på vårvärmen i NY. Vad tror ni?


Jag måste ha ett nytt jobb, så om någon hör något så säg gärna till mig. Im desperate.......


Idag ska pärlan (bilen) få ny framruta, skönt det för det var jordens spricka i den. Så nu blir hon fin igen och i helgen blir det storstädning i den hade jag tänkt mig.


29 min till lunch ochjag har glömt min matlåda, SUCK. Så får åka hem och hämta den!!



KRAM


What a weekend!

I fredags så blev det middag hos mor min. Innan maten hann jag färga håret, det var väl behövligt. Såg ut om F-N......

Senare så åkte jag till Helena för att kolla på Lets Dance. När jag kom dit så var Cissi oxå på besök, mysigt. Vi drack TE, åt popcorn och bara mös. Cissi hade fått ett läppglans av sin vän från USA, ett sånt som förstorar läppar. HAHA säger jag bara, mina läppar svullnade upp som attans.





I lördags så var det tjejmiddag/födelsedagsmiddag hos Mitra. Även om jag inte kände någon så åkte jag dit för att visa mitt trevliga jag. Det var jätte trevligt, men vart lite trött efter ett tag + att jag som sagt inte kände någon, så jag tog mitt pick & pack och åkte hem och sov. Innan plockade jag upp snuttas hos bror min.


I söndags så blev det långpromenad med Vanessa och bror + alla fyrbenta. Vi hann precis hem innan det började snöa som satan. Vi mös ner oss i soffan med en kopp TE och en filt över oss.


Senare på förmiddagen så kom Ellie över på lite lunch, sen var det dags att åka till stallet. Det var seriehoppning på kvällen och eftersom jag ska tävla Porana på hemma tävlingen så såg jag detta som en bra träning och det gick super för oss. Vi vann! Grattis till oss, här är vår lilla medalj som vi fick.

 

 

Kram



Ps. 10 dagar kvar till NY


Brun?

Måste sola. Innan jag åker till NY blir det spraysolning, men det ser så mycket mer fejk ut, men vad ska jag göra, så här blek är jag.


 
Nu funkar min mob, här är skorna som jag shoppade.


 

Kram på er.


Sömntuta..

Fy vad jag sover, jag slocknar 22,00 varje dag och går upp 06,45, det är 8 tim och 45 min. SÅ SKÖNT!


För någon vecka sen så köpte jag 2 par nya tygskor till sommaren, det är ett måste i min garderob, tyvärr så kan jag inte ge er någon bild eftersom min mob har fuckat upp sig som vanligt. Det står bara sätt in simkort, skita skoj..
Så måste åka till elgiganten och fixa det där. När de nu öppnar.


Idag var jag inne på HM.se och var tvungen att köpa denna gulliga klänning, den kostar 49 kr.

Idag ska jag rida (hoppa). På söndag ska jag hoppa Porana på seriehoppning så jag hinner träna lite inför hemmatävlingen den 11 april.


KRAM

 

 

 

 


Vet ni vad jag hittade?

En hund.
Imorse när jag skulle åka till jobbet så ser jag en vit Herdehund springa omkring på trottoaren utan halsband eller ägare. Djurvän som jag är så går jag tillbaks och kollar om han fortfarande är ute på vift och det var han.
Nu var han ute på vägen och sprang. INTE OK för min del. Så jag försökte få "kontakt" med han och till slut så upptäckte han mig och Stella och kom emot oss. Visste inte om jag skulle vara rädd eller vad jag skulle göra.
Han såg ut som en stor vit schäfer. Jag släppte Stella så att hon kunde skydda sin mamma om den var aggressiv, men det var han inte som tur var.
De började leka på en gång och tyckte säkert att morgonen var super mysig. Jag tog han i Stellas koppel och gick på en liten promenad. Tänkte att han kanske skulle dra med mig hemåt, hem till han.
Men icke det. Vi var ute och gick och till slut så ringde jag Polisen, så jag åkte ner till stationen och lämnade in honom.
Jag bad att de skulle ringa mig när ägaren hade hämtat han så jag visste att han kom i bra händer.
Och det gjorde de, så det var skönt. Så idag har jag gjort en bra gärning.


 I kväll kommer Lina & Corinne på middag, vi ska planera lite NY resa.


Nu är det fika, ha det så bra


KRAM


Tisdag

Då var det tisdag idag och jag känner mig rätt så pigg tycker jag. Solen skiner och värmer.


Idag har jag lämnat återbud på ridningen då jag fortfarande har ont från i lördags. Så det blir till att städa hemma, mamma kommer du förbi och hämtar din oxfilé?

Kanske kan ta en trasa och hjälpa mig lite haha... Eller?


