Ses...

Ses om 2 veckor <3

Ha det kanon här hemma

kram

Söndag kväll

1 & ½ dag kvar nu...
Sen så bär det av mot Turkiet, ska bli så skönt att få sola och bada.
Helen och hennes kille kommer också ner, åååå så roligt. Kommer bli underbart <3

Det har varit en lugn helg för mig.
I fredags blev dte middag hos mamma och sen bara hem och sova.
Igår så bjöd mammas grannar på mat, så jag hoppade in där och fick en helkväll, blev lite mycket alkohol så jag sov hos mamma. Mycket alkohol var väl att ta i, men jag fick inte köra bil...

Idag söndag så har jag tagit en fika med tjejerna i Stinsen, värsta liga blev det haha.
Hanna & Emma
Elin & Samuel
Cici & Oliver
Sofie
Jag
Sandra

Så det blev en fika på waynes, sen åkte jag hem för att gå ut med Stella men mamma hade tagit sig ut (hon har ryggskot) så blev en fika med mor & Annika, sen begav jag mig till stallet för att kolla på Cicci och Helen.
Vid 19 tiden så åkte jag hem för att möta upp den andra Helen. Hon fick hjälpa mig lite med packningen, nu tror jag att allt som ska med är färdig fixat. Allt är rent och så...

Nu blir det TV tittandes för min del och sen godnatt <3

KRAM

M


Saknar <3

Idag kommer mamma hem, ja jag vet att jag är en mamma gris.
Men jag har bara min mamma, pappa är inte här längre....

30 min kvar och sen ska jag hämta henne på Arlanda.
Undra hur brun hon är? hmm men jag åker på tisdag så jag ska nog oxå få lite färg tror jag nog..

Hela helgen framför oss, hoppas på bra väder
<3 <3

KRAM

M

work work

Nu är allt igång här på jobbet, det har legat nere ett bra tag så har inte kunnat jobba men nu är det fullt upp igen.
Alltid skoj att ha och göra.. Tiden går väldigt mycket snabbare då.

5 dagar kvar nu då <3

Det blir till att jobba till kl:16 sen ska jag möta upp Sofie på en promenad.

Imorgon kommer mamsi hem, har saknat henne <3

Idag har jag Stella med mig till jobbet och hon röjer loss. Hon brukar alltid vara lugn och så när hon är här, men idag vill hon leka med alla (mest mig) haha, sen så har hon en pipleksak här som hon har fått av en anställd. Kanske inte den bästa leksaken på ett kontor hmm, men hon har fått den i alla fall.

Idag har jag ingen mat med mig så det blir thaimat, det ligger en liten vagn här bredvid jobbet som lagar super god thaimat. Så det får det bli idag. Kostar dock en hel del att äta ute hela tiden hmm, men snart är det slut på sånt.

Planer i helgen?

Kram

M


Big time...

Jag ska sååå simma med delfiner i Turkiet.
Har gått in på deras hemsida och det kostar 100 euro för 30 minuter. Det är det verkligen värt.....
Helt underbart <3

Ska försöka boka det redan nu via nätet, får se om det går.
Det är ju underbara djur och jag har alltid velat simma med.. Kollade upp sånt där via kolmården men det verkade inge bra alls. Så nu blir det till i Turkiet i stället..



Ska bli sååå kul.
Hoppas bara att alla vill annars är det jag & Elin som badar hihi...

Igår när jag hoppade ur duschen så satt det fast en fästing på mitt ben. Först trodde jag det var något smuts eller kanske en liten fluga, sen såg jag de där äckliga benen och en röd kropp fan, hörr på att svimma fela ggr om. Äckliga satans djur, förstår inte varför de ens finns.
Jag rök bort den och gick o la mig, tror ni att jag kunde sova? Inte direkt va, det kliade på hela kroppen och det gör det fortfarande...

Äcklet var så häär liten (inte mitt ben haha)



Aaaahhhh bara kryper i mig.

Ons-tors-fre kvar och sen semester, lovely.....

