Recept på fisken från i fredags
Fiskarhustruns torskrygg
1 torskrygg/person
ca 100g tärnad bacon
ca 150g färska champinjoner
ca 150g purjolök
Koka upp saltlake med minst 100g salt - låt svalna.
Lägg sedan i fisken i 15 min. Häll sedan bort vattnet.
Stek bacon, champinjoner + purjolök och lägg det i en form.
Lägg fisken ovanpå.
Sås
500g créme fraiche
1/2 tsk cayennepeppar
1 msk dijonsenap
3 msk hummerfond
3 msk hackad dill
Blanda ihop och värmes. Häll det sedan över fisken. Öka såsen efter behov.
Grädda i ugn 200Ci 20 min.
Garnera med färsk dill och nyskalade räkor innan servering.
Servera gärna med pressad potatis.
LAGA DETTA, NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA..!!
1 torskrygg/person
ca 100g tärnad bacon
ca 150g färska champinjoner
ca 150g purjolök
Koka upp saltlake med minst 100g salt - låt svalna.
Lägg sedan i fisken i 15 min. Häll sedan bort vattnet.
Stek bacon, champinjoner + purjolök och lägg det i en form.
Lägg fisken ovanpå.
Sås
500g créme fraiche
1/2 tsk cayennepeppar
1 msk dijonsenap
3 msk hummerfond
3 msk hackad dill
Blanda ihop och värmes. Häll det sedan över fisken. Öka såsen efter behov.
Grädda i ugn 200Ci 20 min.
Garnera med färsk dill och nyskalade räkor innan servering.
Servera gärna med pressad potatis.
LAGA DETTA, NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA..!!
Kommentarer
Postat av: Cissi
Då förväntar jag mig att du lagar detta nästa gång vi ses ;P
Postat av: Mr Anonym
Ja kan inte laga så ja köper allt o du får komma o laga..sen om de är gott så köper ja en present, valfri:)
Postat av: Madeleine (jag själv)
Cissi, jag kommer att laga det. Heöt underbart gott!!
Mr anonym: Låter som en plan, vad är din adress? :-)
Postat av: Mr Anonym
Du hittar den på Eniro/Hitta =)
Åker på semester snart men "träna" på lagningen tills jag är tillbaks:P
Trackback