Onsdag den 30 september

Ridningen igår gick kanon även om Calle var väldigt pigg och stark så gick det helt OK! Jag var nöjd i alla fall.Efter ridningen åkte jag till mor där Stella var och plockade upp henne & kollade slutet på IDOL sen åkte jag hem för att sova, var så trött igår.
Jag kammade hem hela 17281 steg igår, det är bra jobbat.

Tycker ni att det är rätt personer som åker ut ur IDOL? När det gäller killarna så tyckte jag verkligen att Eddie skulle gå vidare, men är nöjd ändå att Calle och Jon fick sig en plats i finalen.Igår hann jag inte se damerna så mycket men såg Mariette och Erika, båda som kom vidare och det var super duktiga.




    

 

KRAM

 

 


Då var det dags

För ridning idag! red inte förra veckan pga ryggen, den är fortfarande inte bra men ska göra ett försök! Många säger att det är bra för ryggen! Så hoppas på det!

Var precis ute i skogen med Stella & såg 3 rådjur, de är så vackra när det bara står och glor på än hehe!!

Nu är det en macka som gäller & sen mot stallet.

Godmorgon

0,8 grader i denna stund! Vad ska jag ha på mig?

Igår efter att ha slängt i mig lite mat hos mor min så åkte jag ner till Hanna för att kolla på IDOL. Amal var där med sin söta son och han busade hela kvällen även om han var sjukis.. Min bror hade tagit mied sig Stella hem så vid 20,57 så gav jag gärnet till Edsberg där han bor så jag skulle hinna till Hollywood fruar och det gjorde jag!! Trött som få var jag när jag skulle ta mig hem vid 22 tiden, mötte upp Björne vid min parkering och tog oss en promenad i regnet innan läggdags!

Måste fixa mig nuu

11402 steg är jag uppe i, helt OK. Ska nollställa den när jag kommer till jobbet klockan 8!

KRAM


Då var måndagen avklarad

Har haft massa att göra på jobbet idag, men skönt det för då springer tiden iväg. Vi har fått stegräknare på jobbet för att vi är med i någon slags tävling på motiomera.se så nu är alla väldigt hurtiga helt plötsligt! Jag satte på mig min räknare idag vi 08,30 tiden & har vandrat 8827 steg.. Det är helt OK tror jag.

Har hänt en sak som inte är roligt alls, men inget jag vill skriva om här. Hoppas verkligen att saker och ting inte är sanna....

Kommer inte att kunna skriva något här på bloggen via jobbet så inläggen kommer in på kvällarna innan läggdags eller den här tiden då jag kommer hem.

I helgen var det utgång som jag sa tidigare och när jag är ute och hör all bra musik så längtar jag bara utomlands. Vill tillbaka till turkiet nästa sommar och festa som aldrig förr!!

Såå underbart!!!

Det är inte helt fel med en shoppingresa heller men det får bli när det blir helt enkelt!!!

Nu ska jag ge vovven mat & mig själv mat.... Ha en underbar måndag kväll & missa inte Hollywood fruar :-)

KRAM


Ännu en söndag

Söndagar är verkligen den tråkigaste dagen på hela veckan, man sitter bara och väntar på att få gå och sova så att man kan gå upp och jobba!!! Tråkigt med sant..

Vaknade vid 12 slaget imorse efter en kväll på stan på lördag kvällen.. Åkte in vid 23 tiden och började med att åka förbi Erika där Vanessa och Michelle var. De drack vin och det såg attans gott ut men jag körde så det var bara att ta ett glas vatten. Efter ett tag i Erikas fina lgh så åkte vi ut på stan. Blev en sväng till cafet där vi träffade upp mina fina kusiner. Michel har fyllt år så det var dags för att fira han! Blev en hel del dricka för de som drack, själv drack jag upp 2 jaffa flaskor.
vid 2.30 tiden åkte vi till White room för att kolla läget men det var för mycket folk, det känns så stökigt där på ett sätt.
Jag hade hällt i damerna en hel del dricka när vi var på cafet så det var trötta. Vanessa var full stackarn, haha det snurrade tydligen. Michelle somnade i bilen på väg hem! JAG fick en böter (ATTANS) haha jag stod på en gågata tydligen så det var inte så konstigt haha!!!
Idag söndag så körde jag tjejerna till stan så Vanessa kunde hämta sin bil, sen åkte jag och mor min till Ikea för att kolla på kök. De har väligt fina kök så tror att det blir ett kök därifrån, blir säkert kanon!
Middagen serverade mamma och det blev korv med stuvade makaroner och det räckte till en matlåda till mig, det är alltid ett stort +...

Jag köpte skorna igår lördag och det är kanon fina, köpte de på Nilson i Kista Galleria... Pris 1499 kr, men blev medlem & fick 10% rabatt!



Mycket program som ska ses denna vecka!

Måndag - Hollywood fruar på 3:an kl 21
Tisdag - Idol på 4:an kl 20
             Desperate housewives på 5:an kl 21 (dubbelavsnitt)
Onsdag - Idol på 4:an kl 20
              Greys Anatony på 5:an kl 21 (FAVVO PROGRAMMET)
Torsdag - Idol på 4:an kl 20
               Inlåst på 4:an kl 21
Fredag - Ännu mer Idol

Mycket program som inte får missas! På tisdag är det ridning som gäller och nu struntar jag i att jag har ont i ryggen, kanske blir bättre av ridningen (hoppas)...
På onsdag kommer Cissi & Lisa hit på lite middag & förmodligen så stannar de för att kolla på Greys!!!

Nu är det dags för mig att slänga in handduken, ska kolla på filme Hitch på 3:an och sen är det sängen som gäller.

Ha en trevlig söndag kväll!!

KRAM




Klar!

Efter 2 timmar hos frisören med ryggvärk så ser jag ut så här!



Nu ska jag köra mor & hennes vännina till stan för det ska gå på Ladies night! Sen ska jag till Kista och köpa skor JIPPI!! Blir så glad av skor haha vilken tjej blir inte det? (bilder kommer sen)

Hösten är här nu allesammans, fina färger blir det i alla fall!!



Kram på er, ha en underbar lördag & drick inte för mycket!!


Fina

Hanna tar så fina bilder!!




Fredag kväll!!!

Har precis kommit hem från en heldag med Hanna!!
Började med att jag gick förbi henne vid 12 tiden imorse & drack lite kaffe och snacka skit med Hanna, Henke & Otto alltid lika trevligt. Sen bar det av mot Kista för att kolla på skor, hittade 2 part skor som var super fina så vet inte rikigt hur jag ska göra!
Efter Kista åkte vi till Elin & Alex på en fika.... Mitt lilla hjärta Samuel pussade jag på hela tiden!! Sötaste killen.



