Varmt varmt.....

Kan det inte vara lite svalare på nätterna när jag ska sova. Inatt låg jag & vred & vände till säkert klockan 2 på natten, likaså Stella. Det är så varmt för henne.

Jag badar med henne dagligen men det hjälper ju bara för stunden, tycker så synd om henne.

Igår städade jag & tvättade lite hemma, jag vart så varm så jag tog Stella & åkte ner till Edsviken för att bada! När vi kom ner så såg jag en annan hund som bada, PERFEKT då kan Stella bada där med. Hunden som redan var där var en rottis hane på 60 kilo, herregud vilken bjässe och sååå snäll. Så Stella & Winston bada i en timme eller 2, så mysigt att se.



Igår kväll hamnade jag hos Sofie på hennes uteplats, drack lite kaffe och satt mest och snacka skit som vi säger haha! Men det var riktigt mysigt faktiskt. Kan vi inte göra så varje dag? Haha!



Imorse när jag kom till jobbet så såg jag fram emot att kliva in i AC:n, NEJ men då funkar inte skiten, det var kokhett här inne. Luften är verkligen tung då. Men nu är den igång igen som tur är, annars skulle jag nog strejka & gå hem!



Ha en bra solig varm dag,



PS. jag väntar fortfarande på min mob, när den kommer så kommer det komma en massa nya bilder....



KRAM




Jag och Stella vill åka båt, någon som har en som vi får åka med på?




2 veckor kvar till semester!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Gotland. Ska bli så skönt att få komma bort lite, men undra hur det blir det här året. Det första problemet är att Båstad har tagit v.29 till deras tennisvecka, det var väl sjukt onödigt? Ni har haft v.28 hela tiden, fortsätt med det!!!

Sen så är det något som är skumt med grabbarna, kan inte lägga handen på det än. Men något är fel där. Ska försöka klura ut vad det är.


Den här helgen har varit helt underbar, solen var och är fortfarande framme och den är så varm nu. Känns som jag är utomlands faktiskt.


Igår tog jag mitt första dopp, eller jag blev i puttad av en 2 åring, haha!! Lilla Tilda tyckte att jag skulle bada.

Var inte så kallt som jag trodde, men tycker inte att vattnet är allt för fräscht i Rösjön. Men jag behövde ett dopp, var mycket svalkande.


Jag har en massa pärmar som ska slängas idag på jobbet, men vet ej om jag orkar, undra om jag ska ta hit någon så de får göra det? Hmm eller ska jag vara duktig och fixa det själv?



Måste hur som helst sätta igång nu med vad jag nu ska göra...


Michael Jackson!!

Då har den stora, den större, den största stjärnan somnat in.

Han var en väldigt vanlig man, med väldigt  ovanliga förhållanden!


Jag tror det var skönt för han att få somna in eftersom han var beroende av en massa piller och han hade det nog inte lätt i livet.

Men vi glömmer ej hans musik, musiken är guld värd.



Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal.

- Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen.

SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid).

- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.









Stella badar!

Ååå så mysigt det är att bada



Jag & Bror



Myspys


I dag fyller...

Sofie år, hon blir hela 21 år idag. Så ikväll ska jag dit på fika & en liten tårtbit kanske! Grattis till Sofie...........



Min stora kärlek (lägenheten) är nu såld muntligt, har inte skrivit på några papper än. Men hoppas på att göra det idag eller imorgon så köparen inte kan dra sig ut någonting.

Vad jag fick för den är hemligt, haha näää budet kom upp i 1.225.000 kr, jag är SUPER glad. Så jag hoppas allt går som det ska nu.

Så nu ska jag ut på bostadsmarknaden igen, lite kul är det. Hoppas jag har tur när jag ska köpa.



Idag efter jobbet ska jag nog iväg med Stella och bada igen, idag ska vi bada med Nemo, var så länge sedan de
träffades.



Sofie



Måste jobba lite nu...

KRAM


Lägenheten.

Det här med budgivning är riktigt skoj när man inte är med och budar själv.

Budet är uppe i mer än jag förväntar mig, vill inte säga nu vad den kommer att hamna på eftersom jag inte har skrivit papper på något.
Men hoppas på att det blir klart senare idag eller imorgon bitti.



Nu ska jag plocka ihop här och åka och bada med Stella idag igen. Är för varmt för henne stackaren!



KRAM


God morgon.

Det är såna här mornar jag älskar.. jag går ut med Stella 07,20 och solen värmer och fåglarna kvittrar och det är inte en jäkel ute så långt jag ser haha!! Det är helt underbart!.. Kan det inte vara så en hel sommar!? Tror ni att vi skulle tröttna på värmen då?



