Måndag kväll

Skönt att bara få sitta hemma i soffan och slappa. Idag har varit en trött dag för mig så det blir läggdags tidigt....

Efter jobbet så körde jag Sofie till Täby där hennes bil stod. Den har varit lite sönder men nu var den som ny igen, så vi åkte dit för att plocka ut den.
När vi åkte hem så funderade vi lite på middagsplaner och kom fram till att det var fettodags... PIZZA blev det och det är ju gott de 2 första slicerna sen blir det fööör mycket. Men självklart trycker jag i mig allt och sitter och mår illa nu haha. Jag får ta och gå av mig det sen när jag ska ut med Stella :-)

Bingo ringde idag och bjud med mig ut på fest i skärgården och det uppskattas jätte mycket men jag är så trött. Sov som sagt bara 3 timmar i natt och det räcker inte långt för mig, jag behöver min skönhetssömn! haha.. Men det lät inte helt fel, det hade båt, vattenscootrar och helikopter och grejer. Men det går väl flera tåg hoppas jag + att åka båt & vattenscooter nu verkar kallt.




Vilken start....

Måndag och jag är tillbaka på jobbet.. Och här är det kaos som vanligt. De anställer en vikarie som ska göra mitt jobb och om hon inte kan så har jag bett henne fråga de andra anställda. Men tror inte att saker och ting är gjorda… Det ligger 2 veckors arbete här. JÄTTE kul verkligen! Det är det värsta med att ta semester att det är sjukt hög stressfaktor när man väl kommer tillbaks. Men vad ska jag göra? Bara att bita ihop och se glad ut.


Inatt sov jag såååå dåligt. Jag låg & vred & vände på mig till klockan 03,00 och klockan skulle ringa 06,30. Blir ju inte allt för stressad så, NEJ DÅ hahaha…Jag har ju i princip vänt på dygnet totalt så nu måste jag komma in i mina rutiner igen. Jag tror också att jag ligger och tänker väldigt mycket nu. Jag har inte hittat någon lgh och jag börjar få lite LÄTT panik över det. Jag ska vara ute ur min om 2 månader. Kan tycka att det är långt kvar men vi är där när som..Så nu sitter jag på hemnet hela dagarna och bara väntar på att det ska ploppa upp lgh! Hoppas jag hittar en fin fin.

Imorgon ska jag rida igen och det kommer bli hur kul som helst. Hoppas jag får hästen jag hade för 3 veckor sen. Undra vad vi ska göra? Jag & Sofie pratade om det igår men kunde inte komma på vad vår lärare kommer att hitta på till oss. Bara att vänta & se.

 

Nej nu måste jag jobba liiiiiite till innan lunchen så jag får bort lite saker härifrån!

 

KRAM

 


Hemma igen

Hej alla fina

Nu är jag hemma efter 2 veckor i Turkiet... Jag har inte uppdaterat bloggen en enda gång, jätte dåligt av mig jag vet!!! Men jag har varit upptagen med annat. Bada sola festa sova hahah ja ni vet :-)

Det har varit helt underbart i Turkiet, underbara medresenärer och underbart väder. Vad mer kan jag önska mig? Det har varit fest varje dag mer eller mindre.

Jag har tagit kanske 200 bilder så de kommer jag inte att lägga ut här, men lite bilder blir det!!

   



  

Som ni ser så har vi haft det bra bra och åter bra. Jag brukar tycka att efter 2 veckor utomlands så vill jag bara hem,,, men inte den här gången. Jag ville verkligen vara kvar. Självklar saknade jag alla här hemma men en vecka till i turkland skulle inte sitta helt fel.

