Tvätta + lite shopping kanske?

Har tvätt tid idag så jag kan tvätta lakanen och handdukarna jag köpte igår. Det här med att tvätta är ju bara så tråkigt, men det är väldigt skönt när det är över!

Idag vill jag till Stinsen och kolla på Gina, jag vill ha en jeans jacka. Man har ju slängt alla sina för år och dar sen. Men nu ska det nog inhandlas en tror jag. Finns nog en hel del sommarkläder som man kan börja köpa faktiskt. Men får hålla i pengarna lite.

På måndag kanske jag ska träffa my twin sister Jeanette. Var så länge sen jag äns såg henne, ska bli riktigt roligt om det nu blir så. Äta lite middag, ta en fika och snacka lite skit.

Nu ska jag springa ner i tvättstugan igen. Ha en bra lördag!!

KRAM

Lite shopping

Istället för att träna och göra av med 490 kalorier så åkte jag till hemtex och handlade för 490 kr istället. Jag och Jeanette tog en sväng på lunchen. Hemtex butiken i barkarby har blivit OUTLET, bra va? Så dem hade jätte fina grejer till hur bra priser som helst.

Jag köpte Satin lakan (145 kr settet)


Fina dusch handdukar


Och 2 små hand handdukar


Jeanette handlade samma lika handdukar fast andra lakan, Hur som helst så tycker jag att ni ska åka dit om ni behöver lite nya grejer..

Pratade precis med mamma och det blir fläskfilé ikväll, så trevligt så! Alltid kul att äta hos mamma för det är alltid så god mat *mums*

Nej om man ska ta och jobba i 3 timmar till... har en del att göra så hoppas tiden går snabbt!
KRAM..


I love my Family



Det vart en väldigt liten text! Men kan inte få det större :-(

Fredag 27/2

Alltid trevligt när man vaknar och det är fredag, då vet man att man snart är ledig i 2 dagar. Vilket lyx *NOT* kan man inte få vara ledig lite längre? Det vore trevligt faktiskt.

Jag känner mig ff seg men jag behövde verkligen komma iväg till jobbet, jag har en hel del att göra idag. Det är ju sista dagen man jobbar i den här månaden så jag behöver fixa nya grejer för mars.


Jag vill åka till hemtex i Barkarby idag på lunchen, dem har tydligen utförsäljning på hela sortimentet, då kanske man kan fynda lite *hoppas* undra vem jag ska tvinga med mig. Jag vet en som alltid är shopping sugen här på jobbet.

Jag tänker så här, eftersom jag inte åker till GBG och slösar pengar så kan jag slösa en liten slant på att handla en handduk el 2.


Sen så har jag funderat på att lägga nytt golv i badrummet, det har jag funderat på länge men det är så dyrt. Mitt badrum har vita väggar med svart rand och ett grått golv. Jag verkligen hatar det där gråa golvet, vill ha svart golv. Sen så vill jag ha en duschvägg istället för badkar. Jag har bott i lgh i 2 år och har badat max 5 ggr. De enda som badar hemma hos mig är Vanessa o Cici *haha* de har inget badkar hemma hos sig. Men om jag vill bada någon gång så får jag väl gå upp till mamma då o slänga mig i jacuzzin där.


Nu ska jag börja med frukosten, som vanligt så blir det havregrynsgröt.


Ha en fortsatt trevlig fredag!

KRAM


Hemma och fortfarande seg

Sitter i soffan och kollar på Linda Rosings program, hmm undra hur det kommer att sluta. Tror inte riktigt på såna här program faktiskt, men om hon hittar sin kärlek så grattis till henne..

Att ha hund när man är sjuk är inte roligt och verkligen inte i detta väder. FYY säger jag bara, inte roligt alls. Men hunden måste ut så det är bara att klä på sig och gå ut på promenad.

Imorgon blir det jobbet hoppas jag, har inte tid el lust att vara sjukis. men det är bara en dag kvar sen är man ju ledig och imorn är det de vanliga som gäller för Madeleine. Middag hos mamma + lets dance.

Jag är sjukt sugen på en shopping weekend till NY, någon som känner att dem vill följa med? Jag har kollat på datumen 30/4 - 3/5 så jag hoppas jag kommer iväg. För det blir ingen sommar semester för mig i år. Förutom Gotland såklart!
Nu ska jag kolla vidare på det här programmet *haha* de håller på att välja ut boysen nu....

KRAM



Hemma

Nu är jag hemma i min lilla lya. Har precis tagit en ipren ska försöka vila lite så kanske man blir bra när man vaknar *hoppas*
Jag har varken tid el lust med att bli sjuk, hoppas det bara är en liten elak huvudvärk och annat skit. Blir ingen GBG för mig i helgen, måste vara hemma och kurera mig. Tjejer hoppas ni får det underbart roligt Love ya....

Vill inte bli sjuk...

Neeeeeej jag börjar bli sjuk eller jag har känt av det i flera dagar men har hoppats på att bli bättre. Känner mig helt krasslig, ont i huvudet, halsen, bakom ögonen och helt slut i kroppen. Jag hoppas det blir bättre så jag inte behöver ställa in mig GBG resa, för jag vill verkligen åka och vara med tjejerna en hel helg *mys*


Jag och bror har småpratat lite om en weekend till NY kanske, så jag tog kontakt med den enda jag vet som bor där. Greg heter han, men nej då har han flyttat till Miami. Vilket SVIN *haha* tänkte ju att han skulle vara våran privata guide där.


Nu vill den här datan att jag ska starta om den, massa uppdateringar *suck* jag återkommer senare!


Kram


Hundraser?

En tjej på jobbet funderar på att skaffa hund men hon vet inte vad hon vill ha för hundras. Den ska inte vara för liten men inte för stor heller. Jag har själv en rottweiler och den är för stor *haha*

Det ska vara en familjehund som tycker om att gå långa promenader, men den ska inte tränas för någon spec aktivitet ex. Spår, Agility m.m.

Dessa är hundraserna jag har förslagit:


Jack Russel

Pinscher liten/mellan

Fransk bulldog (vet ej om denna ras är så mycket för lååånga promenader?)

English Staffordshire


Dem är ju små men har ändå en hel del energi att ge.

Har du hund? Vad för ras?


Kom gärna med rasförslag.


