Godmorgon

Handlade på hööks igår och kom över lite grejer på REAn.
2 par ridbyxor
vita lindor
snoddar
borstar
glans



Idag ska vi fortsätta att bygga ihop garderoben om vi nu hittar en bil så att jag kan handla den sista dörren.



Dags att åka nu

KRAM på er

2009-12-29

2&½ timme kvar av denna arbetsdag, eller av alla arbetsdagar på detta år. Nästa gång jag sitter här är det år 2010.

Har fortfarande inga direkta planer till nyår, har fått lite förslag så nu är det bara att hoppa på något. Nyår är så överskattat, känns som att man måste göra någon big deal av den, men det är bara köra på som vanligt. Lite godare mat & säg gott nytt år på 12 slaget så ordnar det sig.


Igår handlade jag IGEN, men till lägenheten så klart, pengarna bara springer iväg.


Men vet ni att min KLK är klar, nu är det bara skohyllan som saknas. Visst vart den fin?



Tryck på bilden


Jag har fått super ont i halsen inatt, vet inte riktigt varför men en sak vet jag, och det är att jag vägrar att bli sjuk. Har inte riktigt tid med det nu. Men jag sitter och knaprar c vitamin + strepsils.


Idag efter jobbet så åker jag till Hööks en snabbis och kollar om de har några ridbyxor, måste ha nya nu. Fick ju presentkort av mor & bror på den butiken så det är lika bra att kolla.


Blir mer bilder imorgon eller i övermorgon på lgh.



KRAM

 

 


Vart är Tiger?

Tiger Woods har varit försvunnen i över en månad: ”Ingen tycks veta säkert var han är”
Sedan bilolyckan utanför hemmet den 27:e november har Tiger Woods fullständigt gått under jorden. Nu undrar alla var världens största idrottsman befinner sig och en bild av Tiger beräknas vara värd två miljoner kronor – minst.

– Ingen verkar veta säkert var han är, säger kändisfotografen Ralph Notoro till Palm Beach Post. 

Det är faktiskt ett mysterium hur Tiger Woods har lyckats hålla sig undan sedan den där natten då han kraschade in i ett träd i grannens trädgård. Det finns ingen bild av honom vid sjukhuset eller i närheten av hemmet trots att det finns hundratals fotografer som försöker.


1,8 miljoner kronor
Redan för drygt två veckor sedan berättade David Leigh på bildbyrån Splash News att han gladeligen skulle betala 1,8 miljoner kronor för en bild på Tiger Woods.
– En första bild på honom är värd riktigt mycket pengar, sa han då till radiostationen WKMG Orlando.
Det priset har nu ökat. I dag kan den fotografen som får en bild av Tiger Woods med lätthet plocka ut två miljoner kronor – minst.
Om man jämför med andra kändisbilder är det en hiskelig summa. Splash News betalade drygt en miljon kronor för en bild från sångerskan Britney Spears första bröllop, och ”bara” 140 000 kronor för en exklusiv bild på skådespelarparet Brad Pitt och Angelina Jolie.


Kryllar av fotografer
E
n av de som försöker tjäna en hacka är fotografen Ralph Notoro. Han har hyrt en båt och lagt till bakom Tigers yacht, Privacy i Old Port Cove Marina i North Palm Beach. Men han är långt ifrån ensam. Det vimlar fortfarande av reportrar och fotografer i hamnen.
– Ingen verkar veta säkert var han är, säger Notoro till Palm Beach Post.


Motorerna värmdes

Det har ryktats om att Privacy lagt ut vid ett tillfälle men Notoro har varit där sedan incidenten och berättar att det enda som hänt är att motorerna värmts under en period.
Den gigantiska båten kan ta sig över Atlanten utan att tanka och det är ombord på den som de flesta tror att Tiger befinner sig. Han och hustrun Elin gömde sig bland annat på båten under sin smekmånad.
Det har gått rykten om att han fortfarande tränar golf på nätterna och att han träffat människor men inget av det har gått att visa med bilder.


Nu undrar hela världen var Tiger är och hur han mår.


När kommer svaret?

 

 


Orkar inte mer nu

Det verkar inte räcka med att jag renoverar om hemma, här på jobbet är det kaos också. Jag har sprungit som en idiot hela dagen, så nu är det vatten paus & kiss paus med Stella (hunden)


Vet ni att det är 93 dagar kvar tills jag åker till NY, det låter sjukt långt, men det är bara 3 månader. Ska bli så underbart roligt.
Det kommer förmodligen att shoppas en hel del och ätas mycket gott. Får inte glömma festerna som vi ska ta oss till. Lina vill gå på porrklub, så kanske hamnar på en sådan haha vem vet?