Det var ju en massa strul med flyget dit & hem. Flyget dit skulle gå 18,05, jag tror vi kom iväg vid 19 ungefär för att det var EN person som var sen. Han var rätt så ut tittad när jan klev på vill jag lova. När vi väl kom fram till Antalyas flygplats så var vårat bagage 2 timmar försenat.. SKOJ? Nää verkligen inte. Jag & Helen ville bara komma fram så vi skulle hinna ut och festa första dagen haahah men det fick vänta. Dag 2 eller 3 så blev jag av med mobilen på krogen. Väldigt irriterande men så kan gå. Nu är allt fixat i alla fall så den nya mobilen hämtar jag imorgon. Veckan då bror, Fredrik och Mickan var där gick sååå fort.. Men det var hur kul som helst att ni kom.. Mickan har alltid varit väldigt skeptisk till att åka till Turkiet men nu är hon helt såld hon med. Hahah så jag tror att nästa år blir det nog hon som tvingar dit mig istället för tvärtom hehe.

Planet hem var ju oxå försenat.. Vi skulle lyfta 00.20 men vi fick börja boarda 01.00 och när vi kom iväg har jag ingen aning om, jag var hemma i min säng klockan 5 i alla fall.

Nej nu är det dags att dra sig tillbaka, upp och jobba imorn......

KRAM


Om 4&½ timme

Går planet, ska plocka upp Helen kl 15 sen bär det av mot arlanda! Vi måste hinna äta innan eftersom vi har inte tagit mat på planet, brukar ändå bara vara äcklig mat!!
Nu har jag packat ner allt och väskan väger 19 kilo. Heheh jag tror att det är en max vikt på 20 kilo man får ha med sig.
Men jag kommer förmodligen att lämna en hel del saker där faktiskt.

Igår kväll så brann en villa i mammas område (Töjnan). Det var Tobias & Monicas hus som brann ner, stackarna de var på semester och var på väg hem från Örebro och kom hem till dett brinnande hus, fyy vad orättvist det är. Hoppas verkligen att de löser sig för de!





Åkte förbi där imorse och brandmännen höll fortfarande på! Men förmodligen då med saneringen. Vet inte exakt när branden började igår, men kan tänka mig runt 18 tiden igår Fredag den 14 aug...

Nu ska jag gåt ut med Stella, sista promenad på 2 veckor.. kommer att sakna henne oherhört mycket.

Puss & Kram på er...

Kallt ute..

Vad hände med värmen? Kändes som höst imorse....

Men vad gör det, jag åker iväg mot varmare breddgrader imorgon. Ska bli så skönt så.



Jobbar till 14,30 idag, ska iväg & färga bryn & fransar och jag måste hinna hem med Stella innan!!



Jag packade om 2 ggr igår. När jag trodde att jag var klar så såg jag en kläd påse som jag hämtade hos Hanna som också ska med, så det är bara att börja om från början igen!



Back to work..



Ha en underbar dag




KRAM  


Klockan är inte mycket

Så där ja.. nu sitter jag i soffan och väntar på att bror ska komma & plocka mig för jag ska köra han till jobbet.. Jag behöver hans bil och han behöver skjuts till jobbet för att sen kunna köra hem hojen som står inne i stan. Och den pojken börjar ju TIDIGT, så då är det bara att kliva upp. Men han har sagt att jag ska stå vid min port 06,02 och att han skulle ringa när han åkte hemifrån, men harinte hört något av han ännu och det är exakt 5 min kvar tils klockan är 06,02 haha!!

Nej på med mjukiskläderna nu, för han kommer säkert när som helst!!

Snart så..

Nu är det bara fredag kvar att jobba, sen har jag semester i 2 veckor, kommer bli så sjukt kul. Lördag 18,05 går planet mot Turkiet, lite sent kanske men skönt att komma fram mitt på natten när det inte är så attans varmt ute.. Nu längtar jag till solen, parasol drinken och all god mat!!
Jag kommer att försöka blogga därifrån, men kommer förmodligen inte att bli varje dag..

Min lille vän Sofie berättade en sak till mig imorse som jag blev super chokad över, hoppas du mår bra nu gumman och lämna ALLT det där bakom dig. Även om personen är underbar i normalt sett så verkar det väldigt läskigt.. Gud vet vad personen hade kunnat göra.. Fyyyyyy.......

Nu har jag bestämt mig att jag kommer att rida den här terminen, så nu ska rumpan & bena få sig ett träningspass en gång i veckan! SKOJ.... Nu är jag borta i 2 veckor, men jag kommer att börja rida den 1 sept igen!! Hoppas ni inte har gjort en massa saker så som jag inte fattar! haha...