Efter fikat så åkte jag och Hanna till mor min för att äta middag och kolla på IDOL.. Till middag blev det pasta carbonara så gott så.
När IDOL var slut så åkte jag & Hanna en sväng med bilen för att kolla på mig nyinköpta lgh! När det var gjort så åkte vi förbi Saxo i Helenlund för att säga hej till Sandra. Inte det bästa stälet att hänga på kanske hmm.. Men de hade det säkert trevligt.

När vi var på G hem så ringde jag till lille Gunnar som var i Sollentuna någonstans, mötte upp han för att kolla på nya bilen, super fin bil verkligen.



Nu är det läggdags för min del! På tv rullar I know what you did last summer.. inte OK haha så tror jag byter....

GODNATT!
Kram


Då var det helg igen

Godmorgon från mig & Stella



Vad har ni för planer i helgen? Min helg kommer förmodligen att bli lugn & fin, ska till frisören på lördag så det är något att se fram emot, Jag & Björne pratatde om att vi ville åka till Vingåker, har någon varit där? Är det ens någon mening med att åka dit?
Igår åt jag middag & kollade på Idol hemma hos Hanna, Stella mös ner sig på Hannas nyinköpta pläd!



Om 8 dagar ska Hannas lillan ut, hur tror ni att det kommer att gå? Jag tror att lillan kommer att bli ca 2 dagar sen!!



Nu ska jag äta lite frukost & sen blir det promenad med Stella!!!

KRAM

Det är inte långt kvar

till julen... Känns nästan knasigt, men det är bara 3 månader kvar!! Vad har ni för planer för jul & nyår? För mig blir det förmodligen samma som vanligt. Jul hos faster & nyår blir aldrig bra planerat! hehe kanske ska ta & fixa det iår! hmm



FASINGEN, nu börjar det regna!!!

Kram på er..

Hemma igen

Fortfarande hemma.. Måste snart pallra mig ut & gå ut med Stella! Får bli en kortis för henne idag!! Nu i helgen hoppas jag på att åka till Ikea och kolla lite på kök, de har väldigt fina kök där. Annars blir det en lugn helg för mig tror jag!!
Idag eller imorgon ska mamma beställa lite partylite grejer, de har så fina saker.. Ibland är de lite väl dyra! Men jag betalar gärna för de är ändå bra kvalite & sakerna gör sitt.
Kolla gärna in deras hemsida & ha en egen visning hemma!?

http://www.partylite.se/sv-se/Default.aspx

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ut med Stella!! Hoppas på att det kanske finns en tvätt tid idag!

Kram på er..

Fortfarande AJ AJ

Sitter hemma och kollar på riskförlossningar uscha.. Hanna kom förbi och nu sitter vi här som 2 idioter, hahah + att hon ska föda snart, förstår inte att hon vågar!!!

Ryggen värker fortfarande & huvudet har kommit igång nu oxå.. Det bara dunkar..
På fredag får lille Gunnar sin nya bil, då ska jag köra ifrån han haha.... Ska bli skoj!!

Kram på er..

AJ AJ AJ

Jag har så ont i ryggen, kanske låter ätte gnällig nu men så är det i alla fall! Vet inte hur det ska bli bättre! någon som har en ide? Blir inte bättre med massage & jag har knäckt den åt olika håll men händer nada... Jag skyller på platta sommarskor & stolen på jobbet. Vill ha ett stå bord....

Nu ska jag packa ihop lite porslin som inte kommer att användas innan flytten.
KRAM

IDOL kväll

Hemma i soffan och kollar på IDOL (kollar på lite ögongodis), det är så kul att det har startat igen tycker jag!
Idag var det ridning men jag hoppade den för jag har så ont i ryggen, men var där med Stella och kollade när alla andra red, Stella satt och kolla hela tidne hon med, men de sista 10 minuterna så började hon nog tröttna + att hon börja fisa hela tiden haha så det var dags för mig att åka hemåt och gå på en promenad... Men tyckte alla red jätte bra och jag lär mig ju en hel del nytt jag med även om jag sitter på läktaren..

Nu ska jag kolla på IDOL igen!!!

KRAM på er.. Och Godnatt!


Grattis till mig!

Då har jag gått & blivit ägare till en lgh igen, känns bra!! Har inte skrivit papper än men ska göra det idag 12,30 så då är det min. Inflyttning i början/mitten av december men den ska renoveras så jag flyttar förmodligen in i januari, så inflyttningsfest blir i början av nästa år VÄLKOMNA! Så ni som känner er söta & gulliga kan ta och komma dit med en pensel i mitten av december och måla lite hehe..

På lördag ska jag iväg till frisören Deniz, hon kommer att fixa mitt hår bra! Hon är så duktig så!!!
KRAM


God morgon tisdag!

Ja då har jag 8 timmars arbete framför mig igen som jag har varje dag. Det största problemet idag är att jag har så ont i ryggen och det är inte roligt alls eftersom jag ska rida ikväll och det gör förmodligen inte saken bättre! Men jag vill eftersom det är så skoj, vi får se hur det blir.

Jag fick massage igår här på jobbet och trodde att det skulle bli bättre men ack så fel jag hade, känns värre idag faktiskt! Får ta och köpa såna där knasiga skor som är bra för ryggen hehe inte allt för fina kanske? Kostar 1695 kr, är det ett skämt eller?


Igår satt jag låst framför TV:n. Det var Hollywood fruar som höll mig uppe igår. Programmet är kanske inte de bästa jag har sett men det är roligt att se Anna Anka hon är lite annorlunda faktiskt.
Hon har säkert ett sjukt tråkigt liv men får vad hon vill när det gäller "saker".... Men om hon trivs med det (tror inte att hon gör det) eftersom hon verkligen klankar ner på allt & alla!! Elaka DU haha!!



Ha en bra dag KRAM


Måndag kväll

Hemma hos min sjuka mamsi,, hon har ingen röst stackarn!!!
Kommer förmodligen bli kvar här hela kvällen, tänkte kolla på skitprogrammet Hollywood fruar, det är så dåligt att jag måste se det..
Min hund står & hetsar här bredvid, hon vill leka hela tiden men jag e trötter!!!  Var som sagt på konferens/kickoff igår.

Nej nu är det soffdags i liggande ställning, eller vad säger ni? Ha en bra kväll!!!
KRAM

Måndag & trött

Helgen har varit trevlig, i fredags blev det middag & IDOL hemma hos bror med Helen! I lördags var jag & bror hos kusinerna! Smällde i oss en pizza och kolla på Kenny Starfighter hahaha!! Så dålig ...


Konferens igår & jobb idag!
Jag & Staffan


Ha en bra dag!!

......