Igår fick jag ett väldigt trevligt bud på min lgh, den är nu uppe i 1 miljon. När man väl kommer upp i en sådan summa så känns det som jag bara vill ha mer. Men är egentligen jätte nöjd med det budet. Jag hade satt en gräns vid 950,000 och det är den garanaterat uppe i så! Får se om mäklaren ringer senare idag och vill skriva på alla papper.

Hon som har lagt budet vill i alla fall ha ett väldigt sent inflyttnings datum, det gynnar väl mig eftersom då kommer jag ha längre tid på mig att hitta något bra.



Idag är massören här på jobbet, så jag tänkte unna mig en HEL timmes massage faktiskt. Hon är här varje vecka, men jag har inte tagit massage på väldigt länge så nu är det dags.



Idag kommer Helen hem från Alanya, hon har varit där i 2 veckor. Ska bli kul att höra hur hon har haft det!



Nej nu ska jag fortsätta med ALLA fakturor så de kommer inväg till kunderna imorgon.




KRAM


Me Like

När solen skiner, även om jag sitter inne så njuter jag!...


Nu har budgivning satt igång på min lgh, kan ju inte riktigt säga att mobilen går varm med sms om buden, men någon höjning har det blivit. Är fortfarande inte uppe i priset jag vill ha.

Men nu ligger den på 900,000, uppdaterar er när det ändras!

Idag blir det en promenad med Stella & Flip (chefens hund) på lunchen, sen ska jag sitta ute och lapa sol när jag kommer tillbaks.

Jag måste ju få lite färg innan Gotland, så den här veckan blir det till att sola ute, om det blir skit väder nästa vecka så vet jag vart alla solarium finns..


Igår var jag hos Cici på en fika, sen åkte jag hemåt.. Stannade till i Hundgården på vägen hem så Stella fick leka av sig lite. Sen hamna jag hos Svenne & Maggan på en fika. Jag fastnade där till 22 eftersom Inside man började kl 21 på 3:an, så då kollade jag lite där.

Sen på väg hem så var Joppe ute & studsa på Sofies & Kims uteplats så Stella sprang självklart dit, så de lekte lite innan läggdags hehe. Så söta så....



Nu ska jag ut i solen.



Kram på er.


Nemen…

Se på F-N haha!

Även om jag kommer att jobba så är det alltid trevligt med sol när det är svensk sommar



Ny vecka, ny måndag!

Då var jag tillbaks på jobbet efter långledigheten! Jag var ju ledig torsdag jag för att åka till frisören och hinna med allt inför midsommar!!



Ni läste i tidigare inlägg att jag letade efter en person, han är ni hittad! Skönt och han mår fint fint..

Den här veckan ser det ut som att det blir sommarväder i alla fall, vore ju hur skänt som helst även om jag sitter på jobbet & trycker. Men jag slutar ju kl 16, så lite sol hinner jag med att få.

Igår var jag Lina & Björne inne i stan och åt lunch, vi hamna på ett litet fik i kungsträdgården där vi satt och bara mös. Drack lite rosé vin & åt en god macka. Det var varmt som attan och solen bara stekte på mig. Helt underbart!.. Sen när vi kom hem till Sollentuna så spö regna det, HAHA Sveriges väder är roligt vill jag lova.

På kvällen åkte jag & Björne hem till Elin & Alex. Där bjöds det på grillad mat och en super god efterrätt as usual.. Fikan tog vi ute på balkongen i solen. När vi sitter där ute i t-shirt vid 21 tiden så känns det verkligen som sommar.

Lite senare på kvällen så gick vi ut på en liten promenad med hundarna. Stella fick tok flippet som vanligt och var allmänt störd haha, hon skulle ha sitt eget koppel och springa runt i det höga gräset hela tiden. Till slut så hittade jag en katt, så jag släppte henne på den så hon fick springa av sig lite.... Katten hoppade upp i ett träd där han kände sig trygg, tur det. Stella skulle säkerligen få stryk av den om hon hade hunnit ifatt den!!

När jag kom hem vid 22 tiden så slockna jag. Skönt det eftersom det brukar inte vara så på söndagar, då brukar jag bara ligga och vrida & vända på mig..

Idag ska jag till tandhygienisten, det är några som säger att det gör riktigt ont, hmm är det verkligen så? Jag som inte är det största fanet av tandläkare.  



Jag sitter fortfarande och kollar på resor som en tok, jag vill fortfarande iväg så snabbt som möjligt, men det verkar helt omöjligt, så jag får vänta & se vad som händer senare i sommar. Hoppas på en resa i aug. Vill bara boka något så jag har något att se fram emot.