Jag och packning är inte en bra kombination. Jag komemr förmodligen att slänga ner FÖR mycket kläder, men det är ju kul när man har en massa plagg att välja emellan. Men vill gärna inte ha övervikt när jag åker dit.. Hmm måste gå igenom allt säkert 3 ggr till innan jag stänger igen väskan inför lördag!!!

Nu börjar jag bli hungrig, vart är maten? Den måste jag förmodligen fixa själv haha!!!

KRAM!!

Torsdag morgon

Jag var så trött imorse, ställde klockan på 06,30 men steg upp 07,10, hmm och jag ska gå hemifrån 07,30.. Jag kom hemifrån 07,43 och hann ändå till jobbet, bra jobbat av mig!!

Skönt att få en promenad på morgonen så att jag vaknar till lite.. Kände dock att mitt knä börjar spöka igen, det är förmodligen av ridningen. Om jag ska rida igen så är det nog en bra idé att linda knäet om det nu funkar.



Bror min köpte lägenhet igår, GRATTIS till honom... han får väl tillgång till den om 3 månader kan jag tänka mig + att han har 3 månaders uppsägnings tid på sin hyresrätt så det funkar ju jätte bra. Lgh ligger kanon och jag tror att den kommer att bli super när den är klar.



Jobbigt för mig nu bara när jag börjar få panik när jag inte hittar något, eller hittar gör jag men det blir så dyyyrt!!! SUCK. Jag får kolla varje dag när jag är i Turkiet och om jag hittar något så får mamma åka & kolla..



Nu är det dags för förberedning av frukosten.




Kram


Ännu ondare idag.

Haha helt underbart hur otränad jag är. Har ont i dag efter ridningen + hoj åka i måndags. Som sagt så red jag igår mellan 19-20 det var super skoj men jobbigt.. Blir förmodligen lite roligare sen också när jag har ridit ett tag, men jag måste räkna på allt sånt där och kolla om jag ens har råd. Ridning är en dyr sport.

Jag fick i alla fall rida en häst som heter Callura boy (Calle) han är född 1998 och hade bra spring i bena. Igår värmde vi bara upp hästarna, vi gjorde öppna & slutna på rakt spår + volterna. Efter lite uppvärmning så skrittade vi ut i skogen.. Var en väldigt lugn lektion...





kväll har jag bokat tvättstugan, måste hinna tvätta allt som ska med till Turkiet! Ska ju vara där i 14 dagar, dvs 14 party outfits.. Herregud bara ett rensa garderoben!! Jag sitter här nu och funderar på vad jag ska ha med mig och tror att det kommer att bli bra, jag har en massa klänningar som jag i princip aldrig använder här hemma för det känns konstigt, de kan jag använda i Turkiet.



Hoppas Helen kommer förbi idag också, hon har nog en massa smaskigt att berätta för mig!!



Nu ska jag lära upp en tjej som kommer att sitta här medan jag har semester



Ha en kanon bra dag!!




Kram


Bild Marathon..

Här är några "modell" bilder som har tagits på mig.. Mest på skoj faktiskt..

De första 5 bilderna är fotade av Bingo


Hemsida: http://bingomodels.com/










De andra bilderna är fotade av Robert Björk

Hemsida: http://www.robertbjork.se/











Hon är ju...

.... för underbar min hund..

Hon tycker inte alltid om att gå promenader verkar det som, så då gör hon så här.... Kanske ser helt normalt ut att hon ligger där, men vi var på väg åt andra hållet.. Så då brukar hon få för sig att bara vända!


Jag börjar få lite panik över lägenhets fronten.. Bil kan jag hitta lite när som känns de som, men just lgh bör jag ju ha en innan jag ska ut från min. Annars kommer jag till mor min en stund & då hoppas jag att du står med öppna armar & hälsar mig välkommen hem hahah???



Nu spöregnar det här, men vad gör de? Jag åker ju om 4 dagar!!!!


Ont ont ont..

