Mr Maestro

Idag har jag ridit på en 4 årig sötnos som heter Maestro.. Det gick bra även om jag inte känner honom så bra, men vi ska nog komma överrens vi med. Så honom kommer jag att rida 2 dgr i veckan. Han står uppstallad i mitt stall så det är alltid ett plus.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag har gått satans mycket känns det som
Morgon: 2 tim powerwalk
Förmiddag: 45 min powerwalk
Eftermiddag: 30 min powerwalk + ridning i 30 min
Kväll: 1 tim powerwalk

Så nu ger jag mig själv ledigt sista timmen innan vi ska sova <3

Imorgon ska jag på arbetsintervju, ska bli väldigt intressant, håll tummarna för mig är ni snälla..


Lite om mig själv

Namn: Madeleine Stella Maria Beauchamp
Ålder: 25 år
Bor: Sollentuna i en fin fin 2:a som jag har renoverat nyligen, så den ser exakt ut som jag vill
Familj: Mamma Eva 50 år och bror Christian 28 år Pappa Didier som gick bort 2006 <3 Och Stella såklart <3<3
Släkt: 2 st fastrar, en farbror, farmor, 2 morbröder, 2 morfäder, 10 kusiner
Civilstånd: singel
Jobb: Inte för tillfället, men snart hoppas jag
Fritid: Umgås med Stella och rider mycket 2-4 ggr i veckan
Vänner: Jag har många kompisar, bekanta men bara få vänner..
Bästis: Cecilia Öberg <3
Festar: Ja det händer och då kör vi all in
Kläder: SKOR!!! Jeans, leggings, långa tröjor och mycket myskläder.
Tränar: Går med hunden och rider, ska försöka gymma lite kanske
Framför eller bakom kameran: Framför såklart, älskar att ta "modellbilder"





Var lite saker om mig, är det något mer ni vil veta? :-)

Imorse tog jag o mor min en promenad på järva med hundarna, sen åkte jag o Exxen till stallet så att Stella fick lite quality time med mormor.. Efter det så åkte vi hem till mamma för att slappa lite, blev en liten powernap för oss alla 3.
Åkte tillbaka till stallet vid 16 då dressyrkurserna satte igång + att vi (jagoelin) skulle kolla Elins häst då den är halt.

Nu ska jag kolla sista avsnittet för Hollywood fruar, sen blir det natti för min del. Ska möta upp Catalina imorgon för en powerwalk på järva..

KRAM

Söndag 26 dec = Mellandagsrea

Nu kanske ni tror att jag har handlat ihjäl mig men så är inte fallet.
Eftersom jag hade en hel del presentkort på MQ så gick jag dit först, där blev det en kofta från Bondelid och en skinnjacka, koftan var dock inte på rean.

Av mamma hade jag fått presentkort på Sisters där jag kunde köpa mina snösmycken.


Tycker de gör väldigt fina smycken för ändå helt OK pris, inte överdrivet men det är fortfarande inte glitter kvalite på sakerna.

Det var dem sakerna jag orkade med idag, rean är galen och finns ändå inte allt för mycket saker som är bra.

Jag och mamsi bestämde oss tidigare i veckan för att gå på bio och se Änglagård, så det hann vi med idag. Filmen var bra och jag kommer verkligen ihåg när jag såg den första Änglagård för 10 år sen eller nåt sånt.

Så ni som har sett dem andra 2 filmerna, gå och se den 3:e!

Har precis varit ute på sista promenaden med hundarna, Cicci gjorde mig sällskap <3 nu är båda trötta och jag med, så snart blir det läggdags. Måste bara hitta något bra program på TV:n att somna till.

Exxen <3


Stella <3 <3 <3



Snart kommer kylan igen, ska bli -19 dagen innan nyår! KLÄ ER VARMT


Juldagen

Är en dag då alla går ut och festar järnet, om jag går ut idag så kör jag. Jag har ju 2 "små" bebisar hemma..



Dessa ögon som bara lyser, men jag tar ju kort med mobilen, så det blir inte så satans bra tyvärr.

Är ni alla nöjda med era julklappar? Det är jag <3
Fick en säkerhetsväst av bror min

Av mamsi fick jag en Mateus skål

Ett armband

Jag fick pengar till hoppkursen som är 3-5 januari, jag fick Vichy ansikts rengöring..

Av farmor fick jag lite pengar <3 Av morfar Roffe fick jag presentkort på MQ (hade några innan, så det blir storshopping snart LOVE IT!!)