Tänk att få ha en liten valp igen, vilken lycka. Men dem små liven är ju inte så små hela livet, skönt det faktiskt. Fanns en period då jag ville att Stella bara skulle vara valp, men det ändrades väldigt fort. Väx upp hund så att jag kan arbeta med dig *haha* och nu är hon en stor dam....  men hon har varit mini *sööt*




Kram


Onsdag 25/2 = LÖN

Idag är det LÖN jippi yey, vem blir inte glad när man får in lite pengar på kontot!!? Men först och främst måste man betala räkningar och handla mat, sen kan man kolla om det blir en slant över till något skoj.


Igår var jag på Bingos Agency http://www.bingomodels.com/  och träffade Bingo Rimer (trevlig prick) vi har haft kontakt via FB och mailat lite. Så vi träffades igår och prata igenom lite om det fanns något strö jobb till mig. Det fanns faktiskt ett jobb i helgen som han vill att jag skulle åka iväg på, men jag ska till GBG och träffa Mikaela så det får vänta.

När jag kom in i studion så var det full rulle. Linnea (Bingos högra hand) stod och fotografera för bubbelroom.se

Så det var modeller överallt som bytte kläder stup i kvarten, alla kläder skulle hinna fotas. Eftersom jag åker till GBG och sen försvinner jag från Sthlm i 2 veckor så ska jag Och Bingo höras när jag kommer tillbaks. Så ni får vänta till dess och se om jag får något jobb, jag får också vänta och se *haha*

Jag kom till studion igår kl:18 och åkte därifrån vid 21 tiden, tror jag prata med Bingo i 20 min allt som allt, upptagen man det där & det förstår man ju till 100%.


Jag sov verkligen dåligt inatt låg bara och vred och vände på mig hela natten, det är verkligen jobbigt sånt där för när man vaknar är man ju helt slut.

Men upp ska man ändå så det vara bara att stiga upp och hoppa in i duschen så man vaknar lite i alla fall. Jag kollar alltid på the voice på TV på mornarna och idag dök David Bielkheden upp på morgon showen. Lite roligt att se någon människa man "känner" där.


Idag måste jag ringa Edsbergs beauty salong och boka en tid för spraytan. Jag är så vinterblek man bara kan bli, vi kan säga att jag är mjölkblek *haha* var ett uttryck jag fick höra igår, inte om mig själv men ändå. Måste ju vara lite brun innan man åker till GBG och jag orkar inte ligga o pressa i ett solarium i 2 dagar för det kommer ändå inte hända något. Man blir bara lite snyggt röd.


Jag har glömt mina träningsskor hemma idag *suck* jag som tänkte ge mig av till gymmet och trampa på crosstrainern i 30 min. Kanske kan köra lite styrka idag kanske, då kan man väl köra i bara strumpor!?


Idag efter jobbet måste jag hem och städa för det ser förjäkligt ut. Min städdag är ju egentligen lördag mornar men nu kommer jag ju vara i GBG så måste få det gjort innan jag åker så man kommer hem till en städad lgh *skööönt*


Nu är det en massa jobb som väntar på mig.

Kram


Grattis

Stort grattis till Reza (mad dog) Madadi som vann sin match i Marocko i lördags. Jag är inte så insatt i hans matcher, men jag vet att han kör MMA och att han vann i lördags. Grattis Reziiiiaaaaa



Kram på dig gyyybbbbbeeeenn


Tisdag 24/2 = Fettisdagen..

God morgon


Sorry om jag bara hann skriva ett inlägg igår på bloggen, men jag hade super mycket att göra på jobbet och då glömmer man bort allt runt omkring. När jag sluta, gick jag hem och bytte om till träningskläder, sen gick jag förbi Sofie och fick i mig lite middag. Det serverades korv & makaroner, tackar så mycket. Sen blev det ju självklart en sväng med hundarna innan jag åkte och träna.


Igår vart det ju badminton som sagt och vi fick stryk *haha* familjen Beauchamp är inte allt för duktiga med andra ord. Men Helena (fru Sterner) har ju spelat mer än oss, skyller på det. Men självklart ska vi göra om det och någon gång så ska vi vinna över er. *hoppas* KUL var det i alla fall och det är väldigt bra träning.


I vanliga fall brukar jag gå upp vid 07,00 när jag ska till jobbet men igår kväll tänkte jag att jag skulle prova något nytt, så jag ställde klockan på 06,15 o studsa ur sängen vid 06,30.. Det var skönt att inte behöva stressa på morgonen men vet ej om det är värt att gå miste om 45 min sömn hmm.. Får se om jag blir tröttare under dagen idag än vanliga fall.


Idag är det FETTISDAGEN och då får man äta semlor. Jag tycker ens inte om semlor men bara för att man FÅR äta det idag så kommer jag göra det. Men kommer förmodligen skrapa bort grädden+mandelmassan *usch* så jag kommer bara äta solbullen *haha* kanske blir lättare för mig att bara köpa en sådan då kanske.

Jag har inte fått halvdagsledigt ännu på fredag 27/2. Frågade bossen igår om det var OK men han skicka frågan vidare till VD:n, så jag hoppas de släpper iväg mig för jag ska ju till GBG..

Nu måste jag börja göra i ordning min frukost, havregrynsgröt med lingonsylt och en massa mjölk..

Hörs sen
Kram


Träna + badminton idag!!!

Äntligen ska jag träna på lunchen igen.

Förra veckan tränade jag en gång, var för att träningskompisen var sjuk och min "PT" är pappaledig. Så då är man ju som man är och struntar i allt istället *haha* dålig inställning.

Men ska bli skönt att komma iväg, idag blir det crosstrainer i 30 min och sen kör vi mage de sista 15 minuterna.

Ikväll ska jag också träna kan man säga. Det ska spelas badminton och då brukar man ju få en härlig träningsvärk i rumpan, så får se hur rörlig man är imorgon..

Familjen Sterner (Helena & Leonie) vs familjen Beauchamp (Eva & Madeleine) kommer bli väldigt roligt tror jag. Vi har fått tid kl:20, ska ringa och kolla om det är någon som har lämnat återbud så att man kan få en tidigare tid!


Har en massa att göra på jobbet idag, men gav mig själv lite "ledig" tid så jag hinner skriva detta inlägg.


