Välkommen fredag

Snart är det dags för mig att gå till jobbet, vi har en tidig leverans idag, så måste vara där till senast kl 10. Hoppas dem kommer bara.

Ridningen gick bra igår, vi hade dressyr och jag hade en av unghästarna och det funkade även om jag kan tycka det är rätt så svåra övningar vi gör. Idag ska jag rida igen, hoppa på Oliwer. Måste få all träning jag kan få innan tävlingen. Så idag är det hoppning och på söndag med, eller då är det en liten tävling.

Vilket underbart väder vi hade igår, hoppas på lika fint idag

Nu ska jag ut med mitt hjärta, hon sitter här och kollar på mig, så det är förmodligen dags..


Shopping

På min lediga dag passade det bra med lite shopping med fina Lina <3

Köpte 2 st koftor på cubus. 2 för 299:-


Det blev ett par vinterskor från Timberland 799:-


Ett nytt tävlingsträns 479:- + ett hoppspö

Mams kom förbi med lite partyliteljus till mig <3 <3



Så nu har jag gjort av med lite pengar och känns helt OK faktiskt, annars brukar jag ha ångest och det är inte så skoj, men det var ett bra tag sen jag handlade.

Snart kommer Cissi förbi mig på en fika och en liten powerwalk ute i höstvädret. MEN imorgon kommer sommaren tillbaka, inte fgör att jag vet hur länge den ska stanna. Jag förväntar mig 22 grader och SOL. Bring it on god...

Ha en fin kväll


Ledig

Ridingen gick kanon igår. Vi hoppade några enstaka hinder och sen hoppade vi en liten omhoppning på 3 hinder. Oliver svängde som aldrig förr :-)

Vi kom fel på ett av hindrerna så det blev en liten avsittning, men jag landade på säkerhetsvästen så det gick kanoners.



Idag är jag ledig, jag o Lina ska ta en liten sväng till Bromma blocks och snurra runt lite. Jag funderar på att åka till barkarby outlet också och kolla på ett par vinterskor som jag har tittat på tidigare. Kanske blir så..

Ha en fin dag, imorgon ska tydligen värmen komma <3 <3


Våfflor o mjölk

Blev så sugen på våfflor igår så jag o Lina bestämde oss för att äta det till middag. Och eftersom vi fortfarande är lite barn så blev det mjölk till haha.. sååå gott!!!



Hehe min fina Lina <3 <3
Efte¨r maten så hjälpte Lina mig med att rensa ut lite i garderoben, tack gumman.. Nu är det snyggt o fint där och det finns kläder att hämta :)

Leonie var snabb och kom förbi, hon fick med sig några leggings, en skjorta och några andra tröjor.. Sen så bokstavligen RENSA hon min sommargarderob, hon ska på sin smekmånad nu i oktober. Så kläder hade hon med sig hem.. hehe bara hon inte glömmer bort klädernas hemadress..

 

Jobboutfit



Började gårdagen med en mysig promenand på Järva med Stella o Johanna



Veckans planer

Tisdag - Jobba, rida
Onsdag - Jobba, Träffa kompis
Torsdag - Jobba, rida
Fredag - Jobba, Rida
Lördag - Jobba, Ledig dag
Söndag - Rida

Ser oerhört skoj ut, hmm inga planer what so ever.

Dags att sätta igång den här dagen, måste få upp Stella ur sängen, torka håret och ut på promenad i solen <3


Höstmys






Lördag + Ego

Ego bilder


Byxor - Dbrand, kofta - Zara, Linne - HM, Klocka - Jetset





Tjejmiddag hos Johanna
Till middag blev det Lasagne

Till efterrätt serverades morotskaka



På middagen konstaterade vi att Cicci ska inte vara brunett :-)

Haha <3

 

Igår lördag gick jag o la mig 23.10 och när tror ni att jag vaknar? 7.10 så klart, pigg som få. Har legat i sängen och försökt tvinga mig själv att somna om, men har inte riktigt funkat.. Jag börjar bli gammal, kan inte sova som förut :-)

 

Idag ska jag till Liisa, min fina Liisa som har öppnat en ridsportsbutik i Rotebro. Sen ska jag till stallet då det är öppet hus.

Ha en fin söndag


Ledig torsdag

Idag har jag varit ledig eftersom jag har jobbat 6 dagar i rad nu i 2-3 veckor så tog jag ledigt denna dag.
Startade dagen med en mysig promenad med mitt hjärta Stella <3..

