Min bästa bästa tjej.......


Snart hem

Om 30 minuter är denna dag slut... Sen är det bara fredag kvar.
Så nästkommande 2 veckor har jag semester, vad ska jag då göra? Hänga med mina vänner hoppas jag...

Ikväll är det mycket som skall göras.
Köra Ellie till Bromma, hon ska fara till Skåne... Sen är det promenad och middag med Stella, efter det ska jag väl börja packa ihop väskan för att bege mig mot stallet. Det är sista gången i special gruppen idag. Ska bli kul och se vad vi ska göra.

Imorgon kväll ska jag umgås med mina gamla kollegor från AS, det blir förrät och fördrink hos Sofie inne i stan, sen har det bokats bord på goldenhits. Har aldrig varit där så det kan bli lite skoj och se vad som händer på ett sådant ställe.
På lördag kan det nog bli en utgång med my loves Vanessa & Mickis <3

Söndag blir en väldigt slapp dag tror jag, eller har ni något förslag?

KRAM


Me and my very best friend

Många år har gått :-) (10 år av den bästa vänskapen)


2000



Vet inte vilket år det här var...










SOMMAREN 2009






Med en macka i handen

Så startar jag min morgon. En macka + mitt kaffe sen är jag redo i alla fall en stund.
Idag får Stella vara med på jobbet, hon tycker det är lite roligare än att bara vara hemma min snutta...

Igår så hoppade vi som jag trodde, men det var väldigt kort och intensivt om man säger så. Jag hade PomPom och det gick helt OK tycker jag.. Hoppade ju inga högre höjder direkt så han skötte sig bra. VÄLDIGT trög att få igång bara...

Har ni sett solen idag? Det har jag! Men den kommer bara at vara här idag förmiddag och eftermiddag sen så blir det piss igen. Hoppas att solen kommer för att stanna snart.

Igår bokade min vän Ellie en resa till Grekland, den kostade 3500 kr, jag är lite sugen på att åka med men ändå inte. Självklart är det skönt med semester, men hallå Grekland. Det är ju svindyrt där.. Man ska åka till länder som inte har Euro.

Nu är kl 9, starta upp telefonen och sätt igång.
Ha en underbar dag

KRAM


Snart lunch

Då var det snart dags för lunch. Det är inte ofta jag äter här på jobbet men idag så tog min bror Stella så jag kan bara slappa lite.

Imorgon ska pärlan på service. Kommer förhoppningsvis gå kanon, men den gnisslar lite i den lilla. Är väl något de märker imorgon...
Ibland så funderar jag på att köpa en större bil, vet inte vad jag ska med det till men det vore coolt :-)
Eftersom jag är en trogen toyota förare :-) så skulle nog en Rav4 passa mig perfekt. Då har Stella hela bakluckan för sig själv och jag har en bil att dra transporten med...

Idag ska jag förhoppningsvis få min lön från cafe våfflan i Sigtuna. Kan inte vara mycket pengar direkt, men en liten slant kanske..

Igår var jag hos tandläkaren, kostade 1075 kr, ska dit 2 ggr till och slänga ut 1075 igen *2.. Så det är ju inte allt för skoj.. 3225 kr inom loppet på 2 veckor. VET NI vad jag skulle kunna göra för dessa pengar? En sista minuten till grekland kanske hehe.. Vad vet jag!

Ha en bra dag..... Nu såg jag att det ska vara någorlunda väder i början på nästa vecka...

 

Måndag 18 grader & sol
Tisdag 23 garder & sol (hoppas)
Onsdag 18 & sol

 






20100615

Nu är det som så att jag har tippat 100 kr på alla VM matcher i fotboll. De håller en liten tävling här på jobbet... Hur som helst så ligger jag näst sist och det känns ju super hahah. Hoppas det blir förbättring snart :-)

Idag på ridningen är det hoppning. Jag slog mig ju lite sist så jag får se om det går att rida, har inte ridit sen dess.
Skulle jag kunna få min mob nu tack???

Nu är det bara ons-tors-fre kvar och sen har jag semester i 2 veckor, vad ska jag då hitt på? Är ingen semester jag har önskat direkt så det blir som det blir ibland. Måste anmäla mig till min A-kassa i alla fall så jag får in lite perngar så att jag kan betala mina räkningar. Förhoppningsvis så är det bra väder dessa 2 veckor så att jag kan sola och bli brun....
Skulle vara trevligt med en sista minuten men nääää, jag är nog hemma med min lilla bebis.

Dagens fråga?
Tar du ansvar för om din katt hoppar på min hund?


Måndag

Back at work.

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit väldigt lugn och skön, måste finnas sådana helger med.

Igår när jag var ute på långpromenad med Stella så blev jag attackerad så det stod härliga till av mygg eller knott eller vad det nu var. Jag fick 2 st bett i ansiktet (SNYGGT) + att det kändes som om det var innanför kläderna hela tiden.

Men vad gör man inte för sin hund, bara att vandra och se glad ut.
När vi hade gått 1 timme så var det dags att gå hem eller vi var i slutet av promenaden, då ser Stella 4 rådjur och hon stack iväg som ett skott. Hon har ju inte en chans emot dem så jag lät henne springa. Trött blev hon min lilla skrutta...