Av Johan o Maria fick jag ett super fint ljus (Exxens matte o husse)



Sen så spelade vi ju ett julklappspel för första gången, dessa 3 saker vann jag.

Ett doftljus (vanilj), magnet block med penna + en liten julhandduk.. Herregud vad vi fightades om dessa julklappar haha. Mamsi och Elin fick 4 var och vi resten fick 3 o 2 var...
Roligt var det <3

Snart kommer mamma över på lite lunch, sen blir det promenad på bögarnas med hundarna tror jag nog.

Har ni några planer för nyår än? Jag har några men vet inte vad jags ka göra faktiskt. Men har ju en vecka på mig att bestämma mig.

<3 <3 <3 <3 <3

GODJUL


JULAFTON 2010

GODJUL

Hoppas ni får en massa fina klappar, underbar mat och underbart sällskap....

Kramar i massor


1 dag kvar

Har ni någon julkänsla? Jag fick det imorse när jag var ute och gick med vovvarna, helt underbart vinterväder och det känns som att det var länge sen vi hade en sådan fin vit vinter.

Visst ser det mysigt ut?, det var kallt vill jag lova men underbart att gå i en helt tyst skog..

 

Igår kväll visste nog inte Exxen vart han skulle lägga sig, han fick med sig sina täcken och kuddar hemifrån men kunde inte riktigt lägga sig till ro, så han o Stella höll på att böka och ha sig, för en stund så hade jag båda i sängen HERREGUD tänkte jag, det här kommer att bli tajt haha..

Men till slut så la sig Exxen i sin säng och så sov vi alla hela natten.. <3

 

När jag fyllde år så fick jag presentkort på Sthlmridsport av min faster Lulu och grannarna Chatrine o Ragge, Tusen tack!! Så igår var jag och shoppade upp dem. De skulle inte ha någon mellandagsrea så ville inte vänta. Det blev en Kingsland mössa 439 kr, en läder grimma 489 kr och ett par Kingsland strumpor för 119 kr

Tänkte köpa ett blå huva till hästen men fanns ingen, så det får bli vid senare tillfälle.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sen åka till mamma och ha mys hela dagen, vi ska spela bingolotto och spela på hästarna. Hundarna får med sig ett varsit ben så att dem oxå har att göra en stund. Sen kanske det blir ett glas vin med Lina <3

Imorgon är det Julafton och då är det tajt schema..
Kl 12 serveras gröten hos mamma, sen åker vi till kyrkogården för att tända ett ljus hos pappa, farfar o mormor. Sen åker vi til farmor för att lämna en blomma och sen till Jaja och sen åker vi till Lulu o Danne och är kvar där hela kvällen <3

Ha ren underbar JUL och hoppas ni alla får fina klappar

<3 <3 <3 <3

GODJUL


Hämta Exxen idag!

Igår var sista ridningen, började med att vi fick rida fram lite på våra egna hästar i kanske 15 min. Sen så fick vi sätta på oss ögonbindel för att sen hoppa upp på en annans häst, bli longerade och sen skall vi gissa vem det är vi sitter på. Var inte allt för lätt, men jag sa rätt på första försöket...

Sen så gick vi in i cafeterian för att fortsätta med våra lekar, vi skulle sätta ihop ett träns med ögonbindel.. För mig tof det 7 min o 19 sekunder och göra detta, då var det några grejer som var snurrade hahah.. Men roligt var det.

På dagen så gjorde jag ett impulsköp, det blev en D brand jacka, super snygg är den.. Bild kommer sen då alla bilder på nätet är på en annan tjej haha.. Orkar inte leta efter en bild endast på jacka..

Idag ska jag först till Morfar för att klippa honom, sen blir det stallet för att longera Sting, senare ikväll hämtar jag Exxen <3




Tis, ons o tors kvar

Sen är det CHRISTMAS i en hel dag..
Sen börjar mellandagsrean, ska ni ut o kriga? Jag ska endast till 2 butiker sen är jag nöjd!

Imorgon är det sista tisdagsridningen, sen får hästarna lite lov (LITE).. det är både hoppkurser o dressyrkurser. Jag kommer att vara med på hoppkursen såklart, vet dock inte om det blir Sting eller Gordon för mig.
Ang sista ridningen imorgon så är jag lite nervös, vår tränare har hittat på lekar hmm, verkar livsfarligt haha..

