Morning

Lördag idag & jag är uppe med tuppen, i alla fall för att vara en lördag. Idag ska det packas & köras grejer till Shurgard hela hela dagen och det är inget jag ser fram emot, men det måste göras.

Björne är på väg hit med flyttbilen och då är det bara att börja. Min bror var ute igår så han får vi nog vänta 2 timmar till på, vi får ta det som vi orkar helt enkelt.

Idag ska Navid & Reza (Maddog) köra sina matcher, vet ej om jag hinner kolla på dem, vore kul men vi får se. Matcherna börjar 18 och om lgh är tom så ger jag mig iväg..

 

Dags att sätta igång..


Confused

Greys Anatomy var väldigt krångligt igår förstår inte varför de ska ta en serie till botten när den ligger på topp? Vad hände med Izzie exempel? Ja hon fick sparken, men sen då? Tog hon självmord? Blev lite mycket NYA skådespelare igår, undra om det kommer att vara så eller om de bara ska gästspela en stund. Fanns dock en kille som var RÄTT SÅ HET haha…




Vi får se hur det slutar, läste nyss att Izzie ska vara borta i 5 avsnitt pga att hon spelar in en annan film som hon behöver lägga mer tid på.

 

 

 


Torsdag den 29 oktober 2009

Har varit i stallet både tisdag och onsdag. Hoppkursen gick kanon, höll dock på att flyga av när Calle vägrade på en trippelbarr, men satt kvar på honom, fast hängde på hans nacke haha.Banan såg ut så här som vi hoppade igår onsdag. Förstår ni?



Kom till jobbet kl:08,00 idag och det är kaos. Jag bad om hjälp eftersom jag visste att jag skulle vara borta, men har någon hjälpt mig? NOPE… Det är som vanligt.Så jag kommer ha att göra hela dagen och det är i & för sig skönt eftersom då rinner tiden iväg.Efter jobbet ska jag hem till Cissi på middag, mys pys kommer det att bli, sen åker jag nog mot stallet om jag hinner, vill kolla när Lovisa hoppar Calle.

KRAM.

 

 

 


Onsdag

God Morgon

Igår var en tuff dag.
Hoppkursen gick sjukt bra, jag & Calle hade en bra koppling till varandra genom hela kursen, sen när jag red han vid 19 så gick det verkligen åt helsike. Tror att båda vi var väldigt trötta. Men idag är det nya tag. Dags att ge sig ut med Stella, hämta Mitra & sen åka mot stallet.

KRAM

Ridning

Idag är det en hel del ridning på schemat. Först tiden är kl:14, ska vara i stallet vid 13,30. Det är hoppkurs med Eva & det vill jag inte missa, kommer att bli skoj. Vet dock inte vilken häst jag får, kommer bli kul att se. Vi rider i 1&½ timme tror jag och det kommer att ta på krafterna, jag hoppas att Mitra är med också, hon sa nämligen att hon skulle anmäla sig i söndags så vi får se.
Vid 19 tiden så blir det min vanliga lektion och då rider jag Calle med Eva som lärare + alla andra. Hoppas Sofie kommer lite tidigare till stallet om hon nu orkar.
Imorgon onsdag är det hoppkurs igen vid 10,00, så jag ska vara i stallet kl:09,30.. Kommer att bli bra det med.

Igår var jag i hundgården efter jobbet och det var satans geggigt, men bara hunden har kul så haha så är jag nöjd. Det var en hel del hundar på plats faktiskt:

Stella (min) – Rottweiler
Nemo – Blandras (Rottweiler, Siberian Husky, Schäfer)
Dolly – Jackrussel tik
Uffe – Jackrussel Hane
Tyra – Weimaraner
Walter? – Borderterrier

Det är kul att se att alla går ihop, det brukar nästan alltid bli ett litet groll, men det löser sig alltid rätt så snabbt. Hundarna måste ju visa vem som bestämmer.


Efter det så åkte jag hem för att köra Amanda (grannen) till hennes träning. Sen blev det en lång promenad med Sofie, vi var ute i ca 1 timme och var jätte skönt att bara gå även om inte vädret var det bästa.

Sitter och lyssnar på The Voice nu och de pratar om New York och jag vill DIT. Vem vill åka med mig? Jag kommer att åka själv annars haha. Så damer ta och spara lite pengar nu så åker vi inom kort. 


Väldigt kändistätt där, Sofie Fahrman  hade suttit på en restaurtang när Madonna hade kommit in, efter henne var det Sarah Jessica Parker som var på väg in för att äta en matbit. Jag är inte en kändiskåt jäkel, men vore alltid kul att se en kändis eller vad säger ni?

 

KRAM

 


Helt sjukt..