När vi kom hem så satte jag på filmen Little Fockers, var inget spec med den tycker jag. Den får 2 ** av 5.. 

Sen så mötte jag o Stella upp Lisa för att åka och kolla på hennes nya ponny.



Idag på ridningen så red jag & Mitra PONNY, jag red på Major (den svarta) och herregud så roligt det är. Vi sa till vår tränare att höja hindrerna lite till oss så att dem små fick lyfta lite på benen. SÅ det var 1 meters hoppning för oss idag. Det var SUPER skoj..




Tyvärr så är hoppbilderna suddiga :(






Igår kväll så hade jag o Leonie ett Jersey Shore race medan hennes man o hans kompis tittade på fotboll. Guuuuud sicka roliga pojkar :-) Innan vi började så blev det en skagen tallrik, liten skagen röra med avocado o citron.. MUMS!!!

Imorgon är det jobb igen som gäller, lördag jobb och på söndag är det öppet hus. Sen är dte måndag igen, ååååå vad roligt. SNARK!!

Ha en fin kväll
Kärlek
<3  <3  <3




Drar mig

Att gå ut och vandra med min hund är underbart men inte när jag är förkyld och vädret är som det är. Kan det inte få bli lite sol.
Känns som att hösten har tagit över och att vintern är på ingång..

Blev ingen ridning för mig igår, kände att det var lite onödigt att rida utomhus och förmodligen få en värre förkylning än vad jag har. Så Johanna tog mitt pass och det gick super för dem <3
Är galet taggad inför tävling, vill bara att det ska bli 16 oktober NU..

Ang filmerna har jag inte hunnit se NÅGON än, herregud vad dålig jag är. Hoppas på att se en ikväll så får ni veta vad jag tyckte.

Oktober månad = pengar kris. Eftersom jag har nytt jobb och så så får jag inte full lön förrän i oktober då allt skjuts fram en månad.
Vet ens inte om jag har råd med mina räkningar denna månad, guuuud så roligt. Alla tävlingar är i oktober och det kostar en slant. Får panta burkar helt enkelt :)

Duscha och vakna till liv står som nästa punkt på dagens schema, jag ska vara vid jobbet kl 13 idag, skönt med flex tider..


Sjukstuga (långt inlägg)

Jaha lite krasslig är jag och det är ju inte så kul. Halsen retas och näsan rinner, hoppas det bara är en liten släng av en förkylning.

Helgen min har varit lugn och fin. Mycket mys med vänner <3
I fredags åt jag middag med bror o Elin, sen gick jag hem o somnade som en stock vid 22 tiden. Vaknade lördag morgon och såg SOLEN skina och jag blev genast på bra humör. Åkte iväg och jobbade mina timmar mellan 11-16, sen blev det stallet för att förbereda inför dressyrtävlingen som skulle äga rum på sondagen. Lördag kväll blev det mys med Johanna, Jorunn och Lisa. Vi åt thaimat och tittade på film.

Filmen vi såg heter TRUST. Herregud vad dåligt jag mådda i vissa stunder under filmen, den är absolut sevärd.

Handlar om en tjej som heter Annie som är 14 år, hon sitter mest framför datan och chattar. Hon börjar chatta med Charlie som påstår han är 15 år och spelar samma sport som Annie. Under filmens gång så kommer det fram att Charlie är 20 år, 25 år och att han ljuger om rätt så mycket.. Annie går med på att träffa honom i gallerian som ligger i närheten av hennes hem. Charlie är egentligen 34 år gammal och är en pedofil. SE FILMEN..



Hyrde 3 st till som jag ska hinna med att se innan dem skall tillbaka.





Har ni sett dessa, är dem sevärda?

Söndagen bestod av dressyrtävling i stallet, nu är inte jag så intresserad av dressyr, men var härligt att titta på och jag agerade fotograf

Linnea & PomPom (ridskolehäst)


Gunilla & Porana (ridskolehäst)


Lina & Goodman (ridskolehäst)


Eva & Gordon (ridskolehäst)


Eva & Danitza (ridskolehäst)


Togs en massa bilder, exakt 442 st.

Såg att GREYS ANATOMY börjar 5 oktober, OJ vad jag har längtat.

Dags att bränna lite bilder + att titta på den sista halvtimmen av IDOL


Sovmorgon?

Skulle inte tro det. Jobb idag och imorgon är det tävlingar i stallet.. Så sovmorgonen är långt borta!