Jag har i och för sig Gotland som jag åker till snart, 3 veckor kvar.. Ska bli helt underbart!

Back to work..



KRAM


Sometimes love comes around, and when it does it knocks you down..












Lördag

Nu är midsommar festen över, allt gick jätte bra och festen var super trevlig. Maten räckte, spriten räckte haha ja allt räckte helt enkelt.
Vi spelade kubb och självklart så vann vårat lag, jag pish Tiam & Navid.

Förlåt om jag har varit dålig på att skriva, men jag har haft fullt upp med att fixa inför midsommar.

Just nu sitter jag hos mor & väntar på att få mat, det är lasange som serveras. Gotttttt..

Vad gör jag en dag som denna? Sitter inne och kolla på film? jo det funkar väl, men jag blir rastlös efter 1 film eller nåt.

Sen har jag en annan sak jag vill lista ut, det var en som inte dök upp igår på midsommar + att hans mob e avstängd & har varit det sen i torsdags kväll. Han päron har inte sett han sen i torsdags kväll det heller. Hmm så kan du vara snäll och komma fram nu.

Ha en fortsatt trevlig helg nu allesammans

KRAM


Solen är fortfarande kvar…

Jag bli så glad när solen lyser, är väl inte världens värme direkt, men allt är bättre än regn, hoppas nu bara att vädret håller i sig tills på fredag.

Får duka både inne och ute kanske, får se hur jag gör.

Idag ska jag och Hanna åka och handla all mat, kommer att bli en hel del vill jag lova. Hoppas jag hinner sola ikväll också, det behövs kan jag säga.



Igår var jag med Thina en stund på kvällen, vi åkte till Tommy (Annelies mans) restaurang och åt god wok. Annelie var självklart där hon med, så vi satt och snacka lite skit. Hon visste någon som skulle sälja en rottis på 10 månader och Thina blev självklart intresserad, så vi åkte och mötte upp den här hunden! Det var en hane och han var gigantisk, hehe lilla Thina skulle inte ha en chans när den var fullvuxen, han skulle väl väga det dubbla av vad hon gör idag haha.. Så tror hon hoppar över att skaffa bjässen, var en väldigt fin hund dock.



Försökte sätta in bilder här på jobb datan, men det fanns ej det rätta programmet, så blir inga bilder idag heller. Jag vet att det är mycket roligare att kolla på bilder. Men jag väntar på min mob, den är trasig igen... Och det är ju min mobil/kamera hehe så utan den, INGA BILDER...



Dags för lunch snart!

Fläskfilé med ris. Mumma....



KRAM


Mycket som ska handlas…

Jag har ett helt A4 papper med saker som skall handlas inför midsommar, hoppas pengarna räcker haha! Det bör de göra..


Cici ska i alla fall fixa tårtan, då vart det ett projekt mindre för mig.. SKÖNT


Jag har sett en massa roliga lekar på youtube, haha de vill jag göra på midsommar, måste bara hitta all rekvisita.

Har ni några roliga tips kanske? Allt är välkommet.



Vi har sommartider här på arbetet. Det menas med att vi får jobba 8-16 istället för 8-17, men företaget måste vara bemannat till klockan 17 av 2 personer per avdelning. Så jag skrev in mig i dagens industris avdelning eftersom jag alltid har suttit här på DI. Men nu ska jag inte det längre, så min gamla chef kom och sa. Du jobbar faktiskt på Annonsservice, inte på dagens industri. HMMM tänkte jag, vad skönt för mig då. Då jobbar jag alltid 8-16!

1-0 till mig HAHA



Måste jobba på lite nu, har en hel del att göra!!




KRAM


Ny vecka...

Och nu är sommartiderna igång. Även om det bara är en timme mindre så gör det en massa vill jag lova. Så jag kommer att jobba 8-16 fram till slutet av aug.


Midsommar planerna är igång och vi kommer att vara hos mor min, börjar bli lite väl mycket folk nu bara! Hahah har kommit fram till att vi är 16 stycken, så jag hoppas verkligen att vi alla får plats hehe!! Lunch blir det utomhus även om det regnar, middagen serveras förmodligen inne om det regnar, för på kvällskvisten blir det så kallt ute.



Idag ska jag till Thina efter jobbet på en fika tror jag om hon inte skulle iväg på något möte.


Detta regn, när ska det sluta. Helgen har varit sjukt blöt och jag börjar bli ännu mer irriterad nu faktiskt.. Ha hund i detta väder är inte heller så skoj, det är inte det att det är jobbigt att gå ut, problemet ligger på när man kommer hem och ska få henne torr. Det är ett projekt.. Så snälla gud, sluta gråt för ett tag nu och ge oss lite SOL tack..



