Tråkig dag

Tycker att dagen går långsamt och är allmänt tråkig, jag vill ha saker att göra hela tiden juu. Men så ser det inte ut för tillfället. Får väl ta en liten paus och hoppas att jobbet bara bullrar in snart.

Pärlan är ju ute på blocket, INGEN har ringt. En har frågat om jag vill byta till en impreza årsmodell 98 typ, ehh nej tack sa jag.
När jag tänker efter så är Pärlan den perfekta bilen för mig, men inte för Stella. Vill att mitt hjärta skall åka säkert när hon är med mig i bilen.
Så får väl vänta och se om jag får någon respons, finns faktiskt en kille här på jobbet som sa nyss.
- säg till när den är till salu!
NUU sa jag, så han får lite betänketid så håller vi tummarna.

3 koppar kaffe och jag känner mig spyfärdig. Blir ju inte piggare direkt, ska nog börja med TE. Bra mycket godare.

Mickan ringde mig tidigare och ville boka turkey resa hehe, söt du e! Vi ska nog få till en liten partyresa och köra ALL IN!!

Jag har ont i min tand men vill inte gå till tandis för det kommer att bli en dyyr nota och det är inget jag har råd med för tillfället. Jag vet att det bara blir dyrare ju längre jag väntar eftersom det kommer förmoldigen bara bli värre o värre. Men jag tror att de kommer att kalla mig snart så väntar ett tag till. Har haft en temporär lagning som har släppt och det är en stor grop som skall fyllas. Jaha nog om tandproblemen.

Igår träffade jag Björnes valp, vilken liten sötnos. Har dock glömt bort hur vassa tänder de små rackarna har, han höll sig lugn ett bra tag. Sen fick han jordens damp och attackerade mina händer och fötter. Känns så elakt att ryta till åt dem, så jag försökte göra det på snällaste möjligaste sättet hehe.

Sen blev det soffläge hela kvällen
20:00 - Solsidan haha helt underbart!
20:30 - Filmen KILLERS

Riktigt rolig faktiskt. Det enda jag satt och tänkte på var att tänk att hamna i den där situationen själv, herre min skapare. Vad gör jag då?? :-)

 

Veckans planer:
Måndag - Jobb till 18 och sen bara vara med mitt hjärta + sola
Tisdag - Jobb 8-17, middag och sen rida
Onsdag - Jobb 9-18, middag med Lisa o Cissi <3
Torsdag - Jobb 8-17, rida
Fredag - Jobb 8-17, middag
Lördag - LEDIG, kanske libanesisk fest med jobbet
Söndag - LEDIG

Jag har en film som jag måste lämna tillbaka, den är en vecka försenad. OOPPPSS, undra hur mycket det kostar! Om jag bara lämnar in den och springer så behöver jag ju inte betala, inte då i alla fall. Men om jag skall hyra igen så ligger ju försenings avgiften på mitt person nummer. Går förmdoligen inte att komma ifrån hehe..

 

Snart blir det lite rast för mig o Biggan, sen kör vi på igen till stängning.

<3 <3 <3

 

Ha en underbar MÅNDAG!!


LÖN

Min första lön sen gud vet när kommer idag. Är förmodligen inte den bästa, top of the line lönen. Men kan betala mina räkningar o förhoppningsvis köpa lite mat haha!!

Igår blev det ett försök till ett dressyrpass men fick för ont i ryggen av det. Men annars gick det bra tror jag nog

Födelsedagsmiddag hos mams idag med la familia + grannarna rakt över.
Imorgon ska jag hoppa Sting, intressant :-)
På kvällen vet jag inte, kanske middag med dem bästa? <3




1000 kr fattigare

Dålig nyhet
Idag skulle jag prova och åka bakvägen till jobbet för att kolla om det gick snabbare, så istället för E4:an så blev det E:18 en bit och sen ska ju jag svänga av solna och köra hela vägen mot Rissne..
Det stod stilla på hela E:18, super skoj! Ingen bra väg med andra ord men jag rullade på i 10 km i tim och tyckte det här går ju bra.. Sen såg jag att massa bilar tog bussfilen, kanon tänkte jag och hängde på där och åkte förbi skita många bilar som förmodligen sucka åt än haha.