Helgen har varit väldigt lugn och trevlig.
Fre: middag hos mamma och sen hem och sova
Lör: Middag hos mamma med Faster o Sofie, sen vart det melodifestivalen för hela slanten
Sön: Mamma fyllde år, så det vart middag hos mamma igen *haha* Ja jag vet jag är en mamma gris....

Men har varit väldigt trevligt att få god mat hela helgen *mums*


Igår efter maten och fikan så kände jag och Christian att vi ville ut i snön och leka *haha* så vi klädde på oss täckbyxor, jacka, mössa, vantar ja allt för att inte frysa. Stella kom självklart med oss ut på tomten. Vi åkte pulka, men backen hos mamma är inte allt för brant så vi kom inte så långt så vi gav upp efter ett tag och började göra snölyktor och en snögubbe som ni kan se bild på i tidigare inlägg. När jag börjad rulla snögubbens huvud så gjorde Stella mördarhoppet på den *haha* så det var bara att börja om från början flera ggr. Det roligast var när vi var klara med snögubben och hade satt dit näsa, mun, ögon, hatt o armar så hoppa hon upp o knyckte ena snögubbens arm (armarna var gjorda av pinnar) + att hon tog en tugga snö av snögubbens mage. Undra vad hon tänker i just den stunden *haha*


Nej nu måste det jobbas.

KRAM


Bilder från den snöiga helgen

Stella sitter o väntar på något.



Stella & Hecto


Jag & bror fick barnasinnet tillbaks. Det här var vad vi kunde åstadkomma :-)






FINT VA? *haha*

Nu ska jag göra iordning min frukost, skriver mer sen!
Kramen

Söndag och snöööö

Idag är det söndag och det snöar som attans. Har precis varit ute med Stella på en 2 timmars promenad med en massa lek i snön med mig och med andra hundar. Först mötte vi upp Björne och Nemo (schäfer blandning) i hundgården så de fick leka av sig lite, sen blev det en promenad upp till Töjnan där jag bestämde träff med Lina och hennes Hecto (rottweiler blandning).

Efter promenaden så gick jag till mamma för hon fyller år idag, GRATTIS TILL MAMMA.. Så idag hoppas man på lite fika och god middag.... *mums*

Hur som helst så åkte jag på skottning när jag kom till mamma, men hon fyller ju år så klart man ställer upp. Bror min har plogjour hela vintern, men tycker inte allt för synd om han, för det har typ snöat 2 ggr den här vintern *haha* så han är säkert ute och plogar nu..

Nej nu ska jag drick te och bli lite varm, man ramlade ju såklart när man var ute i snön o jag hade mjukisar på mig, det blev BLÖTT, snön lurar en... man tror man står stadigt och sen kommer det en isfläck *uscha*

Ha en fortsatt bra söndag!!

Ute i solen med Stella







Så underbart väder idag, skulle kunna vara ute hela dagen! Men nu är det som så att Stella har slocknat i soffan och då kan matte göra det med. Sen ikväll är det melodifetivalen, ska bli kul att se.
Dags för en powernapp

Lördag 21/2

Varför kan man inte sova länge än 09.30? Är det ett tecken på att man börjar bli gammal? Jag lämnade till & med Stella hos min mamma igår för att slippa gå en morgon promenad och så att jag skulle kunna sova hur länge som helst. Nej då vaknar man 09.30 helt klarvaken *suck*
Stella har nog sovit längre än mig, haha hon är en liten sömntuta. Riktig morgon trött hund vill jag lova, på vardagarna går jag upp vid 06.50 ungefär. Stellas frulle serveras 07.20 och det är inte ofta hon kommer till den *haha* den vill hon nog ha precis innan vi går hemifrån.

Just nu sitter jag och kolla på LAink och jag som har så många tatueringar tycker det är väldigt roligt att kolla på sånna program, om jag ej hade haft så många och var inne på en till så har man ju fått en massa inspiration därifrån. Det är ju lite roligare att kolla på Miami ink för där finns det ju ögon godis *mums*..

Undra vad man ska göra idag, ska nog börja med att städa som vanligt. Känns som jag gör det varje lör men idag är det inte så stökigt, men dammsugas och moppas behövs. Dammsuger gör jag i princip varje dag, det behövs ibland när man har hund. Just nu fäller hon som en dåre..

Sen kanske man ska ringa P och kolla om det blir en liten promenad i solen *mys*

Ha en trevlig lördag
Kram
Ps. Grattis till Pingy som fyller 25 idag :-)

Fredag eftermiddag

Det är fredag eftermiddag och jag vill bara hem hem hem, förstår inte varför man ska jobba till kl:17 på en fredag!? Kan man inte ändra det till en mer normal tid, vad sägs om 13,00 el 15,00? Skulle ju vara så mycket skönare eller att få vara ledig skulle ju vara bäst men sånt lyx kan man ju inte ha *haha*


Idag har jag anmält en person till mixmegapols tjejplan hoppas hon kommer med. Vore väldigt roligt om hon gjorde det.


Ikväll efter middagen ska jag nog möta Björne och hans schäfer blandning Nemo så hundarna får leka av sig lite, Stella tycker om honom jätte mycket.

Idag är Sofie sjuk så hon har varit hemma hela dagen och satt upp svarta kakel dekorer i badrummet, likadana som mina fast hon köpte blanka.

Så berätta hon att hon var i hundgården en sväng mitt på dagen så Joppe skulle få springa av sig lite. Och där kryllade det av Rottweilers *suck* då skulle ju jag vara där med min rottis. Jag tycker det är roligt att se dem leka när det är samma raser eftersom de har ett sådant speciellt kroppsspråk. Men tydligen blev det tik bråk så lika bra att man kanske inte var där *haha* Stella brukar inte lägga sig i när andra hundar bråkar, skönt det. Men om de/dem skulle börja tjafsa mot henne så säger hon nog ifrån rätt så skarpt och det är då hundbråk tyvärr uppstår.


Nej om man ska ta och jobba i 2 tim & 15 min till *snark*


Glasögon? va? jag?, Jo jag har dem när jag har ont i huvudet! :-)

Ha en fortsatt trevlig fredag!!
Puss o kram


Äntligen fredag

Idag kom jag senare till jobbet, hade så ont i huvudet imorse. Så jag sov en timme till och det hjälpte faktiskt. Vaknade flera ggr inatt för att Stella hade tagit för sig lite väl mycket av sängen *suck* men när jag tänker efter så är det ju bara mysigt.