Nej nu ska jag jobba lite eftersom jag ska hem om 3 timmar..



KRAM


Ska det sluta regna någongång??

Det har regnat hela helgen.. det är fan helt sjukt. När ska det sluta? Vad är prognonsen inför midsommar?? Jag hoppas den är bra, för vi ska sitta ute och äta.. det är de stora planerna i alla fall!!!

I fre var jag hemma hos Mary ett tag på kvällen och kollade på film. Jag mös en hel del med Leon först, sötnosen!!! Han är så gosig..
Åkte hem vid 23 och somnade rätt så fort, fy vad trött jag var.

I lördags var det dags för lite fest hos Elin och Alex, alltid trevligt att komma dit och bara umgås.
Innan jag åkte dit så körde jag mor min till hennes kompisar i Edsviken, de skulle ha poolparty, hahaha lite väl dåligt väder, men det var en hel del folk som flög ner i poolen ändå!
Väl hemma hos Elin och Alex bjöds det på god mat och lite fördrink. MUMS... även om jag körde så blev det en halv fördrink för mig, var inte så mycket alkohol....
Sen så mös jag en hel del med Samuel oxå.. Jag byte blöja på han, han hade bara kissat haha så det var OK, annars skulle jag stenvägra.. HEHE inge babybajs på mig tack.

Fick ett erbjudande att åka med till BALI i oktober, låter inte helt fel va, det tåls att tänka på!!! Betala en biljett tur & retur och bo i princip gratis. Helt OK...

Nu ska jag kolla på TV, inte för att det finns allt för mycket att kolla på.

Ajuste, inatt drömde jag om att jag och mamma var ute på stan, när vi sen skulle åka hem så kom det en tjej och knivhögg mamma i ryggen så hon bara föll ihop. Jag tog kniven och högg ihjäl den här tjejen så hon dog. Undra hur jag/du skulle reagera om det vore in the real life. Läskigt......
Mamma klarade sig i alla fall. hehe

KRAM

Idag är en dålig dag..

Jag är inge glad, allt känns så ruttet för tillfället. Inget går min väg, jag vill bara springa iväg från allt, men jag kommer att komma hem till samma skit sen igen så what´s the different?


Igår kväll var jag arg, ledsen, sur ja allt du kan vara på en och samma gång. Jag sov dåligt och imorse så börjar idioter att borra och klippa gräs säkert redan vid 7 tiden ute på gården..


Lägenheten blir inte såld och jag börjar bli irriterad på hela situationen. Om jag inte får något bud nästa vecka så kommer jag att bo kvar, jag har inte bråttom därifrån men klart jag vill komma undan billigare i månaden!


Så kul har jag det idag. En sak som är skoj är ju att det är helg snart, det är alltid trevligt.



Igår efter jobbet åkte jag och Björne till bögsgård (haha, love that name) där tog vi en promenad med hundarna i solen, det var så skönt så. Efter promenaden bestämde vi oss för att åka och bada med hundarna. Nemo var ute och simma i säkert 30 min, Stella stod vi kanten och väntade på att jag skulle slänga pinnar haha!

Efter badet sprang de omkring på ängen och slängde sig i gräset och bara mös. Sen åkte vi till Mcdonken och beställde bigmac&Co med +meny, hehe har ni sett de söta glasen man får till nu? Jag ska dit varje vecka så jag får ett sådant. Jag har samlat in ett grönt nu i alla fall.



Trevlig helg




Kram


Fortfarande...

... Ingen resa + att just nu är det en massa student flak som åker omkring här ute, de super, de dansar det har det bara allmänt bra. Och jag mår så dåligt hahaha!

Men vänta ni bara, nu är skolan slut, in i jobbvärlden med er.



Ja men det är väl bara att fortsätta jobba och sitta här till klockan 17. Vad ska jag göra sen då? Hem och sitta i soffan? KUL



Nej jag ska försöka åka och sola idag faktiskt, det är dags nu! Börjar bli mjölkvit igen som jag kallar det!




Kram


Torsdag och fortfarande regn!!!

Igår vid 22 tiden fick jag ett sms av Helen där hon sa: Nu är jag framme i Antalya, vi ska snart hoppa på bussen till Alanya, det är varmt och skönt...

Fan jag tror jag börjar grina haha!!! Jag vill också utomlands nu nu nu nu..

Blir verkligen inte bättre när jag vaknar och tittar ut. 12 grader och en jävla massa moln.



Tycker synd om studenterna som går ut idag, eller jag tror att Rudbeck gymnasium här i Sollentuna går ut idag. Hur som helst, hur kul är det att klä sig i klänningar och kjolar när sommaren ens inte är här?