Jag hoppar in i en fil längre fram och kör av Solna/Bergshamra och hamnar i ännu mer köer, SNARK nu orkar jag inte mer.. Den här vägen skulle ju ta mig till jobbet snabbare trodde jag. Så ännu en gång blev det bussfilen eftersom andra bilar åkte där med, men den här gången såg FARBROR POLISEN mig och pärlan. Även om jag gjorde en satans snygg inkast i en fil när jag såg polisen haha. Fick faktiskt eloge för den inkastning av polisen hihi. Men ändå så blev jag 1000 kr fattigare :-( Så idag jobbar jag gratis..
1000 kr kunde jag ha köpt skor för, 2 st schabrak, lite jeans ja you name it!! Men nu har jag lärt mig att inte göra som andra haha utan stå snällt i Stockholms köer!!!!!!!!!!!

Bra nyhet
Då jag sitter som vikarie för en tjej som är sjukskriven så blir jag förlängd mån för mån. Men nu fick jag besked om att jag sitter säkert april ut och det känns super SKÖNT verkligen. Kan slappna av lite och sova igen om nätterna.

 

Igår på ridningen så fick jag inte min Gordon, jag fick min andra kuse Sting, han är bra han med.. Vi hade lite markarbete och han skötte sig galant. Mycket beröm och godis fick han <3

 

Funderar på att sälja min underbara bil så jag hellre kör omkring i en billigare bil ett tag så jag får loss lite pengar. Men det skär i hjärtat eftersom hon e såå snygg!! :-)

 

 


Go Mamma its your birthday

Idag fyller min underbara mor år, hela 37 år gammal blir hon hihi + 14 <3
Men du ser ut som en 37 åring

ÄLSKAR DIG!!!

 

Igår gick jag o Mickan en lång kvällspromenad på djurgården. Vi kom på baksidan på Skansen och jag tror att vargarna såg oss eller hörde oss. För vilket LIV det blev på dem. De ylade o skällde och jag blev rädd eller alla blev rädda så att säga. Stella förstod ingenting, hon sprang omkring och spejade. Íbland hördes det som att ljudet kom närmre och jag tänkte bara vad gör vi om en flock vargar kommer?? Berätta det för mig tack haha...

Coolt men läskigt :-)

 

Jobba hela dagen och sen hoppträning på Gordon <3

 

 


Snön bara yr ner

När tar snön slut? Finns det någon maskin jag kan sätnga av må tro? Det är ju helt galet att det aldrig kan sluta! Snön kommer förmodligen att ligga kvar fram till midsommar eller vem vet, vad sägs om lite snö på midsommar kanske..

Ingen ro och vila den helg inte..
Fredag:
Middag med Sofia i Sollentuna centrum
Efterrätten + spritinnehavet serverades hos Elin som precis har fyllt år.
Sen blev det en sväng till Olearys! Kunde ha slutat bra mycket värre än vad det gjorde
Lördag:
Upp på morgonen för att rida på Sting, han var busig som få vill jag lova. Bockade o sparkade och hade sig!!
Middag hos mor min med Svenne o Maggan
Film hos Rickard
Hem o sussa
Söndag:
Upp och rida på Sting igen och då gick hans om en klocka, longerade först så han fick busa av sig utan mig.
Hem, duscha, sminka mig och sen på 1 års kalas!


Min bästa vän och hennes stora 1 åring <3

Elin o Samuel hittade kameran medans Helena lyssnar på Mickis tror jag

Cici´s söta syster Sandra

Mickis <3

Present ÖPPNING!!
Han fick 3 st bilar varav en var av mig, men nu har han en Bobby Car (från mig) en Audi och en ToyStory bil.

