Nervös

Snart ska jag gå och sova för att vakna upp och gå på intervju.
Tänk om jag får det, tänk om jag inte får det. Så alla ni som läser, håll era tummar kl13 imorgon är ni snälla <3

Idag är det torsdag och det var ridning på schemat men jag hoppade över den pga min avramling i tisdags, min rygg o arm är inte riktigt 100 idag. Så skulle förmodligen bara blivit värre, men jag var där och kolla i allafall + att jag köpte träns, sadelgjord, padd + martingal från Elin för ett super duper bra pris. Så nu ska Gordon bli snygg till tävlingen. Det är bara en vecka kvar och det gör mig också nervös, mycket som händer nu. Men det kommer att gå bra, vi ska gå in och hoppa felfritt.

Vad har jag mer gjort idag?, hmm jag och min bror tog en sväng på förmiddagen. Vi åkte till Bromma Blocks och kollade, var inget speciellt att se tycker jag. Vi gick in på en sport & vildamarks affär som heter XXL, där hittade jag en spikmatta för 199 kr. Jag var på god väg för att köpa den men när jag kom fram till kassorna så kände jag NEJ, världens kö och vad ska jag ha en spikmatta till?!.
Så kom tomhänt därifrån, lika bra kanske.

Dåligt med bilder på bloggen nuförtiden, måste bättra mig igen. Men telsladden är hos mor min, måste nog sno tillbaka den snart tror jag.

Så vad gör ni i helgen? Min helg blir väldigt lugn, middag hos mamma imorgon tror jag och lördag kanske det blir en olearys, någon som är sugen?

<3 <3 <3 <3 <3

Drar in lite bilder då



KRAM


AJ..

Igår så fick Gordon för sig att hoppa på ett väldigt konstigt sätt. Vi hade ett räcke och sen 5 galopp språng till en oxer, han gick på 4 och jag trodde verkligen att han skulle hoppa av, men han "stannade" och hoppade av när jag satt väldigt lös, så jag hoppade av kan man säga. Eller ramla av eller hur ni nu vill ha det. Jag fick lite ont i nacken så just nu sitter jag med värme kudde.
Men annars var han super, rev ingenting när vi red bana 1 meter. LOVE YOU <3

Nu ska jag o Liisa åka o hämta hennes häst i Norrtälje, ska bli super kul att se henne..

KRAM

F**k

Fy fan vad jag hatar allt som har med a-kassa, försämkringskassa, arbetsförmedlingen att göra. Blir så helvetes trött på allt.

ÅÅÅ nej

Ska till tandläkaren nu och det känns inte OK alls, hatar det.
Det gör ont, det är dyrt, det är obehagligt m.m.

Men först ut med Stella


Ville bara dela med mig lite

av min favorit musik :-)

Medina - You and I
Oskar Linnros - Från och med du
Lady Gaga - Alejandro (Afro jack remix)
Edward Maya - This is my life
Oceans four feat Adam Clay - Beautiful Life (BÄSTA)
Pitbull - I Know you want me (Calle Ocho) Alex Gaudino Remix

Och en massa mer

NU ut med SNUTTI <3

Söndagen den 26 sept

Och jag har fortfarande inte fått pengar.
Kommer förmodligen itne få det heller känns det som, fyy säger jag bara. Att leva så här är inte min grej, börjar få lite smått panik.
Inte för att jag är världens shopaholic, men det är jobbigt när det ens inte finns pengar till mat aaaahhhhhhhhhh blir galen.

Hur som helst så börjar det väldigt kallt ute tycker inte det är helt OK. Vill ha kvar sommaren, fy vad jag längtar till nästa sommar.

Lite bilder från morgon promenaden

Hittade en bild bland alla mina bilder och tänker på hur orättvist livet är ibland. En massa ljus till kära Nana som gick bort i feb. SAKNAR DIG fina <3



Nu måste jag skynda mig.

<3 <3 <3 <3

KRAM


Lördag

Idsg har jag o Liisa varit runt i hela Sthlm på olika hästbutiker. Jag hämtade mitt fina pannband på Sthlmridsport och sen köpte jag ett täcke till Stella o Gordon. Så nu matchar dem <3

När jag köpte pannbandet så fick jag en present, tackar.. Ett skärp från Gersemi, inte helt fel.

(Reklam bild)


Så nu kommer vi vara fina när vi ska ut o åka transport.