Då var jag på plats i Hässelby hos mina kusiner, ätit en pasta medans grabbarna (bror, abbe, Daniel) smaskade i sig en pizza...
Nu ska vi kolla family guy & sen blir det förmodligen en film. Men jag & bror ska hem tidigt för jag ska på konferens imorgon med jobbet. Trevligt.. Fast kanske inte på en söndag! hehe

KRAM

Lördag..

Då var det lördag och jag är upp med tuppen känns det som, hehe börjar bli gammal och kan inte sova länge längre. Vilken pest!
Igår var jag & Helen hos bror min. Där serverades det mums middag, det var mitt val så haha. Vi fick biffrydberg! Så himmelskt gott men ändå så lätt.
Sen bänkande vi ner oss i soffan för att kolla på IDOL, de finns väldigt duktiga tjejer&killar i år.. Kommer att bli en tuff konkurrens mellan alla. Till Idol hade vi chips,dipp, godis & en massa läsk och det kändes verkligen som jag var kräkfärdig när jag åkte därifrån haha!!!

Nu skäller min hund på mig, dags att dra ut! Kram på er

Så sjukt söt

Det här är lilla Linn som är så underbart vacker. Det är Cissis lilla dotter! Jag verkligen smälter när jag ser henne!!! SÖTNOS!!!!


Äntligen fredag

Go morgon, idag var jag en trött mössa. Vaknade 07,20 och ska gå hemifrån 07,30 hmm!! Funkade inte riktigt, så kom iväg 07,50 och gick en promenad med Stella när jag kom till jobbet!
Pigg bild?

Igår etfer jobbet åkte jag till Elin för att få lite mat i magen innan vi skulle iväg med Samuel på babysim! När vi satt i bilen så frågade jag Elin om vi skulle se en massa sjuka barn eftersom babysimmet är på Karolinska sjukhuset! Nää säger hon. Det första jag ser när jag kommer en liten kilel som har brutit handleden! STACKARN! Sen kom det in en massa barn med olika händelser. ELAKA Elin! hehe Hon lovade ju... Samuel var i alla fall hur duktig som helst i vattnet. De skulle dyka igår för första gången och det klara han galant, han gjorde sura munnen några ggr men kom aldrig något gråt så det var ju skönt. I poolen var det 32 grader så det var super skönt, även om jag började frysa lite i slutet hehe!

Den här helgen blir lugn för mig, idag ska jag väl ragga upp någon att äta middag med, sen blir det IDOL och sen sova sängen!! Mickan kommer hem ikväll & jag hoppas hinna träffa henne imorgon lördag! På söndag är det konferens med jobbet, ska vara ute på Smådalarö kl 11,30! Kommer bli en tung söndag känner jag!!

Imorse var det i alla fall 9 grader när jag gick hemifrån, men den vita kappan var på... Snart börjar jag med vantar oxå, händerna mina blir ju iskalla!!.



Ha en underbar fredag!!

KRAM


Lillskruttan

Nu har jag varit hos veterinären med Stella. De klippte bort en bit av trampdynan. Den trampdynan som sitter högre upp på benet (inte sporren)..
Så de fick söva henne för att kunna rensa hela såret, det var lite infekterat så det var bra att dem fick de rent. När hon väl var nedsövd så passade jag på att klippa klorna på henne, eller det var inte jag som klippte men aa ni förstår. Gick mycket bättre än vanligt hahah!
Här ör tösen nyvaken efter hennes HEMSKA upplevelse hos veterinären, stackarn e såå rädd för dem!



Back to work!

KRAM

Torsdag 17/9

God morgon!

Idag 10,30 måste jag till veterinären med Stella, hennes sår på sporren vill verkligen inte läka. Så bara att åka dit och få det fixat och bli fattig.. Att det ska vara så attans dyrt med veterinärer! SUCK!

4 GRADER var det när jag vakna imorse, har ju ingen aning om vad jag ska sätta på mig för det blir ju alltid "varmt" på förmiddagen/eftermiddagen. Så idag har jag på mig min vita kappa, den värmer skönt!!

Dags för frukost nu! Ha en bra kall dag!

KRAM

Hur får ni dagen att gå?

Det är min fråga idag, när det inte finns allt för mycket att göra på jobbet & du har kollat en satans massa internet sidor säkert 3 ggr redan! Vad gör du då? Städar? Ja det har jag oxå gjort. Dricker kaffe & pratar med kollegorna? Done that.
Så nu är det dags att rulla tummar i 2&½ timme. SKOJ!

det finns 2 killar på jobbet som fördriver dagen genom att göra elaka saker mot varann och jag får alltid stå i mitten haha! För en stund sen vart jag tvingad att gå ut & parkera om en massa bilar så alla skulle bli lite confused när de kom ut klockan 17 för att åka hem! Tvingad är ett starkt ord, jag blev tillsagd & jag gjorde det haha!!
I fredags höll de på igen, satte på handikappskort på Staffans bil, haha stackarn!!!





Tyckte jag var lite skoj i alla fall!! HAHA!

Lill lördag idag! Vad gör ni ikväll? Själv blir det en sväng till pensionärerna, haha vad elakt det låter när jag säger så där. Jag & mamma ska till Svenne & Maggan för att hjälpa de med en sak. Sen blir det nog en liten fika på det ska du se!..

Nej en till kaffe på det här då så kanske man håller sig vaken i alla fall!

KRAM

PS. Har inte hört något nytt om lgh ännu, uppdaterar er när jag vet mer!!!!!


Undra hur det går...

... idag....
Ska prata med mäklaren idag om lgh i Kärrdal. Den hade sin sista visning igår kväll! Så håll tummarna för mig hela dagen tack!

Igår var jag och red som vanligt. Det gick helt ok tycker jag. Men det är ju alltid så att de sista 10 minuterna går bäst för det är då man ska börja avsluta! Trodde vi skulle byta hästar igår men så var inte fallet. Så gjorde vi alltid när jag red ponny, då hade man en häst 4-5 ggr sen böt man! Men nu så verkar det som att vi får ha de här hästarna hela terminen! Inte mig emot, men vore skoj att prova på någon annan!
Efter ridningen så hade stallpersonalen arrangerat en liten fest för Solveig. Solveig har jobbat på skolan i 24 år men har bestämt sig för att sluta nu, så hon har flyttat till Skåne med familjen! Så det bjöds på lite dricka och pizza.. Så det drev vi i oss haha och sen åkte jag hemåt för att hinna ut med Stella innan läggdags! Kvällspromenad gick jag med Sofie & Joppe...