Döms till ett år och åtta månaders fängelse.
Therese Johansson Rojo blev 15 år.
I dag meddelades påföljden för mordet på Therese, 15I dag meddelade tingsrätten påföljden för de två ungdomar som dömts för mordet på Therese Johansson Rojo, 15.
Den 16-årige pojken och hans flickvän måste båda två avtjäna ett år och åtta månaders sluten ungdomsvård.
Efter drygt en månads uppehåll avslutades i dag rättegången i Södertörns tingsrätt.
Alldeles nyss meddelade rätten vilken påföljd de båda ungdomarna får – ett år och åtta månaders sluten ungdomsvård. Han för mord och hon för anstiftan till mord.
Varken den 16-årige pojken eller fickvännen lider av en psykisk störning skulle därför kunnat få maxstraffet för brotten – fyra års sluten ungdomsvård – vilket åklagaren hoppades på.
Men påföljden blev betydligt lägre.


Om du åker fast för narkotikabrott eller försäkringsbedrägeri blir det förmodligen dubbelt så långt straff eller trippelt så långt.. Självklart är det INTE OK att hålla på med sådant heller men mörda folk verkar vara mer OK som det ser ut nu..
Blir satans irriterad på Sveriges lagar.. Usch på er…….

Stackars Therese´s familj som efter 1 år & 8 månader kanske ser dessa 2 ungdomar på stan. Då går mördarna till deras dödade dotter lösa igen.



 


09.10.26

Åkte som en tok till Väsby idag vid 11,30 för att hinna hämta ett par byxor som jag hade lagt undan på Gina Tricot. Ringde runt halva Sthlm imorse för att kolla om de fanns kvar någonstans & de enda stället var Väsby. Nära & bra!!  Så brände dit för att hämta upp de, har ens inte hunnit prova de, men sitter förhoppningsvis kanon.

 

Ser ut som kalasbyxor så här kanske, men på sitter det bra (hoppas jag) haha!



Idag blir det mys promenad med Sofie, hon kommer till mig vid 19 & då är det dags för en lång promenad. Hoppas det inte regnar!

Den här veckan kommer att bli lovely..
Måndag – jobba (bara 2&½ timme kvar nu)
tis – Jobba förmiddag
Ons – Jobba eftermiddag
Tors – Jobba heldag
Fre – Ledig


Sen börjar helvetet *haha*
Lör – packa det sista i lgh
Sön – köra allt till shurgard + städa hela lgh

 

Ha en underbar måndags eftermiddag!

Kärlek till er


Höstlov?

Tänk när jag hade lov, gud så skönt det var. Skoltiden var ändå helt ok när jag tänker efter. Nu var det ju så att jag inte gick hela gymnasietiden men om jag räknar in högstadiet. Gud så mycket lov vi hade, och nu har vi inte ett skit. Hur många veckor har de som går i skolan lov?


Sommar – 10 veckor (om inte mer)
Höstlov – 1 vecka
Påsklov – 1 vecka
Jullov – 1-2 veckor
Sen är det förmodligen mer lov än så.


Själv har jag 6 veckor semester (klagar dock inte, för de flesta har 5). Så gå i skolan så länge ni kan även om det inte är allt för skoj!


Inatt somnade jag vid 22 tiden (egentligen 23 tiden). Haha jag kommer att tänka så i minst en vecka tror jag nu när jag har ställt om klockan…
Sov som en stock fram till kl:04,30 då jag vaknade & var klarvaken. Näää tänkte jag, det här är inte OK. Jag vrider & vänder på mig & till slut så somnar jag om efter 30 min kanske, när jag vaknar nästa gång av att klockan ringer så ligger jag raklång uppe vid huvudkuddarna, Stella hade tagit min sida av sängen & förmodligen så flyttar jag på mig automatiskt i sömnen.



Nu måste jag åka & handla mjölk innan det blir livat här på jobbet!



KRAM

 


Nu är pärlan ren..




Söndag 25 oktober

Godmorgon alla fina.

Tjejmiddagen var kanon, Helena hade lagat super god mat till oss. Lövbiffsgryta med ris & en massa sallad. MUMS. Till efterrätt fick vi kladdkaka, å så gott men ååå så mätt jag blev. Var hur som helst super trevligt att träffa damerna som jag ite umgås med dagligen, Cicci, Natalie m.m...



Tack Helena & alla andra tjejer för en super trevlig tjejmiddag.



Jag & Rebecca tig 23.22 tåget mot stan för att jag skulle möta upp Mickan & hon skulle möta upp hennes snubbe. Mötte Mickan vid svampen och Rebecca åkte vidare. Jag & Mickis gick in på cafet där det var fullkomligt KAOS, tur att det finns folk jag känner som står i dörren annars skulle det vara ett hopplöst fall att ta sig in igår. Träffade en hel del folk som man kände, min kusin med vänner, Mike med vän, Gavric med vän & självklart REZIA, som jag hade pratat med tidigare & han skulle INTE gå ut för att han match nästa vecka så han ska det ta lungt. Han sparar alltid sitt skägg till match, fråga mig inte varför, jag tycker det ser förtaskigt ut haha men men...