Vad gör ni ikväll? Själv gör jag nog ingenting.
Var inne i stan en snabbis igår, bara 18 åringar och det suger verkligen. Så tråkigt.
Så var väl inne i stan 2 timmar haha, galet onödigt egentligen


Fredagen den 24 september

Imorgon skulle jag ha fått lön om jag jobba och imorgon släpper det Pikeur kollektionen på Sthlm ridsport hmmm. Va fan, jag vill ha ett jobb och det är nu.

Vet ens inte om jag får pengar eftersom den där A-kassan aldrig ringer upp mig. Snart åker jag dit och försöker få tag på folket.

Idag kanske jag ska träffa Liisa om hon inte får hem sin häst för då får hon fullt upp. På kvällen/natten blir dte nog en sväng till stan för att fira kusin lite.

Nu är det promenad som gäller, röra lite på fettet :-)

KRAM


Kommer inte in på FB

Blir galen när jag inte kommer in på Facebook, är det då man märker att det är ett beroende kanske? Har blivit det nu när jag har så mycket dötid.

Så vad har jag gjort denna torsdag, typ ingenting.
Varit hemma och tagit det lugnt, sen stallet o nu hemma igen.

KRAM

Min onsdag i bilder

Började med en morgon promenad med Sofie och hennes Joppe i underbara solen på järva. Så skönt att bara få gå och prata med sina vänner <3



Genom träsket

Stella fick tokrycket och började jaga Joppe i fullfart och gjorde härliga sladdar i leran. Hem till DUSCHEN!!

Efter promenaden så plockade jag upp Mary och kort därefter så åkte vi och hämtade hennes son Leon på dagis. Vi åkte till mor min och utnyttjade gräsmattan för lite bollspel med Stella <3





Maria hittade en humla som hon tog upp och jag var livrädd men skulle pront ta kort!!

Trodde ni att den levde? Den var DÖD annars skulle det ju inte gå hehe. Mor min kom hem vid 17 tiden och ville ha skjuts ner till tåget för hon skulle ut på middag i stan, så jag körde ner mamma och sen släppte jag Maria o Leon hemma i Rotebro. Det enda Leon sa hela tiden var kör snabbare, kör snabbare. Hmmm vem har kört rally med Marias son undrar jag?

På väg hem så ringer jag Cissi som ska komma över och meddelar att jag snart är hemma. Så hon la på ett kål och kom över, det blev massa prat, fika och IDOL.



SPÖKE? Ehhh japp haha.

Nej nu ska väl jag ta och byta om för att sen åka till stallet. Skriver mer om min torsdag senare

KRAM


Morning

Ut på en solig långpromenad idag med Sofie, ska försöka ta lite fina bilder och sätta in här på bloggen. Har ju bara en mobilkamera så FINA bilder kan jag inte lova haha.

Att se på TV den här tiden på dagen är bara för tråkigt. Det enda som visas är Rachel Ray eller våra bästa år, samma veva varje morgon.
Och Rachel lagar ALLTID mat

Nu vaknade min snutta <3



Folk säger att jag ska bli brunett igen, vad tycker ni?

KRAM

Natti natt

Dags att sova snart.
Imorgon har jag promenad date med Sofie <3

Så vad har jag gjort idag?
Vaknade vid 10 imorse faktiskt, skönt att få sova lite. Som vanligt vaknar jag med jordens huvudvärk eftersom jag biter ihop mina käkar när jag sover.
Ut på promenad med Stella för att sen göra mig iordning och möta upp vänner i centrum.

Jag, Helena, Cici och hennes underbara son åt pp foodcorten i centrum, kort därefter kom Hanna och hennes fina Emma. Gick runt och kollade lite men bestämde oss snabbt för en kopp kaffe och en liten bulle MUMS.

Vi satt och pratade bra länge, så vid klockan 16 var det dags att åka hem till snuttan som hade fått vara själv i 4 timmar. Mammas älskling, inte för att hon lider men det gör jag.

Så hem till snuttis för att sen gå på en promenad i rask fart.

Vid 18 tiden blev det mat hos mamma, sen åkte jag hem, bytte om till stallkläder och begav mig mot stallet.
Hoppningen gick helt ok, bättre än förväntat tycker jag eftersom jag inte känner hästen så attans bra än. Vi hoppade omhoppningssvängar (måste träna inför tävlingen som e om 2 veckor)
Var en fotograf där idag och fotade oss, undra om det är några bilder vi kommer att få se? Det märker vi ju om inte annat. Så fort jag får tag på de så åker dem ut på bloggen om dem e bra vill säga.