Jag är så stel i min kropp att det är sjukt, jag skulle behöva gå på yoga eller pilates eller något för att mjuka upp mig själv lite. Jag har tidigare provat på yoga men fick ont av det oxå, men kanske måste göra fler försök! För det är inte kul att vara så här stel! Någon som vill köra lite Yoga? Mamma? Helen? Sofie? Någon!?!?!? hehe

XOXO

R.I.P Patrick Swayze

 


Stress

Var lite stressigt imorse så hann inte skriva tidigare än så här!

Vaknade vid 7 & jag ska gå hemifrån 07,30 så jag hinner gå lite med Stella, men kom hemifrån 07,50 och åkte till jobbet.. Så Stella fick en kort promenad runt kvarteret i morse.

Idag är det ridning på schemat, alltid lika kul att göra något på vardagarna.. Undra om vi ska byta hästar idag kanske!? Hmm det märker jag! Annars är jag rätt så nöjd med den lille totton jag har nu!
Igår ringde Elin till mig och undra om jag ville följa med på babysim med Samuel och det är klart jag vill.. Gud så mysigt det ska bli. Så på torsdag ska det badas...

Igår efter jobbet så åkte jag till bögsgård för att gå en promenad med Stella. Hon har skadat sin trampdyna så hon får inte vara ute & leka & springa så mycket, annars brukar jag släppa henne i hundgården så hon får leka med de andra vovvarna. Så jag tog en lugn promenad med henne.. Efter ett tag började jag inte känna igen mig längre i skogen haha så jag hade gått vilse IGEN, har gjort det ett antal ggr nu! Men hittade ut efter 1&½ timmes promenad. Jag var hungrig och jag behövde en toa. Stackars folk som bor i dessa skogar! Om det nu är någon som gör det!
Jag kom i alla fall hem vid 18,30, då var det dags för matlagning och ge Stella mat. Blev biff med pasta och sallad, gott var det + att det räckte till en matlåda! Vid 19,30 tiden så kom Cici förbi och allt känns mycket bättre nu när jag har pratat med min darling.. Har haft lite saker vi har varit oense om men nu har allt förhoppningsvis löst sig. Älskar dig darling...

Sen var det dags för ytterligare en promenad med Stella och det var då ingen värme ute! Satte på mig vinterjackan och lunkade omkring. jag gick förbi Hanna en snabbis och kollade på Hollywoodfruar.. Vilket satans PISS program. Riktiga skojare....
Hanna däremot e i ngen skojare, stackarn hon har så ont. Hon har fått foglossningar så hon kan nästan inte gå, tror hon bara vill ha ut den lille plutten nu som ligger & guppar i magen! Den 3 okt e det beräknat att den lilla/lille ska komma ut!



KRAM på er

Grattis pappa

Idag var jag och hälsa på pappa och farfar på lunchen med mamma, farmor, Lulu (faster) och Stella.. Pappa skulle ha blivit 49 år idag min älskade far!! Det är läskigt hur snabbt tiden går!. Farfar gick bort för 10 år sen, julafton 1999!! Och pappa lämnade oss 20 maj 2006! Älskar er och saknade efter er är STOR!!!





Innan jag åkte dit så plockade jag upp mina skor på posten!. Jag köpte ett par såna här skor för ett tag sedan men de var för stora, så sålde de till maria & köpte ett par nya!!


God morgon

Då var helgen över ännu en gång.. Är sjukt att helgen går så attans fort!

I fredags köpte jag min lille bil så det var lite bil åka på kvällskvisten. Åkte till Elin och Alex för att visa upp den och de tyckte den var jätte fin.

Här har jag ställt den bredvid en ”vanlig” Toyota yaris. Själv tycker jag att min e tuffare, HAHA… (min till höger)

I lördags så firade vi Maria som fyller 24 idag den 14 sept! Vi var och åt middag på Patricia. Maten var HELT ok, jag beställde in en oxfilé som gick ner väldigt lätt tycker jag, var super gott. Till det så blev det en massa rosévin & till efterrätt blev det kaffe & baileys, allt det för bara 250 kr. Maria hade fått hem erbjudande om halva priset på maten så det var en kanon idé att gå dit. Efter maten så åkte vi in mot Stureplan där vi skulle skaka rumpan på Collage.. var inte allt för mycket folk där faktiskt men skönt det! Orkar inte tränga mig hela tiden.. Vid 01,30 tiden så drog jag & Vanessa vidare till Cafe Opera där vi mötte min kusin Michel! (bild i tidigare inlägg)

Efter cafet så blev det en sväng till White room där det var FÖR mycket folk. Vid 4 tiden så tröttnade vi på allt och åkte hem, skönt att komma hem till sängen. Var ingen värme ute direkt.

     

   

Söndagen var en någorlunda lugn dag för mig. Jag och familjen åkte och kollade på 2 lgh som hade visning. Två st 2:or i Kärrdal! En var super fin men låg väldigt illa till. En var mindre fin men hade mycket bättre läge. Så ska tala med mäklaren idag och se vad som händer. Hoppas jag har tur nu, håll tummarna för mig. Efter visningarna så åkte jag och bror till Ikea för att kolla på garderober till hans nya lgh, jag tror han har bestämt sig för vilka han ska ha nu, så det är bara att handla som är kvar.

Middagen serverades hos mor min, vart skinkstek med en massa gott, räckte till och med till en matlåda till mig TACK…..

Bror min satte in en liten bas låda i min bil igår så nu har jag party ljud, inte för att jag kan spela så högt eftersom min hund åker med för det mesta, men när hon inte är med så ska det pumpas musik!! Efter allt var klart med bilen så började vi såga ner träd på tomten hos mamma! Så nu är det rätt så tomt där faktiskt, men det blev finare mamma!
Vid 20 tiden åkte jag till Elin & Alex på en fika. Super trevligt att vara där, även om jag mest mös med lille Samuel! SÖTNOSEN



Nu ska jag sätta igång och jobba så jag får lite saker gjort, ha en underbar dag!

KRAM


Hittade på finest.se

Jag Kusin & Teo



Vad jag gör i bakgrunden vet jag ej! Michel i fronten!!



KRAM

Nu är den min

Nu är bilen köpt.. den e så fin & går som en liten gocart!!!

Sitter hemma hos Maria nu och degar! Ikväll blir det utgång med damerna, ska fira Maria ikväll!!!

Dags för lite lunch nu.'
Kram på er

Grym!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gnvhfGe8aOQ&feature=topvideos

Brum Brum

Lilla jag har förmodligen köpt bil.. Jag har inte betalt den ännu så inget är ju 100%.. Men Ska betala & hämta den ikväll!!!
Söööööttta bilen!


