Tillbaka en gång till

På måndag kl 13 ska jag tillbaks på en andra intervju på det där stället jag var på igår.

Jag ska även på ännu en intervju på måndag kl 17

På torsdag kl 11 så blir det ännu en till i Frösunda.

Håll era tummar för mig nu hela veckan lång tack :-)

Idag är det fredagsmys hos mor sen vet jag inte, bror o jag funderade på att ta en sväng til Hovet ikväll men vet inte om vi kommer iväg, det märker vi..

Ha en underbar fredags kväll

<3 <3 <3 <3


Torsdag 28 okt

Jag kom jag såg jag gick.. eller?

7-12 jobbade i stallet

12-13 Dushca, sminka mig, klä på mig kostymen

13.30-14.15 Arbetsintervju

14.30-15.45 umgicks med min underbara pish <3

15.45-16 satt i köer på väg hem

16.00 mötte upp sofie på en hundpromenad

16.30 Plockade upp Mitra för att åka hem till mig o byta om till ridkläder

17.00 Mot Ica maxi för att köpa mat + lämna snuttan hos mormor

17.22 Framme i stallet och äter min underbara självplockade sallad haha

19.00-20.00 En timmes dressyrpass

20.40 Anländer till mamma och äter upp lite av hennes mat

21.40 Hemma igen..

Hahah skoj inlägg?

Arbetsintervjun gick bra tycker jag, jag får svar imorgon om jag får komma på en andra intervju, på måndag ska jag ytterligare på en, kompis det går bra nu? Eller det vet jag inte riktigt än, men det är alltid bra att få komma o visa upp sig.

GODNATT




Vilopaus

Hundarna har vilopaus nu, skönt att sova lite på eftermiddagen för dem.

Snart är det dags för Exxen att åka hem, Johan brukar hämta honom runt 4 tiden.

Imorgon ska jag jobba i stallet 7-12 sen är det arbetsintervju kl 13.30.. (mer än så får ni inte veta) :-) hehe

 

Så det blir till att gå upp tidigt för mig o Stella imorgon, svårast är nog att få upp Stella.. Hon får sova i stallet sen på något täcke någonstans.

 

Igår när jag åt godis så knakade det till i munnen på mig, jo men visst var det en tand som gick sönder. Tror att det är en bit från min lagning för har inte hittat någon annanstans där det känns vasst.

 

Igår på ridningen så hade vi massa bra övningar för oss ryttare. Det är väldigt viktigt att räkna galoppsprång mellan hinder och det var det vi gjorde igår. Väldigt bra övningar, då vet jag när jag ska ta tillbaks och när jag driva framåt mycket eller lite. Det är en hel värld den här häst världen haha. Men det är roligt :-)

 

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 

KRAM

 


Snart är det dags

Tisdag = ridning kl 21
Jag älskar att rida, det är super skoj, men inte klockan 21-22,15. Jag är helt slut efter det! Men har man fått den tiden så är det så.

Imorgon kommer Exxen igen så då blir det en Exxen o Stella dag för min del. Vet dock inte vad vi ska hitta på för skoj än.

Sitter och kollar på Desperate Housewives på datan och den bara hakar upp sig hela tiden, så nu får den 10 min på sig att buffra igenom allt sen är det dags för mig att dra.

Var på Ikea imorse eller på förmiddagen med Elin o Alex. Det blev köttbullelunch och sen handlade jag värmeljus, det är ju nästan ett standarköp när jag/man/alla är där.

Vad tycker ni om dessa onepiece sparkdräkterna? Jag själv tycker att dem verkar så fantastiskt sköna och vill ha en. Skulle inte visa mig ute bland folk i den men hemma i soffan. Tänk dig en varm dusch/bad och sen slänga sig i soffan i detta klädesplagg?

Bilderna är lånade från www.onepiece.se

Så vad säger ni, ska jag eller ska jag inte? Köpa alltså haha

 

<3 <3 <3 <3

 

KRAM


Eller inte...

