Börjar att få....

..... ont i halsen. Inte roligt alls tycker jag. Hoppas verkligen bara att det är något litet som typ försvinner imorn senast.


Om jag fortfarande har ont i morgon så blir det ingen ridning för mig.


Igår red jag och det var kanske det som gjorde det? Jag hade lite ont innan och när man har ont i halsen så skall man inte träna för då blir det värre. Och att rida är ett träningspass så det blev värre helt enkelt. Jag red på PomPom, en häst som jag har velat prova på ett tag och nu fick jag det. Var inte allt för skoj tycker jag då han var rädd för allt på utebanan. Eftersom det var så varmt så bestämde vi oss för att rida ute på dressyr volten även om det solen stekte där med. Men det fläktar skönt. Hur som helst så hoppade hästen till för allt så jag satt på spänn den största delen av lektionen för han flög runt. Islutet så drog han tyglarna ur handen på mig så det knäcktes till uppe i nacken så idag är jag super stel och känner mig inte 100 alls. Dumma häst!!!!!


Ikväll kommer Lisa & Cissi till mig, alltid lika trevligt när de kommer. Jag har ju inte hämtat mina utemöbler än, skulle varit trevligt om de fanns på plats en dag som denna. Men får ta och göra det snart.


Idag på morgonen så har jag spenderat min tid med Cici & Hanna + deras barn såklart. Jag & Hanna gick på en promenad för att sen möta upp Cici som kom med bussen hemifrån. Sen gick vi hem till Hanna och bara mös. Tack för en trevlig förmiddag.


Snart är det fika här på jobbet, min avslutningsfika eller vad man nu ska kalla det. YEY eller? Mer får ni veta sen


Ha en super dag



KRAM


.......

Har sovit rätt så dåligt i natt, Stella håller på med en massa saker och jag vaknar hela tiden. Förmodligen så tycker hon att det är varmt och kan inte riktigt bestämma sig vart hon ska ligga. Men till slut så blir jag bara irriterad + att jag vaknade imorse av att de klippte gräset utanför kl 8. INTE OK.....

Här kommer en liten bild från Vanessas födelsedag. Me Mickis & Vanessia. LOVE YA!!!



Det är och har varit ett underbart väder nu i 2-3 dagar och om jag inte har helt fel så ska det hålla i sig hela veckan och det är ju fantastiskt eller vad säger ni?

Nu ska jag ta hand om tvätten, ha en super dag

KRAM


Hej

Tillbaks på jobbet efter en hel del ledighet. Nu jobbar jag bara en vecka till här sen så är det slut på detta. Jag kommer att jobba extra på cafe Våfflan i Sigtuna + Toyota (hos mamma)

Vad har ni gjort dessa lediga dagar?


Detta har jag gjort:

Det har varit mycket stallet vill jag lova. Då Cicci har varit borta så har jag haft hand om hennes hästar. Så har ridit varje dag och det har ju varit kanon väder så det har varit super skönt.


I fredags var jag, Mitra, Elin och min bror på Olearys för att lite middag och blev kvar där fram till stängning.


I lördags så blev det grillning hos bror med Mitra & Elin, Elin fick oxå ta en sväng med bror min på hojen och det verkade hon nöjd över. Gick väl en aningen för fort om jag inte minns fel haha. 


I söndags var jag och Mitra på hopp tävling i Märsta hela dagen för att hjälpa Eva (vår tränare) med henne häst. Hon hoppade 1,10 och 1,20. Hon gick 0 i 1,10 och i 1,20 fick hon 2 nedslag.




Igår kväll när jag kom hem så mötte jag Ellie för en liten promenad. Och vad hittade vi på vägen?


 

FYYYY FAN säger jag bara. Jag hoppade högt och har drömt mardrömmar om detta lilla kryp.


Idag på förmiddagen har jag städat lite hemma och hann med 3 maskiner med tvätt. Jag bokade upp mig imorgon med i tvättstugan så jag hinner tvätta ALLT. Så skönt att ha allt rent. Även om jag säkerligen måste tvätta igen om några dagar.


Ha en super fin dag i det super fina vädret..







KRAM

 


Fredag

Jag sitter på jobbet och alla andra är lediga, Inte OK!!
Ikväll kanske det blir en sväng till Olearys för lite mat med vänner.

Hela helgen är jag på tävling så jag hoppas på kanon väder.

Kram

Tisdag 11/5

Ïdag på förmiddagen var jag hos Cici och hälsade på, vi gick en promenad med Stella och hennes lilla Oliver i solen. När vi kom hem så blev det lite kaffe på uteplatsen. Var skönt att bara slappa lite.

Men nu är jag tillbaks på jobbet och ska jobba till kl:17 sen blir det stallet som vanligt.
Funderar på om jag ska vara med på drop in hoppningen idag som är kl:21 men har inte riktigt bestämt mig ännu..


Imorgon och på torsdag så är jag ledig, väldigt skönt.
Så imorgon onsdag så kommer Cici till mig så ska vi hitt på något. Först blir det nog en långpromenad med snuttas och sen något centrum av nåt slag. Lite fika och lunch sitter nog fint.