Det lämnas alltid grejer på min bänk här på jobbet, nu när jag kom tillbaks så ligger det mossa på mitt bord, vad tycker ni att jag ska göra med den? Hmmm.


Efter jobbet far jag förmodligen till lgh och kollar in vad grabbarna har hunnit med + att jag ska ta kort som jag lovat.



KRAM


Back in business

28 dec -09, det vill säga 4 dagar kvar till 2010. Jag hoppas på ett kanon år, vem gör inte det? Har så mycket som jag vill fixa till och hoppas på att det händer. Vänta och se.

Lite om lägenheten:
Sovrum, lill hallen, KLK är klara. När jag säger klara så menar jag att det är målat, listerna är på plats, lampor ska sättas upp idag. Sen så ska ELFA systemet in i KLK, sen så. Hehe men det är alltid något. Och GOLVET är lagt, blev underbart bra. Ska ta bilder senare idag så får ni se.

Hur var er JUL?  Min var super bra, vi (jag.mor,bror,Stella) var hos Lulu & Danne (faster) och hade det kanon. God mat, fina klappar och roliga spel.

Vad fick ni i julklapp?

Jag fick:
Bodyscrub av Tilda
Mateus tallrikar av mamma
Presentkort av mor & bror
Snösmycke av mamma
Strumpor
Tyglar av Mitra




Som ni ser så fick Stella mest julklappar

Efter julklappsöppningen och maten så var det lite pulkadags, Dan-Åke och bror min tog på sig för att slänga sig i snön. Jag har en film på när Dan-Åke ramlar, kolla in min facebook på videos så ser ni den.



 


KRAM


1 dag kvar

Det är upp & ner här på jobbet för tillfället. Det är så många som ska flytta omkring, alla säljare ska upp på övervåningen och ateljén ska ner. Så det har flyttats bord i massor.


Jag tar en paus nu och drar i mig lite lunch. Slutar kl:12 så då bär det av hemåt för att gå ut med Stella, sen mot Stinsen för att köpa de sista klapparna. Sen när det väl är klart så är det lgh som gäller hela kvällen. Vill bara få allt klart men är inte så lätt alla gånger, jag kan ju inte göra så mycket eftersom jag har tummen mitt i handen, men jag försöker i alla fall.


Dags att börja om igen


HA EN UNDERBAR JUL OCH ÄT EN MASSA GOTT.


Berätta gärna vad ni fick i julklapp


KRAM till er alla



GOD JUL & GOTT NYTT ÅR……

 


Snö

Var ute med Stella på lunchen och lekte i snön. Hon tycker det att är super roligt min lilla ängel.

 

 

 

KRAM


2009-12-22

2 dagar kvar till Julafton och jag har köpt EN julklapp. Jag får ge mig ut imorgon då alla andra också panik shoppar det sista.

Jag har varit jätte dålig på att skriva på senaste, sorry för det. Så idag hoppas vi på ett långt inlägg.


Först ut, Brittany Murphys död.

Obduktionen av skådespelerskan Brittany Murphy är nu klar, men vad som egentligen fick hennes hjärta att stanna kommer inte att göras offentligt innan tester på hennes blod är klart. Svaren på blodproverna väntas ta fyra till sex veckor enligt rättsläkaren Ed Winter

Enligt SkyNews kopplas Murphys plötsliga död samman med både droger och anorexia. I hennes hem hittades mängder av receptbelagda mediciner och bilder tagna strax innan Murphys död visar en mycket avmagrad skådespelerska. Själv har hon tidigare förnekat att hon skulle ha ätstörningar.
I går talade Brittanys make sedan 2007, Simon Monjack, med Access Hollywood. Han säger att söndagen började precis som en helt vanlig dag. Hustrun hade stämbandsinflammation och var trött efter ett intensivt år, annars var allt normalt.
Vid halv åtta på morgonen gick hon i i badrummet och stängde dörren om sig.
– Sharon (Brittanys mamma) gick in i badrummet eftersom Brittany hade varit där inne så länge. Hon skrek efter mig och jag bara sprang, säger Monjack. 


På golvet låg Murphy livlös med en stor mängd spyor runt sig. Enligt sajten TMZ försökte Simon Monjack och Brittanys mamma desperat att återuppliva 32-åringen medan de väntade på räddningstjänsten. Men Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd och hon svarade aldrig på behandlingen.
Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center där hon dödförklarades 10:04.
–        Min värld har krossats, säger Monjack till Access Hollywood



 


Helgen har varit bra, har haft en hel del att göra.
Började med en tjejmiddag hos Ellie.. Super trevligt var det, tog lite bilder men lyckades inte få en enda bild på Ellie (värdinnan).