Det brukar vara lön idag, men jag får ingen lön.. Jag vill ha lön, jag vill ha pengar så jag kan leva som vanligt nu. Behöver ett jobb o det är nu nu nu...

Idag vid 10 tiden så ringde Cissi mig och behövde skjuts till stan till ögonakuten, hon har sett väldigt suddigt på höger öga i 10 dagar nu. Så självklart kör jag in henne, det blev ett 3 timmars besök och vi har nu fått reda på att hon har sår på horhinnan som Cissi så fint sa det haha, men det ska vara hornhinnan :-)
Efter vårt besök i stan så blev det lunch, avocadosallad från Bellarosa. Cissi snäll som hon är bjöd på det, tusen tack för maten..
Vi brummade hem till Stella och åt hos mig, sen var det dags för Cissi att åka hem efter hennes lilla kille fyller 6 år idag, Grattis till Elias.

Jag gick ut en sväng med Stella och sen blev det liggläge i soffan ett tag innan jag skulle plocka upp Elin i Sollentuna kl 18.30. Efter våra ärenden var klara så blev det middag hos mig med Elin o Cicci.

Nu sitter jag i soffan efter ha kollat på Hollywood fruar och jag tycker inte om den nya damen, uscha! Verkligen en DIVA...

Nu ropar sängen på mig, sov så gott

<3 <3 <3 <3

KRAM

Runway show

Då var HM paketet hämtat

Och det innehöll en massa skoj

4 saker till mig och 3 till mamsi..

En svart långkjol

Ett par "skinn" byxor som satt helskottas tajt, om jag går upp 0,5 kilo eller smörjer in bena med för tjock bodylotion så är det förmodligen kört haha

Sen så blev det en liten klänning/tröja

Och en svart klänning

Vem vill vara färgglad? Kanske lite tråkigt med endast svarta grejor men så blir det ibland.

 

Vad har ni gjort i helgen? Som ni vet så har jag hållt till i stallet från torsdag 24seven. Men det var det värt, Gordon var en sådan stjärna i söndags <3 jag är så stolt över han.. Helt galet <3 <3

 

Jag har faktiskt kunna sova lite denna natt men är fortfarande galet trött så ska lägga mig i soffan ett tag och bara vara tills jag ska ut o åka igen..

 

Ha en super bra måndag

KRAM


All min tid

Går åt stallet o hästarna denna helg. Det är imorgon kvar och sen är det över. Jag är så trött, jag är trött o grinig ändå så vill jag göra allt. Så får försöka förmedla det på ett bra sätt haha hur det nu ska gå.

Imorgon står kl på 04:30 JAAA vad skoj, eller inte! Det är lite väl tidigt för min del, men bara att stiga upp annars blir det ingen tävling..

Så nu blir det något i matväg sen blir det natti natt <3 <3

KRAM

Paketet är här

Kom ni ihåg att jag beställde kläder från HM för ett bra tag sen, fick sms om att det har kommit nu. Men har inte hämtat det än, får göra det senare idag innan jag beger mig mot stallet.

Idag är det hoppning på schemat. Kommer bli väldigt mycket ridande från o med idag.
Torsdag - Hoppning (Gordon)
Fredag - Privathoppträning (Gordon)
Lördag - Hopp uppvisning (Gordon)
Söndag - HoppTävling med Gordon

Sen får han nog ta en hoppvila efter denna weekend

Ska faktiskt iväg snart o köpa ett svart schabrak med silver kant som passar till mitt bling bling pannband :-)
Så han kommer att bli såå fin i helgen <3

Idag har jag varit på lunchdate med Max, så mysigt så..



Ikväll vankas det nog en promenad med Sofie om vi båda orkar. Hundarna måste ju ut hur som helst så det är nog bara att klä på sig o vandra..

Snart är det dags för SuperiorChallenge 6 (MMA), ska bli spännande och se vilka som vinner, jag hejjar självklart på Reza Maddog Madadi (GYYYBBBEEENNNN)

Gammal bild


Om ni är intresserade av MMA så är det en stor gala nästa helg. Gå in på http://www.superiorchallenge.com/
för mer info.

