Helgen

Var väldig dålig uppdatering här tycker jag haha, förlåt att jag inte har skrivit något men har haft en massa annat för mig.

Hela helgen har det varit underbart väder och idag regnar det, kan inte bli bättre. Annars brukar det vara tvärtom att regnet kommer lagom till lördag morgon när man är ledig.


Ledig har jag varit nu i 4 dagar, men nu är jag tillbaks på jobbet och har kanon mycket att göra. Men bra det, för då rullar tiden på.

Men jobbigt att jobba 2 hela fulla veckor, man blir ju så bortskämd nu för tiden med en massa röda dagar! Nästa röda dag att se fram emot är den 21/5.


Men innan dess har jag en massa skoj att se fram emot också. På fredag ska jag till Mickan (hon är här i Sthlm) hon ska fixa mitt hår inför hennes halvtidsprov. Så lite klipp & färg blir det för min del på fredag förmiddag om jag nu får vara ledig 2-3 timmar, men det hoppas jag.


Den 6/5 kommer mäklaren som värderade min lägenhet, han ska ta lite bilder. Jag tänker så här, det varken skadar eller kostar att sätta ut sin lägenhet på en provförsäljning. Om högsta budet blir 850,000 så kan ni ta er i brasan, för det säljer jag inte för haha. Jag kommer att lägga ut länken här när den väl kommer ut (om den kommer ut) Jag e rädd HAHA....


I helgen den 9/5 är det partaj hemma hos faster, ska bli så trevligt så.


Den 14/5 så är det AW med jobbet, blir nog ett litet gäng trots allt, hoppas på en liten crazy utgång efteråt också, brukar alltid bli trevligt.

Lördagen den 16/5 så ska Cici ha inflyttningsfest, det ska bli jätte trevligt + att hon har en super fin lägenhet. Förstår bara inte hur alla ska få plats, för det är inte lite folk du har bjudit. Hoppas du är frisk nu my love, du missa en rolig fest i lördags.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JA nu åter till helgen som var.Torsdag: vad jag gjorde jag då? Haha kommer inte ihåg, är för länge sen nu. Joooo nu kom jag på det, vi grillade med mammas grannar. Alltid lika gott med grillad mat MUMS.

Fredag: Först var jag och hälsade på Sebina och hennes familj i Vallentuna, kommer att komma oftare, saknar er ju. Sen åkte jag till Mickan i Vaxholm en sväng. Åt lite sallad och sen en tårtbit på det (tjockis ja visst)

Sen åkte jag hem till mamma för jag skulle köra henne till Sundbyberg, hon skulle ut och festa till det lite. Efter det så kom Mickan & Vanessa förbi hemma hos mamma, vi åt thaimat och sen satt vi på uteplatsen hela kvällen, det var svinkallt hehe men ändå så skulle man sitta ute såklart. Lille Max kom förbi en sväng och sa hej till oss Ladies, men han åkte lika snabbt kändes det som. Han skulle in till stan med boysen.

Lördag:
Då var lördagen här och jag ska ut med tjejerna och festa lite, vi ska fira Vanessas födelsedag. Först på dagen så åkte jag och Vanessa till Stinsen för att kolla kläder, men jag hitta inget som vanligt. Så jag snodde en klänning av Vanessa istället, super fin är den. Sofie kommer över en sväng till mig för att låna en klänning av mig hehe det är bra att man har kompisar så att man kan byt låna kläder av varandra. Klockan 19,30 så åkte vi upp till Vanessa i Edsberg. Där drack vi ett glas champagne, sen for vi in till Stan. Vi gick till Gabis restaurang på Nybrogatan 42 där vi beställde in lite förrätter, hur gott som helst. Sen blev det en hel del sprit också. Efter restaurang besöket så gick vi till Ambassadeur. När vi kom dit så var det inge roligt alls, DJ:n sög + att det var lite folk. Visst folk blir det ju mer av men musiken var SÅDÄR. Men vi hade kul ändå....

Damen Sofie gjorde så vi blev utslängda. Hahaha nej inte riktigt men hon fick inte vara kvar efter en liten putt på en brud, så det var bara ta sitt pick & pack och gå vidare.

Vi gick ner till Hells Kitchen en sväng men ingen av oss var allt för sugna på att gå in där faktiskt, så vi ringde Navid (han hade jobbat som dörrvakt) och frågade om han var hungrig och det var han. Så han var så gullig som köpte mackor till oss, sen åkte vi hem till honom i Frösunda och åt, sen blev det en taxi hem. Vilken kväll hahaha SKOJ. Hemma 04,45

Söndag:
Mickan ringer och väcker mig eller var det Vanessa? Någon av de ringer i alla fall och väcker mig 10,00 av någon dum anledning hahah, vi kom ju hem skit sent. Då ville dom in till stan och äta frukost. Så det vara bara att kliva upp, gå upp till mamma, ut med Stella och sen åka till stan. Mysigt var det i alla fall.

Efter stan åkte jag till min faster Lulu en sväng, de var skita tråkiga för de skulle kolla på Ishockey.. BOOORING haha så jag åkte vidare till andra faster Jaja och tog en långpromenad med henne. Så trevligt så.


Det var lite av min helg.......


Oj klockan är redan 10, måste jobba nu

Kram





















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0