Nu är det Natti Natti för min del <3

KRAM

Internet shopping

Idag blev det lite internet shopping för mig, HM´s höst kollektion var det inget fel på, ME LIKE!

Sen så köpte jag en svart långkjol



Jag har hittat en jacka på Cubus som jag tyckte var lite cool, kanske köper den någon dag om jag har råd :-)


Hurtig

Det kan jag säga att jag är.

Detta är min måndag.

*Vaknar kl:9
*Äter frukost (2 lingon limpor med kalkon och ett glas proviva och ett P-piller) haha
*Ut med Stella på 45 min promenad
*Red mellan 13-14
*Hem ut med Stella
*Simmade med mamma, 200 meter. Skulle kanske blivit fler längder om inte simhallen stängde. Är inte så bra på att simma haha.
*Åt middag (fläskfilegryta)
*Tittade tv en stund
*Ut på en galen powerwalk med Stella
*Nu sitter jag hemma i soffan och dricker te

Tycker jag har legat i bra idag faktiskt, imorgon blir det date med Pish och Oliver och sen ridning på kvällen, hoppas verkligen att Sofie kan komma och kolla och fota mig och Gordon så får ni se min fina häst.

Fick lite fler mysiga Turkiet bilder av Helen www.axelssonjunior.blogg.se ( JAAAA jag vill tillbaks, jag o mina bilder)











<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Miss it
Love it

Cant wait to next year

Jag och mamma <3

Bättringsväg?? Hoppas det nu i alla fall.
Har haft en underbar helg med min mamma, hon är klart min bästa vän <3

I fredags så åt vi middag hemma hos henne sen åkte jag hem till Elin & Alex på en fika. Men åkte hem rätt tidigt.. Väl hemma så var jag själv eftersom snuttan sov hos mamma.
Jag kunde inte sova som vanligt och var allmänt nerstämd.

I lördags så åkte jag till stallet på morgonen för att måla lite hinder, målade kanske 5 bommar sen åkte jag till mamma.
Väl hos mamma så pratatde vi lite och då kändes det lite bättre, vi bestämde oss för att dricka vin och äta på Olearys. Vid 19,30 så åkte vi ner för att få i oss mat, granntanten följde också med på lite mat och dryck.

Efter 4 glas vin och 1 mojito så kom Mickis och då blev det ännu en mojito. Mor och Chatrine bestämde sig för att åka hem medans jag och Mickan fortsatte "festa" eller vad man ska kalla det.
Vid stängning så hoppade vi in i kompisens bil och drog till stan, där blev det mer vin och mer mojito och jag tror jag behövde det, verkligen!
Vi hamnade på Collage och jag säger bara herregud vilken kväll, vid 3 så åkte jag hem för det var på väg att spåra ur.

Jag sov hos mamma och fy vad skönt jag sov. Ända natten på 2 veckor då jag har kunnat sova utan att vakna en enda gång. Underbart för mina ögon.

Idag blev det en sväng till Edsbacka marknad, den marknade arrangeras 1 gång per år om jag inte har helt fel. Handlade dock inget men bror kom hem med strumpor och någon köksgrej.

Nu har jag ätit mat hos mamma och funderar på om jag ska hyra film eller se någon 21 film på TV, var inga speciella tycker jag.

Ha en underbar kväll

KRAM

Vill skriva så mycket

men kommer bita mig i tungan faktiskt, i alla fall en del.

Ibland så känns livet verkligen meningslöst. Det är de gångerna jag endast tänker på allt det negativa sakerna som händer i mitt liv eller inte bara mitt liv det är ju annat folk som är inblandat också.
Just nu har jag en sådan vecka tror jag. Känns som att jag är bortglömd på något sätt, det är svårt att förklara.
Förmodligen så är det så att jag är arbetslös och alla mina nära jobbar så därav är jag ensam hela dagarna och det suger kan jag meddela.