Idag blev det en heldag med Mix, händer inte allt för ofta, tycker jag är lte tråkigt. Får göra om det många ggr <3

På ons ska jag hämta Exxen, han ska vara hos mig en hel vecka. Ska bli så mysigt tror jag haha. Har aldrig haft 2 hundar förr, jag o Stella har ju våra rutiner, vi sover till 10 och går första promenaden vid 11 haha nej lite överdrivet kanske, men vi är inte dem så går upp kl 07.00 och går. Vi vill sova och mysa lite när vi vaknar <3 Men exxen får lära sig han med, ska nog få han till en liten tröttmössa.

Ligger förtillfället o kollar på Hollywood fruar och ser när Anna Nicole Smith gnäller om att hon ska ha 4 parkeringsplatser för att hon bor i penthouse. Hahah även om det inte fanns några parkeringsplatser, hmm vad gör man då? Jo hon gnäller vidare. Hehhe lovely NOT!!!

GODJUL


Söndagen innan julafton

Nu är det inte många dagar kvar till julafton.
Hur ser eran julafton ut? har ni något ni alltid gör varje år?

Jag åker alltid till kyrkogården varje julafton för att hälsa på farfar, mormor och pappa <3

Idag åkte jag och mamma iväg för att handla julgran


Visst är den fin.

Självklart så sitter tomtarna under granen

Jag handlade ett par nya täckbyxor, skit snygga. Jag efterlyser dock mina bruna täckbyxor, så om någon har sett dem, säg TILL tack!!

 

Efter att ha pyntat granen och haft en shopping dag med mor min i Stinsen så begav jag mog mot Ica Maxi för att handla lite. Funderade på middag och kom fram lite snabbt till att det blir lövbiffs gryta.. Första gången jag gjorde den och blev inte allt för dumt, det kan Cicci intyga haha.

 

Nu ligger vi i soffan och tittar på film jag o Cicci, Stella ligger självklart med Cicci.. Hon dissar alltid mig när Cicci är här


Cicci låtsas sover as usual <3


Städlördag!

Jag brukar alltid städa på söndagar, men nu blev det idag istället. Allt luktar gott och allt är rent.. Partylite ljusen är tända så det doftar mango/mandarin i hela lgh <3

Igår blev det middag hos mor med familjen, sen åkte jag ner till Olearys för att möta upp Lina www.anilatac.blogg.se med lillesyster Clara och Lollo. Jag körde så blev ingen sprit för min del, men fick i mig 2 cola light och en kaffe haha jag höll mig vaken tills dem stängde i alla fall. Är ändå ganska roligt att vara där eftersom jag alltid träffar gamla kompisar från skoltiden.. Det nya hänget i Sollentuna :-)

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så älskar jag partylite produkter, här är några av de jag har hemma..



Det är dyrt men det är det värt, för de här sakerna kan du inte hitta på stan.

Vad tycker du om, stora eller små klappar? Jag har mest köpt små i år....



Nu ska jag duscha sen ska jag nog åka till mor min, Stella är där och jag saknar henne <3

 


El finito

Jag är klar med min julshopping, såå skönt.
Har i och för sig hundarna kvar, men det går fort <3

Nu ska jag ut med Stella och sen lägga mig i soffan och ha fredagsmys med familjen

<3 <3 <3

Zumba

Jag har en granne som dansar Zumba på morgonen.  Nu börjar ju hon i och för sog vid 9 tiden, så det är inte super tidigt MEN kan vara lite irriterande att höra det varje morgon..

Igår var jag på ams på morgonen med Mitra, sen bar det av mot Cici. Vilket snökaos det var igår och kommer förmodligen att fortsätta idag med?

Plogarna hade ens inte börjat med motorvägen och klockan var 11, hmm.. Halt som attans!!

 

Cici och jag åt lunch och bara mös och pratade skit <3 Love you
Nordin


Sötaste killen i hela stan, se upp tjejer när den här mannen ska ut på stan <3



På kvällen blev det stallet och Sting skötte sig utmärkt, han hoppade kanon. Jag ska rida honom ganska mycket över julen så han håller igång. De andra hästarna får vila men inte han, han är ny på stallet och vi har ingen erfarenhet av att han står så länge..

Idag blir det sista julshoppingen, har brorsan kvar som sagt! Så hoppas på att hitta något bra

<3 <3 <3 <3 <3

Men först ut med Stella (stella o hennes sovkompis)


Jobbintervju

Intervjun gick super och de var supertrevliga MEN det var timanställning och det funkar inte tyvärr. Även om jag skulle kunna jobba där för att det verkar bra så går jag inte runt.

Idag har jag mor o bror ätit lite middag, vi gick faktiskt o handlade på lill restaurangen här i kärrdal centrum. Blev en yakitori för mig och yakiniku för mams o bror. Smaka helt OK!