Efter kalaset hos Pish så var det dags att bege sig hemåt för söndagsmys med Mickis..
Vi hyrde film och köpte mat så vi skulle klara av söndagsångesten!!



Helt ok film, trodde den skulle vara snäppet roligare än vad den var men ändå ok.

Lite godis och saft på filmen så blev det bra haha..

Mickan orkade inte ta sig hem så hon sov över hos mig. Trångt är bara förnamnet med 2 pers o Stella i sängen.. Jag är dock van att trängas med Stella så det är inga problem, men att ha Mickan också haha blev lite för mycket :-) Men jag överlevde.

Hoppade upp rätt så pigg imorse även om jag inte sov så mycket. In i duschen, äta frukost, på med masken och lite kläder sen ut med hjärtat <3
Jobbade mellan 8-12 idag då jag tog halvdag, kändes som jag hade en massa saker för mig.
Red på Sting igen :-) och idag var han bra med SEG. Humörsvägningar eller endast slö kanske..

Middag hos Mary o Leon med Mickan. Där serverades det korv och pasta mums... När jag var på väg till garaget för att åka till Mary så hade SL bussen kört liiiiiiite fel

Undra hur lång tid det tog för dem att ta sig ut?

21 februari är en dag som är både en glad och ledsen dag
*Glad dag är för att Pingy fyller år och att han föddes denna dag
*Ledsen dag är för att min vän Nanna lämnade oss för exakt ett år sen

Ett år har snart gått fina du. Att tiden bara försvinner är det ingen som tror. Det gör ont varje dag men man lär sig att leva med denna smärta på något konstigt vis som bara än själv kan bearbeta ♥ ♥ du har en plats i mitt hjärta Nanna som ingen kan ta ifrån dig ♥ ♥ att tänka på dig gör ont och att se din familj gör ont samtidigt som jag blir lycklig för ni alla är och kommer alltid att vara så lika i utseendet, sinnet, humorn helt underbara. Att krama din Exxen är som att krama dig vännen. Han gav mig en massa värme under mina 2 veckor med honom.. ♥ ♥ massor av varma krama o pussar till dig


Friday Dinner

Idag är det kalas hos Elin, dock så får jag äta mat hemma. Elakt tycker jag haha!!
Sen så serveras det efterrätt och drinkar hos fröken.

Igår var det ett roligt dressyrpass tycker jag, en eloge till Anna som hittade på övningarna. Jag fick Oliver och enligt mig gick han som han skulle så jag är super nöjd.

Imorgon ska jag rida på Sting på morgonen, kan bli väldigt intressant.

Ha en underbar fredag <3 <3

Snart helg

Höll på att försova mig imorseoch det är ju inte bra, men jag var på jobbet i tid eller nästan. Det var ju köer som vanligt och det är inte något jag kan ändra på ju.

Igår blev det promenad med Cissi i kylan och sen blev det solning, drömde mig bort till en sandstrand i ca 10 min haha sen var det ut i kylan igen.

När jag väl var hemma så blev det mys med Stella i soffan hela kvällen tills vi skulle sova. Inatt har jag nog sovit lite bättre, känner mig inte helt slut som jag har gjort resten av veckan.

Ridning idag och jag hoppas jag får fortsätta på rosen eller så vill jag ha min plutt Gordon <3
Imorgon är det middag hos Elin som har fyllt år, lördag kanske lite utgång. Måste prata med mina bästa! Söndag är det ett års kalas för bästa Oliver <3 <3

Time to get busy


16/3

Det stora datumet, the big thing!!!!!

Då börjar
GREYS ANATOMY
igen
vilken lycka hahah!!!
Fan vad jag har väntat.