Efter middagen så var det bara mysigt då vi satt och prata en massa skit och bara lyssnade på musik. Vid 24 tiden så kom det 2 taxi bilar som körde oss till Cafet. Tjejerna hade aldrig varit där förr, så då är det ju en självklarhet att vi åker dit. Hade pratat med super gulliga Teo innan och sa att det var inga problem att vi kom, orka stå i kö i -10 grader.
Jag släppte in tjejerna och festade med dem ett tag, sen så hoppade jag över till Collage för jag visste att Vanessa var där. Var där i 30 min och sen tillbaks till cafet, satan vad kallt det var att springa där emellan.
Kom hem vid 03,30 och var helt slut. Summering av kvällen?: KANON



Lördags morgon ringer min bror och hetsar för att jag ska åka till lgh. Så det var bara att kliva upp och ta sig dit, vi skulle ha satt upp köket i lördags men då kom vi på att taket måste ju sänkas först innan man tar tag i allt annat. Så brorsan och Alex åkte för att köpa reglar + allt som behövdes. Så i lördags så blev det varken uppsättning av kök eller sänkning av tak, hoppas på att det sätts igång denna vecka. Istället så slipade vi och målade lite.
Det som är "klart" är sovrummet och KLK, nu ska det bara in golv + lister. Så riktigt klart är det inte.
Kommer att ta bilder imorgon, då får ni se lite mer.



Igår kom det en kille och skulle köpa min torktumlare som jag hade ute på blocket, jag hade satt ut den för 1000 kr. Är det mycket pengar? Den är från år 2000 och funkar som den ska. Att folk prutar på allt de vill köpa är väl inga konstigheter, men när snubben börjar fråga efter bensinpengar ville jag nästa ge han en pungspark haha. SKA JAG BETALA DIN BENSIN? Varför undrade jag! Då kolla han på mig som jag vore dum i huvudet. Jag sa bara nej, varför ska jag betala din bensin för, var det mitt val att du åkte hit med en bil? Så han gav mig 1000 kr och var lite sur när han åkte. Men nu är i alla fall tumlaren borta.



I söndags så var det julshow i stallet. Tävlingsgrupperna på ponny och häst hade maskerad hoppning gentemot varandra. Ponny ryttarna vann med 2 sek, det vara bara för att det var endast jag & Mitra som gjorde omhoppningssvängar, om alla skulle ha gjort det så skulle vi kammat hem det garanterat.
Jag tappade dock ena stigbygeln eftersom jag hade strumpor utanpå stövlarna så det blev snor hala. Men då var det ju mer show eller hur?


Björnes dotter Tilda fick rida på Helens häst som står i stallet över julen, hon blev ju överlycklig och ville inte kliva av.






Idag är det avslutning för tisdagsgruppen innan jul. Förmodligen så kommer vi att rida kadrilj som inte är allt för roligt enligt mig. Men vad gör man inte för att göra ridläraren glad.Förhoppningsvis så kanske jag kommer att rida på Helens häst på fredag om allt går som det ska, ha lite träning för henne. Helen är elithoppryttare och det vore så bra träning att får rida för henne.




Det var helgen det, nu i veckan så kommer jag att jobba i lgh så mycket som möjligt förutom på torsdag.



GOD JUL

 


Äntligen fredag

Gud så skönt med fredag, äntligen är det rätta ordet. Den här veckan har det varit mycket, kommer förmodligen inte att bli lugnare nästa vecka med Julafton och allt. Har ni handlat alla julklappar? Jag har inte börjat än.


Igår blev det en sväng fram & tillbaka till Åland som jag nämnde tidigare, det gungade som in i helvete, inte helt OK faktiskt. Nu handlar det inte om att bli illamåenden, jag tycker att det är obehagligt med de stora vågorna. Men det gick i alla fall bra, vi kom fram i tid och hem i tid.


När vi var tillbaks i Kapellskär efter 6 timmar så var det dags att åka mot stallet, det tog ett bra tag för det hade ju varit snökaos här. Så det var ingen fart på bilarna direkt och det förstår jag. Men man behöver inte köra 40 på motorvägen, då kommer man ju ingenstans.


När vi väl kom fram till stallet så var det dags för mat, vi hade köpt med oss Thaimat och den satts om en smäck. Jag var super hungrig efter båtfärden.


Det var hoppning igår som gällde och det gick SUPER. Blir så glad när han inte stannar då han är en häst som kan tvärnita i vilken fart som helst. Vi hoppade bana på ca:1 m och sen så körde vi omhoppningssvängar på 60 cm, det var super kul och Calle gjorde som han skulle.


Idag efter jobbet är det tjejmiddag hos Ellie.
Kommer förmodligen att somna ståendes, men ska försöka vara trevlig så länge jag orkar.