Jag har så ont i hela kroppen idag.. Igår var vi ute på en hojsväng som blev rätt så lång tycker jag! Jag, bror, Fredrik, Mickan, Freddy, Vanessa & Nicklas åkte en sväng mot stan för att äta, sen bar det av mot Rosenhill och det var hets dit vill jag lova. Bror min ska ju alltid ligga först och köra och då har vi alltid Freddy i arslet som hetsar (dummer) så det bar av i en jädrans bra fart.. Och Vanessa vi VANN hahaha....


Det var första gången för Mickan och hon var lite skakis men tror nog att hon tyckte det vart härligt till slut när hon väl slappnade av!!!

Jag själv & Fredrik (mickans förare)

Jag & Mickan



Men just nu har jag väldigt ont överallt eftersom jag sitter och spänner mig när vi kommer över en spec hastighet för att sitta kvar. Sen så åker man ju på 2 hjul på motorcykel men tror inte riktigt bror har förstått det för det gick på ett hjul en hel del med. Skulle vara roligt att ha kort på det, jag ser nog ut som en liten ryggsäck där bak, ska försöka få till en sådan bild någon gång!!



Idag ska jag, Sofie & Linnea rida och det kommer att bli hur kul som helst. Även om jag tror att hästarna kommer att vara rätt så sega efter sommarbetet eller så har det hur mycket spring i bena som helst, vem vet kanske blir avkastad haha.. Hoppas INTE....



Men imorgon kommer jag förmodligen ha ännu mer ont i kroppen, men det är bra träning..



Nej ska jag sätta igång och jobba nu kanske? Jaaa det gör jag, men först hemnet och blocket, måste hitta lgh & bil...




Kram alla fina...


God morgon

Ännu en underbar dag med fint väder, kanske fel dag i veckan men vad gör det? Jag åker ändå på lördag! Jag längtar verkligen.....

Just nu sitter jag i telefon och väntar på att få komma fram till Ving.. Jag ska kolla vad det kostar för min kusin att följa med till Turkiet om han nu får ledigt från jobbet och om det får plats på planet! PLATS fanns det och biljetten kostar 4330 kr så nu är det bara att tänka över detta Abbe (Welcome to Turkey)


Igår var en bra dag, jag och Sofie gick på 2 lgh visningar vid 12 rycket, sen åkte vi till stallet och kollade på alla nya hästar som de hade fått, vi ska ju rida imorgon för första gången på många år haha får se hur det kommer att gå... det blir säkert super skoj.

13,45 var det visning på en lgh som bror min har kollat på, så vi åkte dit för att se den live.. den var helt OK men köket behövde nog en liten puts tror jag nog..


På kvällen vart jag bjuden på middag hemma hos Elin & Alex, jag tog med mig Björne och åkte dit. Corinne och Simon var också där... Vi spelade kubb och åt melon och bara hade det bra i solen. Tyvärr så fick Björne ett jour jobb så han var tvungen att åka iväg i 2 timmar! Men han kom tillbaks lagom till middagen!

Grillat kött, potatis, sås & sallad, det gjorde du bra Alex, var kanon gott....







Efter middagen blev det efterrätt och det serverades vaniljglass & jordgubbar.. Inte helt fel...

Kom hem vid 22,30 tiden och somnade på en gång, var så seg igår så det var skönt att bara slockna...


Vi kör en dagens outfit idag tycker jag

Shorts - HM

Tröja - Ginatricot

Skor - Lacoste



Då sparkar vi igång den här dagen då.

Kram på er!!!


Vilken dag

Helt underbart dag idag, vaknade imorse hemma hos mamma (fastnade där igår) gjorde mig en redig frukost (äggmacka) och sen åkte jag till stranden med Elin.. Där mötte vi upp Hanna, Sandra & Cici... Efter lite sol så ville tjejerna bada men jag & Cici strejka haha, det var lite kallt för vår smak tror jag nog... Jag väntar en vecka till för då får jag bada i medelhavet... Fyyy vad jag vill till Turkiet nu, vill inte jobba en vecka till jag vill åka NU!!! Kommer att bli sååå härligt, jag ska festa som aldrig förr haha + sola & bada en massa.. Det blir cocosolja i 2 veckor!!