På fredag kanske det blir en sväng till Olearys med vänner, får se om vi kan få ihop ett gäng.


Ha en bra solig dag, hoppas nu att solen är här för att stanna.


KRAM


Jag mår bättre

Hej alla fina.


Ny vecka och nya tag, känns som jag är på bättringsväg med alla mina tankar. Känns skönt!



Det som sög i helgen var att jag fick betala 1000 kr i parkeringsböter. Blir så arg på allt det där. Jag har en parkeringsplats 50 m från min dörr i ett garage, men det håller på att renovera garagen så vi får leta platser utomhus. Det ska hålla på i 2 månaders tid och jag har börjat tröttna nu efter 3 veckor. Jag får verkligen kriga när jag ska få en parkering. Sen så åker jag i prinicip aldrig hem direkt efter jobbet kl 17,00, jag har alltid en massa ärenden eller måste rida. Så dår är jag hemma vid 21-22 tiden och då är det OMÖJLIGT att få plats. Då ska jag stå på andra sidan Kärrdal och det är en BRA bit hemifrån. Men det är väl så jag får göra för att få böter stup i kvarten är ingen billig historia.


Annars har helgen varit bra.....


I fredags var det en massa hoppträningar i stallet så jag var på plats för att hjälpa till. Sen blev det middag hos mamma med la familia. Alltid lika trevligt.

I lördags så tävlade Elin 95 cm klassen med hennes häst Joanna. Det gick super bra. Jag var chaufför den dagen så upp och hoppa kl:06,00 på morgonen men vi var hemma igen vid 9,30 så det var skönt. Då var det bara åka hem och bädda ner sig för att orka hela dagen. Kl:18,00 plingade det på dörren och släktingarna vällde in. Tack för att ni kom och för alla fina inflyttningspresenter.
Senare på kvällen blev det stan med bror och kusinerna. Min Vanessia var också på stan, så henne mötte jag upp på Collage.

I går söndag var det väldigt lungt och skönt. Städade bort lite från gårdagen och spenderade den mesta tiden i soffan med Mitra och Cicci.


Måndag idag och jag måste rida på Pirren. Så efter jobbet bär det av mot stallet och gör allt lite fort.


Kort vecka denna vecka, hoppas ni hittar på något skoj.

 

Kram



Tillbaks

Jag har inte skrivit någonting alls på senare tid. Har inte haft någon lust faktiskt.
Verkar inte vara så många som läser hehe men vad gör det, jag gör det för min egen skull. Eller hur!


Igår och idag har varit tunga dagar för mig, har tänkt väldigt mycket på min pappa och jag sakanr honom oerhört mycket och ibland kommer det bara över än och då går det inte att kontrollera.
Inatt låg jag uppe nästa hela natten och mådde bara dåligt för att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. De dagarna/nätterna är inte roliga alls.


Om 2 veckor slutar jag på mitt jobb och de senaste 2 månaderna haer jag bara suttit av tiden så from idag så kommer jag bara att jobba eftermiddagar tills jag slutar.


Efter att jag har slutat här så kommer jag att jobba på ett cafe i Sigtuna, CAFE Våfflan som ligger nere vid vattnet, där kommer jag att hålla till i 2 veckor sen blir det sommar vik på Toyota i Rissne. Så nu i sommar kommer jag sitta säkert i allafall. Den 17 aug lyfter planet till Alanya (As usual) Men det är skoj där och vi är 6 st som åker. Så då har jag lite semester, skönt med sol bad fest och god mat.


Jag var och tävlande i lektionsmästerskapen den 2 maj med de små hästarna, jag hoppade 0,90 på Gordon då jag var efteranmäld. Det gick bra med fick 2 rivingar och ett springa förbi hinder stopp. Haha Han är söt Gordon, har endast ridit honom en gång innan tävlingen så jag är nöjd med mitt resultat.


På bilden är han "ofixad" men nästa tävling ska jag lova att ta lite fina bilder på hästarna. När det ser som bäst ut haha.


På lördag kommer några av mina släktingar för att titta på min lgh var ju ett tag sen jag flyttade in men det har inte varit där än ska bli kul att visa upp den tycker jag.
Så det bjuds på lite enklare mat och en massa god dryck.


Idag så åt jag pasta carbonarat ill lunch men orkade inte så mycket då jag inte hade någon matlust, så jag ställde ifrånmig tallriken på mitt skrivbord för att gå ut och röka och när jag kommer in har min vovve dragit i sig halva portionen SATANS hund, även om jag själv inte skulle ha någon mer mat så ska ju inte hon äta den. Så det hon åt kommer förmodligen att komma upp lite senare. Jag tror att hon kommer att kräkas det lilla puckot haha.


Ha en bra torsdag, imorgon är det fredag och helg. LOVELY!!!

*Snart har 4 år gått och sorgen kommer aldrig ta slut*

 


RSS 2.0