Igår gick jag vid 12 från jobbet, tog halva dagen ledigt då jag skulle rida kl:13.
Vi håller på att sätta igång ridskolehästarna så jag red på Gordon snyggingen. Han är en underbar häst och jag tror att jag kommer att få han i spechoppningen. Han är dock lite plockepinn av sig. Han river rätt så mycket, men ska nog få han och lyfta på benen <3

   



<3 <3 <3 

KRAM 



Fasoner...

Börjar tröttna på folk allmänt faktiskt. Jag är ju inte den som går och gömmer mig, men ska bli skönt att komma bort i 2 veckor och slippa alla..


När jag säger så här så menar jag ingen exakt person, jag syftar på folk i allmänhet....
Finns såååå myket falska folk som man ska ställa upp för ta mig fan hela tiden men får inte ett skit tillbaks och det känns sådär...
Så nu ska jag sluta upp med det så får vi se om de fortfarande vill vara min vän..


Varför ska jag ALLTID träffa killar som är upptagna eller varför ska de alltid falla för mig? Det roliga är att det kommer alltid upp i efterhand så att jag känner mig oerhört dumförklarad.
Snart skiter jag i hela de här biten ävenom jag inte vill. För jag vill ha man, barn m.m. Men det känns som om det är vääääldigt långt bort och det känns inte roligt alls. Sen kan jag säga att jag blir inte mindre stressad av att alla i min närhet ploppar.


Herregud vad det är kallt här på jobbet, helt sjukt. Sitter med långtröja och halsduk haha AC:n bara sprutar ut kall luft..


Var i stallet igår och kollade när några av lektionshästarna sattes igång och det såg väl bra ut tycker jag, lite feta och lite stela är de väl. Men det är nog snart tillbaks på banan......


Sitter fortfarande och funderar på om jag ska ta och köpa Hunter stövlarna, de kostar 1050 kr och nu finns det i Sollentuna C. Fick sms av Hanna igår som sa att hennes kompis hade köpt där så jag får väl gå dit och kolla.

<3 <3 <3



Here we go again (långt inlägg)

Nu har en Rottweiler bitit en kvinna, det står om det på Aftonbladet.
Det är super hemskt att någon ska bli biten av en hund, verkligen. Det är en av mina största rädslor att bli biten av en stor galen hund.

Men en sak är att folk vet inte vad dem ger sig in på när det skaffar hund, spelar ingen roll vilken ras det än är.
Ni sitter bara och säger att det är kamphundar som biter och vilka går under katogeri kamphund? Rottweilern gör inte det.

Kom ni ihåg att det var en Rottweiler som skyddade sin matte i en skog för kanske 6 månader sen från att bli våldtagen, den hunden bet också. Är den dum i huvudet då?
Nu gäller inte det här endast Rottweiler, men det står bara i tidingen när en Rottweiler eller pitbull el dobermann gör bort sig. Om det är en annan ras så står det endast blandras hundar. Jag har sett så många "små"hundar som har ett sådant betende som folk kan bli rädda för, men det gör inget för det är små hundar. Det är de småhundarna ingen har pli på, för det bryr sig ens inte. Det orkar inte göra något åt saken eftersom den är så liten så det är bara att plocka upp den. För det löser förmodligen alla problem....

Jag kan tycka att föder du upp hundar av den större rasen och säljer dem till pelle 17 år eller Ali 18 år så skyll dig själv. En renrasig hund köper man om man vill ha något att arbeta med och säljaren säljer oftast inte till annat folk en utställningsfolk eller folk som ska ha hunden i bruk för något bra. Sen finns det dem som gör det. Så egentligen är allt MÄNNISKANS fel. Inte hundens, om hunden får stryk hemma så är det en självklarhet att den ska ge stryk ute m.m. Är kanske inte så svårt att räkna ut?

Jag har mött mycket folk som säger att jag ska ta en omväg med min hund för den är farlig, jag skiter blanka fan i vad de säger och när jag väl möter människan så är det den eller dem som inte kan styra sin egen golvmopp. Den skäller och studsar och har sig, ren ADHD på hunden. Stella eller vem det nu än är går förbi lugnt och stilla. Stella kan självklart få ett utbrott hon med, men brukar inte vara den som säger första ordet.