KRAM


Onsdag

God morgon alla fina, idag fick jag gräva mig in i bilen kändes det som, nej inte riktigt så allvarligt. Men min bil är så pass låg att det blir som en plogbil och det fastnar så mycket snö under bilen, så har sparkat lite på pärlan, inte PÅ pärlan men under henne.


Igår red jag som vanligt och vem fick jag? Jo gamla stela Kazano. Det gick bättre än förra gången men det känns inte som ridning när man rider han, känns som att sitta på en käpphäst eller nåt, svårt att förklara. Björn & Tilda kom förbi och kollade, Tilda satt och ropade på mig från läktaren hehe sötnos.


Idag ska jag försöka vara i lgh hela kvällen eller så länge jag orkar. Jag tror att Sofie ska med och hjälpa mig att måla, vore guld värt i alla fall.


Imorgon jobbar jag till 10, sen ska jag plocka upp Mitra och då åker vi till Norrtälje/Kapellskär för att ta färjan över till Åland som går kl:12. När vi kommer fram till Åland ska vi bara av med bilen för att lasta den, sen på igen för att ta Färjan tillbaks, jag har ca 30 min på mig att göra detta, hoppas jag hinner. Annars är vi fast på Åland..
Vi kommer vara tillbaks i Norrtälje 17,30 då är det bara att åka till stallet, käka lite mat och sen rida. Vi har avslutning på torsdag.


På fredag är det som vanligt, upp och jobba 8-17 sen ska jag på tjej middag hos Ellie, ska bli trevligt.


På lördag blir det till att jobba i lgh hela dagen.


Söndag kommer jag vara i stallet hela dagen, vi har julshow så det är massa saker som ska fixas.

Idag har vi jul lunch, hoppas på mumsig mat.

Dags att börja fixa lite inför det, få till julstämningen lite.


KRAM



Snart hemgång

Kyl & frys är sålda, det gick FORT. Jag satte ut annonsen på Kyl & Frys ´Tvätt & tork, det tog ca 5 min sen blev jag nerringd av folk. Kylen & frysen är borta i alla fall, imorgon kommer en kille och kollar på tvättmaskinen och torktumlare, hoppas jag blir av med dem nu.

Tycker synd om min bror, han har plogjour i vinter. Hade han i & för sig förra vintern också men tror inte att det blev så mycket jobb den vintern.

Men idag är han och plogar och det kommer ju bara mer och mer snö, jag klagar dock inte för det blir så mycket ljusare och trevligare med snö. Men tycker synd om FABO.

Jag fick en julklapp från AGE idag. Ni som inte vet vad AGE är så är det ett företag som säljer kontorsmaterial, så jag brukar beställa en hel del av dem. Och då får man lite fina saker.





De håller på att renovera här på jobbet, river och har sig. Det LÅTER som attans och det är inte lätt att jobba, man hör knappt vad kunderna säger när det ringer. Rätt så irriterande men sånt e livet.


På torsdag åker jag & Mitra till Åland tur & retur då jag ska plocka upp lite saker där, passa på att handla lite på Taxfreen också.


Beställde lite ljus från partylite idag, det behövs till den nya lgh sen.

3 st Miniatyrljusglas
3 st Vita snöbär 

2 st Teljus
2 Vita snöbär

2 pack Votivljus
2 Vita snöbär

Dagens bild blir:

Fotograf Robert Björk










Ha en underbar tisdag kväll, nu ska jag göra det sista, sen åka mot stallet!


KRAM

 


Jag ser det snöar..

Helt underbart med lite snö eller vad tycker ni? Imorse när jag gick ut med Stella så fick hon tokfnattet, förstå hur glad man blir när hunden blir så glad, svårt att beskriva, men är super roligt att se när hon studsar omkring i snön.


Igår efter jobbet så åkte jag och bror till K-Rauta för att möta upp Björne, när vi väl var på plats så skulle vi köpa nya renoveringsgipsskivor, vi behövde 3 st till + en massa lim, det är inte lite lim det går på såna där skivor.


Det börjar gå framåt i lgh och skönt är väl det, snart ska jag börja måla, första rummet till målning är nog sovrummet.

 

 

 

Idag ska Björne måla tak, vilken ängel va? I helgen hoppas jag att vi kan börja sätta upp köket som kom i 750 kartonger igår. Nej men köket vägde 600 kilo och det kom säkert 100 kartonger, så det blir en skoj helgsaktivitet. Någon som är sugen?

Nog om lgh, idag är det ridning och jag hoppas att jag får Oliwer som var halt sist, orkar inte rida på en gamma stel häst som Kazano, jag har redan ont i kroppen redan. Vet inte om det är sista tisdagen idag eller om vi rider den 22/12 också. På torsdag är det i alla fall sista specen ridningen och då ska vi hoppa, träna på omhoppningssvängar till dunka dunka musik, då vi kommer att rida så på julshowen på söndag den 20 dec.


