Mycket som händer

Det är mycket nu, kan dela med mig av lite!

Jag kommer att byta jobb, eller jag är emellan 2 jobb, låter finare!
Jag är inte riktigt nöjd med hästen jag tävlar. Då jag betalar en hel del så vill jag komma någon vart. Har nu pratat med mina tränare så får se vad som händer!

Har inte haft någon ork eller lust att skriva då jag inte kan dela med mig av allt som händer. Så det kommer bli så ett tag framöver.

Hursom helst, så har helgen varit händelserik!
Fredag - Shopping i annexet, Sthlm horse show. Hittade endast ett dressyrspö, så jag o Elin drog till
Andersson Häst & Hund och shoppade där istället. Much better.
Fredag(natt)-lördag(fm) - magsjuk, fy säger jag bara. Ont i hela kroppen men man känner sig smal haha!! Något positivt ska det väl va?
Lördag em - höll jag mamma sällskap på loppis (kräkfri)
Söndag kväll - Sthlm horse show med mamma, Lulu, Jaja & Farmor <3 Mys faktor!!
Måndag - Lunch, samt fika med Alex S + ett möte med en viss som jag sent kommer att glömma, PUCKO!!
Tisdag - En jobbig dag, åkte till min fristad (stallet) men kändes inte bättre alls. Red en liten galen ponny som fick mig att LE i alla fall. Det tycker jag om!
Onsdag - Jobb på TSW ett tag framöver..

Hej

Hej ni som är kvar.

Jag kommer snart tillbaka och skriver en massa trevligheter men just nu har jag inte orken då det händer för mycket saker som jag inte vill dela med mig av. Så istället tar jag en paus härifrån.

Men snart så

Kan meddela att jag köpte en ny hjälm i måndags, det är alltid trevligt :)Jobb idag och imorgon ska jag till frissan, oj vad fin jag ska bli. Även om jag inte har en aning om vad jag ska göra..

Ha en fin dag!

Inte en dag för sent

Mitt internet har strulat hela veckan. Ena dagen funkar det 2 min, sen lägger det av och så har det varit hela tiden. Ringde bredbandsbolaget supporten i torsdags.. + att jag har bytt internet sladd, så nu får vi se hur det går.

Har inte hänt så mycket, jobbar hela veckan och sen har jag bara tagit dte lungt. Var på 18 års kalas i ons och red i tis. Det är vad jag har gjort..
Eller i måndags var jag o Cissi hos Lisa och kollade på hennes nya fiiiina hus. Hon har bott där i ca 3 mån och hon kändes sig väldigt hemma.

Ska ut med Stella nu på en promenad, sen funderar jag på att åka till hundöarna med henne och se vad det är.. Många har sagt att det är bra men har aldrig tagit mig dit. SÅ kanske dags för det nu då..

Ha en fin dag

RSS 2.0