Jag har hört rykten om att det ska vara 24 grader och sol på midsommar, SNÄLLA GUD LÅT DET SKE. Haha

Det vore perfekt, så behöver jag inte duka långbord både inne och ute.



Kan folk vara så upptagna att det inte ringer på ex antal dagar? Eller är det bara en dålig bortförklaring?! Vissa folk är så, är väl bara att lära sig att leva med det? HMMMM



Frukost nu!



KRAM


OMG....

Följer ni Greys Anatomy? Det gör jag i alla fall och dagens avsnitt var kaos....
Allt var så bra till slutet, Izzie fick hjärtstillestånd och en anonym man kom in på sjukhuset som hade blivit påkörd av en buss och man kunde inte identifiera honom.. Till slut så skrev mannen 007 i Merediths hand och då skrek jag, FAN det är George. Hahah att jag kan bli så insatt i den här serien, det är helt sjukt. Ville bara berötta det för er haha.,

Idag vann Svergie mot Malta med 4-0, TUR för de... Bra spelat Sverige.

Nu är det läggdags.

Natti

Jag tror...

Att jag seriöst kommer att börja gråta på detta väder... Det är inte OK. Vi går och väntar på att den svenska sommaren ska komma, men jag tror den redan har varit, kanske blir någon fin vecka i Juli och augusti kanske. SUCK...

Men sen då, sen är det höst och sen är det vinter igen.


Hoppas verkligen att det är fint väder v.29 när det bär av mot Gotland. Om jag inte får sol på min semester så drar jag garanterat utomlands, tänker inte sitta hemma hela semestern i soffan och kolla på TV...

Jag önskar också att det blir sol på midsommar så att vi alla kan sitta ute.........



Idag är det Sverige - Malta, hoppas verkligen att de tar dem nu. Annars är det lite pinsamt faktiskt. Sofie och hennes far åkte till GBG idag för att kolla på matchen. Kul om det förlorar så måste de sitta och sura hela resan hem sen haha.



Idag fyller VD:n år, så klockan 15 är det tårta! Mums.....
Jag var och handlade på Balders, det är ju sviiiindyrt där. Vi har ett konto där som snart kommer att sägas upp, vi ska hädanefter köpa tårta på Malmvägen, mycket bättre priser. Haha undra varför..

KRAM


Inte roligt alls….

Helen & hennes 2 vänner åker till Alanya idag och ska vara där i 2 veckor. Cissi med familj åker på lördag och ska vara där i en vecka och jag vill också åka, haha i alla fall när det är sånt här skit väder. Mår nästan dåligt av att gå till jobbet i det här vädret. FYYYY säger jag bara!
Jag tänkte ta en sista minuten resa nu snart, men då kommer jag ju vara borta över midsommar och det funkar inte.

Så jag får gott vänta faktiskt... Även om det är riktigt jobbigt.



Igår var jag och Vanessa inne i stan och åt middag på Gabis restaurang, de har grymt god mat där. Nybrogatan 42, ÅK DIT......

Lilla Reza kom dit och gjorde oss sällskap och satt och snacka lite skit, han är rolig han. Han ska bo med oss på Gotland, 6 tjejer och en kille, vissa har det bra haha.



Jag la in lite bilder i förra inlägget, inte så roliga bilder kanske. Men det var det jag hann med 07,30 imorse innan jag gick till jobbet, det kommer att komma mer bilder sen!



Idag ska jag hem till Cissi på middag och bara ha det bra, hennes lilla dotter har fått vattkoppor, men det hade jag som liten så jag är lugn hoppas jag!



Nu ska jag förbereda min frukost.



KRAM


Pics



HAHAHA vems rumpa e det här?



Max & Kims fest







Kommer mer bilder sen

KRAM

Någon som vill köpa….

Hannas bil? En Audi A3 -03

Punga upp lite pengar så är den din haha.



Nu har Ina på jobbet fått JA till att ta hit en hund, vi har en hel del hundar här redan, men en till kan väl inte skada, det är ändå en liten flicka på 4 år. Ras: Bichon Havanais

Får vi se hur allt funkar med alla andra hundar, men ska nog inte vara något problem hoppas jag.



Igår fick jag ett par skor av Naemi som var så söta så, gud jag har varit väldigt dålig på att sätta in bilder, men det kommer. Ikväll ska jag visa lite bilder från helgen och så!!



Jag vill inte vara här längre, jag vill åka utomlands och det är NU, det ska vara skit väder hela veckan ut. Kommer säkert att vara pissigt nästa vecka med. SUCK...



Jobba lite till, hörs sen



KRAM


Oj oj oj...

Vad mycket jag har haft att göra, har inte hunnit skriva någonting alls.