Jag måste sätta ut de gamla vitvarorna på blocket nu, ha det så bra.


KRAM

 


2009-12-14

10 dagar kvar till Julafton och 17 dagar kvar till det nya året 2010, var har ni för planer till nästa år? Har ni några nyårslöften?


Ni som har kollat på FB sida har sett att det har varit renovering hela helgen, i fredags så började jag, Mitra & Elin att tömma lite i lgh, jag trodde vi skulle hinna åka 2 varv till Hagby tippen men de stängde 15,30, så hann bara en vända. I lördags så mötte jag upp Alex och Björne kl:9 för att slänga resten, vi åkte 3 el 4 vändor fram & tillbaks, då förstår ni hur mycket som slängdes. När lgh var tom på all bråte så åkte vi till beijer bygg så att jag kunde handla renoveringsgips och lim. Jag hittade ett underbart valnötsgolv på beijer men priset var lite väl dyrt, 899 kr kvm. Inte för att jag är snål men att lägga ut ca 30,000 på golv känns SI SÅ DÄR. Så jag har hittat ett klickgolv på K-rauta som kostar 279 kr kvm. Så det blev mycket billigare.


Jag har glömt att tagit bilder på lgh, har haft att göra hela tiden så har totalt glömt bort det, men ska göra det idag hoppas jag. Så ska ni få se hur det går för oss.


När jag fyllde år så fick jag presentkort av min mor och bror på Scorett och jag är lite skosugen faktiskt, men tycker ni att jag ska vänta till mellandags rean istället? Kanske man kan få 2 par istället för 1 par.

 

Kram


Melodifestivalen 2010

Här är några jag har hört rykten om ska vara med.


Sibel
Darin
Anna (hon som var med i IDOL förra året)
Pernilla Wahlgren
Neo (vem det nu är)
Peter Jöback
Elin Lanto


Undra om det stämmer?!

 


Dagens bild





Fy vad skönt det ser ut att vara eller vad säger ni?

 


2009-12-11

13 dagar kvar till Julafton, har ni önskat er något speciellt? Jag har önskat mig mateus tallrikar + lite annat smått och gott.
Brukar ni köpa julklapp till er själva? Jag brukar inte göra det, men kanske ska göra det i år, vad tror ni?


Dressyren gick sådär igår, Calle var rätt så pigg så han sprang mest bara. Jag hade en sträckning i benet så till slut så orkade jag inte rida. Men gjorde mitt bästa sista 15 minuterna. Vi gjorde skänkelvikningar på rakt spår i alla gångarter, så det var super bra träning men svårt.


Idag slutar jag kl:14, då ska jag först åka och tanka brors bil lite, plocka upp Mitra och sen handla på Beijer. Måste ju ha lite bär hjälp sen, så Mitra får ta och ställa upp.


Ikväll smäller det, IDOL finalen är här och den kommer att bli grym. Fast en sak undrar jag, VART ÄR EFTERFESTEN?
Det är ju den jag vill gå på.


Kram

 

 

 


IDOL

Vem vinner imorgon? Jag tror att Erik tar hem allt, men önskar att han blir 2:a så han kan göra egen musik som passar honom. Förut har det ju varit som så att den som kommer 2:a har alltid blivit större eftersom det inte blir låsta på ett speciellt skivkontrakt. Fast kanske är ändring nu.
2 skivor ska de göra, en IDOL skiva & en egen skiva.
Tydligen får de forma sina egna låtar på sin egen skiva, hmm då ändrar jag mig. Erik ska vinna!



Igår efter jobbet åkte jag till Kärrdal för att möta upp bror för att sen gå en promenad innan vi skulle möta upp Christer i min lgh. Vi gick ett varv och hittade en kärleksbänk, haha dit ska jag nog ta någon i sommar. Frågan är bara vem?

Vid 18,00 så kom Christer & Sofie till lgh, mamma jag & bror var redan där och rev lite väggar, det är kul att riva tycker jag, mindre roligt att åka och slänga allt.Christer gav mig en massa bra tips så nu vet jag nu vart jag ska börja, blir en massa shopping på fredag om jag hinner. Ska till stallet en sväng + att det är IDOL final.



Efter det så blev det full fart till Åkersberg hem till Fredrik där några kollegor var och hade glöggkväll. Gick superfort dit med den nya vägen.. Fredrik bor SUPER fint, är väldigt avundsjuk på honom, jag frågade om jag fick flytta in men fick inget konkret svar haha. Jag glömde helt bort att ta kort, kanske får några fler tillfällen sen. Om jag nu flyttar in hihi…


På väg hem från Fredrik, så försöket jag få till ett race med Staffan, men han verkade inte allt för pigg på det. Så jag vann haha.