Igår var Cici och Helen över på middag, men det var de som kom med mat *gott*. Blev mat från Grekiska kolgrillsbaren som har öppnat i Stinsen. Jag & Cici har tidigare jobbat i samma kedja men i Frösunda och där är maten bättre enligt mig.


Idag blir det samma gamla vanliga rutin, hem till mamma efter jobbet och äta middag, idag serveras det Lax med pressad potatis *mums* inget fel på det. Man får alltid så god mat hemma hos mamma. Sen blir det ju självklart Let´s Dance kl:20, det är min fredags underhållning. Ikväll är det asiatsikt tema så det ska bli kul att se. Ska tydligen vara heta scener mellan Laila Bagge och hennes danspartner


Nu är mötet bokat med den hemliga fotografen *haha* så på tisdag åker jag in till stan och träffar den/det ska bli skoj och se vad som sägs. Mer får ni veta senare i veckan som kommer.


Nu måste jag jobba vidare!

KRAM


Mycket att göra!

Har haft fullt upp hela hela dagen och det är ju kul för tiden rullar på. Men det jobbiga är att jag har inte hunnit med allt som skall göras, men det är ju i alla fall 1 tim och 45 min kvar så kanske hinner det snart!

Satt och pratade med min fasters man på FB, ni som känner mig vet nog vem Dan-Åke är oxå. Skojaren i släkten, han har i alla fall precis fixat facebook och tycker det är tråkigt men han är ändå inne och kollar runt en hel del :-) så lite skoj är det nog trots allt. Han skulle supa och kakla tvättstuga i helgen!! *haha*

Idag kommer Helen över på besök www.axelssonjunior.blogg.se första gången hon ska se min lgh och jag har ens inte städat, sorry Helen men har inte hunnit. Pishi (Cecilia) kommer nog också *hoppas* saknar ju henne ju!! Men idag blir det ingen hemma lagad mat, vi får gå förbi pizzerian och köpa sallad eller vad man nu vill ha. Lagade spagetti och köttfärssås till bror igår och han tyckte om det (alltid bra), jag gjorde så mycket mat så det blev 2 matlådor, så då fick ju självklart mamma en eftersom hon alltid försörjer mig med matlådor! Av henne fick jag 5 poäng av 5 så alla ni som säger att jag inte kan laga mat FYY SKÄMS PÅ ER.

igår var min bror ute med Stella på en långpromenad och hon var nog väldigt trött efter den promenaden. Här är min sötnos helt utslagen i soffan


Puss och kram på er.
back to work!!!




 


Torsdag 19/2

God morgon


Igår kväll vart det en sväng till Rickard (tatuerarna) han sitter i Solna på lilla gatan, rekommenderar jag varmt till de som skall tatuera sig.  

Sofie gjorde sin lilla fjäril och jag tyckte hon klarade sig galant, hon nöp tag i min hand några ggr men det är ju smällar man får ta när man följer med som stöd! Men fint vart det!

Sen har vi ju den andra personen som jag ej nämnde några namn på eftersom jag visste ej om hon skulle låta det ske. Men det gjorde det, Så det var min kära mor som tatuera sig igår efter flera år. Pappa sa alltid att hon skulle ha en tatuering men hon kom aldrig iväg, jag provade att boka tid för ett år sen ungefär men då banga hon ur en timme innan el nåt, inte snällt. Men nu la hon sig snällt på bänken och gadda in våra små fina namn! Hon sa inte ett ljud, var väldigt stolt över sig själv. Är väl en baggis när man har fött barn kanske *haha* vad vet jag. Så här såg det ut, väldigt smakfullt faktiskt.


Igår såg jag de 5 sista minuterna av Grey´s Anatomy och jag förstod nada, så jag får ej missa reprisen när det nu är.

Fick precis mail från en fotograf som jag kanske ska boka ett möte med, vem det är får ni reda på senare vid ett annat tillfälle. Mötet kanske ej blir av så då känns det onödigt att berätta hela historien!

Nu ska jag börja fixa frukost
½ dl havregryns gröt
Lingon sylt *mums*
Mjölk

Ha en bra dag!
Kram


Hemgång snart

Nu har familjen Skalleberg precis åkt. Samuel är ju bara för go, han är idag 1 månad gammal och är så liten.

Han klarade av allt galant idag tycker jag, var ju säkert 20 olika personer som skulle hålla och mysa med honom och han bara låg och njöt. Sen vart det matdags för Samuel och efter det tänkte jag ta min mys tid med honom. Men efter maten ska man rapa och man ska bajsa och man ska göra allt. Och det gjorde han i min famn *haha* men det är OK för han e så liten!!


jag tog ut hans napp, då fick man den här minen :-) sötnosen!

Pratade med Sofie tidigare idag och hon är nervös för sin lilla tatuering, men hon ska sätta den på ryggen/skuldran och det kan ju inte göra så ont, inte om man jämför med revbenen *haha* hon kommer i alla fall klara sig galant, jag kommer ju att hålla i handen!

SEN så har vi ju en andra person som också ska/vill tatuera sig, men nämner inga namn ännu, kommer en bild + namn på det imorgon i såna fall. (om personen inte bangar)


Jag tänker fortfarande på den lilla valpen som hade det så bra i min famn. Måste tillbaka och hålla i henne igen =) hon var ju bara för ur söt, se bild i tidigare inlägg.


Måste ringa bror nu och kolla vad det blir för mat, kommer nog bli jag som får stå för den som vanligt. haha!

ha en fortsatt bra dag/kväll.
Kram
 


Premiär

Igår var jag och kolla på de underbara små valparna. Det var en som jag fastna för såklart, gör man väl alltid när man ser de små liven. Den lilla tösen var ju mobbad av alla andra valpar, och det var ju inte okej tyckte jag så jag hade henne i famnen mestadels av min vistelse där. Hon kom ut sist av alla och var ju självklart minst av alla då. Tror det var därför de mobba ut henne. Så fort jag satte ner henne så bara attackera de henne. Så då åkte ju hon självklart upp i famnen igen.