Nu sitter jag hemma hos faster och väntar in middagen, kommer att bli så mumsigt!! Danne är en höjdare på mat och han misslyckas aldrig.. Hörde rykten om att vi kommer att få rökta räkor till snacks sen, kommer bli mumsigt...

Nu är det dax för förrätt, ha en super trevlig lördag kväll i det underbara vädret.

Kram på er!!!

Fredag kväll

Det är varmt och skönt ute och idag är det dax för grillning... Jag slutade klockan 12 idag, hämtade mina badgrejer och åkte ner med Stella & Sofie till Edsviken för lite sol och bad! Vi kastade och lekte boll med Stella. Till slut kom det en liten pojek som ville kasta och bada med henne, HELT ok för mig, för då kan jag bara ligga & slappa!!!!







Nu ropar de på mig där ute, är ett nedrans liv :-) måste duka & ha mig.

Igår när jag var hos grannarna och fika så var det äckle flugor på hela satans partytältet, fyy vad äcklisch!!!



Ha en trevlig fredag kväll.

KRAM


Det brast för den här gången..

Så här ligger det till. Igår började vi buda om lgh men jag förlora eller hur man nu säger, den som la högst bud hade inte sålt sin lgh ännu, så mäklaren prata med säljaren och han vill ha den stora visningen nu på söndag, så nu börja budgivningen om nästa vecka.. Tror inte att det kommer att gå bättre för mig då, men bara att vänta & se.

Nu sitter jag och kollar på ännu mer lgh som har visning på söndag, jag och bror ska åka & kolla till både han och mig.



Idag slutar jag klockan 12 som jag sa tidigare, då ska jag hem och hämta bikini sen åker jag förmodligen ner till Edsviken med Stella och badar lite. Kanske badar lite själv, vem vet!?


Imorgon är vi bjudna på middag hos faster, alltid lika trevligt.. Farmor min fyller 81 imorgon, GRATTIS till dig Farmor. Hon fyllde 80 på 080808 dagen, den ni!! Det tycker jag är coolt...



2 timmar kvar sen bär det hemåt.



8 dagar kvar till Turkiet




Kram på er


1 timme kvar...

Jag har super tråkigt här på jobbet, finns inte mycket att göra så tiden går inte fort. Ang lägenheten så la jag ett bud men då la en annan ett högra bud. Jag hoppade in och höjde lite och sen dess har jag inte hört något och det var klockan 12! Så börjar bli lite otålig nu, jag är som ett litet barn på julafton!!!

Eftersom det inte finns allt för mycket att göra här på jobbet så gick jag upp på övervåningen, la mig på mattan och mös lite med Vanna.


Imorgon jobbar jag bara halvdag, ska bli skönt. Jag jobbade 4 timmar på min semester så de tar jag ut imorgon efter lunch!



Igår beställde jag allt som skulle handlas från taxfree katalogen på resan hem från Turkiet. Fanns en massa bra erbjudanden. Man kunde beställa 4 st parfymer men betala för 3 parfymer, så det gjorde ju självklart jag, fast mamma får en av dem.

Escadas nya sommardoft

Bvlgaris lila flaska, luktar underbart gott

Har hört så mycket om clean parfymerna, så nu beställde jag en till mig själv, det är en sådan mor min beställde också.



Sen vart det självklart lite sprit & godis också *mums*



Ha en fortsatt solig & tropisk dag!




Kram


Hoppas..

Nu kanske jag tog mig vatten över huvudet, men jag la ett bud på lgh, vad jag la säger jag inte förrän den är min om den nu blir min..

Mäklaren ska tala med säljaren så får vi se vad som sägs.. Men jag är sjukt nervös, gjorde jag fel? Gjorde jag rätt? Bara att vänta & se....


Ännu en titt

Idag har jag kollat på en till lgh, men jag kände inte samma känsla idag som igår när jag gick in 3:an.. Jag är helt såld på den, jag vill verkligen ha den!! Hoppas gud är med mig så jag kan få ett sådant fint boende. Jag funderade tidigare på att lägga ett bud innan den stora visningen, men som det ser ut nu så väntar jag ett tag! Ska prata med min mäklare imorgon om det..
Så håll tummarna för mig i en vecka nu eller 2 haha..