 


KRAM

 

 


Morgon

Status för idag!

Ont i kroppen? Svar JA
Trött? Svar LITE
Glad? Svar JA


Igår på ridningen så gick det åt fanders. Oliwer som jag rider på tisdagar är halt då Porana har sparkat han i hagen, elaka kärring hahah! Nej hon är söt, men hon sparkas lite väl mycket.Så jag fick rida på Kazano. Han är stel och han tar super korta steg och det gick inte bra alls, jag fastnar i höger tygeln på honom hela tiden, men nu skiter vi i det. På torsdag är det dressyr på min Calle och då hoppas vi att det går bättre. Igår betalade jag hoppkursen också, så nu är jag fattig igen.


Har ni börja handlat julklappar? Jag tänkte börja snart, annars så blir det att jag handlar den 23:e och det blir lite väl stressigt. Jag har inte så många att köpa till så det är skönt. På listan har vi:

Mamma
Bror
Stella
Bandit (fasters nakenhund) köper till honom varje år



Idag ska jag möta upp Sofies pappa i lgh kl:18 då han ska ta sig en titt och ge mig lite tips om hur jag ska börja med väggar och så. I helgen har jag en hel del att handla, men det är skönt för det känns som att jag börjar komma igång lite. Men att lgh är klar till början av januari känns omöjligt för tillfälligt. 

Pratade med IKEA nyss och de ska leverera mitt kök imorgon men jag frågade om det var OK att de kom på måndag istället och det var det. Då hinner jag förmodligen fixa lite innan, som att slänga ut de gamla köket och röja lite. 


En liten historia

 

Har du någonsin sett en person i din egen ålder och tänkt: "Jag är glad attjag inte ser så gammal ut".


Jag heter Berit och jag satt i väntrummet hos min nya tandläkare. Jag läste ett diplom på väggen och upptäckte hans namn.
Plötsligt kom jag ihåg en lång, elegant mörkhårig kille med samma namn, som gick i samma klass som mig, för ungefär 30 år sedan.
Kan han vara samma kille som jag hade varit lite förälskad i på den tiden?
När jag sen fick se honom skakade jag snabbt av mig tanken. 



Denna halvskalliga, grå man med rynkigt ansikte var alldeles för gammal för
att ha varit min klasskamrat. Efter att han hade undersökt mina tänder tog nyfikenheten över och jag frågade om han hade gått på Enskede gymnasieskola.



- Ja, det hade han, svarade han.
- När gick du ut då, frågade jag.
- Jag var i avgångsklassen 1978, sa han.
- Du var i min klass! Jag log.



- Han såg närmare på mig. Sen sade denna fula, gamla, halvskalliga,
ohövliga, feta och elaka man:



- Vad undervisade du i då?

Hihihi lite rolig var den väl?

Kollade ni på Desperate igår, vad hände egentligen? Vem kommer att DÖ? Det är min fråga.
Jag har 2 st teorier, antingen dör Orson och Bree får sin Karl eller så dör både Orson och Karl och Bree blir ensam igen.Ska bli kul att se vad som händer sen.


KRAM

 


Så bra...



http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2009/12/barn-nej-tack

2009-12-08

Stressigt idag som ni märker, har ens inte hunnit lägga in ett enda inlägg.


Ridning ikväll och sen hem till Elin och Alex för att hjälpa de med alla barnen, hehe alla är Emma och Samuel. Hanna är på julbord idag så hon ska få gotta sig lite medan vi hjälper henne med lillan.

Lite lgh prat, jag har inte kommit någonvart alls och det ger mig magsår, blir galen på det här. Känns som att det inte finns någon tid över för att fixa, men jag måste ju så. Vet bara inte när. Jag hoppas på att kunna vara där fre, lör & söndag! Så får jag nog något gjort eller vad säger ni?
Imorgon kommer i alla fall Sofies pappa förbi (hantverkare) så ska han ge mig lite tips till en början om vad jag ska göra för förarbete om han sen kan bredspackla eller vad vi nu ska göra. Hoppas på en förbättring snarast i alla fall så att jag kan se något ljus i denna mörka tunnel.


Kan fan inte sova om nätterna pga det här, är alltid så med mig.


Back to business


KRAM

 


Fotograf – Robert Björk

 

 

 

En liten blandning av mig.

 

KRAM


Film maraton

Igår blev det en massa filmer för min del, hann med hela 4 st.

Crank High Voltage – den var inte allt för bra, bara en massa svordomar genom hela filmen hmmm….

Borta bäst Hemma värst
– En komedi med Vince Vaughn & Reese Witherspoon, helt ok film.