Idag MÅSTE jag städa min bil, den ser för taskig ut.. Sen ska jag nog åka till stallet för att kolla på hoppning, det har en liten klubbtävling idag så det ska bli skoj att se!!

 

KRAM på er


Lööööööördag

Gomorgon, Stella väckte mig halv 10 idag med hennes mys, hon kommer och kryper upp så när hon bara kan och vill ha en massa mys, Gullehund.

Idag ska jag görsöka att plocka ner ännu mer saker här hemma. Börjar bli dåligt med plats bara att ställa alla lådor på, men på måndag så får jag tillträde till mitt shurgard förråd så då är det bara att trycka in allt där. Senare idag vid 17 tiden så ska jag hem till Helena på middag, en liten tjejmiddag. Ska komma 10 damer som jag inte har träffat på väldigt länge, så de ska bli skoj..

Har lekt lite med bilder, här får ni ett resultat.



Nu måste jag ut med Stella
Kärlek

Äntligen fredag

Tack och lov för att det är fredag idag, den här veckan har varit en jobbig vecka, har sovit dåligt och varit super trött på mornarna.Igår efter jobbet så stressade jag hem till Sofie för att hämta min jacka, skor & sporrar, ska rida på tisdag förmiddag så då kommer jag förmodligen att behöva sporrar… Sen brummade jag vidare till Hanna för att pussa på henne, Emma & Henke. De åker till Jönköping och kommer hem om en vecka i alla fall Hanna & Emma. Efter ha varit där & sagt hejdå så åker jag till Stinsen för att handla lite middag, blir inget exklusivt direkt, men en macka på Subway till mig & bror fick duga.

När vi väl hade tryckt i oss vår fina middag så gick vi ut på en promenad med Stella & jag tränade inkallningar. Jag hade henne lös och Christian sprang iväg i full fart, då skulle jag säga varsågod men sen skulle jag bryta henne medan hon sprang, var inte det enklaste men hon klarade det någon gång. Men vilken satans fart hon kom upp i, så tjuvar, VÅGA kom hem till mig, haha ni kommer ha henne i hälarna på 2 sekunder.


Jag kom hem vid 20 tiden och hann fylla 2 st flyttkartonger & städa lite hemma tills jag kom på att jag ville åka till stallet och kolla när specialgruppen red. Så jag ringde Sofie & frågade om vi skulle åka dit med våra vovvar så vi kunde kolla lite. Och hon var på, så hämtade henne vid 21 & åkte mot stallet. Både jag & Sofie trodde att vi skulle få se "proffs" ridare. Det var väl 4 st som klarade sig galant, resten var ju ett påhitt. Vi rider bättre i vår grupp enligt min mening. Nu hann vi inte stanna & se hela lektionen men såg ändå hur de red. Inte alls imponerad. Joppe satt och pratade en hel del när hästarna kom förbi, Stella lät som en gris när de galopperade förbi, hon tyckte väl att det inte skötte sig bra haha eller så vill hon bara ut & jaga de!


På tisdag & onsdag nästa vecka har jag anmält mig till en hoppkurs i stallet & det ska bli intressant och se hur det går.. Vet dock inte vilken häst jag kommer att få, man fick önska häst och jag önskade Calle eftersom det är den enda hästen jag har ridit på hela terminen så får se om jag får han eller någon annan galning.  


Ikväll blir det IDOL, vet dock inte med vem. Mor min är inte hemma & inte Hanna heller. Så får väl tvinga bror min att kolla med mig. Sen ska jag sova och försöka bli lite pigg tills imorgon annars är det väl inte allt för roligt att sitta på tjejmiddag.


Kärlek till er

KRAM

 

 


Lön imorgon

lltid lika kul att få lön, även om den inte har blivit större så är det alltid skönt med ett klirr i kassan. Ska inte handla något spec, nu är det spar tider så jag kan köpa grejer till min nya lgh sen.


Igår var jag på hundkurs med Stella och hon skötte sig bra tycker jag. Linn (instruktören) hade med sig en Rottis tik & en Amstaff Hane, båda var super fina. Det roliga var när hon skulle få igång sin Rottis tik för att hetsa Stella lite var att hon stod på långt avstånd och sa till henne hund Samisa SKALL, haha då började båda hundarna för Stella har också skall som kommando. Visste ju inte hon men roligt var det..


