20120910

Hej

För er som som fortfarande är här och kikar in ibland så kommer jag att börja skriva så småningom igen när jag har tid och lust. Känns inte som att jag har så mycket att dela med mig av just nu.. Händer inte så mycket roligt i mitt liv..

Jag har i allfall haft en underbar sommar med nära & kära. 3 st underbara veckor i Turkiet med olika sällskap. Första veckan var det jag & mamma, dem andra 2 veckorna var det jag, Linda & Mickan.. Sol, bad, mat och en massa fest stod på schemat och OM vi festa. Vi levde i en fantasi värld och levde upp till den fantasi världen. Det var fantastiskt. Emellan dessa veckor var jag i Hälsingland med min storasyster Lina, min bästa, tryggaste vän Lina. Hon är min pelare, henne jag lutar mig åt när det är jobbigt <3

Nu är jag tillbaka i vardagen men sitter redan att letar efter nya resor J Nästa resa blir nog en weekend till Istanbul över min födelsedag. Det kommer att ätas gott, drickas gott och shoppas en del. Är ju egentligen helt perfekt för då kan jag handla julklappar till hela familjen så är det klart sen.. handlar om planering hehe! Nu undrar säkert många varför jag inte bara är hemma i Sverige och lever vardagen. Jag känner, man lever en gång, det är samma sak varje dag och självklart älskar jag mitt liv här men ibland måste jag ut och utforska lite.
Resor 2012
London
NewYork
Alanya Juni
Alanya Aug
Istanbul Dec

Bilder kommer vid senare tillfälle

Om en månad ska jag ut på tävlingsbanan med Pompadour, jag längtar men samtidigt så är det lite läskigt. Har aldrig sett henne tävla och hon har väl inte så mycket erfarenhet av det heller. Men vi är trygga tillsammans eller jag är trygg med henne hitills så förhoppningsvis så går det hela vägen.. Jag strävar efter en felfri runda på damen <3 veckan efter hemmatävlingen ska jag till Väsby och tävla på min Prins.. Han är bara underbar att rida MEN han är liet av en plockepinn häst så kommer inte ha några förväntningar/förhoppningar där inte. Bara iväg och ge järnet!!

Jag kommer igen jag lovar

Kärlek
M


RSS 2.0