Det finns ingen som är perfekt eller ingen som har det perfekta livet, det dyker alltid upp skavanker hos alla.
Jag har märkt vissa saker hos vissa folk hur dem fungerar och det är skönt att jag uppfattade sånt nu så jag inte släppte in de allt mer i mitt liv och sen bli backstabbed. För det känns som så nu..
Uppskatta det ni har och släng det inte i väggen för det är endast ni själva som förlorar på det.. Det gäller familj, släkt, vänner, nära och kära.

Om jag fick välja just nu i denna stund så vill jag verkligen inte vara här. Jag vill bort härifrån och bara försvinna ett tag så märker vi om ni saknar något eller inte




20100916

Hoppas det går vägen nu, det kändes väldigt bra. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!!!

Jag har ju shoppat lite och gjort om lite hemma, här kommer bilderna.

Jag har tidigare haft röda detaljer i mitt vardagsrum, nu är det utbytt mot LILA! Höstens färg <3





Handlade lite grejer till mig själv också.
Hunter Stövlar, har ju tjatat ett tag om dem nu





Ett par nya fina vita ridbyxor som jag ska ha när jag tävlar.



Behövde en ny foundation och eftersom jag är kär i ID sminket så blev det en sådan. DYRT men BRA!



Hittade en tajt snygg jeansskjorta på Gina som jag bara blev kär i så den slank ner den med



Jaha då är kl 12:13 och jag har inget att göra som vanligt.
Äta lunch kanske? Men vart? Äta ute blir ju så dyrt hela tiden men jag orkar inte laga mat.. Så what to do?

Ikväll är det ridning på schemat igen, tror vi ska ha markarbete och jag har Goodman. Herregud säger jag bara håll i mig själv.

Håll tummarna för mig hela nästa vecka är ni snälla för då får jag svar!

KRAM


Kan inte få in bilder

i datan hemifrån så idag blir det inga bilder.

Igår hade vi mysfika i stallet innan ridningen. Hoppningen gick sådär, tycker att det är svårt att förstå sig på Gordon när han har sina hyss för sig. Men vi ska nog lära känna varandra tror jag.
Hoppas vi hittar varann innan tävlingen, första tävlingen är den 10 okt och den andra är 24 oktober.

Idag steg jag upp och åkte direkt till stallet.. Har kollat löshoppning och så har jag ridit på Titus.

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att min tvätt ska bli torr så jag kan sortera in den i garderoben. Även om det är det tråkigaste som finns + hitta alla likadana strumpor så måste det ju göras.

Jag har ändrat lite här hemma i mitt vardagsrum, bytt ut allt det röda mot lila. Super fint blev det. Kommer som sagt att sätta ut bilder sen.

Snart kommer Helena och snyltar mat haha, vid 19 kommer Cissi för att hämta sina blommor och förhoppningsvis så stannar hon för att kolla på IDOL.

Kram


Usch..

Idag är en jobbig dag.
Idag skulle min far blivit 50 år och det skulle vi fira stort. Hoppas du firar i himmelen med dina nya kompisar.
Jag kommer till dig sen pu, älskar dig så mycket och det gör så ont att du inte är här.

Pics från Turkiet 2010








Hoppas hoppas hoppas

Hoppas verkligen att det här kan gå hela vägen hmm. Säger inget än!

Har i alla fall kollat upp när alla favoritprogram börjar

Desperate 5/10
Cougar Town 5/10
Greys Anatomy 6/10
Gossip Girl 10/10

Så med andra ord var det ett tag kvar tills dess.

Summeringen..

... av helgen låter så här.

Fredags blev det utgång med Aki och Maria (födelsedagsbarnen) vi var på The Bedroom (ego). Inte det bästa stället direkt men det fick duga haha.

Jag & Aki


Maria och hennes pojk


Lördagen blev en väldigt lugn dag.
Sov väl till 12 kanske, tittade på en film hemma i soffan och bara mös i min ensamhet.
Efter ett tag så åkte jag till mor min på en liten fika och för att sen invänta middagen. Men innan middagen hann jag åka till Pish på en snabbvisit där det var fullt hus.
Cici, Kenta, Oliwer och Kentas dotter
Hanna och Emma
Sandra och Kalle
Linda och så lilla jag då.
Vid 19 tiden rörde jag mig tillbaks till mor för maten började bli klar. Blev grillade biff med potatis och goda såser.

Senare på kvällen åkte jag till faster samt kusinerna för att träffa upp de för lite spel. De hade varit på grönan hela dagen + ätit mat inne i stan. Så jag åkte dit vid 22 tiden..