Vi tränade mycket på möten med andra hundar och fick en hel del bra tips som jag gärna delar med mig av om någon vill veta. Min mor och Sofie var också på plats för att kolla läget. Eftersom Sofie har en egen hund så fick hon nog en hel del tips hon med. Hann tyvärr inte ta några bilder, men ska förmodligen dit på en hundpromenad eller mer kurs, då ska jag försöka ta lite pics..


Ännu en jobb dag idag

 

Kärlek till er

KRAM




Skoj...

En kvinnlig polis kom ridande på sin häst och stoppar en liten pojke på cykel.
-Har du fått cykeln av tomten? Frågar polisen.
-Ja, det har jag, svarar pojken.
-Då får du hälsa tomten att det ska sitta lyse på den. Ett bak och ett där fram. Nu blir det böter, säger polisen.
Medans polisen skriver böter frågar pojken:
-Har du fått din häst av tomten?
-Ja, svarade polisen och skrattade.
-Då kan du hälsa tomten att fittan ska sitta bak på en häst och inte ovanpå!

 

En man och hans fru äter en finare middag på en lyxig restaurang, när en bedövande vacker ung dam kommer fram till deras bord och ger maken en kyss mitt på munnen. Hon säger något om att ses senare och går sen iväg. Frun stirrar förvirrat på maken och frågar:
- Vem i helvete är det där?
- Det är min älskarinna, svarar maken.
- Nääh... det här var droppen! skriker frun. Nu har jag fått nog! Jag vill ha skilsmässa!
- Det kan jag i och för sig förstå, säger maken. Men kom ihåg att då blir det inga fler shoppingturer till Paris, inga fler långsemestrar på Barbados, inga fler weekendturer med segelbåten och ingen BMW i garaget. Det är du som väljer!
Precis när han säger detta kommer en gemensam bekant in i restaurangen tillsammans med en härlig ung brunett.
- Vem är det Roger har med sig? frågar frun.
- Det är hans älskarinna, svarar maken.
Då säger frun:
- Vår är sötare!

 


Trött

Börjar bli jobbigt att stiga upp i detta mörker. Nu när jag väl är uppe så vill jag ha ett glas juice men NEJ då är allt slut hemma.
Stella ligger fortfarande & drar sig i sängen den lille slöfocken, själv måste jag börja fixa mig så jag hinner till jobbet i tid..

KRAM

God dag...

Lite trött är jag idag men jag tror att det blir bättre nästa vecka då vi får sova en hel timme till. Kommer att kännas så skönt, men efter 2-3 dagar så är man van vid det och blir lika trött som vanligt.

Vår nya praktikant Madeleine kammade hem vinsten på bowlingen igår. Jag kallar det nybörjar tur haha.




Idag ska jag rida som vanligt, ska bli super roligt. Frågan är bara när vi ska byta hästar!? Hmm har ridit Calle hela terminen och det är självklart roligt, men känns som att jan kan honom nu, så ett litet byte snart vore ju skoj. Kommer förmodligen att bli så att vi byter till nästa termin.


Jag saknar min lilla Hanna & Emma, men har inte hunnit varit där. Känns så konstigt att inte vara där dagligen och pussa på dem! Även om jag var med dem hela söndagen så känns det knasigt.





Nu ska jag iväg och träffa Sofie & Joppe i hundgården.

KRAM

 

 

 

 

 


Bowling

Har varit och bowlat med kamraterna på jobbet, det är rätt så roligt att bowla faktiskt. Är inte allt för duktig men roligt är det när det går bra. Men vad är inte det?

Just nu sitter jag hemma och kollar på TV, finns inte ett skit känns det som..

Den här veckan känns som jag har väldigt mycket att göra av någon konstig anledning....

Tis - Rida och sen är det Desperate housewives
Ons - Hundkurs, sen blir det Greys Anatomy för hela slanten (våga inte ringa mig mellan 21-22)
Tors - Kanske ska träffa en kompis i stan om det inte avbokas som det brukar göra SUCK
Fre - Kanske ut med Helen till Berns om jag inte är allt för trött....
Lör - Tjejmiddag
Sön - Hoppas på att hjälpa bror i lgh, eller det vill jag göra varje dag men blir ju tyvärr inte så.

Sov så gott allesammans <3

KRAM

Ännu en helg..

Tiden bara springer iväg.. Helgerna går lite väl snabbt tycker jag.

I fredags efter jobbet åkte jag till mor och fick i mig lite mat, sen åkte jag hem till min bror som höll på för fullt i lgh. Visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till där, jag är ju inte den som kan fixa en massa saker. Jag kan spackla, måla & slipa. Christian bad mig att sätta upp taklister, ehhhh hmmm njaaaa sa jag. Tror jag hoppar det!




Vid 20,15 tiden så gav jag järnet till mor igen för att kolla på IDOL.. Alltid lika roligt att kolla på.

Åkte hem till mig efter IDOL, var så sjukt trött så det var verkligen dags att krypa ner i sängen.