Fast and the furious (den senaste)
– Att jag skulle vilja ha Vin Diesel är inte ett skämt, satan i gatan vad han är sexig. Hans kropp & hans röst ger mig rysningar och det är det inte många som gör hahaha. T.o.m. snygg polisen såg manlig ut……Filmen var helt ok, men den första var bättre!



Alpha Dog – En films om är baserad på en sann historia (tror jag) helt ok och bra handling tycker jag, men väldigt konstigt slut, fattar NADA. Men värd att se tycker jag. Det var i alla fall 21 filmen på 4:an igår. 



 
Det var vad jag gjorde i söndags..

 

I lördags var det min födelsedag, Grattis i efterskott till mig haha. Jag hade bjudit in tjejerna på lite tilltugg och vin innan vi åkte in till Stan, när vi väl kom till stan så blev det Cafe Opera först, sen begav vi oss mot Ambassadör som var booooring. Det har varit galet bra där, men fy vad tråkigt det var nu.


 

Jag fick en massa fina presenter på min födelsedag:

 

Presentkort på Scorett + Biotherm set - Mor & Bror
Presentkort på Lexington – Catalina & Corinne
Presentkort på Edsbergs Beauty & Bode – Hanna, Cici, Sandra & Elin
Bodyshops bodybutter – Maria
Bodyshop låda – Annelie
Tårta (mums) - Vanessa
Ett bad äpple (badsalt) + vin – Naemi
Sofie – En super fin ljusstake som jag ska ha hängande på min uteplats sen

Kram på er vänner!!

 

 

 

 

 


Tröttmössa idag

God morgon alla morgon pigga, jag är inte allt för pigg idag men det ordnar väl upp sig snart.

Igår var en jobbig dag och en dag med både trevliga och otrevliga saker. Men vi nämner bara de trevliga.

Direkt efter jobbet så åkte jag till bror för att hjälpa han med att sätta upp nya köksluckor, han tyckte förmodligen att jag sög på det, haha men jag gjorde mitt bästa & några fick vi upp. Kommer att bli kanon fint när han byter handtagen och får upp allting.

Vid 18,30 körde jag hem för att möta upp mamma, Annika & Nettan för att sen åka vidare på lite partylite hemma hos Sofies mamma.

Här är 2 saker som jag köpte, den stora glasvasen och den stora ljusa ljushållaren


 

 



Jag åkte från partyt kl:20,35 i full fart för att hinna till stallet där jag börjar rida kl:21,00. Vi hade dressyr och Calle jobbade på väldigt bra igår, jag med för den delen. Han var super fin igår. Så det är jag nöjd med.

Vart är det kalla vädret på väg? Jag vill ha tillbaks minusgraderna och det hårda underlaget, vill inte ha + grader och en massa slask.

Så jag fick inte en lugn stund mellan 08,00 – 24,00 igår. KUL haha, men idag är det fredag så det är lugnt.


KRAM

 

 


Hej alla fina.

Efter jobbet igår åkte jag till min nya lägenhet med bror, jag fick lite lätt ångest när jag klev in då jag verkligen förstod hur mycket arbete det är, jag visste att jag behövde måla, tapetsera m.m. Men det är så mycket underarbete, så jag HOPPAS verkligen att Björnes vän kan hjälpa mig med att bredspackla. Han skulle tala med honom idag tror jag. Skulle hjälpa mig en hel del faktiskt. Det som är först ut på schemat är rivning, så förhoppningsvis så kan vi göra det snart, måste bara låna en bil som vi kan köra allt bråte med till tippen. Christian har en stor bil men den räcker tyvärr inte. Orkar inte åka flera ggr fram & tillbaks bara för att slänga ett kök.

Jag kommer att ta bilder på lägenheten under renoveringens tid, så kommer ni få se hur det går för mig. Jag hoppas att det inte tar mer än 5 veckor.

Ikväll ska jag hem till Sofies mamma på Partylite och jag vet exakt vad jag ska handla, kan hända att det blir mer om det finns några speciella erbjudanden.


Kl:21 så är det ridning som vanligt, idag är det dressyr på Calle…


Kram

 


Let´s Dance

Ett program som jag tycker är sjukt roligt, för man ser verkligen hur det utvecklas genom programmet!

Det här är årets startlista:

Marcus Birro och Helena Svensson
Gudryn Schyman och Björn Törnblom
Willy Björkman (”Bygglov”) och Charlotte Sinclair
Agneta Sjödin och Tobias Karlsson
Mattias Andréasson (EMD) och Cecilia Ehrling
Peter Wahlbeck och Maria Bild
Victoria Sandell-Svensson och Anders Jakobsson
Elin Kling och Daniel da Silva
Stefan Sauk och Malin Johansson
Molly Sandén och Jonatan Näslund
Claudia Galli och Tobias Wallin
Jan-Olov Hansson ("Bonde söker fru") och Maria Lindberg


 

Glömde sätta in en bild på Peter Wahlbeck




2009-12-02

Idag är det 3 dagar kvar tills min födelsedag, så på lördag är det party med tjejerna. Kommer att bli hur bra som helst.