Nöjd

Så satans nöjd med hoppträningen igår, Gordon var en riktig stjärna <3

Jag har dock väldigt svårt för att sova på nätterna och det stör mig som attans, jag kan tänka mig att det är för att jag snart skall få domen om jobbet igen. Då jag bara sitter vikarie för tillfälligt så förlängs jag månad för månad och snart är det ju dags igen. Så det är nog den största delen för att jag ligger och är orolig vid nattetid.

Igår fick jag tillbaka mitt däck från Toyota och det säger att det inte är punka på det hmm men däcket var platt när jag kom ut till garaget i fredags tänkte jag. De trodde att någon hade busat med mig, om jag ser dig som busade med min bil så göm dig :-)

Idag ska jag träffa Cissi på en liten solning, kanske hinner med en fika också? <3




Morning

Gooomooorgon tisdag.
Sover dåligt om nätterna nu igen, hade en period då jag sov dåligt varje natt i 1 månads tid ochjag var helt slut, hoppas det inte kommer tillbaka..
Vaknar säkert 10 ggr varje natt och bara vrider på mig, inte roligt.

Sov lite länge idag så måste lägga på ett kol så att jag hinner.
Idag får Stella följa med till jobbet då vi ska gå powerwalk på lunchen, verkar skita jobbigt men så är det tydligen!
Sofia o Linda gick 45 min igår, solen lös och dem var påklädda..

Vintern är inte över än, när ska den försvinna? Visst att det är lite mysigt men nu har den varit här lite vääääl länge enligt mig. Det enda som är mysigt med höst och vinter är att jag får tända ljus ljus i massor. Visst kan jag göra det på sommaren med men det är inte samma känsla..

Dags att dra på sig sminket och sen gå promenad med Stella <3

 

Ridning ikväll

Solning imorgon

Ridning torsdag

Middag hos Elin på fre

Utgång lör?

Ett årskalas för Oliwer på sön

 

<3 <3 <3 <3 <3


Söndag (långt inlägg)

Vilken helg det har varit.

Började med att jag vaknade i fredags och det var snööökaos i hela Sthlm. Jag som ska åka båt ikväll tänker jag. Jag har väldigt stor respekt för vatten så att åka båt i denna storm gör jag inte tänkte jag.

Jag gick ut med Stella och vi höll på att flyga bort ett antal ggr, det blåste och snön yrde överallt. När jag väl kom till garaget för att åka till jobbet så var det PUNKA på pärlan, hur kul är det?
Min första tanke var att hur ska detta gå, jag kommer inte komma till jobbet då alla bussar är inställda. SOm tur var så var mamsi kvar hemma och hon var så snäll som kom och plockade upp mig.

Jag kom till jobbet vid 9 tiden, då hade varken Lina eller Biggan dykt upp. (snöstorm)
Dagen gick och den här stormen började avta så det var skönt, så båtresan blir av, SKOJ!

Vid 16 tiden bar vi av mot stan för att hinna med båten, tur var det att vi åkte den tiden för vi kom fram kl 17,40.. Det var köer överallt och jag hittade ingen parkering. Till slut så hittade vi ett privat garage, ställde in bilen och sprang till båten.. Där stod Näslund och såg lite smått irri ut då han hade fått väntat på oss ett bra tag, SORRY!!!

Från och med att vi gick på båten tills vi gick och la oss var det ALL IN.
Började med:
*SPA, solade, badade bubbelpool och bara hade det bra
*Middags sittningen var kl 21:30 så redan då var jag ju lite rund om fötterna, vatten på det TACK!!

Förrätt: Musslor
Varmrätt: Oxfile
Efterrätt: Någon banan med nåt haha, gott var det!
*80 tals show
*Disco
*Efterfest
Vilken fest, tack Micke för att vi fick följa med!!