Nu är det bonde söker fru på min TVbild, inte mitt val direkt men mams e här och hon har följt det. Sen vid 21 så blir det någon engelsk deckare. Får väl duga :-)



<3 <3 <3

KRAM


I love candles

Jag är ett stort fan av ljus, ljusstakar ja allt som har med mys att göra.. Förut hanfdlade jag väldigt mycket på Partylite www.partylite.se men har dragit ner lite på det. Men var inne på deras sida nu och såg såå fina produkter.

Hittade lite saker som jag inte kunde slita mig ifrån, har inte köpt något men skulle inte vara helt fel att ha dem hemma..



De har helt underbara produkter, men kostar därefter också.

 

Nu ska jag faktiskt iväg på en jobbintervju idag, så jag måste sätta igång.

 

<3<3<3<3<3<3

 


Julklappar

Har ni handlat allt?

Jag har min bror kvar + 2 st hundar hehe. Men det är inte så svårt!

Den som är svår är brorsan, vad tycker ni att jag ska köpa? Jag har lite ideer men tänk om han inte blir nöjd, tycker det är jätte svårt att veta.

Jag vet själv inte vad jag önskar mig faktiskt. Jag fick ju allt jag ville ha påmin födelsedag, TACK IGEN ALLESAMMANS!! <3

Jag o Gordon har haft en svacka, men idag gick det bra igen.. Han kan om han bara vill och jag med <3
Så kanske blir till att önska sig pengar till hoppkursen som hålls efter nyår.. Jag har en annan plan då oxå som jag verkligen vill skall slå igenom, men krävs lite planering om jag säger så. Kan inte knäppa på fingrarna och tro att allt ska lösa sig..

När jag väl var klar i stallet och åkte hem till mormor (mamma) för att hämta Stella så sov hon så sött, ville verkligen inte ta henne därifrån.



Sov time nu då

<3 <3 <3 <3

KRAM




Jätte bebisen

Det var vad Cicci sa när hon kom till mig i söndags haha.. Ser jag ut som jätte bebis? :-)

Jag, Cicci o Johanna hade hur mysigt som helst och vi pratade om allt ända in på småtimmarna <3..

Idag har jag i princip varit hemma hela dagen. Har tvättat 5 maskiner så nu är allt rent, helt underbart enligt mig. Väldigt tråkigt att tvätta, men hur skönt är det inte när verkligen allt finns i garderoben.

Åkte i och för sig till Stinsen för att möta upp bror min, jag fick 2 st vita jetset klockor när jag fyllde år, så var dags att byta ut ena. Bytte den till ensvart med bling bling, så som på bilden nedan MEN min är av silicon materialet..



Nu ska jag lägga mig, imorgon ska jag hålla Mitra i handen :-) haha

 

 


SlappSöndag

Då var det söndag igen, ångest dagen som jag kallar den. Men har ingen spec ångest då jag inte jobbar.. Men söndagar är ändå söndagar..

I fredags var det kalas för mig o min kusin hemma hos min faster i Häselby. God mat och super sällskap, kan det bli bättre?
Fick några presenter också, tusen tack för dem.
Fick ett presentkort på HM av Svenne o Maggan så på lördagen så åkte jag till HM för att hitta en fin tröja till Helenas 25 års kalas..

299 för denna tröja, fanns i svart och grå/beige. Super fin i mina ögon <3
Fanns lite pengar kvar på kortet + att jag hade en 50 kr check, så jag fick med mig 2 st stickade koftor också, inte den bästa bilden kanske. Nej jag har inte gråtit, hade varit ute i kylan och ögonen rann :-)

Medans jag tog ego bilder så låg Stella i sin bebis säng, hehe förstår inte hur hon kommer ner i den.


Sen var det dags för födelsedags kalas för muppen (Helena) <3.. Hon hade gjort super god mat och var en toppen värdinna. Det var frågesporter och lekar i alla former. Jag skulle blåsa en ballong tills den small, var lite nervös faktiskt. Trodde att det skulle göra ont, men det gjorde det inte. Vibrerade till i läpparna när den small..



Men jag vann i alla fall, för Nathalie vågade inte riktigt hehe...

Helena fick super fina presenter av alla som hon kommer att ha stor nytta av, hoppas du blev nöjd med allt <3

Just nu sitter jag i soffan i min, ja vad tror ni? (ONEPIECE) Och inväntar Cicci o Johanna, vi ska ha mys söndag med lite film, lussebullar o te.
Ha en super söndag och klä på er om ni går ut!!!!

 


Walk the line bilden


Togs endast 2 bilder..