Medan lille tiken satt tryggt i min famn så bet de andra små liven i mina fötter, strumpor, byxor ja allt de fick tag i =) man har ju glömt bort dem sylvassa tänderna!
Tack för titten på valparna Marcelo. Jag kommer tillbaks när som helst *haha* och snor den lilla tiken igen


7 min kvar och sen är det frukost här på jobbet *mums*.
Fick ett sms igår kväll om att Markus och Tove har fått en liten flicka, äntligen. De har nog varit några svängar på BB nu! Grattis till lilla Signe
Idag kommer Elin på besök, Elin har varit mamma ledig sen Samuel kom till världen! Så idag kommer de till jobbet och ska visa upp han. Jag har ju redan sett snyggingen, men man kan ju inte få för mycket mys av en liten bebbe!!
´
Ikväll är det premiär av Grey´s Anatomy, som jag har längtat och just ikväll missar jag det. Ibland planerar jag konstigt. Men jag får ta och kolla på reprisen när den nu är..
Frukost nu, skriver mer sen.

KRAM

Träna

Tränade på lunchen idag, körde ben och armar. Är så skönt när man har det klart så att man kan gå hem efter jobbet och känna sig OKEJ.
Idag ska jag som sagt titta på puppies *LÄNGTAR*....

Sen så har vi lilla mäklar Tiam som pront vill sälja min lgh. Låt mig va..


Tiam säger:

ska vi inte sälja din lgh?

Tiam säger:

vi gör ett försök

Tiam säger:

vi kanske kan komma upp i en bra summa

  


Nää om man ska ta och jobba i 1&½ timme till..


KRAM


Puppie time

Idag ska jag gå och kolla på Marcelos valpar, jag kommer ju dö av lycka *haha* hoppas jag inte får något ryck och tar med en hem, skulle nog inte Stella tycka vore så poppis. Men kl 18,00 ska jag möta honom! Tjohoo :-)
Valparna är av rasen American Staffordshire, jätte fin stamtavla, han äger både mamman och pappan till valparna. Idag är dem ca 5 veckor tror jag! Hoppas jag kan få till någon bra bild ikväll!!

Imorgon onsdag börjar Grey´s Anatomy (bästa programmet) det börjar kl 21.00 på kanal 5. Men stupid jag har bokat tid hos tatueraren imorgon kl 20,30, NEJ jag ska inte tatuera mig igen! Nu är det Sofies tur + kanske en till person. VEM får ni veta sen :-)
Sofie ska göra en fjäril som kommer att sättas på skuldran om jag inte minns helt fel.

Idag på lunchen ska jag försöka komma iväg och träna, fuskade lite igår + att jag åt en satans massa godis. Dumma Cissi och Lisa som alltid har med sig en massa gott när de kommer på besök. Man var ju lite duktig och åt en sallad till middag och sen tog de upp världens godispåse *haha* Hur som helst så var det hur trevligt som helst att de kom över på lite middag och en massa tjejsnack!! Kram på er tjejer.

Som avslutning på måndagskvällen blev det självklart en promenad med Sofie och Joppe. Vart en sväng i hundgården, sen gick vi en promenad. När vi gick promenaden kom det en bil i full fart som tuta o hade sig, jag som jag är skriker j***a idiot och höjer handen, och då var det Sofies pojkvän OOPPSS, sorry Kim..

Kollar min blogg statistik varje dag och tycker att det är så kul att det är så pass många som läser, men vill självklart ha mer läsare.
På söndag fyller min mor år, vad köper man då? *suck* svårt det där.

Nu måste jag börja jobba lite, har ett utskick på 437 brev som ska iväg idag el senast ons! KUL? nja, men det måste göras :-)
KRAM



GBG nästa helg

Pratat med Vanessa idag och nu är det bestämt att vi åker till GBG igen och hälsar på Mickan. Så vi åker den 27 feb och är där över helgen. Jag, Cici o Vanessa samma liga som alltid *haha*

Jag skulle ätit middag med Lisa och Cissi på ons, men vi kunde inte hålla oss ifrån varann *haha* så de kommer till mig idag istället. Vi ska mötas kl 18 utanför pizzerian i kvarteret *mums* men pizza blir det ej, det blir en advocado sallad tror jag!

Innan ska jag hinna till Stinsen och köpa lite hundgodis + att jag ska möta Sofie och gå en promenad med henne och Joppe! 1 timme & 15 min kvar sen hemgång.
Ha en trevlig måndags kväll..


Måndag 16/2

Hej

Jag vet, jag har varit dålig på att blogga i helgen, men har haft annat för mig helt enkelt!! :-)

Fredags var jag hemma hos mamma som sagt och åt middag och kollade på Lets dance. Till middag blev det biffrydberg, är ju en enkel maträtt men sååå gott *mums*, till efterrätt vart det glass med stekt banan!. jag sov över hos mamma eftersom vi skulle på loppis tidigt på lördag morgonen, som ni kan se i mitt tidigare inlägg.
Senare på lördag kvällen gick jag hem till Lina och åt middag med hennes familj, hur mysigt som helst o vilken mat, till förrätt blev det getost med sallad. Du tar rostbröd och skär bort kanterna, skär upp en tjock/tunn bit av getosten (upp till var & en), lägger på honung och pinjenötter. In i ugnen och låt den stå tills den får en fin färg, servera det med sallad och vips så är det klart. Till varmrätt blev det fläskfile gryta med ett täcke av smördeg! MUMS det med. Lina you rock my world med din mat. I väntan på att melodifestivalen skulle börja så gick jag en sväng med Reece, deras gammel hund.
Tyckte ni att rätt låt gick vidare? Måns var ju en självklarhet, men det är ju bara för att han är han eller hur man nu ska säga. Lili o Susie tyckte jag förtjäna att komma till final. Men vad vet jag! :-)

Söndagar är mina städdagar, så jag vaknade gick ut med Stella och sen städade jag hela lgh. Är så skönt när man har fixat allt. Svenne och Maggan kom över på en liten söndags fika när jag var klar.
Sofie kom hem från Dalarna igår och skönt var ju det för Stella har saknat Joppe som en tok och jag har ju självklart saknat Sofie jag med.... Så det vart en sväng i hundgården och sen en liten promenad. Slutade med tacochips/salsa sås och en massa tjejsnack hemma i Sofies soffa samtidigt som Beck var på i bakgrunden.

idag är det måndag och jag har precis unnat mig en massage här på jobbet. Vi har en massös här varje måndag som knådar o donar, och jag har inte tagit massage på minst 4 veckor så nu var det dags.