Önskade jag hade mer pengar att handla för när jag gick in på Taxfreen, men så var inte läget.
Jag handlade 2 flaskor till bror min, ett armband till mig själv + min ID foundation som är total slut



Mitt coola nya armband :-)




Båten kom i hamn vid 15.45, då åkte jag hem till mor min för att hämta min älskling <3

Sen åkte jag hem för att i princip vända om för att åka till Elin som bjöd på middag på lördag kvällen! Trött som jag var så åkte jag dit, men först åkte jag total vilse, herre min gud vad fel jag kom .. Jag var borta i skokloster/bro och vände, jag skulle till Kallhäll haha men vette fan vad som hände..
Maten var super god men jag var så slut efter min partykryssning så jag var tyvärr inte långvarig men trevligt var det <3

Jag och Stella somnade 21.30 och vaknade kl 10.00 idag så snacka om 12 timmars pass, helt underbart.



Idag har det blivit solning, fika, städning och soffläge..

Nu är det SOLSIDAN + film

(jag o Linda på kryssningen)


<3 <3 <3 <3


Le ship!!

Då blir det kryssning imorgon lite spontant sådär!!

Det är jag o Linda från jobbet och en massa boys haha, ska nog bli kul!

 

Kan bli skoj det här tror jag nog, ses på lördag <3


Bed time

På fömiddagen så blev det att gå till skolan igen på många många år, var med Zeb (10 år) som skulle kolla på en ny skola och han verkade trivas som fisken i vattnet.. Första lektionen var gymnastik och sedan var det SO på schemat. Ja satt bara med som stöd för fina Zeb <3 Han var modig och duktig tycker jag..

Sen blev det jobb fram till 17, middag med Hasan o Gabi på Kina rest i Sollentuna och sen bar det av mot stallet.
Ryttarna och hästarna var grymma idag, bra vägar, alla kunde hitta super bra avstånd och allt gick bara rätt. Sista långsidan på vår bana hoppade Gordon som en klocka, så vill jag ha honom på tävlingen som går av stapeln den 10 april.. LÄNGTAR!!!

Stella kom på besök i stallet

Inte den bästa bilden kanske hehe!!

 

Ha en underbar natt <3


BRÖLLOP!!!!

Ååååå fick precis en inbjudan till Leonies bröllop, gud så glad jag blir för er skull <3 <3 <3




UNDERBART!!!!!

Top Model

Sitter och kollar på Top Model, visa ser ju ut som knas men ändå blir de snygga på bild, det är vad som kallas fotogenik eller? :-)

Själv har jag tagit en massa olika bilder men är mest porträtt bilder, har aldrig kommit på något speciellt bra tema, har ni något temaförslag?

Efter jobbet idag så blev det en sväng till stallet för att rida på Maestro, till en början gick det rent utsagt åt helvete, som tur var så var Marcus där (ägaren) så han hjälpte mig och till slut så blev det bra. TACK!!



Varför kan inte saker och ting bara gå som det ska ibland?? Att sitta själv hemma varenda dag var inte mitt mål här i livet. Har blivit sviken en antal ggr känns det som, var det jag eller var det du. Vad hände egentligen


<3 <3 <3

 


Måndag 20110207

Känns underbart att vakna upp pigg för en gångs skull. Har haft större problem med min sömn ett tag men nu har jag börjat få sova hela nätter, helt underbart. Annars vaknade jag 5-10 ggr per natt och bara låg o titta upp i taket.

Inatt har jag sovit mellan 22.30 - 06.30, så satans skönt!!

Veckans planer

Måndag: Jobb 8-17, köra hem mamsi, åka o rida på Maestro
Tisdag:
Följa med Zeb till sin nya skola, jobb mellan 10-17, stallet
Onsdag: Jobb 9-18, sola?
Torsdag: Jobb 8-17, stallet (Hoppa Rozi) Kan bli galet
Fredag: Jobb 8-17, middag med Mickan?

Dags att sätta igång nu så jag hinner komma iväg till jobbet i tid <3

KRAM

Ladies night

Middag på thaihouse, fördrinkar på Papa, fest på Collage, hem och sova!!