Här kommer lite bilder från i fredags när jag umgicks med Cissi och Linn. Bilderna är tagna från Cissis blogg.
cissileandersson.blogg.se







Idag har jag varit på fika hos Stellas pojkvän eller ena pojkvän Exxen.



De lekte och busade i 3 timmar så nu är hon helt slut. De hade dragkamp och Stella förlorade varje gång, ni skulle ha hört hennes irritation skall när hon inte fick som hon ville.

Nu sitter jag hos mamma och funderar på vad jag ska göra. Middag hos mor? Middag hos Hanna? hmm vad blir det tro?!

Ha en trevlig söndag

KRAM

Mina blommor




Då var det fredag.

Torsdagen och fredagen har jag spenderat mycket tid med Cissi och hennes Linn. Super duper trevligt har det varit..

I torsdags så blev det lunch och glass hemma hos Cissi i väsby.

Stella hittade självklart en boll som som hon snabbt roffade åt sig.



Efter lunchen och fikat så lekte jag och Linn med gegga haha eller vad det nu heter. Eller det var väl mer jag som lekte kanske :-)



När klockan blev 15 var det dags att hämta hem Elias från skolan, så blev en liten promenad dit.



Efter detta så var det dags för mig att börja röra mig hemåt. Åkte förbi Sthlmridsport för att köpa vita ridbyxor som jag måste ha på tävlingen. Köpte ett par super snygga kingsland. ME LOVE! Nu hittar jag dock ingen bild på dem, men får sätta på mig mina egna och fota.

Efter det så åkte jag till mor min och satte mig framför datan för att söka fler jobb. Sökte väl en 2 st igår tror jag, lite segt är det. Men hoppas att någon nappar snart, för att gå hemma är så satans TRÅKIGT.

Ridningen började kl:19. Jag fick stallets dressyrhäst Goodman. Han är verkligen super fin i dressyren, jag hade dock en sjuhelskottas träningsvärk så rida var inte det roligaste igår. Fick en rejäl kramp i vänster galoppen så det var bara att hoppa av haha.
Sen så gick det lite bättre efter ett tag.

Efter stallet så åkte jag och Cicci och lämnade Mitra och plockade upp Stella hos mormor. Sen var det dags att åka hem titta TV dricka te och sova. Skulle upp tidigt imorse för att hjälpa Cicci och Sara med hoppningen. Det gick super.



Ikväll blir det en liten utgång för att fira Aki (som fyller 26) och Maria (som fyller 25).

Ha en trevlig fredagskväll..
KRAM


Hann inte...

Sätta in bilder på blommorna idag. Mor min har lagt beslag på min telefonsladd till datan så jag kan föra över bilder. Hon påstår att jag har tagit hennes hmm men det har jag inte, jag lovar!!!!
Men får åka förbi henne imorn och fixa det.

Vad har ni gjort idag?
Själv så vaknade jag vid 9 tiden. Hade planerat långpromenad med Lina och hennes Hecto.
Så jag mötte upp de vid 10 tiden och så gick vi en sväng mot järva. Vi var väl ute och vandrade i 90 min + leta svamp hehe.

Vid 12 tiden så blev det lunch date med Cicci i Stinsen. Vi hamnade på den grekiska restaurangen där och svullade i oss. Nötkött och pommes, herregud.. Känns som om det blir en lång promenad imorgon med.
Efter lunchen var det dags för Cicci att åka till stallet. Jag hängde på då hon skulle hoppa en av ridskolans hästar, alltid kul att kolla då..

När hoppningen var klar så åkte jag till mor min, jag lämnade Stella där innan lunch daten. Så åkte för att hämta upp snuttan men jag fastnade där i soffan på en liten powernap. Hade galen huvudvärk som verkligen inte ville ge sig. Efter en stund så gick vi ett varv i skogen för att sen åka och kolla på vita ridbyxor. Jag hittade ett par som jag vet att jag vill ha men det är självklart de dyraste. Varför ska det vara så för? hmmm alltid lika jobbigt.

Middagen bestod av en yakiniku medans mamma körde den "nyttigare" varianten och tog 8 bitars sushi..

När maten hade lagt oss så gick vi en sväng på bögsgård (järva) med snuttan. Vi gick vid 19 tiden så vi skulle hinna tillbaks till IDOL, i <3 idol. Hahha klockrent program...
Grym kille.
Olle

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1764373

Det är ju nästan alla uttagningar som är bäst även om det är super kul att se fredags finalerna sen.