Som det ser ut nu så blir det ännu en turkey resa i sommar.

Jag
Mickan
Jeanette
Mitra
Elin
Diana
Lina


Kan bli riktigt bra tror jag!


Har ni några semesterplaner? Om 2 veckor är det New York, satan i gatan vad det ska bli kul.



KRAM


Begravning

Det är så hemskt att gå på begravningar, även om det känns bättre efteråt för att den här klumpen försvinner som man har haft sittandes i halsen och magen. Den 26 mars kl:15,00 så är det begravning.
Hennes annons var med i DN i lördags. Jag köpte tidningen igår då de hade några ex kvar.
Jag såg att det skulle vara i Silverdalskapellet och OJ vad jag fick ont, det var där min pappa begravdes. det är jätte vackert där men kommer att bli en jobbig dag att gå tillbaks dit efter 4 års tid.


Nathalie "Nanna" Lengström


19851123 - 20100221



Vi kommer att vara hos dig hela tiden vännen.



Vilken helg!

Jag är helt slut i min lilla kropp.

Fredags: Jag köpte hem ett bioljud system eller vad det heter. Så bror min installerade det, så nu kan man kolla på film med jätte hög volym :-)
Senare på kvällen så lagade bror mat till mig & Mitra, det blev Fläskfilé, potatis och en massa goda såser. Till efterrätt blev det chips och godis framför TV:n. Självklart så tittade vi på Lets Dance och Solsidan. Mycket bra fredags underhållning.
Sen var det faktiskt godnatt eftersom jag & Mitra skulle upp tidigt och åka till Botkyrka för att kolla på hoppningen i Allsvenskan. 

Lördag: Klockan ringer 07,15 (vilket skämt) haha men det var bara att kliva upp. Klädde på oss och gick till bilen, mer avancerat än så blev det inte. 
När vi väl var på plats så var det Bengts första tur ut, han gick 0 i 1 m klassen och hamnade på 9:e plats. Cissi och Ellie blev tyvärr inte placerade.
När de var klara med första klassen så var det 4&½ timme tills laget skulle sättas igång. Sollentuna (vi) hade bara 3 lagmedlemmar, det funkar att vara 3 st men det vore bättre med 4 st. Så jag ställde upp för laget. Åkte till ridskolan i FULL fart och hämtade en häst (Cissis Häst). Titus förstod ingenting när vi slängde in han i transporten och alla hans grejer för att sen åka bil i 40 min tillbaks till Botkyrka. 

Här är en bild på Titus i stan en sommar. Hahah han hamnade lite fel!

 

Jag har inte tävlat sen år 2000, då hoppade jag en liten skit ponny på 80 cm hinder. Nu slängde jag mig upp på denna bjässe och skulle hoppa bana på 1,10, HERREGUD. Han kändes super fint på framhoppningen och allt gick super när jag kom in på banan FÖRUTOM att jag ramla av. FASINGEN, det var så bra. Tappade stigbygeln och körde järnet ändå, så då gick det åt helskotta haha. Så idag är jag mörbultad men så blir det ibland.
Så det blev en lång dag, upp kl:7 och kom hem kl:19,30. Duschade och åkte till Cissi för att kolla in melodifestivalen. VA FAN kom igen svenska folket, hur kan ni rösta fram en liten 16 åring till att representera Sverige? Vill ni att vi ska komma sist varje år?

Söndag: Promenade efter promenader. Jag och Ellie var ute på en 2 timmar i skogen efter en 12 timmars lång sömn i natt, så skönt så..
Vad har ni gjort i helgen? :-)



Självklart så var Stella oxå med, men hon var helt galen så hann inte få någon bild på henne haha..



Ha nu en härlig söndag

KRAM

Äntligen fredag

Igår vid 16 tiden så åkte jag hem från jobbet då jag hade en satans huvudvärk och febern kröp in över mig. Så hem blev det, tog ännu en IPREN och sen vilade lite.
Började känna mig bättre så jag åkte till stallet och red dressyr lektionen, skulle jag inte ha gjort. Blev värre idag!!

Nu är det fredag och jag är sjuk, men om man har hund så måste man ut ändå. Så jag och Stella tog en långsam promenad på en timme på Bögsgård. Eller jag var långsam, Stella sprang som ett miffo fram & tillbaks.

Min vackraste

Tänkte köpa nya fälgar till bilen, vad tror ni?



Idag blir det vila och sen middag med bror och kanske Mitra, vem vet!
Imorgon på morgonen så åker jag till Botkyrka för att kolla på Allsvenskan, hoppning.