Nej om jag ska sätta på ett kål o ge mig iväg så jag hinner med alla mina sysslor innan dagen e slut..

<3 <3 <3 <3




Stella o Exxen

Har tagit över, snällt!!!

Vart ska jag sitta hade ni tänkt er?

 

<3 <3 <3


Im good

Nu kommer vi alla åka gemensamt till tävlingen på söndag i en stor stor lastbil. Helt underbart!
Om den är bra så är det något vi kommer att hyra till varje tävling.

Glöm inte vårat 25 års jubileum på lördag den 23 oktober i stallet. Börjar kl 13 och slutar kl 17.
Vibyvägen 74

Jag har 2 snarkande hundar här på mattan och de är ju bara för underbara. Det tog ett tag innan de kunde slappna av. Vi ska dock ut snart igen för promenad nr 2 och då blir det nog fart o fläkt igen ett tag.

<3 <3 <3 <3




Att folk orkar

Har skrivit om detta miljontals ggr känns det som, men nu får artikeln tala för sig själv...






http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article939992/Mia-blev-haringnad-foumlr-sin-amstaff.html


Regnar det hos er med?

För här har det regnat hela dagen och det är verkligen så tråkigt. Att gå ut med hunden är ett måste men annars håller jag mig inomhus mest när det är sånt här väder.

Hörde att det skulle komma snö i veckan/helgen, är detta sant? Jag ska tävla på söndag och om de snöar då blir jag väldigt väldigt ledsen..

Även om vintern är gudomligt vacker



Så får vi inte glömma bort kaoset, herregud. Det var ju nåt år folk satt och bajsa i Eugenia tunneln haha.. Så på med Vintersulorna nu TACK! För helt plötsligt så är vintern här..



Hoppas ni gör detta nu.
Jag var ute och åkte idag och det sladdade på både 1:an o 2:ans växel så det är redan väldigt halt. I rondellen vid nya vägen mot Vallentuna/täby så fick jag en liten sladd där med. Pärlan och jag är ju ett bra team så vi klarade det galant, men kör försiktigt.

Anledning till att jag var ute o åkte på den vägen var för att jag skulle till Täby o träffa Metins kusin Ibo. Så trevligt att ta en fika med dig min vän + att han hade med sig en present som Metin hade köpt i Turkiet. Awww så söt så.

Nu är det dags för mig att få i mig lite mat, sen ut med Snutti och vid ett senare tillfället bege mig mot stallet.

Stella den fulingen har fått för sig att det är OK att hoppa fram i bilen när jag är ute o kör (dumhund), är farligt faktiskt.



KÄRLEK

Kram

<3 <3 <3 <3


Marathon bilder från Hannas tato time

Efter mycket smärta så fick vi fram detta resultat


Ännu en måndag har gått

Jag o Stella vaknade sent idag, tog en galen sovmorgon efter helgens bravader.
Började med en promenad med Maria o hennes Exxen. Vi gick en lång mysig promenad i skogen hos dem i rotebro, sen blev det en fika på baksidan där vi bara satt och prata. Tack för en underbar förmiddag <3

Sen har jag inte gjort så mycket mer, blir så trött på det här. Söker jobb efter jobb efter jobb men det känns inte som jag ligger på prio ett listan hos företagen. Är inte kul alls. Så ni som läser min blogg snälla kolla er runt omkring o meddela mig om ni har något litet jobb till mig. Tack snälla!

OJ vilken gammal bild, denna togs säkert för 6 år sen haha


Det här var första gången jag stod framför en kamera, helt OK bild enligt mig!




Blev lite väl mycket...

Har blivit lite väl mycket utgång denna vecka.
Tors-fre-lör och jag har druckit varje dag och har blivit lite smått berusad haha. Inte ok!!
Så nu är det slut på fest för ett tag framöver. Hela nästa helg är det stallet igen som vanligt så det är ju skönt hehe.

