Lovely väder

Solen skiner och ska fortsätta med det, imorgon ska det bli 23 grader. Det är inte helt fel.


Jag har suttit med fakturor hela förmiddagen så har ens inte hunnit tänka på något annat, jag är fortfarande inte klar men gav mig själv en liten paus nu efter lunch, haha har precis haft en timmes paus men ändå!!


På lunchen var jag med Stella i hundgården, vi mötte upp Lina & hennes hund Hecto. Det sprang omkring och bara hade det bra. Men efter 40 minuter så vart de väldigt trötta så då var det dags att bege sig därifrån, jag hade med mig 2 liter vatten dit eftersom det är så varmt, men Hecto den lille kamelen drack upp allt, så Stella har drivit i sig en hel del nu här på jobbet.

Jag och Lina pratade lite om Öland, de har ju landställe där och Lina ska vara där 6 veckor i sommar, så tänkte nog åka till henne en weekend och bara mysa.


En summering av helgen, solen var framme och jag var på landet (mammas hus) haha, det är mitt nya helg häng. Hoppas alla utemöbler kommer upp snart så vi kan ha grillparty. Med vi menar jag, Jag och mina vänner hahaha.

I fredags så åkte jag omkring som en dåre känns det som haha, jag körde mamma till Rotebro till hennes kompis, sen körde jag bror till Stan, sen åkte jag och hämta Vanessa, sen till Cici till hennes nya lgh, den var jätte fin. Sen körde jag hem Vanessa & hängde där ett tag och snacka en massa girl talk, sen hämtade jag mamma i Rotebro, så det slutade med att jag sov hos mamma (på landet)

I lördags var jag hos mamma på dagen, sen vart det en sväng till Cici igen, där satt vi på hennes uteplats och bara lapade sol. Sen hem till mamma igen för grillning. Så gott så, men kocken (nämner inga namn) brände Halloumin haha.

Efter middagen så blev det en liten utgång, vi hamnade på Ambassadeur en sväng, alltid lika trevligt.


På onsdag fyller Nessie år och det ska vi fira på lördagen. Då hoppas jag på en galen utgång...


I söndags hamnade jag hos cici också haha kors i taket. Men måste ju boa in mig i hennes nya lya.

Jag hann faktiskt med & köpa en liten jacka på HM också, den hade kostat 398 kr, var nedsatt till 198 + att jag hade en 50 kr rabatt kupong, så det vart billigt & bra.

Någon som vet vart man kan köpa snygga med inte allt för dyra fest klänningar? Vill ha en till helgen när vi ska ut.


Nej nu måste jag fortsätta här annars blir jag ju aldrig klar.



Kram



Kommentarer
Postat av: Eva Beauchamp

kommer man till landet så får man jobba också, det brukar man göra när man kommer till landet...:-)

2009-04-27 @ 14:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0