På lunchen så var det powerwalk dags, vi gick ca 6-7 km på en timme. Det är väl OK i alla fall? Haha!

Det som var så hurtiga så var jag, Anna, Jeanette, Anette, Per W och självklart lilla Stella. Jag tror att Stella tyckte det var jobbigast haha, hennes tunga hängde låååångt ner.


Nu har jag precis tryckt i mig lite mat & nu är det dags att jobba igen.



Idag får Vanessa tillbaka sitt körkort, grattis till dig gumman. Nu kan du vara fri som en fågel och göra vad du vill igen!


KRAM


Helgen

Oj vad dålig jag har varit på att skriva.
I fredags så var det halvdag på jobbet & sen var jag på vift hela dagen känns det som, skyller på det haha.

Lördagen var en trevlig dag tycker jag, jag var på 25 års kalas & 30 års kalas, det var Max & hans storebror Kim som fyllde år. De hade hyrt en lokal i Vallentuna som var kanon bra för fest. Hela tjocka släkten + vänner var där & lilla jag dåra. Trodde det skulle vara lite jobbigt eftersom jag bara känner Max & hans mor & far, men alla var så trevliga mot mig så det funkade kanon.
De hade arrangerat en massa lekar som var trevligt. Det var tipsrunda, fiskedamm, fotografering m.m.
Jag fick dock åka därifrån rätt så tidigt eftersom min lille hund var hos faster Lulu (tack Lulu)... Så jag åkte väl vid kvart över 24 från V-tuna och gav järnet till Hässelby, var en riktig evighetsväg vill jag lova. Men till slut så kom jag fram och snuttan blev så glad att matte kom och hämta henne.
Vi åkte hem och gick ut på en promenad. Längre fram på vägen ser jag ca 15 ungdomar som springer omkring och gör hyss haha eller nått, när jag kommer närme de så smäller de en smällare, IDIOTER skriker jag och ska ta fast ungfan som gjorde det. Men han sprang för livet & likaså hans kompisar. Blir arg på kids som inte fattar att hundar inte tycker det är allt för skoj med smällare...
Sen gick jag hem & sov haha.

Idag söndag har jag och mamma varit hos Roffe (mammas pappa) och tagit en fika med honom i Solna. När vi satt på deras uteplats så var det en äldre dam där med en liten valp (cocker spaniel). Valpen & jag fatta tycke för varann haha så vi satt på gräset och mös en del, men det har bitit och rivit mig på hela armarna så jag ser ut som en självmordskandidat! INTE BRA.....
Efter Solna så åkte jag hem till Hanna på en fika där Cici oxå höll hus, så trevligt med lite fika och snacka lite skit. Till middag vart det spagetti & köttfärsås hemma hos mor min,

Nu sitter jag hemma och är pigg, jag som ville vara trött så jag bara kunde krypa ner i sängen och bädda i mig.

Jaha, Sverige förlora mot Danmark, inte bra alls vad jag vet, får se om det går bättre mot Malta på onsdag! Hoppas......

KRAM

ps. kolla den här lyan, den var ju söööt, men ligger i bushen!!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/450291

Ångest...

Jag har ett sådant shopping sug, men handlar inte. Är för snål för det haha!! Jag ska vänta till skattepengarna kommer, så när allt är betalat så kanske jag kan handla en liten grej eller 2 haha.



Det är fortfarande skit väder ute och jag börjar tröttna på det mer och mer. När ska solen komma? Enligt radion så sa de att det kommer att vända på onsdag nästa vecka. Jag tycker synd om alla som skall ta studenten den här veckan, idag, imorn... Ja inte roligt alls.



Igår åkte min bror + ingift farbror eller fasters man eller vad det nu heter, haha han heter Danne i alla fall, de åkte iväg och köpte en GOCART av någon anledning, vad de ska göra med denna vet jag ej! Åka på vägen? Hmm får man det? Det var väl något som var trasigt med den, så de ska väl hålla på att mecka lite kan jag tänka mig. Ska bli kul att se när den är klar sen.



Nu på morgonen har jag suttit & kollat på sista minuten resor men hittar inge bra. Sen så vet jag ej om jag vill åka utomlands innan Gotland eller efter! Jag ville först åka v.28 men då verkar jag inte få med mig någon. V.27 kan jag inte åka för då har jag en massa fakturor som skall ut här på jobbet och det är mitt jobb tyvärr haha!

Så när blir det?!?!?!??!?!?!?!?



Ingen mat har jag med mig idag heller. Så det får bli nudlar. Inte det godaste kanske men jag blir mätt!



Ha en bra dag i skit vädret




KRAM


God förmiddag..