Min mamma har blivit biten 2 ggr av en hund och det var en pudel som bet henne båda ggr... Vad ska vi då säga om den hundrasen? hmmmmmm

Det finns folk som har hund som låter den vara själv 10 timmar om dagen och sen kommer de hem och har så mycket att göra att OJ hoppsan, hann inte gå ut med hunden idag. Kan ju vara därför en hund blir aggressiv, du tar en hund från dens mamma och du tar inte hand om den. Då är det väl en självklarhet att man blir förbannad.

Trött på allt snack om kamphundar fan......

Här kan ni se lite av texten från aftonbladet

I dag presenteras Kristdemokraternas valmanifest i riksdagen.

Kamphundsfrågan är en av punkterna som partiet tar strid för.

– Det här är ett samhällsproblem som vi måste ta tag i, säger kommunminister Mats Odell (KD).

Odell väckte frågan under Almedalsveckan i juli. Nu lyfter han ämnet till riksdagsnivå.

– Det här är ett större problem än man kan tro. Därför har vi med frågan i valrörelsen, säger Odell.

– Först och främst handlar det om att skapa frivilliga överenskommelser i bostadsområden och kommuner. Därefter kan det behövas en översyn av lagen. Om det här inte fungerar måste man titta på ett direkt förbud. 

”Lagen funkar inte”

Enligt honom har den nuvarande lagen om kamphundar, som infördes 2008, inte fungerat:

– Lagen skulle sätta ökade krav på hundägare, men den är för tandlös, till skillnad från hundarna. Bara i Skåne var det 670 anmälningar förra året. Inte en enda av anmälningarna ledde till någon åtgärd. Det tyder på att lagen inte är perfekt.

Hundfria zoner

Odell vill ge förskolor rätt att skapa hundfria zoner och bostadsbolagen tillstånd att kasta ut hyresgäster med hundar som sprider oro i området.

– Om människor hotas i sin närmiljö är det rimligt att hunden flyttas, och inte de som känner sig hotade. Det är som mobbare i skolan. Det är inte offret som ska flytta på sig, utan mobbaren, säger han.

Men vart ska alla hundägare ta vägen?

– Om man till varje pris vill ha en hotfull hund får man flytta någonstans där man inte har några grannar. Människor ska inte behöva vara rädda i sitt bostadsområde.

Mia Jonson attackerades av en rottweiler, en ras som inte räknas till kamphundarna. Ska de också kunna förbjudas?

– Om hund och ägare är så olämpliga att de skapar stor otrygghet i människors vardag, så är det inte fråga om ras. Det är ett samhällsproblem som man måste ta tag i, säger Mats Odell.

Ska avlivas

Enligt Borås Tidning omhändertogs hunden efter attacken och ska nu avlivas.

– Sådana här hundar ska inte få finnas bland människor eller åtminstone bära munkorg. Jag kämpade för mitt liv och hade det varit barn med i bilden, så hade det varit kört, säger Mia Jonson.


skor

var i kista nyss och handlade sallad och skulle köpa mina stövlar och då fanns det inte FAN är det något slags av öde då eller?

EN vecka kvar

Sen får jag semester, ska bli helt underbart att få komma till värmen..

Under hela sommaren så har det varit noll trafik då det har tagit mig 7-8 min till jobbet, nu börjar bilarna komma tillbaks. Inte OK!!

Har ni gjort något skoj i helgen?

Fredag: Jobbade helt själv mellan 8-16 inte allt för skoj. Vid 20 tiden så kom Sofie o Joppe till mig på lite myskväll, vi åt grönsaker med dipp MUMS det är ju bara sååå mycket godare än chips och feta grejer.. Sen så fick jag för mig att jag skulle till stan, så jag tvingade med mig Sofie (sorry) och så åkte vi in. Jag körde dock. Det var skit tråkigt i stan.