Jag kommer att hålla er uppdaterade på både bil och lgh fronten.. :-)

Kram

Hål i huvudet!?

Jag förstår mig verkligen inte på killar och hur det är funtade. När ni har tjej låt de andra tjejerna vara.

Sakerna ni killar säger till er tjejkompis kommer bara att sluta illa, tänk OM hon är kär i dig och tycker att det är jätte jobbigt när du sitter och säger saker som du ens inte menar eller så menar du de och är dum i huvudet. Om du inte kan vara bunden till en tjej så kanske det är dags att tänka om och leva ett singel liv. För när du väl har tjej så ska du vara nöjd med att äta pizza varje dag, man kan inte sluta tycka om det och vilja ha hamburgare en gång i veckan, MEN om saken är den att ni vill ha det så gör slut innan ni ska ut och ragga och såra någon!

Nog om detta!!!!!!

Igår var jag som sagt och kolla på lgh som var helt lovely, idag efter frukost ska jag sätta mig och ringa till min bank och kolla upp allt så jag kan slänga in ett bud!

Även om jag inte får lgh jag kollade på igår så är det bra att ha ett lånelöfte när jag är ute och letar lgh.

Idag 16,15 ska jag, Sofie och Cici åka och kolla på en lgh på Lomvägen, saken är den att det är Mickans gamla lgh som hon sålde för 4 år sen, nu är den totalrenoverad och super fin, så ska kolla på den!...



Glömde frukosten hemma, så jag måste ut på brödjakt!




10 dagar kvar till Turkiet..


Helt underbar

Lägenheten var helt underbar, är lite småkär i den faktiskt haha!!! Men jag tror att den kommer att springa iväg helt galet, men jag ska ringa banken imorgon och kolla hur mycket lån jag får ta, utan pengar ingen lgh....

Snart kommer junior förbi på en cigg, sen ska jag kolla film i sängen., trötter!!!!

Kram

Jag berhöver er HJÄLP, tack...!!!!

 

Jag vill köpa bil men står nu mellan 2 bilar som jag tycker om...



Första bilen är en

Toyota Yaris T-sport som jag har hittat via blocket







Pris: 77,000

Mil: 2500

Nackdelar

Den finns att se i Skaraborg (37 mil bort)

De låter väldigt mycket när man kör på motorvägen (känns som den behöver en 6:e växel)

Den är rätt så liten (hoppas Stella får plats där bak)

Har många servicar att göra på den

Fördelar

Det är en T-sport, så den är rolig att köra

Den är bränslesnål

Den har gått väldigt få mil

Andra bilen är en

Toyota Corolla 1,6 Sol

Pris: 95,000

Mil: 5500

Nackdelar

6000 mila service ska göras och den är dyyyyyr

Fördelar

Den är bra storlek

Den är svart med tonade rutor (superfin)

Den finns i Sthlm

HUR ska jag göra?!??!!?

Corollan är säkert 1000 kr dyrare i månaden är yarisen!!!


Tisdag 4 aug

Idag fyller Mikaela 24 år, GRATTIS darling, hoppas du får en underbar dag!!!



Sent igår kväll gick jag en promenad på bögsgård (ovanligt va?) haha men det är mysigt att gå där, så tyst och lugnt. Se så vackert det är!!


Björne var med oss med Nemo också, haha vi gick in i en hage där man får gå, men Björne verkade rätt så nervös hela tiden. Han var väl rädd för att bli jagad av en ko eller häst kanske haha vad vet jag!




Vad tycker ni om min sommar topp? 49 kr på HM, det är helt ok va?



Dags för frukost nu...





Kram på er!!!


Snart så..

... ska jag sova, hoppas jagb kan sova idag... Har ni sett fullmånen? den får inte ställa till det i min skönhetssömn inatt haha..