Vaknade i lördags och kände mig rätt så utvilad så det var skönt. Det som är så skönt är att min hund inte väcker mig, hon sover tills jag vaknar + lite till. Jag är den som får dra upp henne när vi ska iväg. Jag vaknade 09,45 ungefär och Stella gick väl upp vid 10:30 vi kom utanför dörren vid 11 tiden. SLÖFOCK? Det tycker jag..


Efter hundpromenaden var det dags att fixa lite hemma, städade hela hemmet + packade ner ytterligare 4 kartonger. Fy vad jobbigt det är att flytta och allt tar sådan plats, men den 26 okt så får jag komma in i mitt Shurgard förråd så då är det bara att börja flytta över saker.


Vid 13 tiden så åkte jag till brors lgh igen för att hjälpa till lite, men fanns fortfarande inget som jag kunde göra. Jag får inreda sen dåra kanske, det är ja bra på.


På kvällen så var det middag hos mor min igen med släkten. Faster Lulu, Danne & deras son Andreas kommer över på middag. Christian hade lagat mat och det smakade kanon. Till fikat så kikade Chatrine och Ragge in, efter en stund till så kom Björne med hans dotter Tilda också. Efter fikat så rökte vi lite vattenpipa och sen vart det spel (Tabu & Alias) för hela slanten. Det är spel där du ska förklara ord och jag var ju lätt duktigast, och nej jag fick inte lätta ord, jag var den som var mest nykter!!!


 

 




Jag och Stella åkte hem vid 03,00 tiden så var rätt så sliten söndag morgon. Jag och Stella vaknade vid 12 tiden, gott att få sova så länge. Var faktiskt Elin som ringde och väckte mig. Elin med familj skulle ut och vandra i Hagaparken och jag är inte den som säger nej tack till en mysig promenad i solen. Så jag hoppar ur sängen och börjar få lite ordning på mig själv. Jag fick med mig lite mer folk när vi väl skulle bege oss. Hanna, Emma, Björne & Tilda hängde på dem med. Alltid mysigt att umgås med hela skaran. Så vi var 3 barnvagnar, 2 hundar + 5 vuxna.När vi hade tagit oss runt en stor del av parken så satte vi oss ner för att fika i solen. Jag gick in för att handla åt mig och Hanna, 2 mackor + 2 kaffe blev 164 kr. var det ett skämt kanske? Men jag betalade och såg glad ut.








Mackan och kaffet var god men inte värd pengarna haha. Nu när vi hade gjort vårt i parken så begav vi oss hem mot Hanna, Elin & Alex hade aldrig varit där så vi kunde lika gärna passa på. När vi kom fram så låg Hannas bror Henke och sov men jag hade fått order från Hanna att väcka han. Först släpper jag in Stella för hon brukar kunna väcka folk, det räcker med en puss i ansiktet för det mesta, men det funkade inte. Så då klappade jag lite fint på armen för att väcka han, men NEJ NEJ det gick inte det heller. Efter mycket fina klappningar & mjuka röster från min sida så började jag bli arg. Så det blev ett hopp och en armbåge på han + att jag skrek Henke. Då vaknade han!! Hahah lite överdrivet kanske men hade varit skoj. Jag fick i alla fall liv i honom. Det enda han ville ha var vatten och resorb, så det fixade jag så snällt. Sen var han på fötterna!Det vart en liten fika hos Hanna med när alla vart vakna och pigga.


Middagen serverades hos Elin & Alex, lika gott som vanligt.


Ha en underbar dag!!!



KRAM

 

 

 

 



 

 

 

 


Sorry

Jag har inte skrivit på 2 dagar och det är jag hemskt ledsen för. Men har faktiskt inte haft tid. På jobbet kan jag inte skriva för det är spärrat, sen efter jobbet åker jag direkt till min bror och hjälper han med lgh. Kommer hem vid 22 tiden & då är jag så trött så jag kan somna ståendes. Bilder på brors lgh kommer inom kort, så ni får se före & efter bilder. Kommer att bli kanon bra.

Igår var det självklart IDOL som alla andra fredagar. De hade MJ tema & jag visst att Rabih skulel sjunga en ballad & det gjorde han. Han var så duktig igår. Men jag tror att ballader är det enda han kan sjunga pga sin röst. Vill höra hur det går nästa vecka på rocktemat. Förmodligen så tar han en rock ballad då, eller vad säger ni?

http://www.youtube.com/watch?v=LhEGNZapFxc

Är ju nästa som så att jag kan äta upp han.. :-) haha!!!

Ikväll blir det middag med familjen...

Dags att ge Stella mat & gå ut på promenad..