Jag måste köpa ett par nya gympaskor, har tittat på easytone skorna. Någon som har dem?



999 kr kostar dem på stadium om jag inte minns fel.

Nä nu är det frukost dags och sen blir det en solig promenad med Stella innan jag åker o jobbar.


Beroende..

Från yatzy till wordfeud, dessa mobilspel är inge bra för mig. Dem är ju beroende framkallande :-)

Ridningen gick bra idag, jag red på Tunette och hon var fin tycker jag! Hon är lite av den stela damen men efter ett tag så mjuknade hon till ordentligt och mös på.

Nu ska jag göra kväll o bara mysa, ha en fin kväll.
SNART HELG!


Onsdag 14 sept 2011

Har jobbat på hela dagen idag och det har varit en riktigt bra dag. Helena har lärt mig en hel del om ekonomi sidan idag och det är super skoj. Hjälpte henne med en massa saker med bokslutet. Kändes kanon att jobba administrativt denna dag..

Efter jobbet åkte jag o Mike (big boss) och mötte upp Alex S för lite middag. PIZZA blev det haha, inte min grej men vi hamnade på Pizza Hut i barkarby. Efter maten så blev det en sväng i butikerna på Ouleten där. Mike handlade en Timberland jacka och jag handla 4 st Dbrand jeans för 1000 kr. Herregud så bra säger jag bara, för jeans var något jag verkligen behövde. Hittade också ett par vinter skor på Timberland som förmodligen kommer att inhandlas.



Vid 20 tiden åkte jag bror o Elin till pappa o tände ljus på hans grav <3 <3 Älskar dig!

KÄRLEK

Pappa

Det har gått 5&½ år sen du lämnade oss kvar här på jorden. Idag skulle du bli 51 år och det skulle vi fira som vanligt. Gemensam middag och en massa presenter till dig <3 Hoppas du har det bra i heaven och ser ner på oss då & då. Älskar dig pappa!!!

________________________________________________________________________________________________

Hoppningen gick kanon igår, jag o Oliver var så synkade och vi hoppade allt galant.. Nu är jag taggad inför hemma tävlingen.

Jag sov lite länge idag, men ska börja bege mig snart. Stella ska få vara med mormor idag på jobbet <3

Orkanen Katia

Kommer den komma till Sthlm tro?
Kändes som att den kom lite igår när regnet bara öste ner. Var på middag igår i Huvudsta för att fira Aki. När jag tittade ut såg jag allt regn som öste ner från himlen och det var inte läge för att gå ut o ta lite frisk luft.




Kvällen var super trevlig <3 <3 tack mina fina vänner..

 

Imorgon har jag tvätt tid mellan 7-10, jag kan säga redan nu att jag vette fasingen om jag kommer att komma upp!!



Nu ska jag ge min tid åt IDOL

<3 <3 <3


Dagens

Dagens outfit för middagen är...



Bror min har varit gullig och hjälpt mig med att sätta utt matbordslampan :-) Så fint så.. TACK!! <3 <3

Mitten lampan funkar inte, så måste köpa en nyyyy, suck! Varför kan det inte bara vara perfekt från början?

 

Måste springa nu, ha en underbar söndags kväll!


Semester bilder 2011












Semester bilder 2011








Jag o mitt Hjärta <3 <3

Vad skulle jag göra utan dig?



<3 <3

Idag ska bror min hjälpa mig att få upp en matbordslampa.. Har inte haft någon på minst ett år och det är mörkt vill jag lova. Men idag ska den upp JIPPI!!

 

Ikväll är det middag med fina vänner <3 Aki har fyllt 27 år och det ska vi fira med att äta libanesisk mat i Huvudsta. (bilder kommer)




Jobba en lördag?

Ja det är väl det nya, bara ta sig i kragen och gå upp imorgon då. Börjar kl 11 o slutar 16 så det är helt OK..

Idag har det jobbats och efter jobbet åkte jag hem och gick ut med min älskling <3. Sen åkte jag till Mälarhöjden för att kolla på Emma som har bytt ridskola, svikare :-)
Hon har fått en häst som heter Bertie o hon verkar nöjd min fina vän!!


NU ska jag dra mig tillbaka tror jag..
Godnatt världen


Snart helg

Varför är det så svårt att bli nöjd? Det finns alltid något jag vill ha eller köpa, någonstans jag vill åka och bara njuta. Varför kan man inte bara nöja sig någon gång? Kommer det komma en stund då jag känner mig helt nöjd? Förmodligen inte..