Kram


Torsdag 20100311

Om exakt 2 veckor & 6 dagar så sitter jag på planet till New York med Corinne & Lina. Helt underbart!
Vi kommer att ha så roligt och vad vi ska äta gott, festa mycket, shoppa järnet.


Här kommer lite bilder från igår.


 

 



 

Lisa & Cissi kom över på middag, det serverades Tacos, det går alltid ner. Sen vart det kaffe och en massa mys i soffan.

Vid 20,30 så började de röra sig hemåt och då tog jag en sväng med Stella innan greys började. Vi gick min vanliga runda och mötte massa hundar, Stella var super duktig. Gjorde ingenting åt någon.
När jag nästan var hemma så möter jag en östermalms kärring och hennes små cocker spaniels.
Stella är lika duktig som vanligt och går fot med mig, MEN ena cocker spanieln skällde till och då svarar Stella på det. Då öppnar tant fan munnen och frågar vad det är för fel på min hund? Varför hon skäller och morrar.
Jag sa att det kan bero på att hon är osäker + att hon har svar på tal. Så om din hund inte skulle börja skällt så skulle inte Stella fortsatt. Men hon ger sig inte, hon säger att Stella är dum i huvudet och att hon är otränad m.m. Om DU visste hur mycket jag har tränat med henne tänkte jag för mig själv.
Till slut så tog jag inte mer. Så vart fly förbannad, exakt vad jag sa tänker jag inte nämna. Men hon tog sina hundar och gick. Tur för henne kärring FAN.



Så var det med det....


KRAM

 


Opps..

Det var ett tag sen jag skrev, har inte riktigt haft tid om jag ska vara ärlig.
Men nu är jag tillbaks här igen.


Lite av planerna framöver ser ut som så att om exakt 3 veckor åker jag till New York.
Innan dess så har jag fullbokade helger.


Nu i helgen blir det anitngen en sväng till Mickis i GBG eller så ska jag åka och kolla på Allsvenska i Botkyrka (Hästhoppning)
Helgen 19-20/3 så ska jag förmodligen på middag hos Mitra.
26 mars är det Björn Skifs som är uppskrivet på Schemat
Sen blir det NY


Kommer hem den 5 april, då blir det träning inför hemmatävlingen. Ska hoppa Porana i 0,90 clearround.
Hoppas det går bra. Detta kommer att ske den 11 april, så kom & kolla!
Vi hoppade igår på lektionen, kan inte säga att det gick super men helt OK. Vi hoppade rätt så högt för att vara Eva, hon satte hindrerna på 1,10


Den 16 april så kommer damerna från jobbet hem till mig på en liten middag och ser hur jag bor, vissa har ju inte sett det än.


Nu ska jag söka jobb och vara flitig,


KRAM


Söndag

Hej alla fina

Jag har varit sjuk och jätte tråkig sen i torsdags.
Torsdag - låg jag hemma sjuk
Fredag - arbetsintervju (gick bra) sen hemma sjuk (middag hos Cicci Ö)
Lördag - Klippte morfar, gick promenad på järva fältet, åkte till kista och köpte sushi, sen hem och kolla medloifestival.
Söndag - nu sitter jag här fortfarande dunder förkyld. Ska vara hundvakt till Tito, hoppas du är snäll hund!.

Så roligt har jag haft det, vad har ni gjort i helgen? Jag hoppas jag orkar skriva något längre inlägg senare elelr imorgon.

Kram

God morgon

Idag ska jag på arbetsintervju. Tänker inte säga vart. Det får bli en överraskning vid senare tillfälle.
Så passade faktiskt på att ta en dagens bild idag. Det var ett tag sen tänkte jag.





Igår åkte jag till stallet på eftermiddagen och red på min lilla Calle, han kändes super fin. Även om fortfarande bara skrittar så är han så mjuk och fin.
Det kom även en ny häst igår, en stor valack på 170cm. Så vi får se vad han går för, vi ska han på prov i 3 månader.
Igår hade jag Porana och det gick bättre än vad det har gått de andra ggr, så jag är rätt så nöjd. Börjar förstå mig på henne mer och mer.


Efter intervjun idag ska jag nog till stallet och skritta Calle igen, sen ska jag träffa underbara Jeanette. Ååå vad jag har saknat min twin sister.


Kram

 

 

 


Bra TV i veckan

Tisdag:

21:00 Desperate Housewifes
21:55 Cougar Town
22:25 Cougar Town


Onsdag:

21:00 Greys Anatomy (FAVORITEN)

 

 

 


2010-03-01

1 mars idag och det snöar.

Förlåt om jag inte har skrivit på ett tag. Men har haft en massa att göra hela veckan. Både bra och dåliga saker.