Nu har min tatuering läkt så här kommer en bild på den, på förra bilden hade jag ju bara zoomat in tatueringen men nu kan ni ju se helheten i den!



Ha en fortsattbra dag nu måste jag jobba!
KRAM

Alla hjärtans dag

Idag har jag som sagt vart på loppis, var inte allt för roligt idag faktiskt. Affärerna gick dåligt *haha* men en tusen lapp är inte fy skam ändå!
Sitter hemma och kollar på film, skulle ätit middag med Vanessa inne i stan idag men hon dissar mig på alla hjärtans dag, men ska ringa henne om en timme så ska jag nog få henne att ändra sig.. 

Är väldigt seg idag så blir inte så mycket skrivande, här kommer lite bilder från loppisen..


Fint va?




De här "karafferna" såldes först av allt. *haha*


Trevlig alla hjärtans dag (LOVE)


Alltid trevligt

Vi har precis haft alla hjärtans dag fika på jobbet. Alltid lika trevligt när alla kollegor samlas på fredagseftermiddagarna. Och inte nog med det, vi fick en vinflaska också, men det var rött så VARSÅGOD mamma :-)



1 timme kvar sen hem, måste förbi stinsen idag och handla lite smink, det är SLUT. Smink behövs om man ska ut på stan och imorgon blir det nog en middag med Vanessa.

Haha jag och bror var i Stinsen idag på lunchen och skulle äta lunch, efter mycket velande så hamnade vi på Taco bar och det var inte det bästa alternativet vill jag lova, men det var minst kö (undrar varför?) *haha*.
Servicen var skita dålig, guacemolen kostade 15 kr och den smakade inte ett skit, och inte nog med det, hon som "lagade" våran mat hade inga handskar på sig *uscha*
Men vi åt upp maten och satt där snällt. När vi var klara så busade bror lite o kladdade guacemole på bordet. HAHA där fick du dumma servitris..

Nu ska det jobbas lite igen
Hörs sen

KRAM

PS, den här saken har bror åkt runt på hela dagen.



Let´s Dance

Idag är det Let´s Dance och veckans dans är Vals om jag inte minns helt fel. Det klassas som väldigt bra fredagsunderhållning i mina ögon. Så idag efter jobbet så går jag direkt hem till mamma eller måsta göra ett stopp hemma och hämta upp grejorna till loppisen, sen upp till mamma. Äta lite god mat och sen kolla TV, blir nog tidigt i säng sen då vi ska vara i vårberg 08,00 *suck*
Ska försöka bli av med lite kläder som jag inte har använt på många år. Ska ta kort på vårat loppis bord sen så får ni se.

Idag är min bror här på jobbet och som alltid så går ju han först i Stellas ögon. Hon vill inte vara inne med mig direkt, så nu är hon ute på gräsmattan och springer sig trött medans Christian (bror) byter lamporna på byggnaden. Fick just höra från VD:n på jobbet att Stella står och små gruffar där ute på Christian eftersom han är så högt upp, hon verkar inte så bekväm i det *haha*

Back to work
KRAM

Hemma

Sitter hemma i soffan och kollar på du är vad du äter med bror, Sofie, Joppe och Stella. Väntar på att klockan slår 21 så jag kan kolla på Lyxfällan. Idag handlar det om sms låna *haha* var ju 100 tusentals kronor de pratar om.

Till middag blev det en Deli tallrik från Nya Mackis *mums*, den innehåller allt möjligt. Skagenröra, kycklingröra, räkor, kräftor, ost, skinka, salami, sallad, ägg, brieost m.m
Tänkte att jag kunde unna mig det efter mitt pass på gymmet, FY vad jobbigt det var idag. Körde en massa benövningar så imorgon kommer det nog bli ett stort problem med att komma upp ur sängen.

Har städat badrummet idag, hade planer på att städa hela lgh men det verkar ju rätt så onödigt när det är hundar som leker hela tiden och hundhår som flyger överallt.
Men jag hittade lite saker som jag kan ta med mig till loppisen på lördag. Här ska det tjänas pengar *haha* meddelar hur mycket jag fick sen.

Här är produkterna som jag beställde från Partylite.

Jag och mamma har handlat så mycket därifrån så att jag vet inte vart allt ska stå, men har flyttat omkring lite saker och så, så nu e det fint tycker jag. Man skulle ju vilja bo större så att man kan handla mera *haha*

Nu ska jag fixa lite te innan lyxfällan och krypa ner i soffan.
Kram


Träna, träna, träna

Idag ska jag träna igen på lunchen, är så skönt att röra lite på sig eftersom man sitter stilla på jobbet mellan 8-17. Så snart ska jag gå ut med Stella så hon får kissa innan jag ger mig av. Idag tränar jag med grabbarna grus. Markus, Per och Fredrik.

Ikväll kommer bror över på en liten middag och sen ska jag städa hemma, han kommer bli galen på mig. För så fort han är där så städar jag! hehe. Men har man hund så måste man städa ofta.

Ni ska få se alla fina grejer från Partylite som jag köpte. Hann inte fixa allt igår.

Nu måste jag ut med Stella.
Ha en fortsatt bra dag

KRAM

PS. Jag tror boende på Gotland e fixat, nu ska vi bara dubbelkolla med alla som ska med.


Saknar dig

Här är min älskade pappa som lämnade oss den 20 maj 2006
ÄLSKAR dig och hoppas för varje dag som går att jag ska få krama dig igen





En hälsning till dig pappa.

PUSS

Jag försov mig

God morgon / God förmiddag

Idag försov jag mig (pinsamt), men det händer inte allt för ofta vill jag påstå men ibland är man bara för trött för att gå upp! Jag börjar kl 08,00 men kom 08,50 (inte så farligt va)
Så detta är vad jag hann slänga på mig :-)

Jeans - True religion
Svart tröja - G star raw
Vit tröja - HM
Skor - UGGS



Ikväll har 107,5 fest på cafe opera, men verkar sjukt jobbigt att gå dit är ju alltid sååå mycket folk där när det är spnna där arrangerade fester. Cici min lilla radionörd har ju självklart vunnit 2 st biljetter, men det är hon förmodligen inte ensam om.
Bengt (trogen bloggläsare) kom till mig imorse och sa att han ville se mer fart o fläkt i min blogg (tolkade jag det som). Men jag är ju ny och man kan ju inte skriva vad som helst på internet. :-) Men det kommer Bengt, jag lovar.