Nu är det dags att gå ut med Stella som jag egentligen inte orkar alls men vovven måste ut så då är det bara att vandra ut hur jag än känner mig. Hon är ju trots allt mitt liv, min skrutta <3 <3 <3

Denna söndag kommer att bli väldigt lugn o skön, förmodligen middag hos mamma om jag orkar ta mig dit annars så är det soffläge hela dagen som gäller.

KRAM


Tjejmiddag

Igår var det tjejmiddag med Lisa o Cissi och det var super trevligt. Dock fick damerna i sig lite för mycket haha UNDERBART <3 <3

Cissi som är kameramannen (kvinnan) fick till några bilder. (lånade från Cissi www.cissileandersson.blogg.se)

Började med att jag hämtade damerna i Väsby och Snutti var självklart med i bilen <3



Lite bubbel som fördrink



Det var fisherman shotten som fick damerna på fall haha





Sen så hamnade vi på Olearys







Tack för en underbar fredag tjejer

<3 <3 <3

KRAM


Galet skoj

Igår var en galet rolig kväll..
Full fart hela kvällen, först var det ridning på min underbara Gordon <3 Sen hem duscha, fixa mig för att gå på Bingos fest som höll till på Hells.

(bild lånad från BIngos blogg www.beingbingo.se

 

Det var i allafall skoj och jag drack lite väl mycket kände jag när jag väl skulle hem sen 3 timmar senare haha men vad gör det, jag somnade som en stock och nu sitter jag här. Trött som få dock.

Tack Sofie för underbart sällskap <3 <3

puss o kram


Hemskt

Att en kille i 21 års ålder hänger sig live i en webcam är så hemskt. Vart är världen på väg? Han var sjuk men tror inte att han själv har satt sig själv i hela den här situationen, förstå mig rätt när jag säger så. Någon/några/många måste ha varit väldigt elaka mot han.
Läste nästa hela chatten då han skrev innan han tog sitt liv. Jag har varken sett bilderna eller filmen och det tackar jag gud för. Gud vad jag skulle ha lidit om jag skulle ha sett dem, vet ens inte om jag hade kollat helt ärligt.

Tänder ett ljus för dig i alla fall


Fika med mor och Chatrine

Ikväll kommer mamma o granntanten över på en fika <3 Alltid lika mysigt med lite sällskap på kvällarna.

Idag har jag och Leonie varit ute på en trevlig promenad i skogen, vi vandrade omkring i Kärrdal och det slutade med ett bullkalas hemma hos mig haha.

Sedan var det dags att åka till morfar för att vara lite trevlig, lämnade lite kaffe och tog en fika med de äldre :-) Vad gör man inte..

Igår hade vi Kadrilj på ridningen, vi ska göra ett hopp program på ca 5 minuter när vi har vårat 25 års jubileum den 23 oktober haha kommer att bli galet. Förhoppningsvis så gör alla hästar som vi vill annars vette fasingen hur det kommer att sluta. Så ni som inte har något annat för er den 23 oktober kom till SOLLENTUNA RIDKLUBB....

<3 <3 <3 <3

KRAM

Städdag..

Har städat och tvättat hela morgonen och nu börjar det ordna upp sig. Tog en liten lunch paus nu o inväntar den sista tvätten som nu torkar.. Jag har tvättat kanske 10 lakan haha och hängde det i torkskåpet och snurrade på dem på 90 min och när jag sen ska ta ut allt så är det fortfarande dyngsurt, SKOJ.. Ja den är sönder och det står inget om det så det var lite irri. Så nu fick jag torktumla allt istället..

Sitter o kollar på talkshowen Oprah för tillfället och de pratar om Tom Cruise o Cameron Diaz nya film. Den verkar helt OK faktiskt. Kanske man får ta och maka iväg sig på en bio någon dag framöver. Jag är egentligen ingen biomänniska då jag tycker det är för mycket prat och prassel m.m. Men kanske får ta mig dit ändå hmm..