Nej nu ska jag kolla lite TV.
Tylösands kungar eller vad det nu hette hahah...

Kram

Godnatt

Oj så trött jag är.
Red första gången idag på väldigt många veckor känns det som. Gordon var duktig och hoppade banan felfritt, han har en tendens att vara lite av en plockepinn häst :-) Men han är fin ändå...
Tävlingen är om 1 månad, börjar bli lite smått nervös..

OJ OJ OJ vilka fina blommor jag har köpt och fått lite på köpet.. Ska ta kort på alla imorgon på dagen så ni får se dem, HELT UNDERBARA!!.

Dags att sussa lite kanske? Är en dag imorgon med eller hur.

ps. säg till om ni har ett jobb till mig, börjar bli otålig.. TACK..



Hehe hittade lite gamla rygg bilder..

GODNATT


Myspys

Sitter hemma med tända ljus i hela lgh, en kopp te och en snarkandes hund. Kan det bli bättre? Jaaa vore ju alltid trevligt med manligt sällskap MEN finns ju fan ingen.....

Brukar ni kolla på Sex Education? Det går i allafall på 3:an nu och det är ju galt kul att kolla på.
Om ni inte har sett det så är det dags att kolla på det tjejer och killar..

Imorgon börjar IDOL, herregud så bra. Ska bli riktigt kul att se det iår igen. Ska nog försöka gå och se det live någon fredag sen när det sätter igång på riktigt.

Nu fortsätter jag med mitt mys.

Ha en underbar natt

Kram

Bilder från loppis



Vi sålde inte allt för mycket, men fick en liten slant i allafall :-)

Sitter hemma i soffan och kollar på TV.. Har precis varit på promenad med snutti.
Middagen åt jag hemma hos Elin o Alex, de bjöds på spagetti o köttfärsås.. Så gott så.

Vi satt och pratade Turkiet och insåg att vi åker igen haha.. Det är så varmt där ju, vill inte vara här i kylan.

Om en månad är det den första hopptävlingen, jag som ens inte har ridit än. Herregud det känns som jag ligger efter.. Men på tisdag är det ridning kl:21, ska bli så kul att rida igen efter ett lååångt uppehåll.
Jag måste måste köpa vita ridbyxor men ekonomin är inte den bästa förtillfället men det är ett måste. Har ju ingen tävlingskavaj heller, men det kan jag låna! förhoppningsvis av Mitra...

Dröm nu sött så hörs vi imorgon

 


Söndag

GOOOOOOOmorgon....
Söndag morgon och trött som få, Stella ligger fortfarande i sängen och myser.
Måste väcka henne snart hihi. MEN hon hade en tuff dag igår.
Loppis mellan 10-16 då hon inte sov någonting, sen hem duscha och på middag hos kusiner. Kom hem kl 2 på natten. Så hon är trött min ängel...

Vad händer idag?
Min söndag blir väldigt lugn. Lite film, lite middag hos mamma...
Men först ska jag ut med Stella och efter det ska jag följa med Lina och kolla på en lgh. Ska bli super SKOJ....

Igår när jag kom hem kl 2 på natten så var det 3 grader, är det ett skämt eller??? I Turkietg var det mellan 25-30 på kvällarna, snart tar jag mitt pick o pack o åker tillbaka. Vill inte vara i denna kyla brrrrr.

Dags att starta dagen

Lägger in bilder från loppisen senare

KRAM

Tillbaka och sjuk som F-N

Hej allesammans.

2 veckor sen jag visade mig här på bloggen..
Jag har haft det super bra..

Solat
Badat
Sovit
Ätit
Festat

Helt UNDERBART.....

MEN jag har blivit kalas sjuk, de kom de sista dagarna när jag var där. Blev tokförkyld och resan hem gjorde inte saken bättre.. Så nu trycker jag i mig alla slags mediciner så att jag blir frisk, vill bara må BRA...
Vill rida, vill umgås med vänner, pussa på deras barn m.m.....











Ser ni mitt hår på sista bilden. Mickan hade med sig en magisk maskin hahah, sån måste jag köööpa....
Ska kolla upp priset på den och sen så köper jag den, klockren!!!!

NU måste jag äta lite men skriver mer senare....
PUSSSS

RSS 2.0