<3 <3 <3

 

 


Tänker på dig <3

Önskar jag kunde få krama dig, prata med dig, bara vara med dig Pappa <3 Älskar dig

 

 


Fredag hela dagen och det SNÖAR!?

Trött som få tog jag mig upp imorse efter 10 timmars sömn :-) Härligt men fortfarande trött.

Igår var det markarbete och jag fick Rozi, en väldigt söt dam som alltid gör sitt bästa. Men kan också vara lite busig då hon inte har visat sitt fullständiga henne än. Hon kommer nog bli en bestämd dam när hon är helt färdig utbildad tror jag.

Sitter på jobbet och tittar ut och ser snö, men kom igen nu!! Var inte våren på G?

När jag kom hem igår så satte jag på TVn som visade SVENSK MAFFIA, vilket tönt program. I alla fall Victor o hans "gäng". Såg ni det igår? Stackars barn säger jag bara, de har förmodligen aldrig fått någon kärlek av någon och har i tidig ålder valt helt fel väg. Hoppas för deras egen skull att dem växer upp snabbt nog och kan gå vidare i livet som vanliga folk..

Med en kopp te i handen fortsätter jag denna jobb dag, ha en underbar fredag och håll er inomhus för vädret är inte roligt!!

<3 <3 <3




Håll i hatten

Så halt som det är ute nu är inte ok, imorse gick jag myrsteg på Stellas morgon promenad. Stella kunde inte heller gå så vi fick inte ut så mycket av promenaden. Hon ramlade 2 ggr på isen, som tur var så stod jag stadigt hela tiden.
Såg en kille som sprang till bussen som åkte på en riktigt vurpa, måste ha gjort svin ont.

Så ni som jobbar med att salta dessa vägar, hurry up please. Kommer ju att slå ihjäl mig annars. Nu är jag ung och rätt så stadig men tänk på gabbarna och damerna som skall ut på isen, herregud säger jag bara.

Idag är min kärlek Stella med på mammas jobb på förmiddagen, på eftermiddag kommer hon till mig <3. Efter jobbet så blir det stallet för oss. Jag ska rida och Stella får röja loss lite i stallet. Sen så kommer Lisa och är hundvakt åt henne medans jag rider, tack tack <3

Tror vi har markarbete idag och jag har Rozi, hur ska detta gå? En ung dam som inte har hittat den bästa tekniken än på små kryss, men vi ska nog få till något bra.

Om en timme är det lunch, då är det promenad med Stella o mamsi upp till Rissne för att köpa Sushi.. mmmm så gott!

Have a fab day <3

KRAM


Dags att låsa

Idag låste jag mina bolån, räntorna springer iväg i all världens fart. Så nu är de låsta på 2 år och jag hoppas att de inte går ner nu under tiden för då blir jag ledsen i ögat.

Och förhoppningsvis så ligger de inte på 6% om 2 år när jag måste förhandla om.

Hur har ni gjort? Har ni fortfarande rörligt?


Mina hjärtan



Snodde dessa bilder från Bästa Sofies blogg www.lovelymissme.blogg.se

<3 <3 <3 <3

Såååå UNDERBARA!!!


Snart klar

Om 40 min skall tvätten vara torr, blev en himlans massa lakan idag som ville bli rena. Tycker dock att det är liiiite roligare att tvätta kläder, men lakan & handdukar måste ju bli rena dem med.

Mellan tvättpauserna så blev det dammsugning, sanering av badrummet (läs städa) och torka av lite överallt i lyan.

Middag bestod av fiskpinnar, potatismos, sallad o lite remouladesås på det. Vilken GOURMET middag va? Helt underbart!!

När tvätten väl är klar är det dags för stallet, ikväll blir det nog lite mer hoppträning inför tävlingen, måste sätta igång med det nu. Är inte så jätte lång tid kvar..

Imorgon fyller Linda år på jobbet och jag har precis slagit hennes present.. Hoppas hon blir nöjd :-)

 

<3 <3 <3 <3 <3


RSS 2.0