Måndags – Mamma fyllde 50 år, så vi gick ner till Olearys och åt en middag. Senare på kvällen fick jag ett hemskt samtal, resten vet ni om ni läser inlägget tidigare.

Tisdags – Var hemma hos Maria på morgonen och bara mös. Senare på kvällen åkte jag och red för att tänka på något annat. Men det gick inte så bra. Då Nanna älskade hästsporten så vart det jobbigt för mig o vara där.

Onsdags – Minnesstund för Nanna i Rotebro. Vi var så många på plats och det var så underbart att se så många av hennes nära och kära på plats.



Torsdag – Tog ledigt halva dagen för att förbereda inför lördagen. Red senare på kvällen, vi hade hoppning och jag red på Cissis häst Titus. Det var JOBBIGT…….
Sov med Mitra i lgh (mitt hem) för första gången.

Fredag – Tog ledigt för att fortsätta förbereda inför lördagen. Jag och Mitra skalade 16 kilo potatis. Det var inte alltför skoj men gick rätt så snabbt. Sen var det en HEL del annat som också skulle göras.

Senare på kvällen så åkte jag till Elin. Hon hade bjudit in på tjejmiddag, så åkte dit och åt mycket god mat. Vid 22 tiden åkte jag för att möta upp bror i Kärrdal. Där hämtade vi en massa mat som vi skulle köra till lokalen eftersom vi hade inte allt för mycket plats i våra egna kylar.

När vi väl var klara där så blev det en sväng till Olearys. Det är HELT OK där tycker jag. Ett stort lyft för Sollentuna.

Så att alla vet, vi hade lurat mamma att hon skulle få gå på Jerry Williams den 27 feb, det var vår födelsedags present till henne. Men istället så hade vi bjudit in 60 st av hennes vänner och fixat en överasskningsfest.


Lördag – THE DAY! Fick lura mamma med att jag var i stallet hela dagen och red en massa olika hästar, men egentligen så var jag, bror, Helena, Sophia & Linnea i lokalen hela dagen. Mitt i allt ringer mamma och frågar om jag kan köpa strumpbyxor på väg hem från stallet. Hmm inget jag riktigt hade tid med, men det var bara att ge sig iväg och göra det. Samtidigt så lämnade jag av Stella hos Elin & Alex. Tack så mycket för hjälpen ännu en gång.


När vi hade allt under kontroll i lokalen så var det dags att ge sig hemåt. Vi hade varit där från 10-17,30, så vi kände att det var klart för fest nu.. Vi 19 tiden så kom Helena förbi eftersom hon skulle köra in oss till ”stan”.
Mamma undrade varför hon var finklädd? Helena sa att hon skulle på fest hos sin moster efteråt. Gästerna vi hade bjudit in skulle vara på plats kl:19,00 i lokalen eftersom vi skulle komma vid 19,30.


Vid 19,20 började vi åka, vi hade meddelat henne innan att vi skulle hämta henne present, ett paket som vi inte har kunnat förvara hemma. Så vi skulle ta en liten omväg. Jag stannade på macken i Häggvik där hon var tvungen att sätta på sig en ögonbindel. Hon trodde vid detta tillfälle att vi skulle plocka upp mIn faster Lulu och hennes man för att de skulle följa med på Jerry Williams showen. Jag börjar åka mot lokalen och hon lokaliserar sig och säger exakt vart vi är hela tiden, hmm tänkte jag. Jag måste göra något så att hon blir lite confused där bak. Så jag kör för rött ( FYY MIG) för att snurra bort henne. Och jag lyckades för hon hade ingen aning om vart jag tog vägen.
När vi väl kom fram till lokalen så sprang Helena in för att kolla att alla gäster satt på plats tysta. När vi tog ur henne ur bilen så började hon bli lite nervös, hon visste inte vart vi skulle ta henne. Både jag och Christian fick hålla i henne. (hon berättade vid senare tillfälle att hon trodde att vi skulle byta bil)
När vi väl ledde in henne i lokalen så satt släkten och vännerna helt tysta, var helt underbart att se. Jag gav 1 2 3 tecken med mina fingrar. Då började alla sjunga ja må hon leva och vi tog av henne ögonbindeln. Jag tror vi lyckades faktiskt, eller har jag fel?
Det serverades en massa mat, kaffe, efterrätt och en jäkla massa alkohol. Vid 22,30 tiden så kom vår DJ. Då blev det dansgolv av halva lokalen och alla dansade och hade roligt.
Tusen tack till er som kom och uppvaktade Eva.

(ni som läser detta, skicka gärna bilder från festen till min mail)

[email protected]


Kram

 

Ps. vad tycker ni om mitt nya matbord?

 



RSS 2.0