Tjejkväll med jobbet

Igår begav sig jag & Elin mot stan/city vid 18 tiden för att hinna till vår gemensamma middag med the LADIES. Middagen ägde rum på Axela, väldigt trevligt ställe med god mat.

www.axela.se

Jag åt en biff med chilibearnaise och potatiskroketter. Det var ingen liten biff det serverade in, kändes som 400-500 gram! Så åt faktiskt inte upp allting!.. Men lite plats hade jag kvar i efterrätts facket, så beställde in en brownie som jag märkte snabbt var VÄLDIGT mäktig, så det var inte mycket som fick plats.

     

    

     

Efter middagen gick vi en krogrunda och det var verkligen en krogrunda.. Vi började på

1. Himmelen där till (för hög musik för att kunna prata)
2. Studio 54 (några kände sig för gamla haha så det funka inte)
3. Lilla hotellbaren (fanns inga sittplatser)
4. Kellys (Lotta vart nekad i dörren HAHA vakten tyckte hon var för full)
5. Hamnade på ett ställe där vi satte oss men kom på att det var inge bra (glömt namnet)
6. Underbara bar (inge folk)
7. Var på väg mot Kvarnen men där gick vi förbi
8. Högbergs (nej det funkade inte)

Till slut så hamnade vi på en liten bar/pub där det satt 10 pers.. Lotta var så snabb på att beställa dricka så där fastnade vi! Det låg mittemot Lundbergs eller vad det nu heter?!

Vi 12 tiden så började vi alla rulla hemåt!!! Så det var skönt att få komma hem i tid!


Kallt!!

Det var inte nådigt kallt när jag vaknade imorse, stod 5 grader på termometern. Det är inte OK!! Så jag satte på mig en satans massa kläder & började vandra mot jobbet efter att mamma hade kört mig en bit haha! Men när solen väl kika fram så vart det varmt & gosigt.

Igår var jag sjukt taggad inför hundkursen med Stella, jag hade tagit en halv semesterdag för att ”läraren/instruktören” bara kunde dagtid. Kursen skulle börja 14,00, hon ringer 13,30 och avbokar. Hur snällt är det? Jag blir både ledsen & förbannad! Men vad ska jag göra. Bara att boka en ny eller ta pengarna tillbaks.

Så istället så städade jag lgh. Alltid skönt när det är nystädat!! Helen kom förbi en sväng och drog med mig till Kista för att kolla på ett par skor som hon vill ha!

Skorna e jätte fina och sitter som gjutet på hennes fot men hon vet dock inte om det är värt pengarna eftersom hon har liknande stövlar hemma!!
Själv så hittade jag en MASSA fina pumps men köpte inte ett enda par, väldigt stolt över mig själv. Men kan hända att jag åker dit snart och köper ett par, det var REA så de var nedsatta till 200 kr. Och det är helt OK för att par skor/pumps!!! Det är färgerna på bilden som var nedsatta! Jag tror att de orangea kommer att hamna i min garderob!

 

Nu ska jag fixa min frukost, kommer att lägga in ett inlägg lite senare om tjejkvällen igår. Var SUPER trevligt...

KRAM


Torsdag 10/9

Godmorgon

Idag kanske kanske kanske jag köper en bil, beror på om ägaren går med på mitt pris. Ni får veta mer under dagen eller imorgon :-)!!!

Jag jobbar bara halvdag idag, ska hem och gå på hundkurs med Stella, kommer förhoppningsvis att gå bra!

Nu måste jag sätta fart & jobba eftersom jag snart ska hem!

och ikväll möter jag damerna från jobbet för att äta middag inne i stan 18,30! Kommer att bli så trevligt.

KRAM

Att 2 människor kan ta någon annans liv.. HEMSKT

När rättegången om mordet på Therese Johansson Rojo avslutades i dag delade hennes familj ut ett uttalandet.

Familjen skriver om sin sorg och riktar sig också direkt till de åtalade.

Här är hela uttalandet.

 

”Vår Therese var som de flesta andra, närmare bestämt väldigt mycket som alla andra – tonåring.

Men hon var också min dotter (skruttunge), sin pappas lilla gumma, sin brors nyckfulla ögonsten, morfars känsla för musik, mormors lilla blingbling, som hon fått sitt konstintresse från. Full med humor, men också i grunden en lite osäker och blyg tjej som ofta fick jobba för att få ett bättre självförtroende. Det hade hon jobbat bra med sista året och det var en gladare tjej med helt vanliga vardagliga tonårsproblem att brotts med.

Hon var sina kamraters bästa vän, i vått och torrt. Ville alltid att alla skulle vara tillsammans och hon var nog väldigt fäst vid sin f. d. pojkvän även om de inte träffades längre som jag såg det.

 

En natt i juni slets vår tillvaro sönder när vi... förlorade Therese.

Någonting är väldigt trasigt i våra liv sen dess. Våra liv försvann i en skogsdunge i Stureby.

 

Jag och min son var där mitt i natten, och vi förstod att något hemskt hade skett, där hjälpen inte hann fram i tid...

Therese hade, precis som ni själva, hela livet framför sig.

De frågor vi nu ställer oss är:

 

Med vilken rätt ansåg ni, N.N. (pojken) och N.N. (flickan), er ha att råda över Therese liv?

Hur kan man ens komma på tanken??? och dessutom genomföra detta vidriga dåd?

Vad får er att tro att era egna liv är mer värda än andras?

 

Vi kommer aldrig få ett acceptabelt svar på våra frågor och vi kommer heller aldrig få tillbaka vår älskade Therese. Vi kan bara önska att hon alltid kommer att vara lika närvarande för er som hon är för oss. En ständigt (närvarande) påminnelse om att ni en gång i livet gjorde något fruktansvärt.

Förmodligen det enda sätt som finns att försöka sona de brott ni har begått mot henne, våra nära och kära, alla fantastiska vänner, säkerligen mot era egna familjer, mot varandra och mot er själva... är att ni tar fullt ansvar för den outhärdliga smärta ni tillfört oss, att ni visar så vi kan se att ni på ett uppriktigt sätt ångrar det ni har gjort. Vi hoppas och tror att ni känner samma smärta som vi. Använd denna smärta till att göra något gott för andra, det är så många människor berörda, så kan vi åtminstone känna att vår älskade Thereses meningslösa död och förlorade liv ändå lärde er något.

 

För min familj vill jag bara citera Jennifer ur Therese minnesblogg:

”Du är inte borta,

du har bara gått lite i förväg”...


Onsdag 9 sept

Då var det onsdag och idag är en bättre dag för mig hoppas jag. Det känns bättre i alla fall!!!!! Idag 17,30 ska jag kolla på en lgh men ingen kan följa med mig... Jag behöver ju råd från mina nära. Men jag får väl ta & lita på mig själv.

Igår var det som sagt ridning och jag tycker inte alls det gick bra. Vi hoppade några enstaka hinder & min häst bara sprang. Jag höll igen men han var lite bångstyrig. Har inte hoppat på 1-2 år så det tar väl ett tag innan jag kommer in det! Jag kom över alla hinder fint men kändes ändå inge bra.. Var nog för att jag mådde skit igår helt enkelt.
Sophia var i alla fall med och tog lite kort på mig när jag red!