KRAM

Det snöar

Idag igen, men idag är det lite mer som faller. Tänk om det blir en sådan där snökaos dag som det var för 2 el 3 år sen, kommer inte riktigt ihåg datumet men jag tror att det var 30 okt, det var i alla fall sent in i oktober.Jag gick i alla fall till jobbet idag för mina däck är så dåliga, vill inte riskera att åka av för att jag är slö. Så det var bara att traska till jobbet och mysigt var det dock lite kallt om öronen, glömde mössan.
 

Igår red jag och som vanligt hade jag Calle, vi börjar komma bra överrens nu jag & Calle tycker jag. Jag börjar lära känna han mycket bättre och då går det alltid mycket bättre att rida. Det var dressyr på schemat så det var ned sittning den största delen av lektionen och det känner jag av idag, kan ju ens inte sitta ner haha, sittbena har tagit lite stryk. Igår var det några i ridklassen som var på mig till att börja rida i Specen (specialgrupp som är inriktad på mest hoppning) Jag red i Ponnyspecen när jag var yngre och självklart var det roligt, men just nu så finns det inte så många hästar som kan tävlas på och det är tråkigt, men hörde igår att de ska köpa en ny häst, så får se vad som kommer till stallet.

 
Efter ridningen stressade jag hem för att hinna ut med Stella, köpa mat, hinna till Hanna tills kl:21 för att kolla på DH. Och som tur var hann jag med allt. Emma låg och sov i min famn ett tag & vilka ljud den där damen kan få fram. Nu menar jag pruttar, låter ju som en riktig karl när hon börjar hehe.

 

Kram

 


Lilla Emma.


SNÖ?

Nu är vintern på G, det är inte mycket snö som visar sig men lite är det som trillar ner från himlen.

Hoppas det inte kommer allt för mycket för då är jag & min lilla bil körd. Jag har sommardäcken på och de är som hockeypuckar kan man säga. Finns inget mönster i de överhuvudtaget!Tydligen så måste jag skaffa ett namn på min bil haha, har ni något förslag? Det var Mickan som sa att bilen måste ha ett namn, hennes heter den gråa ferrarin eller nåt, men tror nog att du får tänka om där Mickis haha!!

 

Igår efter jobbet så åkte jag till brors nya lgh & såg allt jobb som behövs göras i den, lite ångest är det eftersom jag vet att jag har samma sak att ta tag i snart. Blir fint när det blir klart men det känns som om det är en evighet dit.Jag målade en planlösning som jag tyckte om och skulle göra, men en vägg är bärande & det räknade jag inte med. Så vi får se hur det löser sig nu. Kan förmodligen göra en öppning ändå, men kan bli lite jobbigare att riva.När vi var klara i brors lgh så åkte jag hem & lagade lite mat + packade ihop lite grejer.. Jag har nu fyllt 10 flyttkartonger & har 10 st till att fylla. Jag ska ut från min lgh om 18 dagar.. Börjar få lite panik över det.

 

Sen blev det en promenad med Björne, Nemo, Hanna & Emma. Skönt för Hanna att få gå ut och röra lite på sig. Efter promenaden så gick vi upp till Hanna och mös lite, jag blev tvingad till att byta bajsblöja, är inte allt för nöjd med det faktiskt haha men jag kunde och det är alltid ett plus...

 

KRAM

 


Glömde

Helgen har varit väldigt händelsefullrik. Inget jag kommer att dela med mig om. Men ni som är inblandade vet vad jag talar om. Till välkomna lilla emma till världen. Hon tittade ut fre morgon 00.23. Vägde 3870 gram o var 51 cm lång. Hanna du var så duktig hela tiden. Även om jag inte var där under förlossningen så såg jag filmen o jag är nu vettskrämd för att föda barn. Haha ingen vacker syn :-) puss på dig gumman. Älskar dig

Jag & emma


Skönt me fredag

Igår satt jag hos Hanna & Hasan på BB fram till kl: 22,30, men sen var det dags för mig att åka hem. Ville inte vara i vägen längre även om de pront sa att jag inte var det så kändes det fel. Men var där ett tag & masserade Hanna och försökte hjälpa henne så gott jag kunde. Stackarn hade super ont i vissa stunder. Hannas bror Henke ringde mig inatt 00,47 och sa att den lilla damen hade kommit ut, mer än så vet jag inte ännu tyvärr. Vet inget direkt klockslag, ingen vikt, ingen längd men hoppas på att få den info snart.

Sötaste Hanna & Hasan

 

Finns alltid tid för att blogga….. www.hannaberglunds.blogg.se

Bebisen hjärtljud + Hannas värkar

 

Hoppas på att åka dit idag efter jobbet och se den lilla skapelsen.


 Hanna säger att jag ska sätta in dagens outfit bilder, men jag tycker det är så tråkigt, men här kommer en från imorse i alla fall. Haha kanske inte den bästa bilden men vad gör de?