Idag hade jag tänkt att träna på lunchen eftersom jag hinner inte göra det efter jobbet. Måste ju bli lite "fastare" till beach 2009.
Längtar efter att få komma utomlands.


Alanya

Catalina o Jag vid poolen med drinkarna såklart

Kallis V.29 (vart annars)

Ha en bra dag allesammans

KRAM

Godnatt

Jag är så trött idag, vet ej vad det är för fel.
Sitter i soffan hemma och har Stella bredvid mig, hon ligger och gruffar/morrar hela tiden, hoppas det bara är spöken hon ser :-).
Cici och Sofie var över på middag, vart ju ingen avancerad mat direkt, kokade potatis, stekte lite fiskpinnar och så lite remoulade sås på det, det blev ju en super bra tisdags middag.
Imorgon ska jag till mamma och hitta grejer till loppisen på lördag. Loppisen ligger i vårberg. Det är kul att bli av med en massa skit för en liten peng istället för att slänga allt. Så det ska röjas här hemma och hemma hos mamma, kanske man kan köpa något nytt skit när man har fått en slant *haha*.
Idag kom våra partylite grejer med posten, har inte hämtat dem ännu men ska göra det imorn efter jobbet. Då ska ni få se på fiiiina grejer.

Nu är det läggdags... GODNATT
Kramis

Resa? JA tack, men vart?

Ikväll kommer Cici på middag, hon ska dessutom hålla teorilektion för mig, man ska väl ta det lilla körkortet inom snar framtid och då behöver man Cici *haha* min egna lilla privata trafiklärare.

Vet inte vad jag ska laga för mat heller, har inte så mycket hemma och jag orkar inte gå o handla, men verkar som det kommer att bli så ändå.

Förmodar att Sofie och Joppe kommer över ikväll med, ni e varmt välkomna hur som helst.


Sitter och funderar på om man ska träna idag eller gå en längre promenad med Stella, tror det blir en promenad faktiskt, så snuttan får springa av sig.
Stella bebisen

Hoppas Naemi följer med, tråkigt att gå själv.


Förra året den här tiden hade man ju en massa resor inbokat (Miami, Turkiet, London, Gotland, Turkiet igen), i år har jag INGA, eller jo Gotland v.29 såklart, men har inte hittat boende där ännu, folk tar ju så sjukt mycket betalt att det inte är sant men "vi" betalar ju dessa gigantiska summor för att få festa i 7 dagar o hälla champagne på varandra *haha* snacka om att människor sms lånar. INTE JAG, men vet andra folk som gör det för att köpa en stoooor flaska champagne och sen hälla ut den på folk. Vilken grej va?

KRAM


Idag är det tisdag

Nu ska ni få se reslutatet av vårat tatuerings maraton igår, kändes verkligen som ett sånt *haha*
Jag har en hel del tatueringar, men den här gjorde så attans ont. FYY säger jag bara, Sofie var med oss och jag kan tänka mig att hon inte vill göra en efter ha hört mig lida. Men vill man bli fin får man lida pin. ;-)


Vanessas tatuering precis i början!


Så här blev slutreslutatet



Cicis Aquarius tatuering



Min egna lilla tatuering.

Kommer in finare bilder sen när det har läkt lite :-)

Har du en tatuering? Om inte, vill du ha en? Vad skulle det vara och vart ska den sitta?
Nu ska jag äta frukost med kollegorna
KRAM


Vänner

Under min uppväxt så har man haft så många olika vänner som har kommit och gått. Man trodde att man hade hittat sina trognaste vänner tills en efter en gick bakom ryggen på varandra, tjejer i 14-15-16-17 års ålder är ju världsbäst på att snacka skit om varann. Frågan är när det tar slut? Jag hoppas o ber att det är över i dagens läge, är inne på året då vi alla fyller 24 år. SÅ det bör ju vara över! Eller vad säger ni?


Jag har många kompisar men bara ett fåtal vänner, dem vännerna är mitt allt efter min familj såklart.

Men vart lägger man gränsen? Man har bekanta, man har kompisar, man har lite bättre kompisar, man har vänner och sen har man dem vännerna man litar på. Egentligen så ska man ju bara lite på sig själv. Men hur ska man då kunna prata om sina problem som man vill ha hjälp med?

Mamma är ju den bästa vännen såklart, spelar ingen roll vad jag har för problem, det kan vara kompisproblem, kill problem, pengar problem, släktproblem ja alla slags problem. Hon är den bästa som alltid får mig att se framåt.. Älskar dig


Jag hoppas att dem vännerna jag har idag är kvar hela livet ut. Tänk er när vi är 40 taggare och alla har troligen skaffat barn och man, vi tar vårat pick och pack och tar en weekend någonstans och bara festar som vi kan! Tror ni att det går? Det tror jag och det ska jag sträva efter.


Finns ju vissa gamla vänner/kompisar som man har växt ifrån pga olika omständigheter, vissa saknar man väldigt mycket och vissa är bara luft känns det som. Lite tråkigt att säga så men det är sant.

Finns en tjej som jag saknar som hjälpte än genom en massa saker. Hon var väldigt förstående av sig och kunde prata med dig vilken tid på dygnet som helst. Man var alltid välkommen hem till henne när som. Du vet vem du är!! (balkong stunderna)


Nej ni, nu ska jag åka och träna för första gången på en vecka, det blir jag och Jeanette idag tror jag som tränar. Alltid bra att träna med någon, man pushar varan så mycket mer. Var sjuk förra veckan o då är det ju strikta regler på att man inte ska träna. Sen är det lunch och har med mig rester från gårdagens middag hemma hos mamma, så det blir skinkstek, hemmagjord potatismos, sås och gele  *MUMS*


Kram på er.


Vilken skön morgon

Godmorgon

Inatt har jag sovit som en gud. Stella har typ legat på mig hela natten. Men det är bara skönt med lite närhet från vovven! hehe. Och vilket väder det är idag, solen värmer ju så skönt! Så njut av den, man vet aldrig när det blir pissväder igen..

Sitter på jobbet och har precis ätit frukost, så nu ska jag bara skriva detta inlägg och sen får man allt ta och jobba lite.