Dags att fortsätta min städdag

<3 <3 <3

KRAM

Måndag 101011

Idag kom min hjälm JIPPI.. Beställde den förra veckan från England o nu är den här

Kom på att jag tog en bild när jag satt hos Mickan o färga håret, ni som inte har sett resultaten än så kommer det här.

Det enda jag kan säga är att om ni ska klippa er, färga håret m.m så gå till Mikaela Bergström på Björn Axen på Norrlandsgatan, hon är GRYM <3

 

Imorse så blev det en mysig promenad med Stella i solen, även om det var galet kallt så lös solen och det är alltid ett stort plus i mina ögon. Efter promenaden så blev det mys i soffan innan jag skulle iväg o möta upp Vanessa för en lunch <3 vi åt i Stinsen och sen åkte vi till mor min så alla hundar fick leka på tomten. Efter det var det dags att bege sig mot stan för att hämta brors nya motorcykel. Den var super fin... Jag tog bilen hem såklart o bror tog hojen och fyyy vad kallt det såg ut.



Nu ska jag kolla lite på topmodel, ha en underbar kväll

<3 <3 <3 <3

KRAM

Fler bilder på mig o sötnosen Gordon




Jag och min plutt

 

Visst är han vacker :-)


MYS hos mig



Brasan är tänd, ljusen är tända, te o bullar står på bordet. Det tycker jag att jag förtjänar efter ett antal timmar i stallet denna helg


Förnamn = TRÖTT

Har inte skrivit på hela helgen men har varit fullt upp.
Kommer att bli ett väldigt kort inlägg detta med då jag tror jag somnar.

Tävlingarna har gått bra (bilder kommer sen)

Gordon gick fint men hade 4 nedslag i både 95 cm o 100 cm men vad ska jag göra. Han kan inte ha koll på alla sina 4 ben samtidigt haha.

http://www.youtube.com/watch?v=wdtJCBAHs-w

Nu gör jag ett litet avslut här haha...
Sov gott, det ska jag göra snart.


Planterat blommor

Halva förmiddagen har gått åt att plantera blommor vid stallet. Måste se bra ut när folket kommer i helgen! Så ni som är intresserade av hästhoppning är ni varmt välkomna till Sollentuna Ridklubb som ligger i Viby.
På lördagen är det Ponny och söndagen är det hästhoppning.

Har en tråkig sak att meddela, jag fick inte jobbet. Vart ett riktigt fall vid mållinjen, det stod mellan mig o en tjej till och de valde henne av någon anledning. Tycker inte att jag fick något super bra svar på varför de valde henne men det är så det är tyvärr. Bara att leta vidare även om jag tyckte att jobbet var perfekt för mig.

<3 <3 <3 <3

KRAM

....

Varför kan det inte bara gå bra?
FUCK


I like this pic


GREYS ANATOMY

Idag är det Greys, fyyy vad jag har längtat. Kommer att bli helt underbart när klockan slår 21 ikväll..

Sitter o äter frulle framför TV:n, finns verkligen inget att kolla på den här tiden på dygnet.


Lingon limpa med ost (port salut) och kalkon och ett glas proviva såklart

Idag ska jag som sagt till Mickan, fick ett samtal imorse då de sa att de var 30 min sena så kl 14 ska jag vara på plats.
Hittade en bild på snuttan o hennes kompis Joppe, visst e de söta? De biter på samma boll.


Gud vet vad de gör utanför mitt fönster hela tiden. Känns som om de klipper gräsmattan varje morgon o håller på med allt möjligt. Så störande dumma folket.

<3 <3 <3 <3

KRAM

Going BROWN

Imorgon är jag brunett igen, ska bli så härligt. Halv 2 har jag tid hos Mickis inne i stan.

Kom precis hem från stallet o är tröttare än tröttast så tänkte bara skriva lite kort om dagen.

Stella sov bra länge imorse så första promenaden blev väl kl 12 haha min lilla sömntuta. Efter promenaden så gick jag förbi Leonie för att hälsa på henne och hennes fina son Liam. Vi åt lite tortellini och bara pratade o mös med Liam såklart.