Hörs senare

 

KRAM


Sitter på BB

Med Hanna, värkarna är i full fart och hon är öppen ca 6,5 cm....

Det verkar verkligen sååå jobbigt för henne, tycker så synd om henne när epidralbedövning släpper för hopn bara ligger & skakar av pain.
Jag står fast vid mitt namnval av lill flickan. Hon ska heta Emma enligt mig men vi får se, kanske är en Angelina som kommer ut, det vet vi än.
Nu börjar hon skaka igen sötnos

En & en halv dag kvar, sen helg

Hemma hos mamma nu och äter lunch, hade ingen mat med mig till jobbet så det var super att hon var hemma idag.
Igår var det super trevligt med Cissi & Lisa, möte upp damerna utanför Rosabella för att inhandla 3 sallader och självklart blev det avocado sallad som vanligt.. Cissi var paparazzi som vanligt och fick fram dessa bilder.







Nu ska jag ut med Stella så jag hinner tillbaks till jobbet!

KRAM

Greys ikväll

Då var det dags för favorit programmet igen. Helt underbart, älskar onsdagar. Igår var det ridning som på alla andra tisdagar. Jag red 2 timmars pass så är rätt så mör i kroppen. Första lektionen så hade jag min lille prins calle o då är det mycket armar som får jobba. Vi hoppade och det gick ok tycker jag, lite väl fort gick det kanske men bara att följa med. På lektion 2 så blev det en annan häst som heter charlie. Han är helt tvärtemot om man jämför med calle. Så andra timmen jobbade jag bena mycket mer. Men det är skönt att få träna lite. Samlade ihop en hel del steg till jag lova 25262 :-).

Kallt som F-N

Idag blev det vinterjacka för hela slanten, var -3,5 grader ute när jag gick till jobbet och då är det inget snack om saken att det är vinterjackan som åker på. Så tog min svarta Boomerang & gick en promenad med Stella. Helt underbart att inte frysa.


Hela förmiddagen har jag hållit på med att fixa inför lunchen, vi har 2 st 40-åringar som skall firas här på jobbet. Så jag har gjort kort + presentkort + fixat all mat. (Corinne, TACK för hjälpen)


Ikväll är det ridning på schemat och vi ska hoppa om jag inte har helt fel, ska bli hur kul som helst som vanligt.. Sen är det DH kl 21 & sen är det nanna kudden som gäller.

Imorgon kommer Cissi & Lisa, JIPPI var super länge sen vi sågs.

 

KRAM

 


God morgon måndag



Helgen har varit bra men snabb att ta sig igenom. Lördag kväll så åkte jag till Vanessa och blev bjuden på lite mat, inte för att det var Vanessa som hade lagat. Men jag tackar Michelle för hennes insats haha. Efter en massa glas vin & en härlig tjejkväll så blev det stan för oss, vi började på Collage och det var super kul, träffade en massa gamla kompisar från skoltiden.

 

Efter Collage så gick vi en sväng till Cafe Opera, blir ingen hemgång utan Cafe Opera haha, inte för att det var super roligt där direkt men en sväng blev det!

Söndagen bestod av att sitta en stund vid Hannas sida, stackaren har fått värkar så snart kommer lillan, jag är så NERVÖS! Men du kommer klara dig galant gumman.


På kvällen så blev det tacos middag hemma hos mamma och sen blev det en kanelbulle och en kaffe i soffan innan jag åkte hem till mig. Innan hemgång så drog jag mig ut på en långis, var nog ute i 1 timme, skit väder var det men om jag ändå är ute och vandrar så kan jag lika gärna göra det på riktigt eller hur?

 

Stegen från helgen

Fre - 8610

Lör - 13532

Sön – 10331


KRAM


Lördag

Har städat & tvätta hela dagen idag! Nu är det dags för en paus även om jag inte är klar än!!! Igår var det fest hos faster, jag var aå sjukt trött så det var bara för mig att åka ut en sväng med bilen & jag hamnade hos Hanna, alltid lika trevligt!!

 

 

Bilderna är tagna från Hannas blogg (www.hannaberglunds.blogg.se)

Ikväll är det middag hos Vanessa & sen bär det av mot stan. Vad ska jag ha på mig i denna kyla? det är en bra fråga!!!