   



Efter ridningen så åkte jag hem till mor för att hämta Stella.. Tog en promenad med henne och sen blev det hemåt till soffan. Vid 22 tiden kom min bästa blivande sambo och pratatde lite med mig eftersom jag hade haft en pissig dag! Så det kändes bättre även om vi triggar varann hahah...

Imorgon jobbar jag halvdag för att jag ska på hundkurs med Stella, eller det är en privatkurs som kommer hållas hemma hos mamma.. Det kommer nog att gå kanon eller jag hoppas det!
På kvällen vid 18,30 ska jag möta damerna från jobbet för att äta middag & dricka lite vin. Kan bli en liten utgång på det. Vart går man på en torsdag? Någon som har ett förslag på det?

Är det dags att sätta igång & jobba nu kanske? Ja det tycker jag! ha en trevlig dag, det ska bli 23 grader & sol idag. Så NJUT av det! Kan vara den sista dagen på vääääldigt länge...


3 hours to go

Då var det 3 timmar kvar då av den här jobbdagen! Kan inte bara tiden springa på lite så jag får ta & gå hem. Morgonen började bra tycker jag men sen har jag bara blivit kinkig under dagen som gått. Gråter som ett litet barn & jag vet inte varför. Är en massa saker som tynger mig hela tiden som jag inte kan sätta fingret på det och det gör mig GALEN!


8 september

Då var det tisdag och idag är det mycket roligt som händer. För det första så kommer Sofie hem från Ungern, hon har varit där med sin far och kollat på Sverige-Ungern matchen! Hoppas du hade det super roligt och att du tog Zlatans nummer till mig hahah...
Idag kl 19 är det ridning (hoppning) lite nervös för det faktisktm har inte hoppat på 2 år säkert.
Det är premiär för IDOL idag, men det kommer jag förmodligen att missa eftersom jag slutar rida kl 20 och IDOL börjar kl 20!
Akiko fyller 25 år idag, grattis till dig!!

Igår på lunchen tog jag en promenad med Stella & Flip, jag tog 3 kort på de men ingen vart bra. Fotogenisk?

   

Jag har så mycket grejer jag vill skriva om här men är inte alltid så bra att öppna sig för alla kanske, så jag väntar med det tills det känns helt rätt för mig.

Jobba lite nu så tiden rinner iväg. Vill att klockan ska bli 19!!!

KRAM


Det var måndagen

Skönt att måndagen är över i alla fall.. Snart ska jag åka & sola, men måste vänta på bror & Björne som håller på med hojen. SUCK....

Efter jobbet så blev det hundgården som vanligt.. Bra för Stella med socialt umgänge! Sen åkte jag hem & lagade mat till mig & bror. Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar som sagt..

KRAM

Jag vill jag vill...

Närkontakt delfin
Det här är en upplevelse speciellt för dig som är genuint intresserad och vill lära dig mer om de fascinerande delfinerna. Kolmårdens delfiner är betydelsefulla ambassadörer för sina släktingar i det vilda. De ger oss kunskap som kommer till nytta i forskningen för att bland annat minska faror och hot bland världens delfiner. Det är en stor dag med unikt sällskap som väntar dig.

  • Närkontakt delfin innehåller föreläsningar som ger dig kunskap om delfinerna
  • Ta sällskap med tränaren ned i vattnet och möt och kom riktigt nära delfinerna
  • Du stödjer med din medverkan i denna upplevelse arbetet med att rädda världens hotade djur från utrotning
  • Inkluderar lunch och lån av våtdräkt, handduk och badrock
  • Handduken får du behålla som ett minne

Upplevelse
Upplevelsen börjar med en föreläsning där du får kunskap om delfiner och deras liv både ute till havs och i ett Delfinarium. Du får en inblick i varför och hur de tränas. Du får också lära dig hur de kommunicerar med klickljud och visslingar - och om den forskning som bedrivs vid Kolmården kring detta.

 

Efter föreläsningen äter du en gemensam lunch med de övriga i gruppen. Därefter är det tid för det som alla längtat efter - vattenmomentet. Iklädd våtdräkt tar du sällskap med tränaren ned i det salta vattnet. I den stora bassängen möter du delfinerna i deras rätta element - och på djurens egna villkor. Ett klick eller en vissling senare är du garanterat helförtjust!

Du får inte simma med delfinerna men du får tillfälle att komma riktigt nära och till och med känna på delfinerna. Med lite hjälp kan du kanske även ge ett kommando. Du lyssnar på delfinernas ekolodsklickar och visslingar med hjälp av hydrofon och dator. Måhända kan du nu till och med höra skillnad på deras fascinerande signaturvisslingar. Mötet med delfinerna avslutas med att du, försedd med snorkel och cyklop, får möjlighet att studera dem under vattnet.

Delfinerna kommer garanterat att undersöka dig med sitt ekolod. Efteråt kopplar du av och samlar tankarna under en stund i Kolmårdens soft sauna; en lättvariant av bastu.

Viktig information
Minimiålder 15 år och minimilängd 140 cm. Du får inte vara gravid och bör vara vid god hälsa. Du ska vara nyduschad med nytvättat hår. Kolmården förbehåller sig rätten att be deltagare lämna vattnet om det skulle uppstå problem.

Varaktighet
Hela dagen

Antal deltagare
Upplevelsen är för en person och genomförs i en grupp på maximalt åtta personer.

Klädsel
Lån av våtdräkt, sockor, snorkel, cyklop, handduk och badrock ingår. Ta med egen ren baddräkt alt. badbyxor.

Åskådare
Varje deltagare av Närkontakt Delfin kan ta med sig max två medföljande åskådare dock tillkommer en kostnad på 400kr/medföljande och då ingår lunch och man ser vattenmomentet från läktaren.

Tillgänglighet
September-maj, dagar och tidpunkter varierar. Närkontakt delfin genomförs då djurparken är stängd. Det här är en populär aktivitet. För att kunna hitta ett datum och en tid som passar dig rekommenderar vi att du bokar i god tid

Annan information
Genom att delta i Närkontakt delfin, stödjer du arbetet med att rädda världens hotade djur från utrotning. En del av avgiften går till Kolmårdens Insamlingsstiftelse.

Ort
Kolmården (Norrköping)

Det kostar 3100 kr per person.. det är dyrt, frågan är om det är värt det? Det tror jag!!!!