Idag har jag varit duktig och tvättat en massa lakan och handdukar, det behövs ibland det med, glöms lätt bort för att man alltid prioriterar kläderna först.
Vid 18.30 kom Helen förbi på middag, alltid lika trevligt med besök. Jag bjöd på pasta med fläskfilegryta. Sen kom Cici och Hanna förbi på en fika på balkongen, har ju varit en helt undebar kväll att sitta ute på...
Vid 21 tiden så studsade jag ut med Stella en sväng, gick förbi Svenne & Maggan och sa hej och tvinga med de på LGH visning imorgon, mamma kunde inte komma med och jag vill höra någon annans åsikt också, inte bara min egen. Så jag plockar upp de imorgon vid 17.15 och sen åker vi till Edsberg för att kolla på lgh, hoppas den är lika fin som den verkar..

http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/463913

Dags att nanna kudden nu verkar det som.
Godnatt alla fina.

Kramar

Dåligt med sömn

Inatt låg jag bara och vred på mig kändes det som, jag gick och la mig efter filmen Generalens Dotter, har ni sett den? Den var helt OK tycker jag, var väldigt hemsk när man fick reda på hela historien om dottern..... Hur som helst så slutade den 23,15 och då gick jag och bädda ner mig men kunde inte somna på ett bra tag!

Vaknade vid 4 tiden imorse av att det var kattbråk nedanför huset, det låter verkligen helt rabiat när katter bråkar... Låter först & främst som småbarn som bara står och skriker rakt ut, men jag kollade och såg bara katter så förmodar att det var kissemissar.

Vaknade 06,30 imorse och kunde inte somna om så det var bara att kliva upp och kolla på TV en stund och försöka bli någorlunda pigg, men nu är jag på jobbet och känner mig helt OK + att det börjar ramla in folk efter att ha haft semester, det är alltid lika skoj...

Lite frukost på det här sen är det bara att sätta igång och jobba, hoppas det finns lite mer att göra den här veckan!!



Kram på er.




12 dagar kvar till Turkiet


Godmorgon

Det är söndag och solen skiner, är inte helt fel. Men jag är för trött för att göra något idag... Jag vet att jag måste till Vaxholm och hämta grejerna från gårdagen hos Mickan. TACK Mickis för en underbar förfest och för den goda middagen.. Var hur kul som helst...
Kvällens värd



Klockan 12 kom taxibilarna och plocka upp oss från Vaxholm för att ta oss in till stan, vilken jäkla resa... Det är sååå långt att åka från Vaxholm det är sjukt + att jag mådde illa hela resan, var ett antal ggr jag trodde jag behövde hoppa ut för att aaaa ni vet vad. Taxichauffören gjorde ju inte saken bättre när han körde rally inne i stan! Hmm men vi kom fram och jag fick luft så då var allt bra igen.
Vi gick in på Cafet först där det var hur kul som helst, var länge sedan jag hade så kul ute faktiskt. Bra musik, bra sällskap och bra stämning.
Efter Cafet så åkte vi till Köket, där var det inte lika skoj och jag började få ont i fötterna, hade på mig mina nyinköpta skor (se bild i tidigare inlägg) som jag aldrig har gått i, men jag dansa omkring i några timmar innan jag fick ont, det är alltid bra!!!

Jag & Vanessa!


Nej nu ska jag ut i solen, hörs sen.... Puss & Kram

Godmorgon

Vad skönt det var att sova imorse utan att någon klocka väckte än.. Helt underbart och jag har sovit som ett litet barn.

Igår gick jag, mamma och bror på Bio, vi såg Sommaren med Göran, hahahahahhahaha den var helt underbar. Den måste ni bara se. Jag satt och skratta i princip hela filmen, de var ett klipp då han skulle ut och rida och det såg kanske inte allt för smidigt ut. Tårarna bara spruta på mig hehe, helt underbart!

Idag ska vi tjejer hem till Mickan och fira hennes födelsedag. Först åker vi alla till vaxholm för att äta middag och dricka lite vin och bara ha det bra, sen bär det av mot stan!
Innan måste jag handla något att ta med mig att äta, får nog göra det med Maria + att hon gör grym marinad. Sen kanske man ska hitt på en liten present till Mickan också..

Ha en underbar dag alla fina

Kram

RSS 2.0