Nu har jag bokat in mig på en hundkurs som börjar 20 augusti.

En så kallad problemhundskurs.

Stella är ingen problemhund om jag säger så, men jag skulle behöva liiiiite hjälp när det gäller hennes utbrott mot andra hundar som jag möter när vi är ute och promenerar. Men hon gör det inte varje gång, det är det som stör mig. Ibland går hon bara förbi och ibland får hon ett galet utbrott så hon gör utfall efter utfall SUCK, då vill jag bara vrida nacken av henne haha nej så illa är det inte, men jag blir frustrerad eftersom hon inte beter sig så varje gång.

Hur som helst, så är kursen bokad, så det ska bli kul.

Såg en annan "kurs" jag också skulle vilja gå på, men det var lite dyrt. Någon frivillig sponsor kanske?

Det var ett hundläger i skärgården. Då är det hundkurser, aktiviteter, boende, frulle, lunch, middag som ingår, eller allt vi kommer att göra ingår i priset. Priset är 2500 kr och det är mellan 14-16 juni. Men det får jag ta nästa sommar tror jag!



När ska det här vädret slå om igen? Det är ok att det regnar när jag sitter på jobbet, men mellan 12-13 vill jag ha sol (lunchtid) och efter kl:17 så passar det med sol det med Haha.



Jag har tjatat länge på Catalina att vi ska åka någonstans utomlands, en sista minuten eller något. Men hon har sagt att hon ej kan eftersom hon har precis har varit i Thai så det är ju helt förstårligt, men igår ringer hon och säger att vi tar en sista minuten, vi åker nu på fredag. Haha vänta lite nu, det kan jag inte göra sa jag! Jag måste vänta tills skattepengarna + juni lönen kommer. Sen kan det nog bära iväg någonstans. Jag vill verkligen åka, har inte rest någonting det här året.

Förra året den här tiden hade jag hunnit med Miami, London + Turkiet. Men nu sitter jag här i Sverige och har inte kommit någonstans.



Nu är hela Gotland resan betalad, så behöver inte tänka mer på det. Nu vill jag bara dit och ha det bra, hoppas verkligen att det kommer vara sol hela veckan lång.




Igår var Hanna och Cici över på middag, sen tog jag och Hanna en promenad med Stella, Cici jobbade igår så hon var bara över en snabbis. Efter promenaden så tog vi varsin soffa och la oss ner för att kolla på desperate housewives. Vid 22 så följde jag Hanna hem så att Stella fick sista kissen innan läggdags. Jag somnade direkt när jag kom hem.....

Alanya




Miami




Gotland




KRAM


Tisdag 2/6

Idag är det så tråkigt väder, förstår inte att det kan vända så snabbt. Igår den 1 juni var det 30 grader ut och strålande sol. Att vakna till dagens väder suger ju helt enkelt. 13 grader och regn!??!!? But why?



Hoppas det spricker upp lite till kvällen för då ska Sophia på bal, hon slutar 9:an nu till sommaren. Hur kul är det att klä sig i balklänning, fixa håret + sminket så regnar det ute.



Vet inte hur jag ska göra med min semester, jag har 4 veckor kvar att ta ut eftersom jag plockade ut 2 veckor när jag var på intensiv kurs. Så som det känns nu så vill jag ta en sista minuten resa SNART, då blir det en vecka, sen tar jag v.29+30, då är jag uppe i 3 veckor.

Då har jag en vecka kvar på hela året, hmm det är inte mycket att hänga i julgranen!

Om jag då ska åka någonstans i höst kanske, så måste jag få in det på en massa röda dagar!

Hittade EN röd dag, det var 31 okt och det är en lördag. Så det var bara att glömma det där.


Åttaåring svårt biten av hund

En åttaårig flicka opererades på måndagskvällen på Kärnsjukhuset i Skövde sedan hon blivit svårt biten i ansiktet av en hund i Tibro. Polisens inre befäl säger till TV 4 Nyheterna Skaraborg att hundbettet orsakade "betydande skador".

Händelsen inträffade när flickan besökte bekanta tillsammans med sin mamma. Orsaken till att hunden, en golden retriever, gjorde utfallet är inte känt.

Det finns inga misstankar om brott men det inträffade ska utredas av polisen.



På ett sätt tycker jag att det är väldigt bra att det skrivs om sådant här, för det har de börjat med nu! Ända gången de skriver om hundar som biter är när det är "kamphundar" dvs. Amstaff, Rottweiler, Eng staff, bulldog, dobermann m.m.

Folk säger att det har så mycket respekt för dessa hundar. En sak till er som är hundrädda, det gör LIKA ONT ATT BLI BITEN AV EN ROTTWEILER SOM AV EN GOLDEN RETRIEVER. Man ska ha respekt för alla hundar, även om det är en Papillon.