Lördag: Då var jag på hästtävling större delen av dagen tills det började spöregna. Det kom ju en härlig skur vi 18 tiden ungefär och sen ännu en vid 23....
När det var uppehåll så sprang jag ut med Stella så hon fick göra sitt, hon är ju inte den som går ut i regnet direkt haha. Fick tvinga ur henne från bilen.
Vid 19 tiden så åkte jag till Hanna för lite middag och filmys. Jag hyrde någon konstig film som hade fått 5 oscars och skulle vara bra m.m. Den var varken bra eller dålig. The Reader...



Vid 23 så skulle jag köra bror min och hans kompis till Garbo. Regnet ÖSTE ner och det gick väl i 25-30 km/h på motorvägen, jag såg inte ett smack. Det blixtrade och dundrade och det var ett sjuhelvetes oväder. Var lite rädd faktiskt..

Söndagen så fortsatte jag med min tvätt + att jag åkte på hästtävlingen igen.

Idag efter jobbet ska jag nog till stallet o kolla när några sätter igång lektionshästarna, jag orkar inte rida haha så jag hoppar det. Men att kolla är skoj.

Kram

M


NOOO

Att sitta själv på jobbet en hel dag är inte allt för skoj. Gnäller alltid på att det är lungt här på jobbet, men nu när jag sitter själv så är det faktiskt en hel del, telefonen går i ett och jag får en massa frågor som jag ej kan svara på. Hatar verkligen att inte kunna svara på en fråga. Hmmmmm!!!!!

Undra om mamma har landat? Hon flög till Marbella imorse med Norweigian, hon skulle ha landat kl 10, men jag har inte fått sms än. Hatar sånt där....

Har ni några planer för helgen? Jag ska nog iväg på lite hästhoppning om jag nu kommer iväg och om nu Ulle hör av sig :-)

kram

I JUST LOVE MY SHOES



My best party shoes.....
Har dock sållat bort några som ska säljas på loppis så att jag kan köpa nya <3


Dagens bild på mig själv :-)


Skulle du/ni...?

Vilja ha denna under byxan? Haha jag tror inte att det skulle bli så snyggt...
Tänk att du är med någon pojk så ska ni mysa lite, kul att klämma på den rumpan haha.



Jag ska inte beställa den i alla fall, men ni som vill hittar den på
www.barenecessities.com

(bild lånad från aftonbladet)

Det är bekräftat...

Killar är fega och slöa..
Vad är det för fel på er?

Blir så trött!

Igår efter jobbet så åkte jag till hundgården med Stella, hon lekte med en dalmatiner hane. Ibörjan tyckte hon att han var väldigt jobbig så hon fick säga till på skarpen, sen åkte jag hem för att äta mat och bara slappa lite. Jag somnade i soffan..
När jag vaknade så kände jag att jag måste göra något så jag håller igång lite nu, åkte hem till mamma för att hämta ett lakan, men fastnade på en fika. Lakanet glömde jag eller jag struntade i det när jag skulle åka hem. Mötte upp P för ett litet snack.

Det var min dag igår... SKOJ.
Vad händer idag då?

Mikaela Bergström fyller 25 år idag
GRATTIS

Back...

Igår kom Elin förbi på middag och vi snackade en massa snask o snusk o skit haha. Det var i alla fall trevligt. Och vad bjöd jag på, pasta med bacon, lite carbonara kan man säga men på mitt vis haha. Struntade i ägg och grejer. Hade lite andra grejer i <3

Hon är ju ganska annorlunda.. Men tycker om dig ändå...



Snart är det Turkiet för mig åååååå så underbart. Längtar till min solstol redan <3 en drink i handen och ett djävla bra drag på kvällen.









Nu kör vi Mickan, 2 veckor som kommer att bli helt underbara <3

LOVE

M

Inte än

Har fortfarande inte köpt mina Hunter stövlar, Hanna sa att de hade dem på Asos. Jag gick och kolla på deras hemsida och där fanns det för 60 euro, så det är väl en 650 kr eller mer? Sen tillkommer det frakt och sen tillkommer det förmodligen tull och grejer när de ska hämtas ut. Ska kolla upp det där lite närmare tror jag nog.