Fanns verkligen ingenting att kolla på igår på TV så jag tittade på någon sketen film på 3:an Prinsen & jag 2, har ni sett den?

Jag är ju en greys anatomy nörd och jag kunde verkligen inte hålla mig ifrån att se det sista avsnittet på nätet. Så jag betalade 25 kr och satt klistrad framför datan. Vilket drama det är i den serien..... Me love it!


MYS

Stella myser i sin säng nu innan middagen :-) vad hon gör med ögat vette fan hehe



Jag köpte en orkidee på K-rauta idag för 49 kr, billigt och braaaa....



Igår kväll blev det middag hos Lina och sen tog vi en sväng till Olearys...
Vad säger ni, ska jag skaffa glasögon? hmm

Jag och Corinne...







Ha en bra söndag


Lite shopping

Var i stinsen med Ellie i lördags, detta shoppades :-)

2 par skor från Scorett för 699 kr. Det var ta 2 betala för 1... PERFEKT för en sko älskare...



Sen så var Ellie så snäll så jag fick dessa skor av henne, hon hade köpt de för ett tag sen men insåg att det var för små för henne. SÅ TACK så mycket gumman...
Ett par snygga GUESS skor..

Gick in en sväng på Gina och hittade ett partylinne och en "jacktröja"



Jag har länge försökt att hitta ett par skinn leggings, men tycker alla ser så plastiga ut.. Så nu köpte jag ett par med lite detaljer bara.. Inköpta från SALT.

Kram


Piss väder

Att vakna till regn är rätt så mysigt, men att gå promenad med Stella i regnet är mindre mysigt. I alla fall inte när jag har ljusa byxor på mig och Stella tar sats och hoppar i en vattenpöl haha, mitt lilla busfrö.

Igår hade vi hoppning på lektionen, det gick sådär. Vi hade framridning och framhoppning inomhus och då gick det galant, sen så skulle vi gå ut för att hoppa bana och första repan gick bra. ANDRA däremot gick inte bra. Jag kom in fel på ett hinder så Valle hoppade in i det istället för att hoppa över så när jag gav eftergiften så var vi i hindret och jag får mitt spö rakt i bröstet/revbenet så jag nästan tappade andan. Så det var inte så skoj. Sååå nu blir det vila från ridningen tills på tisdag så hoppas jag att det blir bättre för jag är super ÖM.. :-(


Vad säger vi om den nya hunken?

Har ni sett nya sex and the city filmen?

Det fanns 2 nya hunkar, men hittar dock bara en av de på bild. ME LIKE!!!!
Även om han är gammal så ser han braaa ut..




Varför??

Varför kan jag inte få en dag då det inte finns några som herlst problem?
Jag orkar fan inte längre, hur mycket ska man behöva ta? Finns det något stopp?

Det är torsdag och jag sitter på jobbet igen. Det blir jobb till kl:16 sen så är det ridning som gäller (som vanligt)

Jag skulle nog aldrig kunna banta. På morgonen äter jag en kiwi och ett glas proviva, sen så äter jag frukost på jobbet (ska snart hämta) och efter en timme är jag hungrig igen haha. Så bantning är inget för mig, bättre att äta någorlunda bra och röra på sig en massa.

Igår red jag på Pirelle (Pirren) det gick åt HELVETE rent ut sagt. I skritt och trav så går han jätte fint men i galoppen är det KATASTROF. Mitt temperament denna vecka har inte varit den bästa så jag gav upp efter ha försökt galoppera i 15 min i båda varven. SUCK!!!

Igår var Mitra & Ellie över på en mysig kväll, vi drack vin och snackade tjejsnack (hahah helt underbart)... Sen så tittade jag och Mitra på greys som började 21. Följer ni det? HERREGUD, det är inte ofta jag sitter och gömmer mig bakom en filt när jag kollar på greys men nu gjorde jag det i en hel timme. Jag trodde att det var säsongsavslutning igår men icke det, nästa ons kör vi igen. Jag är dock rätt så sugen att kolla via internet, men näää jag ska hålla mig.

Nu är det dags för mig att hämta frukost.

Ps. jag har ingen sladd här på jobbet så att jag kan sätta in bilder

KRAM


Borta..

Som ni har märkt har jag varit borta ett tag från denna sida. Jag har varken haft tid eller lust att uppdatera, tråkigt men sant.

Men förhoppningsvis börjar lusten komma tillbaks.

Jag har bytt jobb nu i allafall, för tillfället sitter jag på Toyota Sweden AB och kommer att hålla till här hela sommaren tills jag åker till turklandet.
Jag trivs bra här men får inte göra mig allt för "hemmasatt" då jag vet att jag bara är vikarie.

Jag sklulle vilja göra om hela bloggen,,, kan någon hjälpa mig tack? Vill ha andra färger och andra bilder. Sofie? Kan du? hehe...

Igår var jag och förlänge mitt abonnemang + att jag fick en mob på köpet. En W995i tror jag att de heter, får den idag eller imorgon tror jag. Alltid skoj med nytt.

Ska hem och fota kläderna jag handlade i helgen ska ni få se.. ME LIKE!

kram


RSS 2.0