KRAM


FREDAG = FREEDOM

Gud så skönt att det är fredag idag, veckan har gått fort och vem säger nej till det? Idag är det bara att köra på så dessa 7 timmar springer iväg så att jag får gå hem.Ikväll är det fest hos faster Jaja, alltid lika trevligt att gå på fest och alltid lika kul att träffa alla.Imorgon kan det bli en liten utgång kanske eftersom Mickan är här i Sthlm + att Vanessa och Michelle ska ha vit månad i oktober, men det är tydligen okej att dricka imorgon den 3 OKT.. Hur tänker ni då? Haha

Igår när jag slutade så åkte jag till Elin & Alex och åt mat för att sen följa med som fotograf på Samuels babysim! Jag tog en massa söta bilder och hoppas på att de skickar över några till mig snart så jag kan visa er.När babysimmet var färdigt så åkte jag hem till min bror där min hund höll hus, plockade upp henne för att sen möta upp Helena och gå en promenad. Hon var hundvakt till sin chefs hund. Vi gick en vända och släppte de sedan i hundgården, Stella lekte stropp ett tag men sen så blev de kompisar. Vid 21 tiden så begav vi oss mot mig eftersom den nya serien Inlåst började och det ville jag inte missa. Det är så roligt att ungdomarna går frivilligt med på att sitta inne i 12 dagar och klarar ens inte av en dag. De sitter ju inte för att de har gjort något dumt, men kommer förmodligen hamna i fängelset om de fortsätter med alla dumheter. Men kom igen EN DAG, tror till och med att jag skulle klara det. Eller? Haha… Men hur som helst så har jag ännu ett nytt program att följa.

 

KRAM

 

 


Min tjej..!


Hej

Då var lunchen avklarad, gick 3500 steg på lunchen, alltid något..:-) 

Hanna visade mig ett nytt fotoprogram, så jag satt & lekte lite. Kom fram till det här



 


Tack för igår..

(Igår vandrade jag 12944 steg)


Igår ringde min vackra Lina (Catalina) till mig och ville äta middag, jag är inte den som tackar nej till middag så självklart mötte jag upp henne vid Paddy´s vid 18 tiden. Paddy´s är en kvarterskrog i Sollentuna som jag inte hänger allt för ofta på men en middag eller två är alltid trevligt att ta någonstans i närheten av hemmet. Igår blev det 4 små tapas med olika tillbehör. Var helt OK men en redig man skulle då inte ha blivit mätt på den maten. När maten var uppäten så satt vi bara och prata en massa tjejsnack som vi alltid gör. Efter ett tag så dök Linas bror upp med vän. Han har precis fyllt 18 så han är ute & snurrar en del verkar det som, känner igen mig i det.


När klockan blev 20,30 så bar jag mig hemåt för att INTE missa Grey´s anatomy, det är nog ta mig fan det bästa programmet som jag någonsin har sett. Ni som följer det vet ju vad som har hänt med George, kommer bli kul att se vad som händer. Jag hoppas på att DR Burke kommer tillbaka nu när George "dog"..


T.R. Knight talar ut om avhoppet.

 

Det var kommunikationssvårigheter med Grey's Anatomys skapare Shonda Rhimes som fick T.R. Knight att fly succéserien. Det berättar skådespelaren i senaste numret av Entertainment Weekly, i den första intervjun sedan avhoppet.

- Det kommer en tid då man så tydligt inser att det är dags att gå vidare. Ingen annan karaktär har någonsin blivit lika osynlig som min, säger han.

Fick inga svar

Problemen började med omotiverade ändringar i George O'Malleys karaktär (som att vara otrogen mot Callie med bästa vännen Izzie i säsong 4), och följdes av allt mindre tv-tid under säsong 5. Från Shonda Rhimes och producenterna fick han heller inga svar.

- Mina fem år i serien har bevisat att jag inte kunde lita på något de sa om Georges framtid.

Efter vårens dramatiska finalavsnitt lämnar T.R. Knight därmed Grey's Anatomy och ett kontrakt på 14 miljoner dollar. Istället ska han spela teater i Los Angeles i höst.

- Jag förstår vad folk tänker... "Han är bara en bortskämd skådis, han inser inte hur bra han har det." Men jag behöver bli tillfredställd i mitt arbete, och det är viktigare än pengarna.

 

 



Jag hann se den sista delen av IDOL och de är så duktiga. Vilka talanger, tänk om du/jag/vi hade den gåvan att kunna sjunga, jag skulle sjunga hela tiden haha. Men för tillfället ska jag nog inte öppna munnen när det gäller sång. Hmm ni har förmodligen hört bättre.Igår gick Erik (grym han är) och Rabih vidare till fredags finalerna.






Efter Greys & Idol så gick jag ut med Stella, när jag kom hem så satte jag på 5:an och det var fråga Olle dokumentären, kollade ni på det? Helt satans knasigt. Fy vad jag skratta, fattar inte att folk ställer upp på det där i TV.

 

Guuud vad jag tänker på min Hanna dagarna i ända, när ska du föda kvinna? Det är planerat till den 3 okt, men tror att hon kommer att gå över tiden även om jag vet att DU INTE VILL DET, så blir det säkert så stumpan. Allt kommer gå så bra så..

 

KRAM!

 

 

 


RSS 2.0