Idag ska jag till min lägenhet, JAAAAAA vad roligt. Var väldigt länge sen jag var där, kommer ens inte ihåg hur den ser ut men vad gör det? Jag ska ju renovera en hel del. Kommer att bli så bra när det är klart.

Sofie har också kollat på en lgh i området, hoppas hon får den. Skulle bli hur kul som helst för oss + våra hundar.

Igår på ridningen så hoppade vi, jag hade Oliwer och det kändes super konstigt då jag bara har ridit på Calle i 6 månader. Men det gick kanon, så fort hindrerna blir lite högre, desto bättre går det.

Här har ni en sak att jobba på:

Hur smart är din högerfot?

Det här är så kul att det kommer att sysselsätta dina tankat ett bra tag. Jag tror att DU kommer att försöka minst 50 ggr för att se om DU kan överlista din fot, men det kan du inte! 


1. Sitt ner, lyft din högra fot ifrån golvet och cirkulera den medurs


2.
Nu, medan Du gör det, skriv siffran "6" i luften med Din högra hand. Din fot kommer att ändra riktning.



Jag sade ju det….. Och det finns ingenting du kan göra åt saken!!!!


Desperate Housewives var helt galet igår, jag förstod ingenting. Gjorde ni? Susan kom på Bree & Karl, en kille försökte ta självmord, likaså Katerine efter att hon hade fått en utskällning av Mike, programmet håller på att spåra. Ett avsnitt kvar sen är det säsongsuppehåll.
 

Här kommer en liten story:

En man sitter hemma och kollar sport på tv när hans fru

frågar: - Kan du fixa lampan i hallen??

Han tittar snett på henne och säger:

- Ser jag ut som en elektriker?

Men kan du fixa kylskåpsdörren då??

- Laga kylen !!

- Ser jag ut som en kylmontör??

Jaha, men du kan väl åtminstone fixa trappsteget vid ytterdörren.

Han säger:

- Jag är f-n ingen snickare och fixar inga trappsteg!!

Ser det ut som det står Järnia i pannan på mig ? Jag har fått nog!!!

Jag går till puben...

Han går till puben och dricker några timmar och börjar få skuldkänslor och bestämmer sig för att gå

hem och laga de trasiga sakerna.

När han kommer hem märker han att trappsteget är lagat, lampan i hallen fungerar och att

Kylskåpsdörren är hel. Älskling, hur har det här gått till??

Tja, efter du hade gått satte jag mig på trappan och grät lite.

Just då passerade en ung man och frågade vad som var fel. Och jag sa som det var.

Han erbjöd sig att fixa alla sakerna om jag antingen hade sex med honom eller bakade en kaka.

-Jaha sa mannen: Vad blev det för sorts kaka då ??

Men Hallååååå....

- Ser jag ut som en jävla konditor

ELLER?


Ha en trevlig dag

KRAM

 


Picture of the day



Kram

En trevlig kväll

Middag hos Cissi med familj där det serverades spagetti och köttbullar + en super god sallad. Tusen tack för maten…
Vid 18,30 tiden tog vi bilen för att köra över till Lisa där fikat väntade. Lisa hade bakat kladdkaka med hallon och chili, den var super god och super mäktig. Till det serverades det glass och självklart en kopp kaffe. Tusen tack för fikat, var helt lovely.


Lisa har 2 katter varav en av dem alltid gömmer sig när det kommer främmande. Men ena kissen fick jag tag på i alla fall, den heter Lill




Inte allt för vacker kanske, jag & Cissi tycker den ser ut som ET men den är väldigt len och mysigt att klappa på.

När jag väl var på plats hemma så gick jag en långis med Stella, fick sällskap av Helena och hennes låne hund JumJum. Stella och Jumis lekte en hel del och det känns super bra när hon verkligen får springa av sig.


Så tack Helena för promenaden.

 

KRAM på er!

 

 

 

 

 


Vill du assistera Anna Anka?

Drömmer du om ett hett jobb i USA? Nu har du chansen att söka jobbet som assistent åt ingen mindre än Anna Anka!
Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan idag. Du behöver vara tillgänglig from 2 januari.


http://www.tv3.se/content/vill-du-assistera-en-kaendis









Undra hur många det är som kommer att söka till detta? Jag tippar på en HEL del faktiskt. Verkar inte vara ett drömjobb direkt, tror mest att man kommer att bli plågad psykiskt när man är hennes assistent. Men det är väl en upplevelse det med? Eller hur!






RSS 2.0