Måndags underhållning

God morgon

Denna morgon har varit väldigt intressant här på jobbet.. Marcus här på jobbet höll låda utanför arbetet, han kom i bil till jobbet med sin tjej + dotter. När han ska svänga in mot jobbet så ser han en kille som blockerar vägen pga att han sov. Så han hade långa köer efter sig. Marcus går fram och knackar på rutan för att han ska vakna, men får inte liv i han, han knackar lite hårdare och killen vaknar och ger ifrån sig ett björnvrål haha (dåligt morgonhumör).. Han hoppar ur bilen och börjar veva mot Marcus & skriker fula ord. Marcus är inte den som backar så han är lika på han med. Vi hade i alla fall första parkett från fönstret från jobbet.. Till slut kom polisen så Marcus prata med de för att få ordning på det här. För killen som låg och sov luktade tydligen en hel del sprit oxå! Men nu är allt i ordning igen tror jag!

Vilken match det var i lördags, Zlatan gjorde mål på övertid, var kanske inte det snyggaste målet men vad gör de? Vi vann ju!! Jag vill gå på hemma matchen mot Albanien, någon som vill gå?

EventInfo:
Stad - Stockholm
Arena - Råsunda Stadion, sittplats
Matchstart - 20:00

Priser:
310 kr/st - Sittplats (Singeplats. Kortsida nedre)
445 kr/st - Sittplats (Kortsida nedre)
595 kr/st - Sittplats bra (Kortsida övre/mellan)
795 kr/st - Sittplats bra (Långsida)
995 kr/st - Sittplats bästa (Långsida)

KRAM på er....

Helgen!!

Den här helgen har varit kanon.. I fredags åt jag middag hos mor min. Vi grillade kött & en massa gott gott, vet ju aldrig när det är sista gången vi får grilla.
Sen åkte jag till Mary och var där en stund sen var det faktiskt dags att åka hem och sova för på lördags morgonen skulle vi åka till kolmården!

Vaknade 8 på lördagen för att ge oss iväg. Vi var 6 vuxna & 2 barn som åkte. Tilda tyckte det var super roligt att få kolla på alla djuren. Det tyckte vi vuxna oxå haha men hon uppskattade kanske det mest? vad vet jag. Det kostade 295 kr att gå in men då ingick en massa kul saker. En sväng i safari parken



   

Tilda tyckte det var roligt i alla fall tills jag tog kort på henne, då skulle hon bara kolla på sin egen bild hela safari rundan haha!!



När den här grabben kollar in än så är man inte allt för uppkäftig hahah, jag vart livrädd :-)



Efter safarirundan var det dags att gå in på området för att kolla på alla de andra djuren!...
Tigrarna är så underbart fina, vill bara ligga och kramas med de, tror dock inte att de är så keliga med mig haha men ändå!

   

Efter tigrarna så var vi på väg mot delfinshowen. Jag filmade hela showen, ska försöka lägga upp videon sen! Helt underbart vackert att se dessa djur. Jag skulle kunna betala en stor summa för att få bada med dessa djur.. De som arbetar och tränar delifinerna måste ha ett drömjobb som heter duga. Jag vill ocksåååååå!!!



Jag tog en väldigt massa bilder på allt på kolmården men kan inte lägga in alla för då skulle väl bloggen kollapsa haha. Men här kommer lite smått & gott bilder på alla djur!! Vill bara säga först att jag gick och sa att jag ville krama en apa hela tiden på kolmården men det fick jag inte. Men titta här vad som hände. Jag var skiiiit rädd hahaha!!



Vet ni varför jag var rädd? hahah för att den bet Alex i fingret och försökte sno Elins örhängen hahaha så jag trodde den skulle attackera mig först!!

    
  
  



  

Efter kolmården så åkte jag & Vanessa till Michelle på Kräftskiva, vi åt dock itne kräftor haha eftersom vi vart lite sena, så vi köpte kyckling & potatissallad på vägen dit. Eftersom vi redan var sena så körde jag dit. Efter maten så åkte vi hem för att lämna bilen för att sen åka mot stan! Mor min var så underbart söt och körde oss in så vi inte behövde betala taxi Tack mamma... Det vart en sväng på Collage och sen cafet. Det var en skoj kväll tycker jag men var både förkyld och trött men vad gör det! hehe..

Idag söndag så var jag i stinsen med mamma och OPPSS jag råkade handla lite.. Haha men bara 2 tröjor & ett par skor. Jaaa det är väl dumt av mig att köpa vita tygskor nu till hösten men jag kände att jag ville ha de!!!



Nu är det dags att åka & hyra en film. Helen kommer ikväll och så blir det film + en massa godis & gott!!!
Ha en underbar söndag!

Puss & Kram



Favvo programmet

Börjar snart igen

Grey’s Anatomy - Onsdag 30 september kl. 21.00


Alltid lika trevligt

När fredagen är här. Imorse försov jag mig lite, klockan stod som vanligt på 06,30 men då ville inte jag gå upp verkar det som haha! Så jag somnade om så skönt så. 07,30 väcker Stella mig... Det är som att hon vet att vi ska upp för att gå till jobbet eller så kanske hon är hungrig!!

Jag är sjukt sugen på att åka till New York, det har jag sagt många ggr att jag vill men det verkar inte som om någon vill åka med mig!! Men bästa reskompisen Helen kanske vill? hihihi
Kolla in en cool stad och shoppa lite julklappar kanske.. Har hittat resor för 3800 tur & retur per person. Det är inte illa!

  

Igår så auktionerades Zlatans match tröja ut på Cafet, den som han spelade i mot Barcelona. Den gick för 15,000 kr. Helena på jobbet gav 1500 haha söt hon är. Hon försökte i alla fall! Mer om Zlatan var att han var och klippte sig i förrigår på Corinne & Friends, samma ställe där jag klipper mig. ATTANS att jag inte hade en klipptid just då...







2 timmar kvar till lunch! ååå så skönt!!!

KRAM

 


Måste börja

Packa ner saker i flyttlådor snart. Jag ska vara ute om 2 månader och om jag känner mig själv så vet jag att jag kommer börja packa veckan innan. Så tänkte börja nästa vecka och packa ner saker som jag inte använder. Fin porslin & såna grejer. Det blir nog bra om man tar lite saker då & då..

Ute & åker.

Jag är på väg till Mercedes i Akalla för att lämna av Helena. Lånade Lottas lilla BMW. Tycker dessa bilar e jätte fina men de var lite väl små inuti och det hände inte allt för mycket när man tryckte ner pedalen haha..





 



Hittade en bild på mig & mor min. Är vi lika?


Nu är det bara 1&½ timme kvar tills dagen är slut. Då ska jag hem & byta om för att sen gå upp till mamma. Sen bär det av till gymmet för våran del.. KORS i taket säger jag bara. Träningsvärk imorgon? JA men visst!!!



Kram!

 


Typiskt..