Idag ska vi fira mig o kusinen med släkten, ska bli super trevligt. Jag har fyllt 25 och Alex har fyllt 18.

Igår kollade jag på Eclipse, helt ok men konstigt slut? Eller??

Idag ska jag nog byta min klocka, ska möta upp bror vid 14 kanske och kolla lite julklappar, hoppas han har med sig kvittot till klockan, fick ju 2 st vita jetset klockor när jag fyllde år.. Så ska byta mot en svart bling bling <3

Joppe körde min bil häromdagen <3 haha

Dags att ge sig ut nu, Stella sov länge idag!!

<3 <3 <3


Stall arbete

Det är då jobbigt att jobba i ett stall må jag säga, förstår inte hur folket orkar jobba heltid.
Klockan ringde 06.10 imorse, den var inte kul!

Drog upp Stella vid 06.45 ungefär, hon var måttligt road. Men efter en stund så kom hon också igång.
Jag o Johanna körde teamwork så det funkade super. Dock så hade vi 2 st ponnier som drog en repa, så det blev en liten springtur för oss.

Nu är det soffan som ropar på mig, ha en underbar kväll

Walk the line

Idag är vi en parad som skall ut på promenad.

Jag + Stella
Mitra + Knut
Johanna + Nelson
Sara + Tuva
Jojje + Cosom (2 hästar)
Lisa

Ja det var nog vi, hoppas på att alla sköter sig.
(ska försöka att ta lite kort)

Senare idag ska jag väl söka lite jobb och så först o främst, sen vet jag inte om jag har en lunchdate eller inte.. Det märker vi haha.. <3

KÄRLEK

<3 <3 <3 <3

Underbara presenter

Gud vilka fina presenter jag har fått, är super nöjd.

Har fått presentkort, klocka, blommor, ljusstake, vin, halsband m.m.
Ett litet bildrace på det!

Min helt UNDERBARA onepiece som jag fick av mamsi <3


Alla ovanstående bilder var presenter från mamma, LOVE YOU!!


Denna fina klocka fick jag av Catalina, Maria o Corinne..

Det roliga var att jag fick en vit av min bror också, så vet inte hur jag ska göra. Det är olika design på dem, så kanske kan behålla båda två eller vad tycker ni?
Som sagt så fick jag en klocka av bror, sen fick jag presentkort på MQ o 2 st termometrar som jag kan ha inne hos mig, tusen tack <3

Helena kom förbi Olearys igår när jag satt o åt med familjen och lämnade presenter, super gulligt av dig <3


Är så TACKSAM för alla presenter...

Nedan ser ni lite bilder från min o Mitras vinterpromenad förra veckan. BRRR kallt!!



För er som inte har sett min nya frisyr, check this out :-)

Ps. jag är i princip nyvaken på detta kort :-)

Nu ska jag springa ut med min kärlek Stella.

Ha en underbar måndag

 

<3 <3 <3 <3


Its my birthday

Idag är det min dag :-)

Har haft en underbar födelsedag med en massa fina presenter (bilder kommer)

Just nu sitter jag hos mamma i min onepiece dräckt (just love it).. Ska ut med Stella snart, sen går vi ner till Olearys för lite middag med la familia.

Veckan som kommer blir nog lugn för min del, söka lite nya jobb, rida, hänga med friends..

Nästa helg ska vi fira muppen på lördagen och på fredagen så ska vi fira mig + kusinen med släkten.

<3 <3 <3


Fortfarande jätte kallt

Hur känge ska denna kyla ligga kvar?
Enligt min termometer är det -19 ute. Vad ska jag ha på mig??
Ska det vara så här kallt tills våren kommer nu?, då är det dags för mig att köpa en overall eller nåt haha. Just nu lånar jag mammas överdragsbyxa, för hittar inte mina SUCK! Vet inte vad jag kan ha lagt dem..

Ska till ams idag och känns väldigt jobbigt att ta sig dit i denna kyla , kan man inte bara få ligga hemma i soffan under en filt med snuttan..

Dags att starta denna dag nu

<3 <3 <3 <3

Kallt??

Är det -20 ute? Det är inte allt för varmt inne hos mig, så kan verkligen tänka mig kylan ute brrrr..

Igår red jag och kan inte säga att det gick super bra faktiskt.. Vi sätter punkt där tror jag..

Idag planerade jag o Mitra en långpromenad på järva, hmm undra om vi fryser ihjäl? Vil verkligen inte gå ut, men Stella måste gå ut på toa så det är bara att klä på sig.. <3

Ha en bra dag


RSS 2.0