Men vet inte vilken ordning jag ska börja i, köpa Hunter stövlarna eller köpa de där underbara stövlarna jag såg på Bianco, hmmmm förmodligen så blir det Bianco stövlarna <3

Måste dock köpa nya hyllor till min klädkammare snart för det börjar bli fullt på skohyllorna. Dags att rensa lite kanske?!

Funderar på att ta en loppis sväng i helgen för att sälja av lite grejer, har nog lite saker som jag kan sälja. Ska kolla hemma faktiskt....

http://www.tabyloppis.com/

Jag o mamma har sålt på dessa loppisar förut och fick ihop en bra slant, tjänade nog 10,000 allt som allt som jag o mor min dela på. Det är bra jobbat tycker jag. Det är ju dock rätt så mycket jobb runt omkring allt men det är sånt man får stå ut med....

Så frågan är, ska nog testa om jag får med mig någon...

LOVE

M

Vill ha....

Gud nu när jag tänker efter så är det väldigt mycket saker jag vill ha :-)

Vill ha ett par Hunter Stövlar, jag har inga gummistövlar så det vore bra att investera i ett par hmm eller hur?
De finns på Jackie i Kista och kostar 1000 kr tror jag.. Storlek 37 med matchande strumpor vore inte helt fel, någon som känner att de vill köpa dem till mig? <3 haha eller så gör jag det själv.




Hittade ett par galet snygga höst stövlar på Bianco i fredags när jag strosa omkring med mary i kista, de kostade 1200 kr. Hittade dock ingen bild på dem, men bild kommer sen när jag har köpt dem haha..

Sen så vill jag köpa en ny bil, men det är ett senare projekt. En JEEP vill jag ha eller en kombi... Funderar på en Toyota Rav4



men som sagt, ett mycket senare projekt. Pärlan måste ju säljas först, någon som är sugen?

KRAM

M

Bilder....

Frukost dags på jobbet...



Emma sötnosen sitter i sin gåvagn och det var faktiskt mamma Hanna som tvinga dit henne hahah..



När Stella inte känner för promenad så gömmer hon sig i buskarna, MUPP hund!



Färdigfixad för middag hos Mickis.







Och födelsedagsbarnet såklart....



KRAM

M


2 veckor..

Snart så får jag semester, helt underbart... den 17 aug drar jag o Mickis till Turkey i 2 veckor, ska bli så NICE att få sola,bada,äta gott och bara må bra.
Någon mer som ska åka?

Har lite bilder jag ska sätta in här på bloggen men måste först skicka de till mammas mob för att hon sen ska sätta in de på datan, så bilder kommer sen.

Har ni haft en bra helg? Min har varit kanon....

Jag var ledig i fredags och hann med lite umgänge med mina vänner.
Jag åkte förbi Hanna på en fika vid 11 tiden och snackade lite skit och pussa på Emma (bebis) <3

Sen mötte jag upp P för en promenad och visning av min lgh MYS..

Vid 16 tiden åkte jag till Pish och bara hängde, målade naglarna och pussade på Oliver (bebis). Många pussar i helgen :-)

På hemvägen svängde jag förbi Kista för att möta upp Mary, vi åt lite mat och gick omkring i affärer, handlade jag något? Njaaa men jag hitta ett par skita snygga stövlar på Bianco som jag SKA ha. Hahha eller jag VILL ha sen får vi se om plånboken tillåter köpet eller inte...

I lördags var det dags att fira Mickis som fyller 25 den 4 augusti, men vi firade henne på lördagen.. Började med middag hos hennes föräldrar i Vallentuna, sen bar det av mot stan. Svängde dock förbi hemma för ett ombyte.

Söndagen var en LUGN dag.. Det bev en hel del fika och en hel del ligga i soffan vart jag än var. Jag fick dock ett ryck hemma vid 21 tiden så jag började storstäda badrummet, drog ut allt och spruta av hela badrummet, var behövligt så.

KRAM

M



RSS 2.0