Det här är dagens outfit.
Skor - Wedins
Byxor - Salt
Tröja + kofta - Ginatricot



KRAM

Söndag

Hej alla

Kom precis hem från Sofie, vi gick en liten kort promenad med hundarna o sen kollade vi på the break up.
Ska försöka fixa bloggen så den blir lite finare, men det var svårare än jag trodde, så har tagit hjälp av Sofie, hoppas hon kan det mer än mig. :-)

Imorn ska jag till Lilla gatan (tatuerings ställe), en tjejkompis ska tatuera sig, är ju lite sugen jag med. Jag vet vad o vart jag vill ha min nästa tatuering men har inte hittat något bra typsnitt ännu. Ni märker imorn om det blev någon tato eller inte..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa i säng, är alltid såå trött på söndagar..
Godnatt
KRAM

Stella och Joppe

God morgon

Igår vart det ju en liten utgång och det var super kul. Kan ju inte bli bättre när man är ute med sina tjejer! Middagen på Thaihouse var ju bara sååå god. Till förrät åt vi vårrullar, friterade räckor och något mer som jag ej kommer ihåg. Vi alla åt oxfile med grönsaker och ris till varmrätt . Till fördrink fick vi lite champagne *mums* och till middagen vart det vin. Vi orkade inte med någon efterätt så det vart en liten shot istället hahah. Jag tror att Gabi ville supa oss under bordet innan vi skulle ut på krogen. Hur som helst så rekomenderar jag starkt ThaiHouse på nybrogatan 42. 
Det var ju ett sällskap där som hade svensexa, så Mickan fick äran att ge han en liten ros. har det på film, haha kanske kommer ut här när jag har lärt mig hur man gör. :-)
Kvällen fortsatte och vi gick till Collage, där träffade man på en hel del folk som man känner.
Dum som jag är satte jag på mig ett par nya pumps som jag aldrig har gått i, dem glapade och var stora och tröck på konstiga ställen. Så efter ett tag så hade man ont i fötterna men jag festade på ändå.  Vi alla började nog bli lite runda om fötterna så vi bestämde oss för att gå vidare (bra idé va?) Mickan och Vanessa gick en sväng förbi Berns för att träffa Navidjoooon medans jag och Cici gick förbi Ambassadeur på kungsgatan. Dem kör bra musik där men publiken kan vi prata om. Efter några minuter kom Mickan o Vanessa dit. Kan ju säga så här, det spelar ingen roll vart man går i Stockholm man träffar ALLTID folk som man känner. 
Efter ett tag orkade jag verkligen inte mer, så jag Cici och Puff åkte och åt lite mat (igen).. Sen vart det hemgång efter stoppet på tullfritt och jag har aldrig längtat så mycket efter en säng. 

Stella har varit hos mormor hela helgen så henne ska jag hämta så fort jag orkar. Hoppas Joppe (grannhunden) mår bättre. Han hade gjort illa foten så Stella har ju ingen att leka med här på hemmaplan. 

Nu måste jag äta
KRAM

Skorna för kvällen
 

Fredag kväll

Kom precis hem från mamma där det vart middag och lets dance. Middagen bestod av fläskfilé, potatis med rotfrukter och sweetchili aioli *MUMS*
Nu sitter jag hemma i min lya och väntar på resultatet av lets dance. Vilka tror ni åker ut? Det står förmodligen mellan Kitty, George el Carl-Jan.
Dem som kommer gå längst är ju absolut Morgan, Magnus o Laila. *hoppas*
NU börjar det.......
Carl-Jan fick ju vara kvar hehe
Det paret som fick lämna lets dance var Hasse Aro... var kanske inte helt fel par, men han är ju bättre än vissa andra.

Min vovve sover hos mamma idag (mormor) så det blir tomt i sängen!

Nu är det duschen o läggdags, ska upp tidigt o tvätta imorgon.

Kram

Första blogg dagen 6/2

Hej allesammans

Första dagen som bloggare så var snälla emot mig tack. Oj vad ska jag skriva, vart ska man börja?
Just nu sitter jag på jobbet o lyssnar på 107,5 och har inte mycket kraft till att jobba, vill ju bara hem o äta en god middag med familjen! Så kl:17 idag går jag hem till mamma och får maten serverad hoppas jag, sen kl:20 börjar ju Lets Dance det är ju bara ett måste på fredag kvällar. Tycker verkligen så synd om både Molle o Maggan som fick lämna programmet. Man vet aldrig hur dagen kommer se ut förrän själv. Vi hälsar till er så gott, Krya på er.


Ikväll/inatt kommer söta Mickis hem en sväng från Gbg (hon har sin praktik där), så i morgon skall vi ut o göra storstaden osäker.  Jag, Vanessa, Mikaela o förhoppningsvis så ska vi få med oss Cecilia ut på en sväng. Vi börjar med middag på en kompis restaurang på Östermalm, ska bli väldigt mysigt.  Sen blir det nog en sväng till Collage där bästa Reza jobbar.


Sen vart det söndag. Helgerna går ju så sjukt snabbt. Kan man inte börja med en ny jobbvecka? Jobba mån-tors och ledig fre-sön. Så min söndag kommer nog att bestå av soffa + TV.

Lite om mig själv då:

Madeleine var namnet, bor i en förort i Stockholm, där har jag bott i hela mitt liv. Ibland så funderar man på att flytta in mot storstaden, men det går snabbt över! Trivs väldigt bra här ute.

Jag bor i en liten 2:a med min hund Stella (rottweiler) Stella är med mig på jobbet och det är super skönt att inte behöva lämna bort henne på dagis, men ibland tror jag nog att hon skulle ha roligare där J

Familjen som e mitt allt består av mamma Eva och bror Christian. Min pappa Didier lämnade oss plötsligt i maj 2006. Älskar dig och tänker på dig.

Sen har vi den stora släkten som alltid är underbar! Kram på er


Har i mina tidigare dagar ridit väldigt mycket, var ett stort intresse när jag var 10 år gammal och fortsatte fram till 18 års ålder. Har ridit på ridskola, har varit medryttare m.m.

Men nu är det jobb, familj, vänner och hunden som gäller.


Jag är som sagt en shoppaholic när det gäller skor. Ni som också är det så rekommenderar jag sidorna

http://www.asos.com/

http://www.gojane.com/


Det här var mitt första blogg inlägg.


Kram på er


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0