Fick precis ett samtal av mäklaren som skulle visa mig lgh idag 17,30, säljaren är sjuk & ligger hemma i sängen! Hmm så jag får ta & vänta tills nästa vecka. Jag var ju taggad för det här!!

Men men så kan gå.

 


Torsdag 3 september

Nu är det bara fredag kvar sen så är det ledig igen! Jag har en massa planer till helgen så alltid roligt att ha något att se fram emot.

Imorse hämtade jag upp Helena på Mercedes för hon skulle lämna in bilen på service. Bara att åka från jobbet dit så var det en massa köer, jag förstår inte hur folk orkar köa. Tänk de som jobbar söder om stan & bor norr om stan eller tvärtom. Vilken PEST! + att idag hörde jag att det var en dam ute & vandrade på motorvägen med sin cykel, hmm förstod hon inte att hon var lite fel?! Hahha..Hörde också att det skall komma utrikesministrar idag (vet inte vilken tid) men det kommer att vara många avstängda vägar i centrala Stockholm.

Igår hämtade jag ut min mob så nu kan jag ta kort igen. JIPPI haha.. Så därför får ni en dagens outfit av mig!

Skjorta – HM
Tröja – VILA
Jeans – VILA



Jacka – HM
Scarf – Inköpt utomlands




Idag 17,30 ska jag kolla på en lägenhet i Kärrdal. Hoppas den är i fint skick. Förhoppningsvis så är det en massa visningar på söndag också..Söndag den 13 vet jag att jag i alla fall har 3-4 st att kolla på.


Kram på er...

 

 

 

 

 


Halva veckan

Då var det bara 2 dagar kvar att jobba nu då. Hoppas det går fort..
Idag efter jobbet så gick jag till hundgården för att möta upp Björne med dotter & hund. Det var en massa hundar där idag och det var bara tikar. Men Stella höll sig lugn hela tiden, så stolt över henne... Annars kan hon vara lite stöddig mot flickhundar..

Hanna & Sandra skulle komma förbi mig idag för Hanna skulle låna en väska eftersom hon åker till Jönköping och Gbg och ska vara borta i 12 dagar... Men pratade med henne nyss och hon hade ont i magen och det är inte bra. Hon ska ju föda om 4 veckor. Så nu är hon på väg till sjukan för att kolla att allt är som det ska...

Så nu när jag har tid över så tänkte jag åka iväg och sola så man behåller brännan lite. Den får gärna stanna länge min solbränna haha.. Ser ju så mycket fräschare ut om inte annat.

Jag saknar min bästa vän jätte mycket. Var så längesen vi bara va med varann! Du vet att jag är lite ställd över allt som händer i ditt liv men jag älskar dig och är här för dig hela vägen. Glöm inte det Pishi!!!!



Kraaaammmm


Träningsvärk..

Idag är jag trött i kroppen efter gårdagens ridning. Jag fick Calle som jag ville ha så det var super roligt. Det gick bra igår tycker jag, nästa vecka är det hoppning.. Första hoppningen på många år, eller i alla fall 2 år för min del haha. Så vi får se hur det går.. Kommer förmodligen gå fint..

Här är en bild från igår

Jag & Callura Boy (calle)


Jag & Calle



Efter ridningen igår så åkte jag till mor för att hämta Stella, sen gick jag ut på en promenad med Camilla & Tarek. Gick en sväng i skogen, var så mysigt så. När jag var på väg hem sen så gick jag förbi hundgården en snabbis för att möta upp Björne & Nemo. Efter ett tag så kom det en liten golden valp på 16 veckor. Såååå söt hahah han skällde på Stella & Nemo hela tiden. Men så fort de närma sig han så sprang han & gömde sig bakom husses ben..




Jobba lite nu då! Så hörs vi sen..

 

KRAM

 

 

 


Hemgång snart...

Snart är tisdagen avklarad. Hoppas verkligen på att den här vecka går fort. Känns inte som att den kommer att göra det nu men kan alltid hoppas.


 

Idag blev Stellas bästis hund Joppe av med kulorna, stackarn. Han hade tydligen ylat en hel del innan han fick komma in på operation. Men operationen hade gått jätte bra och nu är lill killen hemma..


 

Själv sitter jag på jobbet och har tråkigt, jag har en hel del att göra faktiskt eftersom min vikarie inte kom ihåg hur hon gjorde allt SUCK.. Men jag orkar inte ta tag i det… Men snart så.


På lunchen idag lånade jag Jeanettes bil för att åka & hämta min mob, jag åkte hem och hämtade pappret som jag bheövde ha med mig och åkte till centrum, när jag väl kom fram och skulle hämta ut den så hade jag inte leg med mig… Aaaa men kom igen men de ville inte lämna ut den till mig. Så det va bara att åka till jobbet igen för att hämta legget, men när jag väl kom fram till jobbet så orkade jag inte åka tillbaks.. Kan hända att jag smiter iväg snart en stund faktiskt.



 

Nu fick jag en massa jobb igen. Ha det gött



 KRAM

 


Tisdag den 1 september

Då var vi inne på ännu en ny månad. Tiden går så fort när man har roligt.Jag har en hel del planerat nu i september faktiskt, alltid roligt att ha något att se fram emot.

1 sept – Idag är det ridning och det kommer att bli hur kul som helst (även om jag har ont i knät)
3 sept – Ska kolla på lgh, hoppas det är något jag fastnar för
5 sept – Kan bli en sväng till Kolmården om vädret tillåter
6 sept – Hoppas på mer lgh visningar
8 sept – Ridning igen
10 sept – Privat Hundkurs + utgång med jobbet (damerna)
12 sept – Utgång med tjejerna (Maria fyller 24 år den 14 sept)
14 sept – Maria 24, Yeter 49 (Engins mamma), Min älskade far skulle ha blivit 49 år
15 sept - Ridning
20-21 sept – Smådalarö med jobbet (AS mästerskapen i Boule & Golf)
25 sept - LÖN

Så lite saker är planerade inför denna månad……


I går när jag & Sofie åkte från mamma för att åka & handla Pizza så såg jag Camilla & hennes hund Tarek (rottis hane) komma från skogen och jag måste ju bara stanna för att hälsa. Camilla bor i Tyskland men är här varje sommar och jag tycker det är så roligt att träffa henne. Jag hoppas på att hon har tid för en promenad idag efter ridningen. Jag vet att hon inte mår bra i sig själv för tillfället. Så jag hoppas att mitt sällskap får henne & tänka på annat!!!



Eftersom jag inte hade orken till att jobba igår så måste jag göra ett ryck idag. Så nu sätts det igång. Ha en underbar dag…….


 

Här kommer lite utsiktsbilder från Alanya.


 

 

Kram..


RSS 2.0