Ex så behöver jag en ny vinterjacka och det svider ju härligt i plånboken..



Nej jag vill inte ha den färgen :) 6500 riksdaler ååååå så roligt..

Vad har ni för helgplaner?
Min helg kommer bli lugn, ska iväg på söndag för att fira Akis födelsedag <3 annars inte så mycket planerat, kanske jobbar på lördag så jag får ihop lite jobbtimmar..

Ridningen gick helt ok idag, vi hade dressyr och jag hade Oliver. Han skötte sig bra enligt mig o tränaren!


Heldag

Första dagen på jobbet då jag har jobbat heldag efter semestern.
Jag har börjat på ett företag som heter Nordisk Spa som ligger i Spånga. Dem säljer diverse saker så som Spabad, pooler, grillar, badrumsmöbler m.m... Jag kommer att jobba administrativt på det företaget och hittills har dte gått super..

Red igår på Oliver (nya tävlingshästen) Vi hade galopp språngs övningar på bommar och det gick sisådär, han blev rätt så stark men tyckte vi klarade oss bra ändå. Måste börja hoppa lite nu, tävlingen är ju den 16 okt och då ska jag hoppa 95 & 1m klassen. Hittade ett träns på Hööks som skall köpas in, det var slut på huvudlagret men skulle komma in igen i slutet på september..
Ser exakt ut som Dyon tränset, men känner att jag inte vill lägga ut 1500 på ett träns som jag kommer att använda 4-5 ggr per år


Idag efter jobbet åkte jag till Fornboda stallet o kollade på några vänner som skulle tävla, det gick super för alla. Grattis till er <3

Efter att endast ha sovit 4 timmar inatt känner jag att det är dags för mig att börja röra mig mot sängen
Godnatt Världen


Middags sällskap

Lisa o Cissi kommer till mig idag och ska äta lite mat, alltid lika trevligt när dem dyker upp tycker jag. Egentligen skulle vi ha åkt hem till Lisa för hon har flyttat så vore trevligt att se hennes nya lya. Men jag har ju 2 hundar och hon 2 katter, kan gå vilt till då.
Så dem kommer till mig istället vid 18 tiden <3

OKEJ min mob har sagt upp sig för tillfället, super skoj verkligen! Det händer ingenting what so ever när jag trycker på den.. Hoppas den blir frisk snart, pinsamt att säga men ett liv utan mobilen är inget liv haha...

Åhh imorgon är det ridning..


IDOL 2011

Ikväll är första audition programmet för IDOL, hoppas på en massxa folk som gör bort sig haha men även dem som är så bra att jag ryser.

Igår var tjejerna (johanna, cicci, michelle, lisa) här för att äta lite tacos. Det är ju så gott och ändå så enkelt :-)

Idag kommer Johanna över för att hjälpa mig och äta upp resterna, sen blir det vovve promenad och IDOL.

Veckans planer
Mån - Jobba, motionera & middag med Cissi & Lisa
Tis - Jobba, motionera vovvarna & rida (hämta Johan & Maria på Arlanda mitt i natten)
Ons - Jobba, motionera Stella <3 date med Reebok
Tors - Jobba, Stella, Rida
Fre - Jobba och bara MYSA



Bad + Märsta

Vovvarna fick bada imorse <3



Idag ska jag ge mig iväg till Märsta för att kolla på Mickan när hon tävlar. Hon ska starta 110 med sin Rosita, hoppas hon vinner <3

Annars blir det en lugn helg för mig då jag har hundarna.. Blir bara mys hela hela helgen <3

Igår åt jag middag hos mor min, hon hade bjudit över grannarna så det bjöds på fläskfilé med potatis.. Alltid lika trevligt att få mat serverad framför sig.

Nu måste jag sätta igång så jag hinner


1 september

Är det höst då?

Morgon promenaden är avklarad, ska snart sätta igång att fixa till mig då jag ska vara på jobbet kl 13..

Idag är det ridning på schemat, ska bli skoj. Har dock träningsvärk sen i tisdags, insida lår är ju inte att leka med. Stretchade som en tok efter ridningen men dte hjälpte tydligen inte :)

Min kära vän Linda förlorade sin far idag, han har varit sjuk länge och nu har han somnat in. Mina tankar går till dig idag vännen <3 <3


RSS 2.0