Sen var det dags för mig att gå hem, duscha, byta om och bege mig mot mamma. Gick över till Lina på en fika som var superstressad hemma som vanligt. Hon städade och höll på, blir lätt stökigt med 3 söner 2 hundar 1 katt och en man haha. Men det klarar hon galant så <3

Gick ett varv i skogen hemma hos mor och såg en bil som stod "gömd" inne i skogen, hmm jag blir rädd som vanligt och ökar snabbt takten på mina steg, till slut så sprang jag nästan. Vet dock inte varför för det var ingen där men jag fick för mig saker. Så varvet i skogen hoppade jag över, jag vek av rätt så snabbt.

Även om jag har en hund som förmodligen kommer att skydda mig så vet man aldrig vad som skall ske. Uscha....

Vid 18 tiden begav jag mig mot stallet för att titta på privathoppningen, den var utomhus så kyss mig i arslet, där står inte jag haha. Var svinkallt. Jag hade köpt med mig lite mat så hoppade in i cafeterian istället där det är varmt o gott.
Började rida kl21 som vanligt, innan vi hoppade upp så var det en hel del hinder att konka på. Vi behövde hoppa en rejäl bana innan tävlingen på söndag. Det gick bra tycker jag men vissa avstånd hittar jag bara inte och då river min häst. Det är så jobbigt, kan han inte vara rädd om sig och lyfta upp tassarna högt högt upp i luften. Men det ska gå bra på tävlingen har jag ställt in mig på.

Nej nu är det dags för mig att sova lite.

<3 <3 <3 <3

KRAM


Film

Igår kollade jag o Sofie på film. Valentines Day, har ni sett den? Helt OK film tycker jag och en jäkla massa ögongodis...

Inte illa att alla 3 är med i samma film I LIKE.

Vad har ni för planer idag då? Själv är det stallet som väntar inför kvällen. Nu på dagen vet jag inte vad jag ska hitta på, några förslag kanske?

Jag väntar bara på svar från jobbet, fy vad jag verkligen vill ha det. Kommer att bli super ledsen om jag inte får det.

<3 <3 <3 <3

KRAM

 


Bilder från helgen

Snuttan i sitt fina flecce täcke

Snuttan sitter i datarummet hos mamma

Nya ljus och nya löpare till matbordet

De nya gardinerna, kanske inte ser så mycket då det är rätt så mörkt.

My new wonderful shoes, köpta på Din Sko 599 kr



Tröja från Gina 149 kr



Ha e fin måndag


Söndagsmys

Vaknade upp imorse och var helt slut. Sovit i 5 timmar och känner att detta är inte ok men bara att stiga upp för att inte missa hela dagen.
Om en timme ska jag möta upp Helena o Cici för ett Zumba pass i sollentuna simhall, hur kommer detta gå haha. Antingen går det kalas eller så kommer vi bara stå och skratta åt varann.

Har varit och fikat och shoppat lite med mor. Handlade lite faktiskt, älskar söndags shopping.
Blev ett par bruna stövlar, en leopard tröja från Ginatricot. Hamnade på hemtex och insgå att jag behöver gardiner, så köpte ett par lila super fina + 2 st löpare och lite ljus. Kommer bli så fint hemma, längtar redan till att få sätta upp allt.
Bilder kommer sen när jag har ork eller när jag rättare sagt har packat upp allt.

Igår blev det middag på Olearys av trevligt sällskap. Jag, Catalina, Clara och bror min. Senare kom brorsans tjej, hon hade jobbat sent.

Efter en trevlig middag med en massa prat och en massa dryck bestämde sig jag o Lina för att ta en sväng till stan haha GALET skoj var det.

Träffade på hur mycket folk som helst, men idag är jag totalt sönder. Var länge sen jag drack så mycket och sov så lite. Kom hem 05,30 (hur nu det är OK?)
Hahah men ibland så måste jag bara köra ALL IN som vi säger.

Nej ut med Stella o sen ombyte för en Zumba

 

Ha en underbar söndagskväll

<3 <3 <3 <3¨

KRAM


RSS 2.0