Nu till en annan sak, det här skrev jag om igår. Obehagligt, eftersom jag och Sofie kom dit vid 17 tiden. Usch!!!!




Vid 16-tiden under måndagseftermiddagen utsattes en kvinna i 20-årsåldern för en våldtäkt vid Edsviken i Sollentuna. Kvinnan överfölls av en man i ett skogsområde mellan Edsviksvägen och Tegelhagen i Sollentuna och våldtogs under hot med någon from av vapen. Kvinnan är förd till sjukhus men det är oklart om hon är fysiskt skadad. Vid 18-tiden sökte flera polispatruller efter gärningsmannen men ingen har ännu gripits.
 


Efter jobbet

Så åkte jag och hämtade Sofie, vi tog en sväng till Tegelhagen så at hundarna fick bada ännu en gång. Passa på när solen lyser. Sen gick vi en promenad i skogen. När vi nästan är framme vid bilen så såg vi poliser inne i skogen + att det hade spärrat av en större del av den, nyfikna som vi är så måste vi självklart fråga vad det är som har hänt. Så vi gick fram och polisen såg oss komma, men bad oss vänta eftersom det hade sina spårhundar lösa i skogen. När vi väl kom fram så sa de att en kvinna hade blivit illa behandlad av en man, vad han menar EXAKT med det vet jag ej. Han frågade oss om vi hade sett en Syd Amerikan, först kollade jag och Sofie på varann och tänkte, hur fan ser man ut då? haha men kom på det efter ett tag... Ja lite blåst är jag haha...
Så vi var rätt så nervösa när vi skulle gå den sista biten tillbaks, hörde en massa prassel i buskarna, lät udda från diken, ja man brusar upp sig för det mesta faktiskt.
Hoppas polisen hittar fanskapet i alla fall.

Efter vår händelserika (vet ej hur man stavar) promenad så åkte vi och köpte en sallad var för att senare åka hem och sitta på Sofies uteplats.
Efter maten så åkte vi hem till Sofies föräldrar på en kopp kaffe, hennes mamma är så söt. Hon är lite rädd eller hon har stor respekt för Stella, hon är så stor tycker hon. Det förstår jag verkligen eftersom hon för det mesta bara umgås med lille Joppe (jack russel).. Men hon kommer att vänja sig snart vid henne.

Nu är jag hemma och är jätte seg, ska nog göra natt snart.... Ska försöka hålla mig vaken för att kolla på project runway, får se om jag orkar. Nej nu blir det en dusch...

Kram

Vad tycker ni om denna hårfärg? (har inte den nu)

Går inte så bra..

Med min lägenhet vill jag lova. Det är visning igen den 7 juni.

Mäklaren hade fått ett bud på 700,000 men hallå jag köpte den dyrare haha så kan inte släppa den för det.

Jag har ändå inte hittat något ännu så det är verkligen ingen brådska. Så det är bara att vänta & se!!



Var ute och bada med Stella på lunchen, hon blev så super glad när hon såg vattnet. Det är så varmt för de nu när solen skiner hela dagarna, så då måste de få svalka sig lite.

Ska iväg i eftermiddag med Sofie också, får hundarna leka lite.

Jag själv vet inte om det är bra eller dåligt att låta hundarna bada så ofta, vet ni? Kan väl inte vara någon fara? Kanske kan bli torra i huden, men inget mer än det va?



JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ ATT SHOPPA PÅ NÄTET, men biter mig i läppen och tänker NEJ...:-)  hahah



Så nu ska jag jobba och inte tänka på shopping!




Kram


God Morgon..

Idag har jag högar av jobb som måste fixas! För ingen hade lust att hjälpa mig i fredags när jag var ute och körde bil hela dagen.
Men det är bara att sätta igång då så att jag hinner med allt som skall göras.



Igår kväll satt jag och kolla på Shopgirl, har sett filmen förut men den är lite gullig. 22,10 så vart det strömavbrott i hela norra Stockholm, ca 94,000 boenden blev utan ström...

Så det var bara att gå och lägga sig. Låg väl och rulla tummarna ett tag men somna vid 23 kanske.



Är fortfarande underbart varmt ute, tänk om Sverige skulle kunna ha det så här en hel sommar, vore det inte underbart? Eller tror ni vi skulle tröttna? Det gör vi nog tror jag. Jag tycker synd om hunden min dagligen, hon tycker nog det är kanon varmt. Så hon badar minst 1 gång om dagen när det är så här pass varmt.



Nu ska jag sätta igång..



Kram


RSS 2.0